Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: در ادامه برخورد با کالاهای بدون شناسه، روز گذشته مقدار قابل توجهی لوازم خانگی قاچاق به ارزش تقریبی ۳۷ میلیارد ریال، از خیابان جمهوری جمع‌آوری شد. - اخبار اقتصادی -

یاسر سوادکوهی مدیرکل دفتر هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم با بیان این که فاز جدید برخورد با کالاهای فاقد شناسه و کد رهگیری در سطح عرضه آغاز شده است، گفت: تیم‌های مختلف برای برخورد با فروشندگان کالای فاقد شناسه و کد رهگیری ساماندهی شده‌اند که در تازه‌ترین اقدام، روز گذشته مقدار قابل توجهی لوازم خانگی قاچاق به ارزش تقریبی 37 میلیارد ریال، از خیابان جمهوری جمع‌آوری و به سازمان اموال تملیکی ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سوادکوهی ادامه داد: از این پس، این برخوردها به صورت روزانه ادامه خواهد یافت و در تمام استان‌های کشور نیز اجرا خواهد شد.

وی افزود: به همین منظور برنامه‌های جامعی در موقعیت‌های جغرافیایی هدف مبارزه اعم از مبادی ورودی، مسیرهای حمل‌ونقل، انبار و سطح عرضه مد نظر قرار دارد.

سوادکوهی ادامه داد: کالاهای هدف منطبق با برآورد حجم قاچاق تعیین و بر همین اساس کالاهای سلامت محور از جمله دارو و لوازم آرایشی بهداشتی، لوازم یدکی، محصولات دخانی، لوازم خانگی و پوشاک در این زمره قرار می‌گیرند. بر همین اساس بازرسی از سطوح ذکر شده به منظور کشف کالای هدف فاقد شناسه، مبتنی بر شناسایی قبلی و با بهره‌گیری از ابزارهای سیستمی، نوین و روزآمد در اولویت اقدام قرار می‌گیرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور مقابله و رصد جریان مالی قاچاق ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص برنامه‌های کلان اقدام برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار داشت: تثبیت شناسه کالا به عنوان ابزار شاخص در شناسایی و برخورد با کالای قاچاق در دستور کار ستاد قرار دارد.

سوادکوهی با بیان این که تولید دانش‌بنیان، راهکار جدی برای کاهش آمار قاچاق در کشور است، گفت: قاچاق کالا به عنوان یک مانع در مسیر تولید دانش‌بنیان معرفی می‌شود که معکوس این معادله بسیار کارا تر از خود معادله است.

وی با اشاره به ضرورت تحقق شعار سال با عنوان تولید دانش‌بنیان و اشتغال آفرین، افزود: تقویت تولید دانش‌بنیان، علت جاری برای رفع معلول یعنی قاچاق، می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

سوادکوهی ادامه داد: با تقویت تولید دانش‌بنیان و بهره‌گیری از دانش و توان ملی می‌توان تولید را رونق بخشید و مقادیر قابل توجهی از ارز خارج شده از کشور را بازگرداند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: با توجه به مترقی بودن قوانین و مقررات جاری کشور در حوزه تولید، تمرکز بر چالش زدایی از حوزه تولیدات و شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان یک شاخص و نقطه عطف مهم برای تقویت این حوزه معرفی می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با قاچاق کالا و ارز تولید دانش بنیان لوازم خانگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان

احمد محمدی زاده در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دولت سیزدهم اقدمات بسیار خوبی در حوزه اقتصاد دانش بنیان در استان انجام شده است و دستاورد‌های خوبی در حوزه دانش بنیان‌ها و شرکت‌های فناور در سال گذشته داشته ایم.

استاندار بوشهر افزود: تصویب قانون جهش تولید دانش بنیان از جمله قوانین مهم و خوبی بود که طی سالیان اخیر به مرحله اجرا رسیده و تمامی دستگاه‌های خدمت رسان مکلف هستند که ارائه خدمات به شرکت‌های دانش بنیان را در اولویت قرار دهند.

رئیس ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان استان بوشهر اظهار داشت: استان بوشهر در ارزیابی سال ۱۴۰۲ وزارت کشور و شاخص‌های ده گانه شامل ستاد توسعه اقتصاد دانش بنیان، برنامه ریزی اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی دانشگاه ها، تعیین ماموریت پارک‌های علم و فناوری، تعیین ماموریت کارآفرینان، تعیین ماموریت نخبگان، اقدامات تسهیلگرانه، افزایش تولید دانش بنیان، مردمی سازی اقتصاد دانش بنیان و صادرات دانش بنیان، با اقدامات در خور تحسین عملکرد مناسبی را ثبت و با کسب ۸۴ امتیاز از مجموع ۱۰۰ امتیاز این ارزیابی، رتبه سوم کشور را به خود اختصاص داده است.

محمدی زاده گفت: طبق ارزیابی وزارت کشور، استان بوشهر در شاخص‌های تشکیل جلسات ستاد اقتصاد دانش بنیان، اقدامات تسهیگرانه و مردمی سازی اقتصاد رتبه دوم و در مجموع شاخص‌ها رتبه سوم را کسب کرده است.

استاندار بوشهر افزود: استان بوشهر در برنامه اقتصاد دانش بنیان، ماموریت گرایی پارک‌های علم و فناوری و هیئت‌های اندیشه ورز و تولید دانش بنیان نیز از استان‌های پیشرو و گروه اول در سطح کشور معرفی شده است.

محمدی زاده با بیان اینکه رتبه استان بوشهر در سال ۱۴۰۱ رتبه ۲۱ بوده است، افزود: با حمایت‌های معاونت اقتصادی استانداری و تلاش پارک علم و فناوری خلیج فارس و هم افزایی و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی و روسای دانشگاه‌های عضو ستاد اقتصاد دانش بنیان و با تلاش جمعی، استان بوشهر توانسته رتبه سوم کشوری در توسعه اقتصاد دانش بنیان را بدست آورد.

وی اضافه کرد: کسب این توفیق که نشان از توسعه و نفوذ دانش و فناوری در فعالیت‌های اقتصادی است نوید بخش آینده‌ای درخشان برای جوانان استان خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • توقیف کاروان خودروهای حامل قاچاق کالا در دیلم
  • استقبال وزیر تانزانیایی از انتقال دانش فنی ساخت لوازم خانگی ایرانی
  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • ۵۰ میلیارد ریال لوازم خانگی در شمال تهران توقیف شد
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • کسب رتبه سوم استان بوشهر در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه
  • جریمه ۱۵ میلیارد و ۴۰۰ میلیون ریالی قاچاقچیان کالا در شیراز
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان