Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، معضل بزرگ پسماند زباله سراوان رشت که زمانی فقط به بخش سنگر این شهر محدود می‌شد، امروزه به عنوان فاجعه‌ای برای محیط زیست شمال کشور تبدیل شده است، زیرا شیرابه‌های این حجم زباله، جنگل و طبیعت آن منطقه را نابود می‌کند و در نهایت با ورود به محصولات کشاورزی، زندگی و سلامت مردم را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منطقه سراوان در ۱۷ کیلومتری رشت در جوار جنگل‌های هیرکانی میزبان دپو و دفن زباله این شهر و چند شهرستان دیگر است که امروزه کوه زباله آن به ارتفاع بیش از ۱۱۰ متر رسیده است.

بیش از ۳ دهه است که هر روز تا یک هزار تن زباله در سراوان رشت دفن می‌شود.

۵۵۰ تن از این زباله‌ها مربوط به شهر رشت و بقیه مربوط به ۵۰ شهر و روستای اطراف است.

شیرابه‌های ناشی از زباله در محل دفن، به رودخانه سیاهرود (رودخانه‌ای در جنگل سروان) و در ادامه به رودخانه‌های گوهررود و زرجوب رشت سرازیر و همراه با فاضلاب شهری، صنعتی و بیمارستانی وارد تالاب بین المللی انزلی و دریای خزر می‌شود.

نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به منابع ساماندهی پسماندها و تحصن مردم منطقه سراوان وزیر کشور باید به این موضوع ورود و با سفر به گیلان مشکل را حل کند.

به گفته جبار کوچکی نژاد ارم ساداتی، زباله سراوان یک معضل ملی است، اکثر مسئولان از این منطقه بازدید کردند. در طول یک هفته اخیر مردم متمدن و روزه دار این منطقه تحصن کردند، اما کسی به فریاد آن‌ها نمی‌رسد.

او می‌گوید: با توجه به اینکه در ردیف‌های مختلف منابع خوبی برای ساماندهی پسماند در استان‌های شمالی در نظر گرفته شده است و تمام شهرهای گیلان با بحران روبه رو هستند، از وزیر کشور درخواست دارم با سفر به گیلان و گفتگو با مردم این مشکل را حل کند تا دامنه حادثه به موضوعات دیگر کشیده نشود.

کد خبر 671270 برچسب‌ها زباله خبر مهم محیط زیست ایران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: زباله خبر مهم محیط زیست ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس

سازمان هواشناسی کشور به دنبال افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریای خلیج فارس نسبت به اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و نیمه‌ سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر هشدار داده است.

به گزارش ایسنا، سازمان هواشناسی کشور با صدور هشدار هواشناسی دریایی سطح زردرنگ از افزایش سرعت وزش باد و افزایش ارتفاع امواج دریا خبر داده و آورده است: طی روز پنجشنبه (۱۳ اردیبهشت) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر، در شمال خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان و در روز شنبه (۱۵ اردیبهشت‌ماه) در مناطق ساحلی و دور از ساحل استان‌های خوزستان و بوشهر و در شمال خلیج فارس، افزایش بیشینه سرعت وزش باد لحظه‌ای ۲۴ تا ۲۶ نات و افزایش بیشینه ارتفاع امواج در سواحل تا ۱/۸ و دور از سواحل بیش از ۱/۸ پیش‌بینی می‌شود.

از این رو افزایش ارتفاع موج در خلیج فارس، اختلال در ترددها و فعالیت دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی، خطر غرق‌شدن شناورها به‌ویژه شناورهای سبک و نیمه‌ سنگین، خطر غرق‌شدن شناگران در مناطق تحت تأثیر وجود دارد.

در همین راستا سازمان هواشناسی نسبت به اجتناب از ترددهای دریایی به‌ویژه تردد شناورهای سبک و قایق‌های صیادی و تفریحی در مناطق تحت تأثیر، ممنوعیت شنا، تمهیدات لازم جهت پیشگیری از هرگونه خسارت احتمالی توصیه کرده است.

به گزارش ایسنا، هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آبشار لوه این هفته برای دومین بار قربانی گرفت؛ امروز مسافر سبزواری سقوط کرد
  • چرا نمی‌توان بالای کوه اورست تخم مرغ آب‌پز کرد؟
  • سپاه همزاد انقلاب و سنگر مستحکم انقلاب است
  • تصاویر | طبیعت بهاری کردستان
  • گام پایانی کوهنورد بروجنی برای فتح قله لوتسه
  • هشدار سازمان هواشناسی نسبت به افزایش سرعت وزش باد و ارتفاع امواج دریای خلیج فارس
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • نجات نصاب آسانسور با سقوط از ارتفاع ۱۵متری
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • نجات جان جوان قمی در حادثه سقوط از ارتفاع