Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-28@10:26:19 GMT

عکس | اثر استثنایی جکسون پولاک زیر چکش حراج

تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۳۸۴۷۰

عکس | اثر استثنایی جکسون پولاک زیر چکش حراج

به گزارش همشهری آنلاین، ایرنا به نقل  از مجله فوربس نوشت، این تابلو که شماره ۳۱ (Number ۳۱) نام دارد، برای اولین بار در دو دهه گذاشته به فروش گذاشته می‌شود و ارزش تخمینی آن ۴۵ میلیون دلار برآورد شده است.

جکسون پولاک تابلوی شماره ۳۱ را در سال ۱۹۴۹ کشید، یعنی همان سالی که پس از تسلط بر نقاشی قطره‌ای تازه کارش گل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نقاش آمریکایی در روش نقاشی قطره‌ای رنگ را مستقیما از قوطی روی بومی که به طور افقی روی زمین قرار داده بود، می‌پاشید و گاهی از یک تکه چوب برای ترکیب کردن رنگ‌ها استفاده می‌کرد.

در اوت آن سال، پولاک چهار صفحه از مجله لایف را به خود اختصاص داد که معتقد بود وی می‌تواند بزرگترین نقاش زنده آمریکا باشد و تا پایان سال ۱۹۵۹ پنج موزه بزرگ و ۴۰ مجموعه‌دار برجسته خصوصی آثار او را خریداری کردند.

تابلوی شماره ۳۱ پولاک اولین بار در سال ۱۹۸۸ و به قیمت ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار دلار به فروش رسید.

این تابلو در سال ۱۹۶۷ در موزه هنر مدرن نیویورک و در سال ۱۹۹۸ در یک نمایشگاه مروری بر آثار پولاک به نمایش درآمد که هم در موزه هنر متروپولیتن برپا شد هم در موزه تیت مدرن لندن.

شماره ۳۱ روز ۱۲ مه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۱) در حراجی عصر هنر قرن بیستم کریستیز به فروش گذاشته خواهد شد.

جکسون پولاک از هنرمندان معروف قرن بیستم بود که با روش‌های منحصربه‌فرد خود در نقاشی انتزاعی، دنیای هنر مدرن را متحول کرد. رکورد گران‌ترین اثر پولاک مربوط به نقاشی شماره ۱۷ اوست که به عنوان بخشی از حراج مجموعه مکلو به قیمت ۶۱ میلیون و ۲۰۰ هزار دلار به فروش رسید.

کد خبر 671310 برچسب‌ها هنرهای تجسمی هنر نقاشی - نقاشان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: هنرهای تجسمی هنر نقاشی نقاشان شماره ۳۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۳۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟

آفتاب‌‌نیوز :

 ثبت‌نام کتاب‌های درسی پایه‌های تحصیلی آمادگی۲ (استثنایی)، اول ۲ (استثنایی)، اول۳ (استثنایی)، اول تکمیلی (استثنایی)، دوم تا ششم، هشتم و نهم، یازدهم و دوازدهم از چند روز پیش آغاز شد.

ثبت سفارش و توزیع کتاب‌های درسی از طریق سامانه irtextbook.ir انجام می‌شود. در سمت چپ صفحه گزینه «ورود دانش‌آموزان» را انتخاب کنید. در صفحه‌ای که باز می‌شود نیاز است که کد ملی و سری شناسنامه دانش‌آموز را وارد کنید. 

اکنون وارد سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی شدید. در این صفحه، شما گزینه‌های متعددی، چون «مشخصات من»، «ثبت سفارس»، «مشاهده سفارش» و «مشاهده تراکنش‌ها» را می‌بینید.

در بخش مشخصات من، اطلاعات فردی، اطلاعات تحصیلی و محل تحصیل دانش‌آموز از سامانه سیدا دریافت شده است؛ لذا در صورت وجود مغایرت در هر بخش از اطلاعات، والدین باید به مدرسه محل تحصیل خود مراجعه کنند. 

با کلیک روی منوی «ثبت سفارش»، مراحل سفارش و خرید کتا‌ب‌های درسی آغاز می‌شود. در این بخش اطلاعات مدرسه دانش‌آموز را مشاهده می‌کنید سپس سامانه به صورت هوشمند بسته آموزشی مناسب برای سال تحصیلی جدید شما را نمایش می‌دهد. پس از انتخاب درگاه پرداخت اینترنتی بانک، روی دکمه «ثبت و ادامه» کلیک کنید.

پس از ورود به درگاه بانک، شماره کارت، رمز دوم، کد اعتبارسنجی دوم (CVV۲)، تاریخ انقضای کارت و کد امنیتی را وارد کنید و سپس روی دکمه «پرداخت» کلیک کنید. سامانه بانک، اطلاعات مبلغ واریزی و شماره پیگیری بانک را نمایش می‌دهد. اطلاعات را بررسی کنید در صورت اطمینان از صحت اطلاعات، برای ادامه روی دکمه تکمیل فرآیند کلیک کنید تا بانک عملیات بانکی را انجام و اطلاعات آن را به سامانه فروش و توزیع مواد آموزشی ارسال کند.

در بخش مشاهده صورتحساب هم می‌توانید، صورتحساب سفارش، نمایش داده می‌شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • یک موقعیت استثنایی دیگر به خطا رفت
  • شمش طلا با چه دلاری حراج شد؟‌ + نمودار
  • ثبت سفارش کتاب درسی چگونه است؟
  • حراج پشته‌های علف مشهور «مونه»
  • مردِ شماره «۴۴» گرافیکِ ایران کیست؟
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • حراج تاریخی ایلان ماسک: خدمتکار خانگی انسان‌نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • ویدیو/ گل استثنایی اورونوف برابر آلومینیوم
  • حراج تاریخی ایلان ماسک : خدمتکار خانگی انسان‌ نما، زیر ۳۰ هزار دلار
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​