Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، پرفورمنس «تطمئن القلوب» یک رویداد معنوی؛ به همت گروه قرآن و عترت و معاونت هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان و همکاری دفتر تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در میدان‌های شهرداری و ولی‌عصر(عج) شهرستان گرگان با رعایت دستورالعمل های بهداشتی به اجرا رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
«سید حسن حسینی نژاد» ایده پرداز و کارگردان پرفورمنس «تطمئن القلوب» یک رویداد معنوی؛ درباره این اثر، گفت: یاد خدا که همان «ذکر» باشد یکی از ویژگی‌های معتقدان حقیقی خداوند متعال است که در قرآن کریم نیز به این حقیقت اشاره‌شده و دستور به یاد نمودن خدا و عدم فراموشی حضرت حق‌تعالی را داده و حتی در قسمتی از آیات نیز انسان را متوجه به این امر کرده که اگر می‌خواهی من(خدا) شما را فراموش نکنم، پس مرا یاد کنید تا شمارا یاد کنم.
 
وی افزود: در این راستا، یکی از باارزش‌ ترین یاد کردن‌ها «قرائت قرآن» است و این کار به‌ اندازه‌ای اهمیت دارد که خداوند درباره آن در آیه 20 سوره مزمل می‌فرماید: آنچه برای شما میسر است قرآن بخوانید و همچنین در سوره‌ی رعد آیه 28 ذکرشده که یاد خداوند آرام‌ بخش دل‌ها است.
 
ایده پرداز و کارگردان پرفورمنس «تطمئن القلوب» یک رویداد معنوی با بیان اینکه تلاوت و تدبر روزانه و انس با قرآن کریم یکی از بهترین راهکارها برای مواجهه با خطرات و آسیب‌های زندگی ماشینی و روزمرگی‌های حاصل از آن و کمکی برای رسیدن به آرامش است، تصریح کرد: پس از بررسی‌های متعدد درباره راه‌های مؤثر برای انس مردم با قرآن و ایجاد فضایی برای یادآوری و توجه به خداوند متعال و قدم برداشتن در مسیر ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه؛ کوشیده شد پرفورمنسی ایده پردازی شود که در عین سادگی و بهره‌مندی از نشانه‌های آشنا در فرهنگ ایرانی اسلامی، بتواند به‌سرعت محتوای خود را به مخاطبان عبوری در خیابان منتقل کند.
 
وی، افزود: جمعی از افراد با چهره و پوشش‌های یکسان در زوایایی از میدان‌ها نشستند؛ در مقابل کلیه این افراد رحل و قرآنی به چشم می خورد و آن ها بدون توجه به هیاهوی شهری مشغول به تلاوت قرآن بودند و در میانه ی این جمعیت تابلوی با محتوای «الا بذکرالله تطمئن القلوب» به چشم می خورد.
 
حسینی نژاد با اشاره به استقبال قابل توجه شهروندان گرگانی، اظهار کرد: پارسا رستگار، ابوالفضل دیلمی، متین رحیمیان، حسین رایج، زهرا ملک حسینی، النازحمید زاده، زهرا بهلول، رویاقاسمعلی، ساحل دزیانی، هدیه بابایی به عنوان اجراگر و نیز «معید مرگان پور» مستند سازی و تدوین و «فرزانه شاهینی» ساخت لوازم اجرا را برعهده داشتند.
 
وی همچنین با قدردانی از گروه هنری «نقاب» به سرپرستی «محمد نقابی» و تشکر از تمامی افرادی که در شکل گیری این اثر نقش داشتند، گفت: پرفورمنس به لحاظ لغوی به معنای اجرا است اما در هنرهای نمایشی؛ گونه ای اجرایی است که در آن با بهره مندی از انسان  و در یک رویداد تعاملی و آنی و در هر زمان و مکانی به دنبال انتقال مفاهیمی به مخاطبش است.
 
گفتنی است؛ سید حسن حسینی نژاد از هنرمندان عرصه ی هنرهای نمایشی استان است که تاکنون اجرای پرفورمنس های متعددی در حوزه های فرهنگی و اجتماعی با عناوینی چون پروانگی، حاشیه نشینی، وصیت شهدا به کارکنان دولت، اَبراب خودم، گوش شنوا،آخرین انشاء، نه به احتکار خانگی و پیک پنجم را در کارنامه دارد.
 
انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد

ایسنا/گیلان به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان گیلان و با حضور حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت و استاد برجسته قرآنی، از مفاخر قرآنی استان تقدیر شد.

محمد شادپور، معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان امروز، ۱۰ اردیبهشت ماه در این مراسم، قرآن را معجزه ای سراسر برکت و رحمت و عافیت دانست و اظهار کرد: در کلام نبی مکرم اسلام(ص)، قرآن کریم تنها نسخه شفابخش انسان بوده و همگان می توانند به قرآن مراجعه کنند و آرامش حقیقی را به دست بیاورند.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند انس با قرآن هستیم، افزود: در پرتو هدایتگری قرآن انسان از تاریکی های ظلم و جهل رهایی پیدا می کند و در مسیر نورانیت و حقیقت قرار می گیرد.

معاون فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی گیلان درخشش استاد فلاح پور در عرصه آموزش قرآن را عنایت الهی دانست و عنوان کرد: استاد فلاح پور در یک خانواده قرآنی تربیت یافته و امروز بسیاری از حافظان و قاریان استان، در مکتب استاد فلاح پور تلمذ کرده اند.

شادپور با اشاره به تلاش های استاد فلاح پور در عرصه تعلیم قرآن، عنوان کرد: استاد فلاح پور از مفاخر قرآنی استان گیلان است و مدیران استانی باید جایگاه چنین شخصیت هایی را در عرصه فعالیت های قرآنی پاس بدارند.

وی یکی از شاخص های مهم تدریس استاد فلاح پور را آموزش صحیح قرآن به قرآن آموزان دانست و بیان کرد: شاگردان استاد فلاح پور در عرصه های ملی و بین المللی حائز رتبه های برتر می شوند؛ در واقع استاد فلاح پور صدها حافظ و قاری بین المللی و جهانی را تربیت کرده است.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی گیلان با بیان اینکه استاد فلاح پور در مسیر آموزش قرآن از سرمایه های مادی و معنوی خویش هزینه می کند، گفت: ثبت ملی روستای شیخعلی کلایه لاهیجان به عنوان روستای قرآنی به برکت سال ها تلاش استاد فلاح پور است؛ ویژگی بارز این روستا محافل و کلاس های قرآنی آن است که با حضور افراد در سنین مختلف برگزار می شود.

وی تجلیل از حافظان و قاریان قرآن را ترویج فرهنگ قرآنی دانست و متذکر شد: باید از آموزه های دینی و قرآنی برای تحکیم خانواده بهره بگیریم تا از هجمه های فرهنگی مصون بمانیم.

استاد حاج فرهاد فلاح پور، پیشکسوت قرآنی گیلان نیز، انسان را تشنه قرآن و فرهنگ قرآنی دانست و اظهار کرد: فرهنگ و تمدن غرب علیه فرهنگ دینی و قرآنی می تازد و در چنین شرایطی نیازمند انس با قرآن هستیم.

وی عدم شناخت و آگاهی نسبت به قرآن را موجب آسیب پذیری انسان در برابر هجمه های فرهنگی و اجتماعی دانست و بیان کرد: بسیاری از افراد مسیر ارتباط با قرآن را نمی دانند و فقط از قرآن در مجالس ختم و مراسم ازدواج و... استفاده می‌کنند؛ این در حالی است که قرآن کتاب حیات است و برای تمام شئونات زندگی ما برنامه دارد.

این استاد برجسته قرآن، با اشاره به مهجوریت قرآن در جامعه هم از ناحیه خواص و هم از جانب عوام، گفت: تنها ماهی که نامش در قرآن آمده، رمضان است و ماه رمضان از این حیث ارزش و کرامت پیدا کرده که قرآن در این ماه نازل شده است و لذا هر چیزی که با قرآن پیوند بخورد، کریم می‌شود.

وی قرآن را نسخه سعادتمندی بشر دانست و متذکر شد: اگر مسیر ارتباطی قرآن را پیدا کنیم، مشکلات فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ما به برکت قرآن حل می‌شود.

فلاح پور، قرآن را هدایتگر همه انسان ها دانست و خاطرنشان کرد: خداوند قرآن را با «اقرا» بر پیامبر(ص) نازل کرد و به ما نشان داد که عزت و کرامت بشر از مسیر قرائت و تلاوت قرآن می‌گذرد.

وی ترتیل را مهمترین ویژگی قرائت قرآن دانست و یادآور شد: خطاب خدا به پیامبر، خطاب به تمام بشریت است و خداوند در سوره علق، مسیر ارتباط با قرآن را در قرائت و ترتیل معرفی می‌کند.

به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم از استاد فلاح پور و همسر و فرزندان قرآنی ایشان و تعدادی از رتبه های برتر گیلان در مسابقات ملی و بین المللی قرآن تجلیل شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از منتخبین رویداد‌های فرهنگی استان یزد
  • از پوستر رویداد ملی «وعده صادق در آئینه هنر» رونمایی شد
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • بزرگترین حامی حقوق زن اسلام است
  • تبیین نگاه قرآنی رهبر معظم انقلاب را نباید در تدوین چند کتاب خلاصه کرد
  • نگاه قرآنی و تفسیری رهبر معظم انقلاب با سخن و کلام ایشان عجین است
  • اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • دین اسلام بزرگترین حامی حقوق زن است
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد