Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وب‌ام‌دی پژوهشگران UCLA در این بررسی که ۱۰۳۸ نفر را در فاصله آوریل ۲۰۲۰ و فوریه ۲۰۲۱ در برمی‌گرفت، نشان داد که ۳۰۹ نفر از این افراد به «کووید درازمدت» دچار شده‌اند.

تشخیص کووید درازمدت در صورتی داده می‌شد که بیمار در پرسشنامه‌ای علائم مداوم را ۶۰ تا ۷۰ روز پس از عفونت کرونا یا بستری شدن به علت آن ذکر می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مداوم‌ترین علائم در این افراد خستگی (۳۱ درصد) و تنگی‌نفس (۱۵ درصد) در افرادی بود که قبلا به علت کووید-۱۹ بستری شده بودند. در میان بیماران سرپایی، بیشترین علامتی که ادامه پیدا کرده بود، از دست رفتن بویایی بود که ۱۶ درصد افراد گزارش داده بودند.

یافته‌های این بررسی با پژوهش‌های قبلی متفاوت است. برای مثال بررسی دانشگاه کالیفرنیا-دیویس تخمین زد که ۱۰ درصد بیماران کووید-۱۹ دچار علائم درازمدت می‌شوند. یک بررسی در سال ۲۰۲۱ بوسیله دانشگاه پن استیت هم نشان داد بیش از نیمی از بیماران کووید-۱۹ در سراسر جهان به کووید درازمدت مبتلا می‌شوند.

بخشی از تفاوت میان این بررسی‌ها با این واقعیت مربوط می‌شود که هنوز تعریف رسمی و با پذیرش همگانی درباره کووید درازمدت وجود ندارد. مرکز کنترل و پیشگیری بیماری‌های آمریکا کووید درازمدت را به صورت تجربه «مشکلات جدید، عود کننده یا مداوم پزشکی برای ۴ هفته یا بیشتر پس عفونت اولیه» تعریف می‌کند. در مقابل، در بررسی UCLA بیمارانی که پس از ۶۰ تا ۹۰ روز از عفونت هنوز دارای علائم بودند، دچار کووید درازمدت شمرده شده بودند.

پژوهشگران UCLA همچنین خصوصیات جمعیت‌شناختی و تظاهرات بالینی بیماران دارای کووید درازمدت هم بررسی کردند تا درمان‌های موثر برای این عارضه بیابند.

به گفته این پژوهشگران، افراد با سابقه بستری شدن به علت کووید-۱۹، دیابت، شاخص توده بدنی با بیشترین احتمال دچار کووید درازمدت شده بودند. 

سن بالاتر و وضعیت اجتماعی- اقتصادی در این بررسی با کووید درازمدت ارتباطی نداشت که باعث تعجب این پژوهشگران بود چرا که این دو عامل اغلب با بیماری شدید و خطر بالاتر مرگ ناشی از کووید-۱۹ ارتباط دارند.

نقاط ضعف این بررسی به گفته این پژوهشگران شامل این که گزارش علائم و شدت آن بر اساس داوری شخصی بیماران بود و شمار علائم ارزیابی‌شده هم محدود بود.

این پژوهشگران می‌گویند با توجه به این یافته‌ها باید جمعیت‌های متنوع‌تری از بیماران را پیگیری کرد تا سیر بیماری در کووید درازمدت را شناخت و چگونگی تاثیر عوامل فردی مانند بیماری‌های قبلی زمینه‌ای، عوامل اجتماعی-اقتصادی، وضعیت واکسیناسیون و نوع سویه ویروس بر نوع و تداوم علائم کووید درازمدت را ارزیابی کرد.

کد خبر 671366 برچسب‌ها كروناويروس

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كروناويروس کووید درازمدت کووید ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۰۴۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟

به گزارش خبرآنلاین، نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که طی ۹ سال درمان و تحت‌نظر بودن، در میان زنانی که سطح ویتامین D کافی داشتند، گزارشات ابتلا به سطان سینه [نسبت به زنانی که کمبود ویتامین D داشتند]، به حداقل رسیده است.

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که کمبود ویتامین D ممکن است در سرطان سینه نقش داشته باشد؛ بخصوص در میان اقلیت‌ها. محققان دریافتند زنان سیاه‌پوست آمریکایی و اسپانیایی‌تبار با سطوح پایین ویتامین D نسبت به زنانی که سطح ویتامین D کافی دارند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سینه هستند. یافته‌ها نشان می‌دهد که ویتامین D در محافظت از این گروه از زنان در برابر سرطان سینه نقش دارد.

در طی یک پیگیری متوسط ۹ ساله، زنانی که سطح ویتامین D کافی داشتند، ۲۱ درصد کمتر از زنان دارای کمبود ویتامین D، به سرطان سینه مبتلا شدند.

ارتباط بین ویتامین D و خطر ابتلا به سرطان سینه در میان زنان اسپانیایی‌تبار قوی‌تر بود، زیرا در صورت داشتن سطوح کافی ویتامین دی، ۴۸ درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا می‌شدند.

بر اساس این مطالعه، زنان سیاه‌پوست در صورت داشتن سطوح کافی ویتامین دی، ۱۱ درصد کمتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند.

منبع: upi

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901089

دیگر خبرها

  • یافته‌های پژوهشگران برای افزایش ظرفیت دیالیز برای بیماران
  • علائمی که نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • زنان سرما را بیش‌تر از مردان تحمل می‌کنند
  • این علائم نشان می‌دهد که مشروب تقلبی مصرف کرده‌اید
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • کمبود ویتامین D چه خطراتی برای زنان دارد؟
  • 6 علامت که می‌تواند نشان دهنده تومور مغزی باشد
  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • ام‌ اس زودرس قابل تشخیص است؟
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون