Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای پنجم مشهد کاربری ترافیکی را از آنچه به عنوان کمربند جنوبی شناخته می‌شد، حذف کرد، اما برخی اعضای شورای ششم احیای این کمربند را زمزمه می‌کنند.

گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اعظم ذوالفقاری منظری؛ * پروژه کمربند جنوبی در طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد به تاریخ پیوسته بود. حدود یک سالی هست که این طرح تصویب شده، اطراف زیرساخت‌های جاده‌ای که احداث شده بود، کوهشار و کوه پارک احداث شد، بقیه مسیر هم به عنوان منطقه طبیعت گردی و حفاظت شده معرفی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه بخشی از جاده احداث شده، اما دیگر اثری از بیل‌های مکانیکی نبود و مردم از این محل برای تفریح و استراحت استفاده می‌کردند. برخی مراسم‌های فرهنگی و مذهبی هم در این ارتفاعات برگزار می‌شد و همه امور درباره ارتفاعات جنوبی مشهد به سمتی می‌رفت که کمربند جنوبی کارکردش را از دست بدهد.

 

بیشتر بخوانید:

حفاظت از ارتفاعات جنوبی مشهد با دستورالعمل‌های متناسب با منطقه / چرا حفاظت از تنفس‌گاه مشهد ضروری است؟ ارتفاعات جنوبی مشهد را به عنوان منطقه حفاظت شده اعلام کنید حذف کاربری ترافیکی از کمربند جنوبی مشهد / مطالبه گری قانون مدار و شفاف به نتیجه رسید

 

وقتی کلایی، شهردار پیشین مشهد، برای تثبیت کاربری گردشگری و محیط زیستی ارتفاعات جنوبی، تلاش می‌کرد، راهکار ترافیکی جایگزین کمربند جنوبی را احداث تونل در بلوار نماز و اتصال مسیر به بلوار برونسی پیشنهاد کرد.

 

کمربند جنوبی یا پل نماز! 

اما حالا ایمان فرهمندی، عضو شورای شهر مشهد اعلام کرده که احیای کمربند جنوبی برای احداث بلوار برونسی منطقی‌تر است تا اینکه در امتداد بلوار نماز تونل حفر شود و با ساخت پل نماز را به بلوار شهید برونسی متصل کنیم.

 

او گفته که برای کمربند جنوبی هزاران میلیارد تومان هزینه شده و برای ایجاد این زیرساخت مطالعات اولیه‌ای صورت گرفته است.

فرهمندی به مطالعات محیط زیستی که تبعات احداث کمربند جنوبی را بررسی می‌کرد، اشاره کرده و گفته با این مطالعات محیط زیستی از ادامه کار کمربند جنوبی جلوگیری شد، اما حالا نیاز به یک مطالعه سوم است!

 

روز گذشته هم جلسه‌ای با حضور فعالان محیط زیستی، فعالان معماری شهری و ... در شورای شهر تشکیل شد که ریاست آن را فرهمندی به عهده داشت. علت برگزاری این جلسه هم شنیدن حرف‌ها و نظرات کارشناسان حوزه‌های مختلف درباره احیای کمربند جنوبی بود. با اینکه این جلسه به صورت لایو پخش شد، شرح مکتوب آن در رسانه‌ها هنوز منتشر نشده با این حال سروش باغبان فردوس، مدیرعامل بنیاد چهارطبقه به خبرنگار ما توضیحاتی درباره این جلسه ارائه داد.

 

دوگانه جعلی به جای راهکار واقعی

باغبان به حذف کمربند جنوبی از طرح‌های توسعه‌ای مشهد اشاره می‌کند و می‌گوید: این مسیر که در جنوب دو پهنه از هفت پهنه طرح‌های تفصیلی کشیده شده، از این طرح‌ها حذف شده است. از طرف دیگر ساخت تونل نماز تنها یک ایده ذهنی است و هیچ پشتوانه تخصصی، قانونی و ... ندارد؛ بنابراین ما با یک دوگانه جعلی طرف هستیم؛ دو انتخاب غلط مقابل ما گذاشته شده تا یکی را انتخاب کنیم.

 

او اشاره می‌کند که برای احداث کمربند جنوبی تاکنون ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شده، اما برای اتمام آن حدود ۲ هزار و ۴۲۰ میلیارد تومان دیگر نیاز است؛ یعنی بیش از ۱۲ برابر آنچه تاکنون برای آن هزینه شده است. این هزینه باقیمانده بدون احتساب هزینه‌های گزاف تملک زمین محاسبه شده و هزینه‌های تملک را هم باید به محاسباتمان اضافه کنیم.

باغبان درباره نظرات موافقان اجرای کمربند جنوبی می‌گوید: برخی موافقان می‌گویند که احداث بزرگراه برای توسعه آتی شهر و تخلیه جمعیتی آن ضروری است یا اینکه می‌تواند مشهد را به شریان‌های بیرونی متصل کند.

 

او اشاره می‌کند که برخی نگران هدررفت بودجه صرف شده در سال‌های گذشته هستند و برخی هم به فواید محیط زیستی این طرح اشاره می‌کنند.

 

باغبان می‌گوید: آن‌چه در مورد فواید محیط‌زیستی بیان می‌شود، محتوای یک مطالعه است که بعد از پیشنهاد اجرای پروژه تهیه شده و در آن با اتکا به مدل‌های غیرمنعطف و با فرض افزایش خطی حجم ترافیک (بدون در نظر گرفتن متغیر‌های بیرونی و گزینه‌های جایگزین) ادعای کاهش مصرف سوخت و کاهش آلودگی مطرح می‌شود.

 

بالاخره حجم ترافیک در افق مطالعات چقدر است؟

مدیرعامل بنیاد چهارطبقه به این مطالعات نقد وارد می‌کند و می‌گوید:. اگر بزرگراه وجود نداشته باشد، حجم ترافیک در افق مطالعات چقدر است؟ پاسخ این سؤال مشخص می‌کند حجم ترافیک القایی، ناشی از احداث بزرگراه چقدر است و این حجم اضافه چه‌میزان آلودگی اضافه تولید خواهد کرد.

او توضیح می‌دهد: مقالات متعدد با اتکا به تجربه‌های شهر‌های مختلف دنیا در این زمینه وجود دارد که نتایج همگی هم‌سو و مؤید تأثیر مستقیم افزایش ظرفیت معابر بر افزایش ترافیک و افزایش آلودگی است. اما در مشهد، برای نخستین بار در دنیا قرار است یک بزرگراه باعث کاهش آلودگی شود.

 

باغبان در دفاع از مطالعات محیط زیستی کمربند جنوبی می‌گوید: مطالعات محیط‌زیستی طی یک فرایند قانونی انجام شده و دانشگاه فردوسی هم نظارت علمی بر محتوای آن داشته است. نتیجه‌ی مطالعات مطابق میل سازمان ترافیک شهرداری مشهد نبود، اما متخصصان حمل‌ونقل زیادی در همان مطالعات مورد مشورت قرار گرفتند و نظر ایشان هم با سازمان ترافیک زاویه داشت؛ بنابراین این مناقشات منجر به ادامه دار شدن موضوع شده است.

 

او پیشنهاد دیگری را مطرح می‌کند و می‌گوید: شاید بهتر باشد به‌جای زیرسؤال بردن مطالعات محیط‌زیستی، صحت‌سنجی مطالعات حمل‌ونقلی یک‌بار توسط متخصصان «غیرذی‌نفع» انجام شود تا واقعیت روشن‌تر از قبل شود.

 

آسیب‌های کمربند جنوبی؛ از ترافیک القایی تا آلودگی هوا

این فعال حوزه معماری شهری درباره آسیب‌های محیط زیستی کمربند جنوبی برای شهر و ارتفاعات جنوبی مشهد می‌گوید: ساخت یک‌بزرگراه درون شهری مجموعه‌ای از آسیب‌ها و فرصت سوزی‌ها زا به همزاه دارد. از جمله تقویت الگوی رفتاری خودرو محور، ایجاد ترافیک القایی، الودگی هوا و صوت، کاهش ایمنی و امنیت پیاده. در کنار این آسیب‌های ترافیکی، به از بین رفتن زیست بوم‌های طبیعی و تاثیرات اکولوزیکی این پروژه نیز می‌توان اشاره کرد.

وی به این سوال که آیا به لحاظ حقوقی می‌شود کمربند جنوبی را احیا کرد، پاسخ می‌دهد که «به لحاظ حقوقی از آنجاکه شهرداری بایستی مجری طرح‌های تفصیلی باشد و در طرح تفضیلی مصوب این بزرگراه حذف شده است، عملا مدیریت شهری هر گونه هزینه‌ای در راستای ادامه دادن پروژه یا حتی انجام مطالعات مجدد صرف کند، خلاف قانون است مگر اینکه مجدا طرح تفضیلی برای این موضوع به کمیسیون ماده ۵ برود. در واقع، تکلیف پروژه در اسناد توسعه شهری مشخص است و ارتفاعات جنوبی یک عرصه عمومی برای استفاده عموم شهروندان است.»

 

او ادامه می‌دهد: در وضع موجود، کوه‌ها تراشیده شده، توپوگرافی طبیعی از بین رفته، نظم اکوسیستم به هم ریخته و به گفته کارشناسان ۸۵ درصد از فاز یک این مطالعات انجام شده است و باتوجه به تبعات زیست محیطی عنوان شده و به خطر افتادن تاب آوری شهری، ۲ راه حل یا حتی راه حل‌های بیشتری پیش رو داریم.

 

باغبان اولین راه حل را تبدیل همین بستر تخریب شده به یک فضای عمومی پیاده مدار برای همه شهروندان عنوان می‌کند و دومین راه حل را احداث مسیری برای عبور خودرو‌ها می‌داند که نفع آن صرفا به گروهی از جامعه می‌رسد که مالک خودرو هستند.

 

او تصریح می‌کند: که به‌نظر می‌رسد حالت اول، اتفاقی همه‌شمول‌تر، غیرانحصاری‌تر و عادلانه‌تر است. البته این انتخاب، مستلزم تغییرات زیادی در وضعیت فعلی است، از جمله آرام‌سازی محیط، محدود کردن ورود و عبور خودرو‌ها در کوه‌پارک، افزایش دسترسی عمومی به کوه‌پارک.

 

حتما باید مشهد بزرگتر شود؟

احداث کمربندی مشهد صرفا برای کاهش بار ترافیک شهری از یک نقطه به نقطه دیگر شهر نیست، در واقع طراحان آن توسعه شهر مشهد را به سمت غرب درنظر داشته اند. مشهد مهاجرپذیرتن نقطه کشور پس از تهران است و همین باعث شده این شهر روز به روز گسترده‌تر شود. معابر بیشتری داشته باشد، خانه‌های بیشتر، فروشگاه‌های بیشتر و اماکن عمومی بیشتر برای اینکه بتواند میزبان جمعیت بیشتر باشد. اما سوال از طراحان و مدیران شهری مشهد این است که آیا قرار است با همان رویکردی که تهران را به انفجار جمعیت رساند، مشهد هم منفجر شود؟ آیا زمان آن نرسیده که به جای توسعه یک نقطه از کشور به دنبال توسعه متوازن در همه شهر‌ها و روستا‌های کشورمان باشیم؟

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارتفاعات جنوبی مشهد شورای شهر مشهد تونل نماز ارتفاعات جنوبی مشهد مطالعات محیط زیستی کمربند جنوبی حجم ترافیک آسیب ها راه حل طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۰۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد درباره علت بسته شدن حساب های شهرداری مشهد گفت: این اتفاق در ادوار گذشته رخ داده و در دوره ما قبل از سال نیز بوده ،این مشکل براساس حساب‌ و کتاب مالی شهرداری با بانک مورد نظر بوده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد،موسی الرضا حاجی بگلو در نشست خبری که به مناسبت روز شوراها برگزار شد اظهارداشت: اگر مجلس را پیگیری کنید، حواشی آن به مراتب زیاد و اگر حواشی در شورا‌ها 10 باشد، در مجلس 100 است، اما به قدری که به شورا‌ها و حواشی آن اهمیت می‌دهند، به مجلس اهمیت داده نمی‌شود، در حالیکه اختلاف نظر در مجلس بالا است؛ بنابراین بعد از اینکه دستور کاری تصویب می‌شود به آن احترام گذاشته و درست است.دوره ششم با وجود کمبود منابع، خدماتی در سطح شهر ارائه می‌دهد که به مراتب بیشتر است.

وی در خصوص رسیدگی به فساد تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی خودشان فساد را بررسی می‌کنند. نیاز به مطالبه‌گری رسانه هم هست، اگر دو هفته مطالبه‌گری کنید همه اطلاعات روی سایت بارگذاری می‌شود. صورت‌های مالی سال 1400 و 1401 را درخواست کنید، بسیاری از موضوعات مشخص می‌شود.

حاجی‌بگلو درپاسخ به سوال خبرنگاران افزود: جلسه 28 اسفند غیر علنی شد که قانون می‌گوید روز بعد از جلسه غیر علنی باید تمام گزارشات و مصوبات اطلاع‌رسانی و بارگذاری شود ،ما هم نامه زدیم که این کار انجام شود. اگر مطالبه‌گری رسانه‌ها ادامه پیدا کند، جواب می‌دهد، ما نیز همراه خواهیم بود.

سخنگوی شورای شهر مشهد ادامه داد: رویکرد و نگاه شورای ششم، توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر است و با تعریف پروژه‌های مختلف و تخصیص 50 درصد از بودجه عمرانی شهر به این مناطق، به دنبال این هستیم که مناطق کم‌برخوردار در مشهد نداشته باشیم.

حاجی‌بگلو درخصوص جایگاه و اهمیت شهر مشهد همچنان تاکیدکرد: مشهد شهر زیارتی است و برهمین اساس، تمهیدات مختلفی را اندیشیده‌ایم؛که یکی از مهمترین موضوعات، بودجه زیارت و حاشیه شهر بوده که محقق نشده و برای تصویب و اجرایی شدن آن، باید مطالعات لازم انجام شود.

وی خاطرنشان کرد: بعید می‌دانم طرح سؤال از شهردار به استیضاح منجر شود ،طرح سؤال برای جلسه علنی روز دوشنبه در دستور کار قرار دارد، اما از نظر آیین‌نامه‌ای و قوانین بالادستی طرح سؤال وجاهت قانونی ندارد و باید دوباره طرح کنند؛ زیرا قبل از سال طرح سؤال داشتند و انصراف دادند.

حاجی بگلو بیان کرد:در خصوص بازنشستگی شهردار خبری نداریم اگر شهردار بازنشسته باشند نمی‌توانند باقی بمانند و قانون‌گذار اجازه داده که شهردار به خدمت خود ادامه دهند.

سخنگوی شورای اسلامی شهرمشهد در پاسخ به این سؤال که چرا حساب‌های شهرداری بسته شد، عنوان کرد: این اتفاق در ادوار گذشته رخ داده و در دوره ما قبل از سال نیز بوده ،این مشکل براساس حساب‌ و کتاب مالی شهرداری با بانک مورد نظر بوده است شهرداری سه هزار میلیارد تومان بدهکار بود و خوشبختانه توانستیم مشکل را حل کنیم.

حاجی بگلو در پاسخ به سؤالی مبنی بر تهدید اصحاب رسانه، در نطق خود گفت: نگاه من به رسانه ویژه است، اصحاب رسانه را از خود می‌دانم و با رسانه بسیار صمیمی هستم، اینکه می‌گویید من رسانه‌ها را تهدید کردم درست نیست؛ چرا که اصحاب رسانه قابل‌ تهدید نیستند، رسانه اصیل قابل‌تهدید نیست و من نیز در چه جایگاهی هستم که بخواهم تهدید کنم.

وی افزود:در روز خبرنگار بیان کردیم که اصحاب رسانه یار شانزدهم شورا باشند ما هیچ وقت به جایگاه رسانه اهانت نکردیم؛ افرادی بودند که  رسانه‌ای نیستند، فضای مجازی دارند و هرچه می‌خواهند بیان می‌کنند؛من نمی‌توانم به فیک‌نیوز‌ها اجازه دهم به رسانه توهین کنند و تهمت بزنند.

سخنگوی شورای اسلامی شهرمشهد ادامه داد: در سال 1400 مصوبه‌ای مبنی بر کمک به شهرستان زابل طی پنج سال داشتیم که سالی 100 میلیارد پرداخت کنند و من مخالف بودم؛ زیرا مشکلات حاشیه شهر ما بیشتر است. در شهر مشهد مشکلات فراوان است، اما اگر صدا و فریاد ما بلند نباشد و مطالبه‌گری نکنیم، هدفمان محقق نمی‌شود، این مدل من است.

حاجی بگلو در مورد افزایش هزینه الیت اضافه کرد: ما الیت را در سال گذشته کاهش دادیم. براساس قانون مجاز بودیم تا نرخ تورم افزایش دهیم، اما 25 درصد افزایش پیدا کرد و 45 درصد افزایش نداشت.

وی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر کاهش درآمد‌های شهرداری گفت: در سال 1401 شهرداری 26 هزار پروانه ساختمانی صادر کرد، اما در سال 1402، 4000 پروانه ساختمانی صادر شد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سؤالی مبنی بر رایگان‌کردن اتوبوس، خاطرنشان کرد: در سال 1401 در حاشیه شهر، 10 خط اتوبوس‌رانی را 90 درصد یعنی با پرداخت 100 تومان رایگان کردیم که الان هم انجام می‌شود، در سال 1402، طرح رایگان‌کردن اتوبوس را در شورا مصوب کردیم، اما کمیته انطباق رد کرد؛ هرچند نظر شخصیم این بود که کمیته انطباق اشتباه نظر می‌دهد.

وی در خصوص تفریغ بودجه سال 1401 عنوان کرد: تفریغ بودجه سال 1402 تصویب شد و من مخالف صد در صد تفریع بر اساس عملکرد و گزارش حسابرسی و معاونت نظارت شورا بودم، الان نیز مخالف هستم. تخلف در تفریغ بودجه وجود داشته و نیاز به بررسی بیشتر دارد؛ آنچه در صحن تصویب شد، برای من قابل احترام است و تمکین می‌کنم.

حاجی‌بگلو ادامه داد: در زمینه پرداخت نامعلوم حقوق به 100 نفر اعلام کردیم که لیست این افراد را مشخص کنند، اما فرمودند لیست را نداریم. من عرض کردم شما تفریغ بودجه 30 هزار میلیارد تومانی را در سه ثانیه تصویب می‌کنید، اما به شهرداری سه ماه فرصت می‌دهید تا لیست را اعلام کند؛ قطعا این کار ایراد دارد اما هرچه قانون تصمیم بگیرد، برای ما مهم است.

وی در پاسخ به این سوال که حق و حقوق پیمانکاران به کجا رسیده است، اظهار کرد: شهرداری مشهد نزدیک به 4 هزار پیمانکار دارد و آنان را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم و مطلع هستند که مدل پیمانکاری شهرداری به چه شکل است و در گذشته نیز برای پرداخت مشکلاتی وجود داشته و تلاش داریم تا نیمه شهریور تمام مطالبات پرداخت شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد در پاسخ به سخن معاونت فرهنگی و اجتماعی که گفته بود در شهر کارتن خواب نداریم، گفت: منابع مالی برای جمع آوری کارتن خواب‌ها پیش بینی شده است و مصاحبه معاون فرهنگی شهردا‌ری مبنی بر عدم وجود کارتن خواب در شهر درست نیست.

حاجی بگلو تاکیدکرد: در سال جاری اگر طرح تفصیلی به همین شکل باشد قطعا دچار کمبود بودجه می‌شویم. یکی از مشکلات اساسی اصلاح قانون درآمد‌های پایدار است و در حال حاضر صدور پروانه‌های ساختمانی در اختیار شهرداری نیست.

وی در خصوص پروژه‌های زودبازده، اضافه کرد: از روز اول خدمت گذاری اولین مصوبه، طرح‌های زود بازده بود تا به این وسیله مردم در جذب اعتبارات برای محله و منطقه خود نقش داشته باشند؛ در بودجه 1404 نیز بودجه‌ای برای این طرح‌ها پیش بینی می‌شود.

سخنگوی شورای اسلامی در خصوص آخرین وضعیت قطار مشهد به گلبهار اظهارکرد: وزارت راه و مجموعه استانی پیگیر این موضوع هستند و قول دادند تامین اعتبار کنند که تا پایان سال 1404 به بهره‌برداری برسد و امیدواریم وزارت راه به تعهد خود عمل کند ضمن اینکه تا هفته دولت فاز یک خط سه قطار شهری برای بهره‌برداری آماده می‌شودو تا پایان سال 1404 حفاری‌های تونل قطار شهری در مشهد به اتمام خواهد رسید.

حاجی بگلو در پاسخ به سوالی مبنی بر وضعیت دائمی عضو شورای شهر مشهد اضافه کرد: در خصوص ایوی ان نه چیزی به ما ابلاغ شده و نه موضوعیتی دارند ما نباید در خصوص مسئله‌ای که ابلاغ نشده اظهار نظر کنیم، باید اجازه دهیم خود قانون‌گذار در زمانی که نیاز است، تصمیم بگیرد.

وی در خصوص تعیین حریم شهر مشهد و طرقبه شاندیز تصریح کرد: هنوز در این زمینه اختلاف داریم، آخرین موضوعی که پیگیری شده در معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری قرار دارد که قول دادند مرز را تعیین کنند و امیدواریم زودتر به نتیجه برسد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه نگاه دوره ششم این بوده که شیب خدمت را به مناطق کم‌برخوردار ببرد، عنوان کرد: هر مدلی فکر کنید در این مناطق هزینه می‌کنیم و دنبال این هستیم در مشهد مکانی به نام کم‌برخوردار نداشته باشیم. هنوز جای کار وجود دارد، اما دولت و دستگاه‌های اجرایی نیز باید با شهرداری همراهی کنند.

حاجی‌بگلو در زمینه تاثیر اختلافات درون شورا بر دیدگاه مردم، گفت: اگر مجلس را پیگیری کنید، حواشی آن به مراتب زیاد است. اگر حواشی در شورا‌ها 10 باشد، در مجلس 100 است، اما به قدری که به شورا‌ها و حواشی آن اهمیت می‌دهند، به مجلس اهمیت داده نمی‌شود، در حالی که اختلاف نظر در مجلس بالاتر است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد افزود: اختلاف نظر قابل احترام و امری طبیعی است بعد از اینکه دستور کاری تصویب می‌شود به آن احترام می‌گذاریم. دوره ششم با وجود کمبود منابع خدماتی در سطح شهر ارائه می‌دهد که به مراتب بیشتر است سه ماه است اقدامی را شروع کردیم تاخبر‌های مثبت از شورا و شهرداری خارج شود.

وی در خصوص رسیدگی به فساد تصریح کرد: دستگاه‌های نظارتی خودشان فساد را بررسی می‌کنند. نیاز به مطالبه‌گری رسانه هم هست، اگر دو هفته مطالبه‌گری کنید همه اطلاعات روی سایت بارگذاری می‌شود. صورت‌های مالی سال 1400 و 1401 را درخواست کنید، بسیاری از موضوعات مشخص می شود.

حاجی بگلو  در خصوص روزنامه شهرآرا گفت: زمانی گفتم اگر روزنامه شهرآرا را امروز تعطیل کنید، بهتر از فرداست؛ اما امروز باید بگویم شهرآرا به عنوان رسانه‌ای قوی عمل می‌کند ما پیش از این نسبت به این روزنامه، انتقاداتی داشتیم و در تذکرات مختلف این موضوع را مطرح کردیم. مؤسسه شهرآرا هم این نقطه‌نظرات و دغدغه‌ها را مدنظر قرار داد و امروز این مجموعه به عنوان یک رسانه بسیار قوی شناخته می‌شود و از خبرنگاران حرفه‌ای برخوردار است.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • محکومیت یک عضو شورای شهر مشهد ابلاغ شد
  • آیا شورای شهر بیرجند با احداث برج‌های ارتش موافقت می‌کند؟
  • نگاه ویژه شورای ششم به فعالیت‌های فرهنگی در مشهدالرضا
  • هدف‌گذاری شورای ششم برای توسعه متوازن شهر مشهد
  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • ‌زورخانه بزرگ مرکزی شیراز احداث می‌شود
  • تعطیلی پنجشنبه یا شنبه در صحن مجلس پیگیری می‌شود
  • عملیات احداث زیرگذر سرخون آغاز شد