Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز پنجشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در کارگاه آموزشی مدیریت ارتباطات تخصصی در زیست بوم ایران با بیان این که جهاد تبیین موضوعی است که طی ماه‌های اخیر در بیانات مقام معظم رهبری بارها مورد تاکید قرار گرفته است، افزود: کارگروه جهاد تبیین در سازمان حفاظت محیط زیست ایجاد شده و مبتنی بر چهار مولفه اصل پنجاهم قانون اساسی، بیانه گام دوم انقلاب اسلامی، تبیین سند تحول دولت مردمی و سیاست های ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه محیط زیست است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

معاون رییس جمهور اظهار داشت: در دولت سیزدهم گام های بلندی برداشته شده است. در مباحث اقتصادی و در سطوح بین المللی اتفاقات خوبی شکل گرفته است و کارشناسان روابط عمومی مکلف هستند به موقع و با شفافیت اطلاع رسانی کنند.  

سلاجقه با اشاره به تاکید رییس جمهور در جلسه هیات دولت به دو رکن «خدا و قانون» در مسائل محیط زیست، گفت: سخنان رییس جمهور برای من پشتوانه محکمی محسوب می شود و در اجرای سیاست های محیط زیست در دولت تحت فشار نیستم. خوشبختانه رویکرد کاملاً فوق العاده ای برای محیط زیست کشور حاکم است و می توانیم با استفاده از این ظرفیت فضای محیط زیست را ارتقا دهیم.

وی با تاکید بر این که ضوابط و دستور العمل های محیط زیست را باید مبتنی بر تکنولوژی روز بازبینی و چاره اندیشی کنیم، گفت: در بحث اطلاع رسانی از فناوری های روز استفاده می شود و در تلاش هستیم اولین نشست را با شرکت های دانش بنیان برگزار کنیم و رویکردهای سازمان را مبتنی بر فرمایشات مقام معظم رهبری هدایت و حاشیه ها را به نحو مطلوب مدیریت کنیم.  

سلاجقه به تعامل با تشکل های مردمی تاکید کرد و افزود: سازمان حفاظت محیط زیست به تعامل با تشکل های مردمی و نقش آفرینی سازمان های مردم نهاد نیاز جدی دارد و شعار عملکردی این سازمان در سال جاری «محیط زیست مردم پایه، هوشمند و فناورانه» توسط شورای راهبردی سازمان حفاظت محیط زیست تعیین شده است.  

وی افزود: ما مسئولان وظایفی داریم، وظیفه مسئولان محیط زیست در جایگاه مدیریتی تبیین واقعیت های محیط زیست برای دولتمردان است. بارها رییس جمهور تاکید کرده است توسعه فرع بر محیط زیست است و مکلفیم مسائل محیط زیست را برای مردم و رسانه ها  شفاف سازی کنیم.

رییس سازمان محیط زیست با تاکید بر اهمیت نقش روابط عمومی های سازمان و نقش رسانه‌ها، گفت: روابط عمومی های سازمان حفاظت محیط زیست در خط مقدم تبیین سند تحول دولت مردمی قرار دارند. رسانه های نوشتاری، دیداری، شنیداری و نیز شبکه های اجتماعی در اطلاع رسانی نقش پر رنگ و بی بدیل در دنیای امروز دارند و کارشناسان سازمان حفاظت محیط زیست در تمامی سطوح سازمان طلایه‌داران خط مقدم حفاظت از محیط زیست کشور محسوب می شوند.  

سلاجقه مسئولیت کارشناسان روابط عمومی را خطیر دانست و افزود: روابط عمومی ها در ستاد و استان ها در زمینه تحقق رسالت سازمان، روایتگری صادقانه از برنامه ها و اقدام های دولت مردمی و ایجاد جریان رسانه ای صحیح و شفاف در پاسخگویی به موقع و احراز مرجعیت رسانه ای در محیط زیست کشور اقدامی شایسته و در آگاهی سازی به موقع و اثرگذار، اهتمام جدی داشته باشند.

وی با بیان این که روابط عمومی سازمان حفاظت محیط زیست با پیکره مردم در ارتباط است، گفت: امروز مردم مخاطرات زیست محیطی را خیلی بهتر از من و شما درک می کنند و از این رو نباید تبیین کننده مشکلات محیط زیست باشیم بلکه باید حلال مشکلات باشیم. پدیده های محیط زیستی در رفتارهای جامعه اثرگذار بوده و موجب ارتقای فرهنگ زیست محیطی در میان مردم شده است و برای حفاظت از محیط زیست تلاش مضاعف دارند.

سلاجقه گفت: روابط عمومی هنری پیچیده است که باید در تولید محتوا و در انتقال آن مخاطب شناسی کند و فعالیت در روابط عمومی هوش و ذکاوت را می طلبد تا بتواند مسائل مختلف محیط زیست را ارزیابی کند. مدیران کل امور محیط زیست استان ها مکلف هستند از اقدام های روابط عمومی استان ها حمایت کنند.

برچسب‌ها سازمان حفاظت محیط زیست روابط عمومی زیست بوم دولت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان حفاظت محیط زیست روابط عمومی زیست بوم سازمان حفاظت محیط زیست روابط عمومی زیست بوم دولت سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست محیط زیست محیط زیست روابط عمومی اطلاع رسانی رییس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۰۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

افزایش جمعیت حیات‌وحش لرستان ‌طبق سرشماری اخیر

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • ظرفیت صندوق ملی محیط‌زیست در کهگیلویه و بویراحمد بدون استفاده مانده است
  • رفع تصرف بخشی از اراضی ملی در البرز مرکزی شمالی
  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • رفع چاله‌های بزرگ مسکن مهر در دولت سیزدهم
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • تولید اثر فاخر سینمایی از زندگی محیط بان شهید «هوشنگ نصیری»
  • ارائه راهکارهای محیط زیستی برای توسعه صنایع در سواحل «مکران»