Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@12:23:18 GMT

۶۳ اثر استان گلستان در فهرست آثار ملی ثبت شد

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۱۳۱۵

۶۳ اثر استان گلستان در فهرست آثار ملی ثبت شد

گروه استان‌ها- سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان از ثبت ۶۳ اثر منقول، غیرمنقول، ناملموس و طبیعی استان در فهرست آثار ملی در سال ۱۴۰۰ خبر داد. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی استان گلستان، رحمان فرمانی صبح امروز در جمع خبرنگاران درباره ثبت آثار تاریخی استان اظهارداشت: در سال گذشته باهمت و تلاش همکاران واحد ثبت آثار این اداره‌کل، 70 پرونده ثبتی تدوین و به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارسال شد که از این تعداد 63 اثر شامل 45 اثر غیرمنقول، 5 اثر منقول، 8 اثر ناملموس و 5 اثر طبیعی در این سال در فهرست آثار ملی به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان خاطرنشان کرد: در سال گذشته همچنین 3 اثر حمام فارسیان، برج رادکان و مدرسه کریم ایشان تعیین حریم شدند.

وی یادآور شد: با ثبت این تعداد اثر تاریخی استان گلستان در فهرست آثار ملی، آثار ثبتی و واجد ارزش این استان به 984 اثر رسیده است.

ثبت رکورد تاریخی برای اقتصاد ایران در اوج تحریم/ ترانزیت کالا 68 تا 100 درصد رشد کرد +جزئیاتخانه تاریخی میرابیان همدان مرمت و بازسازی می‌شود4 کاروانسرای تاریخی استان آذربایجان شرقی کاندیدای ثبت جهانی شد

فرمانی بیان کرد: برنامه‌ریزی واحد ثبت آثار استان گلستان برای سال 1401، به ثبت رساندن 30 اثر استان در فهرست آثار ملی است و با توجه به میزان درخطر بودن آثار غیرمنقول، تأکید ثبت ملی برای این آثار خواهد بود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با تأکید بر ضرورت صیانت و حفاظت از آثار تاریخی، طبیعی و معنوی توسط آحاد مردم، تصریح کرد: این آثار که نشان‌دهنده تاریخ و فرهنگ مردم این دیار و به‌نوعی میراث گذشتگان است، باید برای نسل‌های آینده به یادگار بماند و ثبت این آثار در فهرست آثار ملی گامی در راستای حفاظت و پاسداری از این مواریث ارزشمند خواهد بود.

انتهای پیام/581/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: گردشگری و صنایع دستی فهرست آثار ملی میراث فرهنگی استان گلستان اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۱۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی

سجاد دادفر با اشاره به ظرفیت‌های تاریخی و گردشگری فراوان کرمانشاه، گفت : کرمانشاه استانی سرشار از ظرفیت‌های گردشگری در حوزه‌های مختلف طبیعت گردی، روستاگردی، فرهنگی، تاریخی، دفاع مقدس و مذهبی است. 

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه رازی کرمانشاه تاکید کرد: با وجود اینکه ظرفیت‌های گردشگری کرمانشاه در حوزه گردشگری بسیار زیاد است، اما متاسفانه تاکنون رشته گردشگری در کرمانشاه راه اندازی نشده است. 

وی به توجهی که در سال‌های اخیر به مقوله گردشگری در کرمانشاه شده اشاره کرد و گفت: باتوجه به اینکه استاندار کرمانشاه، گردشگری را به عنوان اولویت توسعه استان معرفی کرده و از طرفی در سطح کلان کشوری نیز نوع نگاه از اقتصاد نفتی به سمت شاخص‌های دیگر تغییر یافته، ما نیز در دانشگاه رویکرد توجه به گردشگری را در دستور کار قرار داده ایم. 

دادفر از آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی خبرداد و افزود: پروسه اخذ مجوز راه اندازی این رشته از وزارت علوم را آغاز کرده ایم و امیدواریم با پیگیری و حمایت مسئولین استانی در ماه‌های آینده آن را به سرانجام برسانیم. 

وی تاکید کرد: در کنار اقداماتی که برای اخذ مجوز راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی آغاز شده، فراهم کردن زیرساخت‌های لازم همچون جذب اساتید این رشته در دستورکار قرار گرفته است. 

وی افزود: باتوجه به اینکه در این استان حدود ۴۲۰۰ اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد و این استان را به یکی از غنی‌ترین استان‌های کشور در حوزه آثار تاریخی تبدیل کرده، طی سال‌های گذشته رشته باستان شناسی در دانشگاه رازی ایجاد شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • آغاز پیگیری‌ها برای راه اندازی رشته گردشگری و میراث فرهنگی در دانشگاه رازی
  • اهدای ۵۹ شیء تاریخی به اداره میراث‌ فرهنگی شهرستان ملایر
  • بازدید رایگان معلمان و اساتید از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی
  • ضرورت بازنگری در حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله
  • ضرورت بازنگری حریم عمارت خسروآباد سنندج
  • جشنواره چند رسانه‌ای وزارت میراث فرهنگی در کرمان برگزار می‌شود
  • هنر‌های قرآنی از منظر میراث فرهنگی حائز اهمیت است
  • آلاچیق عشایر شاهسون اردبیل قابلیت ثبت جهانی دارد
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟