Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، سید حسن تقوی، مدیر عامل بنیاد خیریه دختران معلول بالای چهارده‌ سال مهمان شب گذشته جشن رمضان بود.

وی در این برنامه از فعالیت‌های خود در زمینه موکب‌داری گفت و همچنین از نحوه و تاثیر کمک‌های مردم در پیش بردن کارها صحبت کرد. او در ادامه در رابطه با دیگر فعالیت‌های نیکوکارانه خود توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل بنیاد نیکوکاری گفت: من متولد ۷۳ هستم و حدود یک دهه است که فعالیت‌های نیکوکارانه خود را آغاز کردم. این فعالیت‌ها در اربعین آغاز شدند و  در ابتدا فقط به عنوان همراهان موکب‌داران در کاروان‌ها حضور داشتم اما تقریبا در سال ۹۱ اولین کاروان را با دوستان خود بردم. در یک برهه از زمان نیز به همراه دوستانم گروه جهادی تشکیل دادیم و ساخت‌ و ساز لازم در زمین موکب خریداری شده را انجام دادیم. با گذر زمان بحث موکب ما گسترش پیدا کرد و اکنون بیش از ۳۰ هزار متر زمین خریداری کرده‌ایم. 

تقوی ادامه داد: اکنون در حال ساخت یکی از بزرگ‌ترین زائرسراهای طریق نجف و کربلا هستیم که به صورت خشت فروشی به مردم ارائه داده می‌شود. افراد از طریق فضای مجازی و آشنایان می‌توانند زمین‌های مورد نظر را تهیه کنند. تمامی فعالیت‌های ما منتی به تاسیس بنیاد نیکوکارانه شد و اکنون چندسالی است که فعالیت داریم و توانسته‌ایم یکی از بزرگترین مراکز توانبخشی را در یکی از محروم‌ترین مناطق تهران راه‌اندازی کنیم. تقریبا به بیش از ۶ هزار نفر با نیازهای جدی خدمات داده‌ایم.

وی افزود: من کارشناسی توانبخشی دارم و به همین دلیل فعالیت نیکوکارانه در همین جهت دارم و همچنین به صورت جداگانه از طریق کارهای حوزه توانبخشی کسب درآمد می‌کنم. البته اکنون یک سالی است که میزان فعالیت‌های نیکوکارانه ما بسیار افزایش پیدا کرده و شش ماهی می‌شود که موظف به نگهداری از یک مجموعه حمایت از دختران بالای چهارده‌سال هستیم. این مرکز تحت نظر بهزیستی است که دختران دارای معلولیت شدید ذهنی در آنجا حضور دارند و مدیریت حمایت از آن‌ها با ما است.

وی گفت: شاید باورنکردنی باشد اما ما هیچ متولی جز مردم نداریم. مهم‌ترین مسئله برای اعتماد مردم به ما سابقه گذشته و نتیجه‌های آینده ما است. زمانی که مردم نتیجه مورد نظر خود را در فعالیت‌های ما می‌بینند می‌توانند اعتماد کنند و تمایل داشته باشند که به ما کمک کنند. اکنون ما بیش از ۱۳۰ پرسنل تخصصی در مرکز خود داریم که به صورت شبانه‌روزی از دخترانی که معلولیت ذهنی دارند مراقبت می‌کنند. خوشبختانه با اعتماد مردم به ما و کمک‌هایی که از سوی آن‌ها شکل می‌گیرد ما اکنون توانسته‌ایم هزینه بیش از یک میلیارد در ماه را تامین کنیم.

مدیرعامل بنیاد نیکوکاری اظهار کرد: انجام کارهای نیکوکارانه بدون همراهی خانواده غیرممکن است. اصل ماجرا در زندگی من همسرم است که توانسته تمامی فعالیت‌های من را بپذیرد و مشوق باشد. ایشان همیشه من را به ادامه مسیر تشویق کرده و امیدواری بسیاری به وجود آورده است. 

تقوی گفت: ما به غیر از مراقبت از دختران معلول به صورت مناسبتی توزیع بسته‌های غذایی و پخش بسته‌های گوشت قرمز را داریم. همچنین یک تعداد خانواده تحت پوشش ما هستند که برای اقدامات پزشکی و درمانی مورد حمایت قرار می‌گیرند. گروه ما بیش از ۲ هزار عضو و حامی دارد اما به طور کلی ۵ مدیر اصلی فعالیت‌ها را مدیریت می‌کند. تیم تشکیل دهنده مستقیم و فعال ما نیز حدود ۱۴۰ پرسنل دارد. 

وی ادامه داد: ما سعی داریم بهترین خدمات را به خانواده‌ها و نیازمندان ارائه دهیم. تیم ما پذیرای کمک حضوری از سوی مردم هستیم که می‌توانند به ما بپیوندد و با توجه به حرفه خود کمک‌رسانی کنند. من آرزو دارم روزی فرا برسد که دیگر نیازی به حضور خیرین و نیکوکاران وجود نداشته باشد و افراد بتوانند بدون نیاز و حمایت کسی به زندگی ادامه دهد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بنیاد دختران ویژه برنامه فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۱۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم

روح الله دهقانی فیروزآبادی روز یکشنبه در بیست و ششمین نشست هیئت امنای بنیاد علم ایران که با هدف گزارش عملکرد این مجموعه و بررسی برنامه‌های سال جاری این بنیاد برگزار شد، گفت: بنیاد ملی علم ایران، با توجه به ارتقای ساختاری خود از یک سو و افزایش بودجه‌ای که سال گذشته داشت، نقش ارزشمند و درخور توجهی را در حمایت و توسعه پژوهش‌های بنیادین و تولید علم کشور ایفا کرد.

وی افزود: اما علیرغم این عملکرد مثبت، بودجه بنیاد به یک‌سوم کاهش یافته که برای اصلاح آن و کمک به ادامه روند حمایت‌های گسترده از تولیدات علمی، به صورت مستمر با دستگاه‌های ذیربط در حال پیگیری و مذاکره هستیم.

دهقانی فیروزآبادی یکی از مأموریت‌های اصلی بنیاد ملی علم ایران را کمک به طرح‌های علمی در ابعاد ملی و بین‌المللی در ابعاد کلان و ناظر به آینده دانست.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم مسیر حرکتی بنیاد علم ایران را به سمت و سوی حمایت از تولید علم فاخر و دست یافتن به خروجی های علمی فاخر سوق دهیم و بر همین اساس، امسال برنامه‌های این مجموعه برای حمایت از تولیدات فاخر علمی با رویکرد دست‌یابی به مرجعیت علمی به شکل جدی دنبال می‌شود.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور همچنین با اشاره به برنامه‌ریزی جدی معاونت علمی برای تربیت و پرورش نیروی انسانی دانش‌آموخته و متخصص در حوزه‌های گوناگون علمی و فناورانه عنوان کرد: به طور مثال در حوزه کوانتوم برای تربیت حداقل دو هزار نفر نیروی انسانی خبره و متخصص برنامه ریزی شده است.

وی ادامه داد: این رویکرد، به شکل‌های مختلف از جمله همکاری با دانشگاه‌ها، حمایت از استادان تراز، حمایت‌های ذیل ستادهای توسعه فناوری از پرورش نیروی انسانی و دیگر شکل‌های حمایتی اجرا می‌شود.

رئیس هیات امنای بنیاد ملی علم ایران بر ضرورت استمرار هم‌اندیشی و تعامل اعضای هیات امنا تأکید کرد و گفت: هنگامی قرار است یک کار بنیادین علمی در بنیاد علم ایران دنبال شود، باید نشست‌ها به صورت مستمر و با فواصل کم‌تر برگزار شود. باید نظرات همه اعضا دریافت و در نهایت برآیند این نظرات، به یک خط سیر تبدیل شده و ‌خط مشی بنیاد قرار گیرد.

حمایت از تولید پژوهش‌های بنیادی و با کیفیت در سال جاری

رییس بنیاد ملی علم ایران نیز در این نشست ضمن ارائه گزارشی تفصیلی از اقدامات صورت گرفته این مجموعه در سال ۱۴۰۲ گفت: سامانه ای از سال گذشته راه اندازی شده که تمامی اطلاعات بنیاد علم روی این سامانه قرار داده شده است.

علی محمد سلطانی افزود: در قالب سامانه انتشار اطلاعات حمایت های بنیاد علم ایران، جزئیات حمایت‌ها، نحوه دریافت و اطلاعات کاملی از طرح‌ها به طور دقیق ارائه شده است.

وی، تدوین برنامه راهبردی چهار ساله با رویکرد افزایش کیفیت تولیدات علمی را از مهم‌ترین برنامه‌های بنیاد علم ایران در سال جاری ذکر کرد و افزود: بنیاد همچنین اهدافی همچون افزایش سهم و کیفیت پژوهش‌های بنیادی، هدفمندسازی پژوهش‌های کاربردی و حمایت از مسأله‌محوری و مأموریت‌گرایی، تدوین قالب‌های ترویج علم، حمایت از رویدادهای شب علم و بهبود فرآیندها در داوری و نظارت طرح‌ها را دنبال می‌کند.

در این جلسه، ضمن بحث و گفت‌ وگو پیرامون اعضای کمیسیون دائمی هیات امنا و نحوه تشکیل و فعالیت کمیسیون دائمی، شیوه اعطای حمایت‌های بنیاد به اعضای هیئت امنا مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پیشنهاد شد که استفاده اعضای هیات برای حمایت از طرح رساله دکتری و پسادکتری بدون پرداختی به استاد راهنما و با مسئول طرح از حمایت‌های تحقیقاتی بنیاد بلامانع است و تصمیم‌گیری درباره ارزیابی و پذیرش درخواست اعضای هیئت امنا با کمیته‌ای متشکل از رئیس و چهار نفر از اعضای هیئت امنای بنیاد خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • کمک ۱۱ هزار میلیارد تومانی مردم به مراکز نیکوکاری در سال گذشته
  • تولیدات فاخر علمی از اهداف مهم بنیاد ملی علم
  • خانواده ۵ معلولی در دشتستان صاحب خانه می‌شوند
  • ۳۰۰ پرس غذای گرم در پارس‌آباد بین نیازمندان توزیع شد
  • بیش از ۱۷ هزار سالمند نیازمند، تحت پوشش مراکز نیکوکاری
  • بیش از ۱۷هزار سالمند تحت حمایت کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • حدود ۱۸ هزار سالمند نیازمند خراسان‌جنوبی زیر چتر حمایتی مراکز نیکوکاری
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • ۸۹۰ معلول زنجانی در حوزه ورزش فعالیت می کنند
  • ۸۹۰ ورزشکار معلول زنجانی در رشته‌های مختلف ورزشی فعالیت می‌کنند