Web Analytics Made Easy - Statcounter

این نویسنده و کارگردان که در تئاتر چهره‌ای شناخته شده است، در سینما به اندازه هنر نمایش خوش اقبال نبوده و دو فیلمی که ساخته یکی با سرنوشتی تلخ در جشنواره و اکران روبه‌رو شد، یکی پس از ۱۰ سال هنوز تمام نشده و یک فیلم دیگر را هم پس از گذشت ۲۰ سال نتوانسته بسازد چون موفق به گرفتن پروانه ساخت نشده است.

با این حال اتفاق‌های فیلم «سینما نیمکت» و ناکامی‌هایش که منجر به خداحافظی اشکان خطیبی - بازیگر فیلم - از سینما شد، به نظر می‌رسد هنوز ادامه دارد و پخش ناگهانی آن از یک شبکه ترکیه‌ای برای کارگردانش عجیب بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمانیان که این روزها در تدارک اجرای نمایشی با نام «اولد سانگر: عشق روزهای کرونا» در تماشاخانه شهرزاد است، در گفت‌وگویی درباره اتفاق‌های فیلم «سینما نیمکت» گفت: «این فیلم به تهیه‌کنندگی تورج منصوری تولید شد و بعد از آماده شدن، بنیاد سینمایی فارابی پخش خارجی آن را برعهده گرفت که در چند جشنواره هم شرکت داده شد و بازخوردهای خوبی گرفت، اما از آنجا که فیلم منسوب به جریانی به اسم هنر و تجربه شده بود که نه هنری بود و نه تجربی، شرایط خوبی برای اکران پیدا نکرد و فقط در ۱۰ روی پرده سینماها بود و بعد دیگر فرصتی برای نمایش نداشت و زور تهیه‌کننده هم نرسید که فیلم باز هم اکران شود چون سرمایه هم متعلق به فرد دیگری بود. بنابراین فیلم اصلا دیده نشده که بتوانیم بازخوردی برای آن بگیریم.»

وی ادامه داد: «سال گذشته یک بار خیلی ناگهانی شنیدم که یک شبکه تلویزیونی فیلم را پخش کرده و دیروز هم شنیدم که قرار است از یک شبکه ترکیه‌ای پخش شود. من و تهیه‌کننده هیچ کدام از این ماجرا اطلاع نداریم و به سرمایه‌گذار هم دسترسی نیست، می‌ماند فارابی که بعید می‌دانم این کار را انجام داده باشند، به هر حال کمی پیچیده است که چطور این فیلم لو رفته است.»

نویسنده فیلم‌های «کتاب قانون» و «شیرین» درباره چرایی اتفاق‌هایی که برای «سینما نیمکت» رخ داد، گفت: «نخستین بار در جشنواره فجر سر این فیلم بریده شد در حالی که شایستگی‌های زیادی داشت، این را هم به‌خاطر کارگردانی و نویسندگی‌اش نمی‌گویم بلکه منظورم شایستگی بازیگرانی مثل علی عمرانی، هومن برق‌نورد، مهتاب نصیرپور و اشکان خطیبی است تا گریم فوق‌العاده مجید اسکندری، فیلمبرداری تورج منصوری و... اما به دلیل دیده نشدن‌ همین شایستگی‌ها پخش‌کننده‌ای مسئولیت فیلم را برعهده نمی‌گرفت و اگر هم قبول می‌کرد بعد از چند روز انصراف می‌داد. در این بین اظهارنظری از یکی از مسئولان وقت سازمان سینمایی عنوان شد که فیلم مساله ای دارد، در واقع یکی از بازیگران فیلم را شبیه شخصی دانستند و همین ماجرا، شروع حوادث تلخ بعدی شد. من توقع یک اکران عالی برای «سینما نیمکت» نداشتیم، اما در ۱۰ روز مگر چند نفر به تماشای فیلم می‌روند؟»

رحمانیان در پاسخ به این‌که آیا تلخی‌های این فیلم سبب شده که دیگر سراغ سینما نرود؟ بیان کرد: «کار اصلی من اجرای تئاتر است و زمانی به سینما می‌روم که نتوانم آنچه را می‌خواهم روی صحنه تئاتر اجرا کنم. با این حال سال ۱۳۹۱ یعنی دو سال قبل از ساخت «سینما نیمکت» فیلمی به نام «کنسل» را در کانادا ساختم که با عوامل حرفه‌ای تولید شده، فیلمبردارش فرهاد صبا است و ساخت موسیقی را هم فردین خلعتبری برعهده داشته است، اما بخشی از میکس نهایی و جلوه‌های ویژه و تصحیح رنگ باقی مانده که اگر تمام شود برای اکرانش اقدام می‌کنیم. علاوه براین فیلمنامه‌ای دارم با نام «آدمکش» که بیش از ۲۰ سال است به هر دولتی ارائه کردم نتوانستم پروانه ساخت بگیرم. البته هنوز در این دولت پیگیری نکردم ولی اگر شرایط فراهم شود دوست دارم که آن را بسازم.»

۵۷۵۷

کد خبر 1624008

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سینما نیمکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۲۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سال هاست موضوع صادارت برق ایران به اروپا مطرح و به نظر می‌رسد دولت برای توسعه تبادلات برقی خود مصمم است و مذاکرات برای رسیدن برق ایران به اروپا به‌طور جدی انجام می‌شود. اواسط فروردین‌ماه، وزیر نیروی جمهوری اسلامی ایران با وزیر انرژی و منابع طبیعی ترکیه دیداری داشتند و در این دیدار اعلام شد که تبادل برق ایران و ترکیه وارد فاز عملیاتی شده است. با عملیاتی شدن تبادل برق ایران و ترکیه، برق ایران در مسیر اروپا هم قرار گرفته است.

در همین رابطه آرش نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: زیرساخت‌های شبکه توزیع و انتقال به منظور صادرات برق مناسب نیست و فرسوده است، اما با توجه به اینکه ذائقه دنیا به مرور از مصرف گاز به سمت برق خواهد رفت و سیستم‌های گرمایشی منازل نیز برقی خواهد شد به طور قطع باید فرآیندی تعریف و جلب و جذب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گیرد تا بتوان شبکه موجود را برای تولید و انتقال بهتر برق بهبود داد.

ترکیه مسیری برای انتقال و سوآپ برق ایران به اروپا

وی افزود: ترکیه این امکان را دارد که بخشی از برق صادراتی ایران را تجارت کرده و سوآپ کند. اکنون تجاری در کشور ترکیه وجود دارند که ۶۰۰ هزار کنتور برق در کشور‌های اروپای شرقی و مجاور خود دارند و برقی را که تولید کرده یا از ایران و کشور‌های دیگر خریداری می‌کنند به سایر کشور‌ها عرضه می‌کنند.

تجارت معقول برق با کاهش افت شبکه

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران عنوان کرد: تجارت برق تجارت معقول و مطلوبی است به شرط آنکه میزان افت آن را کاهش دهیم و لات شبکه را کاهش دهیم.

وی بیان کرد: در حال حاضر راندمان تولید بدون شبکه توزیع در نیروگاه‌ها ۳۹ درصد است. این میزان پس از ورود به شبکه توزیع به ۳۵ درصد کاهش می‌یابد و معنای آن این است که به ازای هر مترمکعب گاز ورودی به نیروگاه‌ها اگر ۳ کیلووات برق تولید می‌شود عملا ۲.۴ کیلووات به مصرف‌کننده تحویل می‌شود و مابقی هدر می‌رود که به معنای زیان برای تولید است.

تشریح راهکار‌های افزایش راندمان در صنعت برق

نجفی خاطرنشان کرد: پیشنهاد ما این است که با ارتقای تکنولوژی و تقویت پست‌های تقویت فشار و تعویض کابل‌ها و بازنگری در مدارها، لاین خوبی را برای صادرات برق به عراق، پاکستان و ترکیه تعریف کنیم. ضمن آنکه در ارتباط با برخی از کشور‌ها مانند ارمنستان که مازاد تولید برق دارند می‌توان کار سوآپ برق را انجام داد.

شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان سرمایه‌گذاری مورد نیاز به منظور بهبود وضعیت موجود در شبکه برق کشور ندارد، عنوان کرد: با توجه به حجم نیروگاه‌های نصب شده در کشور کاملا مقرون به صرفه است که شرکت‌های تامین سرمایه در داخل کشور تعریف شود به شرط آنکه دولت وجه این مقدار افزایش راندمان را به سرمایه‌گذار ارایه دهد، اما دولت‌ها معمولا در این زمینه‌ها کم‌لطف هستند به این معنا که سرمایه‌گذاران هزینه‌هایی انجام می‌دهند که بازدهی لازم را ندارد و موجب بی‌اطمینانی سرمایه‌گذاران می‌شود.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید تغییر ساختار ایجاد شود تا بتوان تولید برق را افزایش داده و هدررفت شبکه انتقال و توزیع را کاهش داد.

نجفی با اشاره به دیدار وزرای انرژی ایران و ترکیه در فروردین سال جاری بیان کرد: می‌توان در ایام غیرپیک صادرات مناسبی از برق را از طریق ترکیه به انجام رساند. ترکیه در نقطه صفر مرزی برق ایران را خریداری می‌کند و ملاکش برقی است که از کنتور مرزی رد می‌شود بنابراین برقی که در شبکه جمع‌آوری و از طریق شبکه توزیع می‌شود باید بیشترین افزایش راندمان را داشته باشد.

رییس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: باید هدررفت در شبکه تولید و توزیع برق را کاهش داد تا صادرات برای کشور صرفه اقتصادی داشته و سود مناسبی را نصیب کشور کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقا چیست؟
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • آقای حسن فتحی! تکلیف ما با آخرین ساخته شما دقیقاً چیست؟
  • شبکه تلویزیونی آمریکایی درباره چین به بلینکن خط داد!
  • انتقاد شدید باشگاه تراکتور از مجریان شبکه تلویزیونی «سهند»
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • خبر‌های رسانه هشتم اردیبهشت
  • پنج بازیکن زیر 23 سال روی نیمکت پرسپولیس
  • چهار بازیکن زیر 23 سال روی نیمکت پرسپولیس
  • یک هشتم جام حذفی| اعلام ترکیب پرسپولیس و آلومینیوم؛ نیمکت نشینی زننده سوپرگل به بیرانوند