Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-03@04:18:18 GMT

مشارکت مردمی در کنار سمپاشی راه مقابله با ملخ مهاجم

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۲۶۲۲

مشارکت مردمی در کنار سمپاشی راه مقابله با ملخ مهاجم

به گزارش خبرگزاری فارس از رودبار، اسدالله عباسی پیش از ظهر امروز (پنجشنبه) پس از بازدید از باغ‌های زیتون رودبار و روند مبارزه با آفت ملخ مراکشی در باغات این شهرستان در جمع خبرنگاران با اشاره به هجوم ملخ‌های معروف به مراکشی به حدود ۳۰ هزار هکتار از مزارع مناطق اطراف لوشان و بخشی از زنجان و قزوین اظهار کرد: تاکنون حدود ۶ هزار هکتار پاکسازی شده و از همه ظرفیت‌ها برای سم‌پاشی منطقه استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر همراهی بومیان منطقه جهت جلوگیری سریع‌تر با ملخ مهاجم افزود: انتظار می‌رود دهیاران، شوراهای اسلامی، بسیج و مردم عزیز در امر پاکسازی منطقه مشارکت کنند تا از گسترش آن جلوگیری به عمل آید.

نماینده عالی دولت در گیلان همچنین بر لزوم افزایش تعداد ماشین‌آلات و نیروهای لازم و بهره‌گیری از امکانات نهادهای مختلف برای شتاب در روند اقدامات تأکید کرد.

وی به تلاش باغداران زیتون و اهمیت آن برای استان اشاره کرد و افزود: رفع مشکل و مبارزه با آفت ملخ، مورد توجه دولت قرار دارد و در این مسیر با تأمین اعتبار، حمایت‌های لازم صورت می‌گیرد تا حاصل دست‌رنج مردم عزیز آسیب نبیند.

 

روز گذشته نیز سعید معین مدیرکل مبارزه با آفات عمومی و همگانی سازمان حفظ نباتات وزارت جهاد کشاورزی در رودبار سه اصل مهم در مبارزه با ملخ مراکشی شناسایی کانون‌های اصلی، ردیابی کانون‌ها و مبارزه در کانون‌ها عنوان کرده بود.

به گفته کارشناسان اگر ملخ‌های مراکشی کنترل نشوند، تا ۵۰ کیلومتر در سال می‌توانند جابجا شوند از این رو باید در زمان خود مبارزه انجام شود و ۴۰۰ هکتار سمپاشی با ۵ دستگاه در روز قابل قبول نیست.

انتهای پیام/۳۳۸۹

منبع: فارس

کلیدواژه: باغ زیتون رودبار زیتون رودبار آفت زیتون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۲۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان ،رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری کامیاران با اعلام این مطلب گفت: یکی از آفات و امراضی که حیات جنگل‌های استان کردستان را به مخاطره انداخته، آفت جوانه خوار بلوط است که هر ساله در اوایل فروردین طغیان می‌کند.
وی افزود: عملیات مبارزه با آفت جوانه خوار بلوط به ۲ روش انجام می‌شود که در روش اول به صورت محلول پاشی با استفاده از محلول BT که با درختان جنگلی سازگار است، انجام می‌شود.
کرم جوانه خوار، آفتی است که هر سال از اواخر اسفند ماه و شروع فصل بهار با تغذیه از جوانه‌ی درختان بلوط شروع به فعالیت می‌کند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های مردمی در مبارزه با مواد مخدر استفاده شود
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • برپایی کارگاه آموزشی و تربیتی مضمار به معنای «میدان و عرصه» در رشت
  • دستگاه‌های حاکمیتی سهم خود را برای مقابله با مواد مخدر مشخص کنند
  • ۱۵۴ هزار هکتار مزارع گندم و جو مازندران مبارزه شیمیایی شد
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • زنجان| صنایع‌دستی مردمی‌ترین مشارکت در جهش تولید است
  • عملیات مبارزه با آفات در ۷۰ هکتار از جنگل‌های کامیاران
  • نگارش داستان امام قلی خان قهرمان مبارزه با استعمار در خلیج فارس
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت