Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان هواپیمایی کشوری با تاکید بر اینکه توسعه بخش هوایی در سیستان و بلوچستان اولویت دولت است، گفت: با تحقق این هدف و توسعه بخش هوایی، تمام بخش‌های دیگر نیز به توسعه مورد نظر دست خواهند یافت.

محمد محمدی بخش گفت: موضوع اعطای گواهینامه زیرساخت، بهره‌برداری و مدیریت فرودگاهی به فرودگاه بین‌المللی زاهدان به عنوان دومین فرودگاه کشور خیلی حرف‌ها و پیام دارد و آن‌هایی که اهل فن باشند متوجه می‌شوند که نگاه نظام به کجاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدی بخش گفت: اینکه امروز فرودگاه زاهدان در تراز استاندارد بین‌المللی در حوزه هوانوردی قرار گرفته است واقعاً جای شکرگزاری و تبریک دارد.

وی با اشاره به اینکه در فرودگاه بین‌المللی زاهدان بیش‌از ۱۰۰ پرواز هفتگی انجام می‌دهد تصریح کرد: بخش توسعه سواحل مکران جزو کار خاصه و مورد تاکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است.

حسین مدرس خیابانی استاندار سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: بحث زیرساخت‌های فرودگاهی در استان مشخصا فرودگاه چابهار، راه اندازی و عملیاتی شدن فرودگاه سراوان، پرواز شب فرودگاه کنارک و توسعه ترمینال فرودگاه زاهدان از موضوعات مهم است.

مدیرکل فرودگاه‌های سیستان و بلوچستان نیز در این نشست گفت: امروز فرودگاه زاهدان به عنوان دومین فرودگاه کشور، گواهینامه زیرساخت بهره‌برداری و مدیریت فرودگاهی را دریافت می‌کند.

علی جزینی‌زاده با بیان اینکه دریافت این گواهینامه زیرساخت بهره‌برداری کار بزرگی بوده و نقطه عطفی برای هوانوردی کشور است گفت: فرودگاه زاهدان بعد از فرودگاه بندرعباس دومین فرودگاهی هست که گواهینامه زیرساخت بهره‌برداری و مدیریت فرودگاهی را گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فرودگاه زاهدان مدیریت فرودگاهی بهره برداری و مدیریت فرودگاهی سیستان و بلوچستان فرودگاه زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۳۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، واحد علوم و تحقیقات، برای نخستین بار در دانشگاه آزاد اسلامی و با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی اداره کل طرح و برنامه، بودجه و تعالی سازمانی با رهنمود‌های  قائم مقام دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و  معاونت توسعه و مدیریت منابع این واحد، موفق به دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی به شرح زیر شده است:

ISO ۱۰۰۰۲:۲۰۱۸ (فرآیند رسیدگی به شکایات ذی‌نفعان).

ISO ۱۰۰۰۴:۲۰۱۸ (سنجش میزان رضایت‌مندی مشتری).  

ISO ۲۱۰۰۱:۲۰۱۸ (استانداردسازی مدیریت آموزشی مبتنی بر نیاز‌های فراگیران).  

ISO ۱۰۰۱۵:۲۰۱۹ (مدیریت شایستگی و توسعه افراد).

گواهینامه ISO ۲۱۰۰۱ و گواهینامه ISO ۱۰۰۱۵؛ برای نخستین بار در سطح دانشگاه‌های کشور توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، کسب شده است.

اقدامات صورت گرفته در فرآیند کسب گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO پیرو تاکیدات دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و متمرکز بر محور‌های سند تحول و تعالی این دانشگاه، محقق شده است.

در مسیر دریافت این چهار گواهینامه، "محور راهبردی دانشگاه سرآمد و پاسخگو" مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری مشتمل بر ارتقا پاسخگویی و قابلیت حل مسئله، توسعه فناوری، نوآوری و کارآفرینی و ارتقاء جایگاه بین‌المللی و الهام‌بخشی، مدنظر قرار گرفته است.

همچنین محور راهبردی دانشگاه کارآمد و پایدار مبتنی بر تحقق اهداف مندرج در بسته کاری شامل دستیابی به سازمان یادگیرنده، فعالیت‌های منسجم و هم‌افزایی شبکه‌ای و تحول در فرهنگ سازمانی، از دیگر ضرورت‌های تبیین شده جهت دریافت گواهینامه‌های استاندارد بین المللی ISO در واحد علوم و تحقیقات، بوده است.

براساس این گزارش، گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ذیل توسط شرکت کیفیت و انطباق پویا (KQR) دریافت شده است که ISO۱۰۰۰۲ و ISO۱۰۰۰۴ تحت لیسانس Benchmark certificate انگلستان و گواهینامه‌های استاندارد بین‌المللی ISO۲۱۰۰۱ و ISO۱۰۰۱۵ تحت لیسانس استرالیا، صادر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره‌برداری قریب الوقوع از سد قیز قلعه‌سی
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟
  • برنامه امسال شهرداری تهران برای مترو چیست؟
  • فرودگاه بین‌المللی سمنان مهیای بهره‌برداری است
  • پارکینگ طبقاتی خیابان امام خمینی (ره) تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • اخذ چهار گواهینامه استاندارد بین‌المللی ISO توسط واحد علوم و تحقیقات
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود / ۵ باند فرودگاهی برای جابجایی ۲۶۰ میلیون مسافر
  • افزایش تولید با ورود بخش خصوصی به توسعه میادین نفت و گاز