Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری استان قزوین گفت: عملکرد شعب صلح‌یاران استان قزوین بسیار امیدبخش و مورد قبول و قابل تقدیر است و صلح و سازش ۷۰ درصدی در شعب صلح‌یاران اتاق اصناف نشان از اهتمام فعالان این حوزه دارد. خبرگزاری میزان - علی شعبانی در همایش شعب صلح یاران استان قزوین که در سالن همایش‌های دادگستری کل برگزار شد، بیان کرد: ارزش و قداستی که فعالیت صلح یاران در حوزه صلح و سازش و اصلاح ذات‌البین میان مومنان دارد، قابل بیان نیست و منزلت و جایگاه فعالیت آن‌ها صرفاً در کلام ائمه اطهار (ع) آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: در رسیدگی قضایی، قضات تلاش زیادی برای اجرای عدالت و قانون می‌کنند، تا فصل خصومت صورت گیرد، اما دستاورد فعالان حوزه صلح و سازش بدون شک بیش از کار قضایی است.

رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: با صدور احکام قضایی فصل خصومت له یا علیه طرفین صورت می‌گیرد و شاید این شیوه مورد قبول یک طرف از اصحاب دعوا قرار نگیرد و گاهاً موجب کینه توزی شود و برکات مصالحه بدست نیاید، اما در صلح و سازش جلب رضایت طرفین دعوا اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه آثار و برکات مصالحه در جامعه بسیار است، گفت: یقیناً با تحقق صلح و سازش و مصالحه، امنیت روانی افراد و جامعه به حال قبل بازگشته و شاهد تبعات بعدی و گاهاً حوادث و اتفاقات ناگوار نخواهیم بود.

شعبانی اظهار کرد: افزایش ورودی پرونده‌های قضایی آن هم در جامعه اسلامی ناخوشایند است؛ که در این راستا بر اساس سند تحول قضایی اقداماتی پیش بینی و در حال اقدام است و بخشی از این پرونده‌ها ناشی از نواقص و خلا‌های قانونی و بخش دیگر به دلیل حضور افراد سودجو در جامعه و کمرنگ شدن روحیه گذشت میان افراد است و باید این موضوع فرهنگ سازی شود. بیشتر بخوانید رئیس کل دادگستری استان قزوین: نظریات کارشناسی سازمان پزشکی قانونی نقش اساسی در کاهش اطاله دادرسی و اتقان آرا دارد وی افزود: یکی ثمرات مهم فعالیت شعب صلح یاران کمک به قضات محاکم است تا با کاهش ورودی پرونده‌ها در کمال آرامش و دقت به پرونده‌ها و موضوعات مهمه بپردازند.

رئیس کل دادگستری استان قزوین ادامه داد: بر اساس آمار‌ها عملکرد شعب صلح‌یاران استان قزوین بسیار امیدبخش و مورد قبول و قابل تقدیر است و صلح و سازش ۷۰ درصدی در شعب صلح‌یاران اتاق اصناف نشان از اهتمام فعالان این حوزه دارد.   وی افزود: باید صنوفی که عامدانه موجب تضییع حقوق مردم شده و با تخلفات متعدد موجب افزایش پرونده‌های قضایی می‌شوند شناسایی شوند و باید با این صنوف که منشاء اختلاف میان افراد می‌شوند، برخورد شود.

رییس کل دادگستری استان قزوین بیان کرد: از حیث فعالیت شعب صلح یاران حرکت بسیار خوبی در قوه قضاییه آغاز شده و امیدواریم با گسترش این شعب در تمامی بخش‌ها و حوزه‌ها شاهد کاهش ورودی پرونده به مراجع قضایی باشیم و ضمن بهره‌مندی از برکات صلح و سازش در جامعه؛ مراجع قضایی و قضات بتواند در آرامش خاطر به اجرای قانون و تحقق عدالت بپردازند.

گفتنی است در پایان این مراسم از صلح یاران نمونه استان قزوین با اهداء لوح، تقدیر بعمل آمد.

انتهای پیام/ برچسب ها: دادگستری قزوین صلح و سازش

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: دادگستری قزوین صلح و سازش رئیس کل دادگستری استان قزوین یاران استان قزوین صلح و سازش پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت جهاد کشاورزی، ایوب فصاحت در نخستین نشست منطقه‌ای روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، تقویت همگرایی و مشارکت در سرعت‌بخشی به استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی را ضروری دانست و افزود: موضوع نظام صنفی کشاورزی مورد تاکید وزیر جهاد کشاورزی است.

وی ساماندهی، توانمندسازی و حمایت از تشکل‌های صنفی تخصصی و محصولی را یکی از برنامه‌های راهبردی سازمان مرکزی طی سال جاری برشمرد و اظهارداشت: در این خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی باید با اهتمام جمعی و پیگیری بیشتر صورت گیرد تا این راهبرد به نتیجه منتهی شود.

سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، تقویت همگرایی، تعامل و مشارکت امور، وفق قوانین و مقررات میان تمامی ارکان مرتبط در خصوص استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح مجموعه وزارتخانه و پرهیز از پرداختن به مسایل واگرا کننده را خواستار شد.

فصاحت بیان کرد: دبیرخانه هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران مستقر در سازمان مرکزی تعاون روستایی، نهایت تلاش خود را معطوف به سرعت بخشیدن به موضوع استقرار ساختار جدید خواهد کرد و مجموعه سازمان مرکزی نیز پشتیبانی‌های لازم را در این راستا خواهد داشت و از خرداد ماه امسال نیز این موضوع یکی از موارد مورد پیگیری سازمان در سفر‌های استانی است.

نظام صنفی مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی است

جانعلی بهزادنسب مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی در این نشست گفت: پروژه نظام صنفی کشاورزی از منظر وزارتخانه و شخص وزیر جهادکشاورزی به عنوان مهمترین رکن بخش غیردولتی حوزه کشاورزی تلقی می‌شود.

وی با اشاره به تاکید وزیر جهاد کشاورزی مبنی بر تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی؛ اهتمام در استقرار این ساختار جدید و تسریع در نهایی شدن روند انتخابات اتحادیه‌های صنفی کشاورزی و اتاق‌های اصناف در شهرستان‌ها، انتخابات اتاق‌های شهرستان و انتخاب هیات مدیره اتاق اصناف کشاورزی ایران را ضروری دانست.

وفق قوانین و مقررات مسئولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی است

مسعود عدل‌طلب دبیر هیئت عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران و مدیرکل دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد به تشریح و تبیین فرآیند اجرای آیین‌نامه و استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی پرداخت و گفت: وفق قوانین و مقررات، مسوولیت اصلی اجرای استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سطح استان با شخص رئیس سازمان جهادکشاورزی استان به عنوان رئیس کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان است و مدیران تعاون روستایی استان‌ها به عنوان دبیر کمیسیون نظارت بر اصناف کشاورزی شهرستان مرکز استان در روند استقرار وظیفه‌مندی دارند.

بنابر این گزارش، در این نشست پس از بررسی موردی عملکرد و تعهد استان‌ها، روسای سازمان جهادکشاورزی و نمایندگان اتاق‌های اصناف و نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های حاضر، به طرح چالش‌های اجرایی در روند تشکیل اتحادیه‌ها و اتاق‌های اصناف و مسایل حد نصاب‌ها در برگزاری انتخابات اتحادیه‌ها و صدور پروانه‌های کسب کشاورزی پرداختند و در ادامه پیشنهاد‌های بهبود امور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین مقرر شد، براساس برنامه‌ریزی انجام شده جلسات هماهنگی منطقه‌ای به منظور تسریع و تسهیل در روند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی با روسای سازمان جهادکشاورزی سایر استان‌های کشور طی ماه جاری برگزار شود.

نخستین جلسه وبیناری منطقه‌ای تسریع در فرآیند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی بنا به دعوت و هماهنگی دفتر هماهنگی امور استان‌های وزارت جهاد کشاورزی با حضور سرپرست سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران، مشاور عالی و دستیار وزیر جهاد کشاورزی، نماینده حوزه وزارتی وزارت جهاد کشاورزی، رئیس اتاق اصناف کشاورزی ایران، دبیر هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی ایران، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، مدیران سازمان تعاون روستایی و نمایندگان نظام‌های صنفی کشاورزی استان‌های تهران، مازندران، گلستان، سمنان، قم، البرز و گیلان و همچنین روسا و کارشناسان ادارات دفتر ساماندهی صنوف و تشکل‌های مردم‌نهاد برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • ۷ دادگاه علنی برخط در مجتمع قضایی شهید بهشتی تهران برگزار می‌شود
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات
  • با مشارکت مردمی صلح و سازش در پرونده های قضایی تحقق پیدا می کند
  • ۵ شعبه تخصصی شورای حل اختلاف اتاق اصناف اهواز راه‌اندازی می‌شود
  • تحقق صلح و سازش در پرونده‌های قضایی با مشارکت مردمی