Web Analytics Made Easy - Statcounter

۵۰۷ میلیون و ۹۱۲ هزار و ۱۵۰ نفر در دنیا به کرونا مبتلا شدند.

به گزارش خبرگزاری برنا؛  شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون بهرسیده، مرگ شش میلیون و ۲۳۶ هزار و ۶۴۴ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۴۶۰ میلیون و ۲۹۷ هزار و ۲۳۹ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.

انتهای پیام/

بیشتر بخوانید ۱۹ بیمار کرونایی دیگر جان باختند ۲۳ بیمار کرونایی دیگر جان باختند لینک کپی شد ارسال به دیگران وبگردی واکسیناسیون کرونا عناوین مرتبط ۱۹ بیمار کرونایی دیگر جان باختند ۲۳ بیمار کرونایی دیگر جان باختند ۲۹ بیمار کرونایی دیگر جان باختند شناسایی ۱۰۱۵ بیمار جدید کرونایی/۲۳ بیمار فوت شدند ضرورت افزایش واکسیناسیون دز سوم در استان نظر شما نام ایمیل نظر خود را بنویسید: ارسال پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی ۱ اعمال مخصوص شب های قدر و شب نوزدهم ماه مبارک رمضان ۲ اعمال اولین شب قدر ماه مبارک رمضان ۳ بالا رفتن این هورمون عامل اصلی مرگ بیماران کرونایی است! ۴ مجازات عجیب مرد روزه‌خوار به سبک طالبان!/ عکس ۵ زندگی‎نامه مختصر امام حسن مجتبی (علیه السلام) ۶ دعای روز نوزدهم ماه رمضان / درخواست از خدا برای بهره بیشتر از برکات ۷ چرا امام حسن مجتبی (ع) کریم اهل بیت است؟ ۸ آشنایی با 4 گروهی که دعای آنها در شب قدر مستجاب نمی‌شود +سند ۹ اهمیت شب قدر در قرآن و احادیث و روایات ۱۰ دعای روز بیستم ماه رمضان / درخواست از خدا برای تلاوت قرآن و بهشت ۱۱ توصیه های پروفسور سمیعی برای داشتن بدن سالم ۱۲ وجود حیات فرازمینی ها تأیید شد! / عکس ۱۳ تفسیر دعای روز پانزدهم ماه رمضان ۱۴ ماساژ این نقطه از دست بی‌خوابی را درمان می کند! مهمترین اخبار نیروی دریایی سپاه؛ از قایق‌های تندرو و سبُک سابق تا شناورهای سنگین و تهاجمی مدرن بورس ۱۴۰۱ حال خوبی خواهد داشت؛ اگر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
..؟ محمدرضا ورزی: نگاه و دغدغه های فرهنگی رئیس جمهور قابل توجه بود امیرعبداللهیان: هر روز شاهد جنایات صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی هستیم/ نه به زیاده‌خواهی‌ها توجه داریم نه از خطوط قرمز خود عقب‌نشینی می‌کنیم فرصت چابک‌سازی سازمان فاوای شهرداری نداشتیم/ ماموریت سازمان فناوری‌های نوین با سازمان فناوری و اطلاعات متفاوت است آخرین اخبار اجتماعی آخرین آمار مبتلایان،‌ فوتی‌ها و بهبودیافتگان کرونا در جهان تقویت دیپلماسی زیارت با صدور روادید زیارت ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز یکشنبه اضافه کار به کارکنان مشاغل خدماتی از اردیبهشت ماه پرداخت می‌شود هوای تهران قابل قبول است خواص شگفت انگیز پوست کیوی چیست؟ فرصت چابک‌سازی سازمان فاوای شهرداری نداشتیم/ ماموریت سازمان فناوری‌های نوین با سازمان فناوری و اطلاعات متفاوت است دعای روز بیستم ماه رمضان / درخواست از خدا برای تلاوت قرآن و بهشت تفسیر دعای روز بیستم ماه رمضان ساخت یک اپلیکیشن جدید در دنیا که کرونا را تشخیص می کند عاملی که باعث آبی شدن رنگ چشم می‌شود اوقات شرعی مشهد در 2 اردیبهشت 1401 آنچه 40 سال به بالاها باید حتما بدانند! تاثیرات مثبت بادکش و حجامت در فصل بهار چند نکته برای درمان اختلال خوردن سرپرست روابط عمومی اورژانس کل کشور منصوب شد اخبار برگزیده جشن صعود فولاد یا بازگشت امید برای الغرافه؟! رقابت های بوکس در اراک چرا «نوروز رنگی 2» ساخته نشد؟ تقابل حساس نکو و استرا در عربستان شروع اردیبهشت با فیلم‌های سینمایی و تلویزیونی ساخت یک اپلیکیشن جدید در دنیا که کرونا را تشخیص می‌دهد پری‌ناز ایزدیار با «مغز استخوان» به سینماها می‌آید خواص شگفت انگیز پوست کیوی چیست؟ سپاهان- پاختاکور؛ می‌‌خواهم زنده بمانم عاملی که باعث آبی شدن رنگ چشم می‌شود مراسم احیاء شب نوزدهم ماه مبارک رمضان - کهف الشهداء بازی دوستانه اما سرنوشت‌ساز برای پرسپولیس استقبال زائران ایرانی عتبات از کاروان های شب قدر افطاری زیبا و بی پیرایه ستاره محجوب فوتبال ایران +عکس اسدی، کمال و شریفی؛ رقابت داغ داغ است! ادعیه شب قدر را از لینک‌های ناشناس دانلود نکنید! شبکه اجتماعی نوراللهی و قایدی در لباس احرام این افطاری متفاوت فوتبالیست معروف بیش از 3 میلیون لایک خورد! طارمی شب‌ها با گل افطار می‌کند سفیر ایران: شعبده‌بازی طارمی «هت‌تریک» درون زمین است آخرین اخبار  بازار اخبار پربازدید اخبار برگزیده قیمت زنده نرخ سکه و ارز لیگ ایران و جهان آرشیو اخبار صفحه نخست | ارتباط با ما | درباره ما | آرشیو |

تمام حقوق برای خبرگزاریبرنامحفوظ است. استفاده از مطالب با ذکر منبع آزاد است

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون کرونا بیمار کرونایی دیگر جان باختند سازمان فناوری ماه رمضان دعای روز شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۶۳۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل

«دعا» راهی برای سخن گفتن مخلوق با خالق است و انبیای الهی و اهل بیت مکرم(ع) به آن اهمیت فراوانی می‌دادند. بر اساس روایات، در میان ادعیه‌ وارده، دعای کمیل از افق دانش نبوت پیامبری چون حضرت خضر(ع) و امامت معصومی چون امیرالمؤمنین(ع) طلوع کرده و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز به این دعا عنایت ویژه‌ای داشتند. دعایی جامع و سرشار از مسائل عالی الهی، اعتقادی، اخلاقی و عرفانی که اهل بیت(ع) جایگاه این دعا را میان تمام دعاها، چون جایگاه انسان در میان همه موجودات دانسته و از آن به «انسان الادعیه» تعبیر کرده‌اند.

برای پی بردن به حقایق مطرح شده در این دعا به زبان روز، با حجت‌الاسلام محمدرضا غریبی، دبیر کمیسیون مسائل حوزه شورای تخصصی حوزوی شورای عالی انقلاب فرهنگی به گفت‌وگویی مبسوط پرداختیم. آنچه در ادامه می‌خوانید نخستین بخش از شرح این دعاست.

دعا مغز عبادت است

حجت‌الاسلام غریبی با اشاره به اهمیت دعا می‌گوید: در میان تمام عبادات؛ نماز، روزه، حج و جهاد، از «دعا» با عنوان مغز عبادت یاد شده است. در روایتی از پیامبر گرامی اسلام(ص) داریم «الدُّعاءُ مُخُّ العِبادَةِ، و لا یَهلِکُ مَعَ الدُّعاءِ أحَد». به این معنا که دعا مغز عبادت است و با وجود دعا هیچ شخصی هلاک نمی‌شود. به بیانی دیگر، اگر شخصی از اعماق وجودش از خدای بزرگ درخواستی داشته باشد و درِ خانه او برود، مورد عنایت قرار می‌گیرد. اینکه دعا مغز عبادت یا عین عبادت ذکر شده نیز به حقیقت مفهوم دعا اشاره دارد. دعا مرکز راهبردی و راهبری خالص هر عبادتی است. همچنان که خداوند در آیه 56 سوره ذاریات فرموده «وَمَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَالْإِنسَ إِلَّا لِیَعْبُدُونِ» و جن و انس را نیافریدم مگر برای اینکه عبادت کنند. این عبادت عنصر خالصی دارد به نام دعا. همچنین خداوند متعال در آیه60 سوره غافر می‌فرماید «وَ قالَ رَبُّکُمُ ادْعونی اَسْتَجِبْ لَکُمْ اِنَّ الَّذینَ یَسْتَکْبِرُونَ عَنْ عِبادَتی سَیَدْخُلُونَ جَهَنَّمَ داخِرین» پروردگار گفته است: مرا بخوانید تا دعای شما را بپذیرم. کسانی که از عبادت من تکبر می‌ورزند به‌زودی با ذلت وارد دوزخ می شوند. ما مأمور هستیم درِ خانه خدا رفته و دعا کنیم.

این فعال فرهنگی حوزوی ادامه می‌دهد: گاهی ادعیه‌ای که به وسیله آن‌ها با خدای متعال صحبت می‌کنیم، مأثور است، یعنی دعایی که از معصومین(ع) نقل شده است. دعای غیرمأثور هم یعنی دعایی که خودمان بیان می‏کنیم که مضمون و قالب این‌ها، ربطی به دعاهای مأثور یا احادیث معصومین ندارد. مثلاً اینکه می‏فرمایند در فلان مکان آن نماز را بخواند و در فلان زمان این دعا را بخواند، همه این‏ها نقل‏هایی است که از حضرات معصومین(ع) به ما رسیده و بدیهی است صحبت کردن با خدا همان‌گونه که بهترین بنده خدا با او صحبت می‌کرد، بهتر است.

دعایی مأثور از حضرت امیرالمؤمنین(ع)

پژوهشگر مرکز تحقیقات اسلامی مجلس یادآور می‌شود: یکی از این ادعیه مهم و با مضامین عالی «دعای کمیل» است که دعای مأثور و مشهور رسیده از اهل‌بیت(ع) است. این دعا در حقیقت دعای حضرت خضر(ع) بوده که امیرالمؤمنین(ع) آن را به کمیل که از خواص اصحاب خود در امور معرفتی بود، تعلیم داده است. توصیه شده شیعیان این دعا را در شب‌ نیمه شعبان و در هر شب جمعه بخوانند. براساس آنچه در روایت آمده، دعای کمیل برای کفایت از شر دشمنان و گشایش رزق و آمرزش گناهان نافع است. شیخ عباس قمی، صاحب مفاتیح‌الجنان این دعا را از کتاب «مصباح المتهجد» شیخ طوسی نقل کرده است.

حجت‌الاسلام غریبی اظهار می‌کند: دعای کمیل دارای مضامین بلند عرفانی در شناخت خداوند و درخواست بخشش گناهان است. این دعا با درخواست از خدا آغاز می‌شود «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِرَحْمَتِکَ الَّتِی وَسِعَتْ کُلَّ شَیْءٍ...». استاد جوادی آملی می‌فرماید وقتی دعا با اسم خدا آغاز می‌شود دیگر نیازی به گفتن بسم‌الله... نیست و این‌گونه نیست که این دعا با نام خدا آغاز نشده است. وقتی می‌گوییم اللهم یعنی با نام خدا شروع می‌کنیم و طبیعتاً نیازی به اینکه بسم الله الرحمن الرحیم گفته شود نیست. امیرالمؤمنین علی(ع) این دعا را با نام خداوند آغاز کرده و سپس در چند فقره به رحمت، قوت، جبروت، عزت، عظمت، سلطنت، ذات، اسما، علم و نور الهی خداوند را قسم می‌دهد.

«طلب آمرزش» نخستین درخواست امیرالمؤمنین(ع) در دعای کمیل

این استاد حوزه و دانشگاه به دعای ابوحمزه اشاره کرده و تشریح می‌کند: در دعای ابوحمزه ثمالی، از ادعیه پرفضیلتی که امام سجاد(ع) آن را در سحرهای ماه مبارک رمضان می‌خواندند، آمده «وَاسْئَلُوا اللَّهَ مِنْ فَضْلِهِ انَّ اللَّهَ کانَ بِکُمْ رَحیماً» یعنی از فضل خدا بخواهید که خدا به شما مهربان است و بلافاصله در فراز بعدی می‌خوانیم: «وَلَیْسَ مِنْ صِفاتِکَ یا سَیِّدی ان تَاْمُرَ بِالسُّؤالِ وَتَمْنَعَ الْعَطِیَّةَ، وَانْتَ الْمَنّانُ بِالْعَطِیَّاتِ عَلی اهْلِ مَمْلَکَتِکَ، وَالْعائِدُ عَلَیْهِمْ بِتَحَنُّنِ رَاْفَتِک» یعنی ای آقای من از ویژگی‌های تو نیست که فرمان به خواستن داده و از بخشش دریغ کنی و تویی بخشنده مواهب بر مخلوقاتت و توجه‌کننده بر ایشان با مهربانی دلسوزانه‌ات. وقتی امیرالمؤمنین علی(ع) شروع به خواندن دعای کمیل می‌کند، با واسطه قرار دادن رحمت و قوت، جبروت، عزت، عظمت و... خدای متعال، در مقام درخواست است و بعد وارد بخش بعدی شده و به پیشگاه خداوند عرض می‌کند: «اَللٌهُمٌ اغْفِر لیَ الذٌنُوبَ الٌتی تَهْتِکُ الْعِصَمَ... اَللٌهُمٌ اغْفِر لِیَ الذٌنُوبَ الٌتی تَحْبِسُ الدٌعاءَ... اَللٌهُمٌ اغْفِر لِی کُلٌ ذَنْبٍ أَذْنَبْتُهُ وَ کُلٌ خَطِیئَةٍ أَخْطَأْتُها». حضرت(ع) از خدا درخواست می‌کند گناهانی که سبب می‌شود رابطه او با خداوند قطع و از فیوضات بی‌بهره شود، ببخشد و همین‌طور هر گناه و خطایی که از او سر زده، همه را بیامرزد.

حجت‌الاسلام غریبی می‌گوید: اگر می‌خواهیم در معرض اجابت دعاهایمان قرار بگیریم باید موانع برطرف شود و از مهم‌ترین موانع، گناه است. حضرت علی(ع) پس از واسطه قرار دادن رحمت خداوند، از او آمرزش طلب می‌کند و می‌خواهد قید و بندها باز شود تا بتواند به سمت خداوند پرواز کند. در روایتی از امام علی(ع) در منتخب میزان الحکمه آمده است «لرجل قال له: انی حرمت الصلاه باللیل: انت رجل قد قیدتک ذنبوک». حضرت به مردی که عرض کرد من از نماز شب محروم شده‌ام، فرمود تو مردی هستی که گناهانت تو را به بند کشیده است. به همین دلیل نخستین درخواست امیرالمؤمنین(ع) در دعای کمیل، طلب آمرزش است. ان‌شاءالله مشمول عنایات ویژه حضرات ائمه معصومین(ع) شویم.

مریم احمدی شیروان

دیگر خبرها

  • آمار مرگ در ایران | افزایش تعداد فوتی‌ها | آمار مرگ مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های تصادفات آذربایجان شرقی
  • ماجرای طعم شیرین آخرین دعای کمیل شهید زین الدین
  • بهترین زمان نوشیدن قهوه برای مبتلایان به کبدچرب
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی های تصادفات آذربایجان شرقی
  • باورهای توحیدی امیرمؤمنان(ع) در دعای کمیل
  • افزایش ۳۸ درصدی آمار فوتی‌های ناشی از تصادفات در آذربایجان شرقی
  • اینفوگرافیک| هزینه‌های نظامی جهان در سال ۲۰۲۳
  • ۴۶ بیمار هموفیلی در استان وجود دارد