Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-01@02:04:41 GMT

مبالغ وام‌های ضروری و ویژه دکتری اعلام شد

تاریخ انتشار: ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۴۶۶۶۱

 

به گزارش مهر، مبالغ وام‌های ضروری و ویژه دکتری برای نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ اعلام شد. ثبت تقاضای وام‌های (ضروری –ویژه دکتری از منابع صندوق – ویژه دکتری از منابع بانک) در سامانه دانشجویی (پورتال) www.bp.swf.ir از تاریخ ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ فعال بوده و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان، اولویت پرداخت وام به دانشجویان بی بضاعت و کم بضاعت است، سنوات مجاز جهت درخواست وام برای دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته ۴ نیمسال تحصیلی و برای دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری تخصصی ناپیوسته ۸ نیمسال تحصیلی است.

جدول زمان بندی، نوع و مبلغ وام‌ها در نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰

ردیف نوع وام مقاطع تحصیلی تاریخ بسته شدن ملاحظات ۱ ضروری همه مقاطع ۱۵ خرداد ۱۴۰۱

حداکثر مبلغ تعیین شده در مقطع کارشناسی و دکتری ۱۰۴,۰۰۰,۰۰۰ ریال

حداکثر مبلغ تعیین شده در مقطع کارشناسی ارشد ۷۸,۰۰۰,۰۰۰ ریال

افزایش یک رویداد به مجموع سقف رویدادهای وام ضروری در هر مقطع در نیمسال جاری (به منظور حمایت بیشتر از دانشجویان در وضعیت بیماری کرونا)

۲ ویژه دکتری از منابع صندوق دکتری روزانه ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ هر شش ماه یکبار ۳ ویژه دکتری از منابع بانک دکتری روزانه ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ هر شش ماه یکبار

مبلغ وام ویژه دکتری پیش از این اعلام شده بود که از ماهانه ۷۰۰ تومان به ماهانه یک میلیون تومان افزایش یافته است که هر ۶ ماه یک بار پرداخت می‌شود و افزایش وام ویژه دکتری در جلسه تابستان هیأت امنای صندوق رفاه دانشجویان بررسی خواهد شد و در صورت نهایی شدن، برای ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۱ اجرایی می‌شود.

مدارک مورد نیاز ضامنین

اصل سند تعهدنامه دانشجویی تنظیمی به وسیله یکی از دفاتر اسناد رسمی کشور

گواهی کسر از حقوق یا گواهی کتبی ضمانت از کمیته امداد امام خمینی (ره)

تصویر آخرین حکم استخدامی

پرداخت سایر وام‌ها (تحصیلی، شهریه و مسکن) از ابتدای نیمسال جاری آغاز شده و مطابق زمان بندی تا تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ ادامه خواهد داشت.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۶۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود

محمد فرامرزی در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به شعارهای جدید وزیر علوم مبنی بر اشتغال‌پذیری است، اظهار کرد: در حال حاضر دانشگاه‌ها نمی‌توانند رشته‌ای را راه اندازی کنند مگر اینکه پیوست اشتغال پذیری داشته باشند.

وی ادامه داد: به عبارتی هیچ رشته‌ای بدون تضمین شغلی نباید دایر شود و دانشگاه‌ها موظف هستند ک پیوست اشتغالپذیری دریافت کنند و دانشگاه اصفهان هم این موضوع را پیگیری می‌کند.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه اصفهان خاطر نشان کرد: در حوزه پژوهش و فناوری به تازگی وزارت علوم بسته مهارت‌آموزی و اشتغال را به دانشگاه‌ها معرفی کرده است که شامل ۱۵ واحد درسی، کاربینی، کارآموزی، کارورزی، مهارت‌های نرم شغلی و کارآفرینی که دانشگاه موظف هستند در برنامه درسی با هدف بالا بردن مهارت‌ها قرار دهد.

وی افزود: در آذرماه سال گذشته در استان اصفهان کارگروهی به نام «پیاده سازی آمایش و طرح تحول آموزش عالی» شکل گرفت که متشکل از روؤسای دانشگاه‌ها بود و در دور اول راه‌اندازی سامانه‌ای رشته‌های تحصیلی، رشته‌هایی که سه سال پذیرش آنها کمتر از ۶۰ درصد ظرفیت اعلام شده در تحصیلات تکمیلی داشته باشند و رشته‌های کارشناسی که کمتر از ۴۰ درصد پذیرش داشته باشند توسط وزارتخانه تغییر پذیرش دادند.

فرامرزی با بیان اینکه در استان اصفهان نزدیک ۲۸ درصد رشته‌های کارشناسی ارشد موجودیت دارند، گفت: حدود ۲۷ رشته در سال ۱۴۰۳ حذف شده است. در دکتری ۱۰ درصد رشته ها تحقق پذیرش خوردند و ۲۸ درصد رشته در کارشناسی ارشد و ۳۰۰ کد رشته در کارشناسی دانشجو ندارد و استقبالی از سمت جامعه نمی‌شود و این توقف پذیرش یا کاهش ظرفیت از همه گروه‌ها بوده و گروه علوم انسانی بیشتر است.

کد خبر 6093318

دیگر خبرها

  • رفع تداخل ۵ هزار و ۲۵۳ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین
  • ۲۷ رشته در دانشگاه اصفهان در سال جاری حذف می‌شود
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • کمک خواننده معروف برای آزادی زندانیان قزوین
  • تمدید مهلت نام‌نویسی بدون آزمون در مقطع دکتری تخصصی
  • آمادگی دانشگاه یزد برای جذب دانشجویان بین‌الملل
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • جزئیات طرح «یسنا» یارانه ویژه مادران باردار + مبلغ و نحوه استعلام
  • مدارک تحصیلی مورد پذیرش در آزمون دکتری علوم پزشکی ۱۴۰۳ اعلام شد