Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: شکایت از فعالان دانشجویی، یکی از خطوط قرمز ما است و دانشجو باید حرف خود را آزادانه و انتقادات خود را بیان کند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی در دیدار جمعی از نمایندگان اتحادیه‌های دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی اظهار داشت: بنده از ۷ ماه پیش تا کنون ۴۱ سفر استانی داشته ام و از قبل هم با محرومیت‌های کشور، آشنایی دارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس جمهور و اعضای دولت نیز تا کنون ۱۹ سفر استانی داشته اند و حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان، اعتبار برای حل مشکلات و محرومیت زدایی اختصاص داده که بخشی از این اعتبارات برای پروژه‌های درمانی و بهداشتی است.

وی افزود: حجم مشکلات و محرومیت‌ها در کشور بسیار زیاد است و باید برای حل آنها، اولویت بندی کنیم. از دانشجویان به ویژه آن‌هایی که در مناطق محروم تحصیل می‌کنند می‌خواهیم که به ما کمک کنند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: اردو‌های جهادی دانشجویی باید تقویت شود. گروه‌های جهادی از چند بُعد مهم است یکی خدمتگزاری به مردم است که خدمت به مردم در مناطق محروم، برای دانشجویان همانند دانشگاه است. از طرفی آشنایی دانشجویان با مشکلات مناطق محروم باتوجه به اینکه این دانشجویان در آینده در گروه پزشکی یا رده‌های مدیریتی فعالیت خواهند کرد، مهم است. یکی از ابتکارات مهم و مؤثر امام خمینی (ره) تشکیل وزارت جهاد سازندگی بود و حضور دانشجویان در مناطق محروم در آن زمان، از کلاس‌های دانشگاه، مفیدتر و مؤثرتر بود.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: یکی از نقاط ضعف ما، عدم پوشش ۱۰۰ درصدی بیمه برای مردم است، اما خوشبختانه امسال، اعتباراتی برای پوشش افراد فاقد پوشش بیمه در نظر گرفته و کار هم شروع شده است. در بحث اتباع بیگانه از نظر قوانین مشکلاتی داریم، اما نشست‌هایی داشته ایم که مشکلات آن‌ها نیز برطرف شود.

عین اللهی یادآور شد: در واکسیناسیون عمومی علیه کرونا، تمام اتباع بیگانه دارای کارت یا بدون کارت را واکسینه کردیم و از نظر سازمان‌های بین المللی، مورد تقدیر قرار گرفتیم.

وی گفت: در موضوع افزایش ظرفیت پزشکی، جلسات مفصلی با شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیسیون‌های مختلف مجلس داشتیم و منجر به قانون شد و ما موظف به اجرای این قانون هستیم. از امسال ظرفیت پزشکی با تمرکز بر نقاط محروم و بومی‌گزینی، افزایش پیدا می‌کند.

وزیر بهداشت افزود: ۶۰ درصد از توزیع پزشکان طرحی در مناطق محروم و کمتر برخوردار بوده است، اما این نیروها، ماندگاری ندارند. طرح‌هایی برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم از جمله حذف مالیات و افزایش حقوق داشتیم که مصوب نشد، اما پیگیری می‌کنیم که امتیازاتی را برای افزایش انگیزه ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، ایجاد کنیم.

وی گفت: با توجه به سوابقی که دارم معتقدم که فقط بومی گزینی راهکار حل مشکل نیروی انسانی حوزه پزشکی و ماندگاری آن‌ها در مناطق محروم است. در پذیرش دستیاری طرحی را داریم که پذیرش دستیاران در مناطق محروم توسط دانشگاه‌های علوم پزشکی انجام شود. در دوره دستیاری، قوانینی بود که موجب می‌شد تمام ظرفیت‌ها تکمیل نشود و امسال با تغییراتی که دادیم، حق ۱۰۰ انتخاب رشته برای متقاضیان ایجاد کردیم.

عین اللهی خاطرنشان کرد: تعرفه‌های پزشکی را شورای عالی بیمه سلامت تعیین می‌کند که این کار در دی ماه سال گذشته انجام و مصوبه آن به سازمان برنامه و بودجه ارسال می‌شود و پس از آن در هیأت دولت مصوب و ابلاغ می‌شود. در جلسه روز گذشته نیز در هیأت دولت پیگیر تصویب آن بودم که رئیس جمهور نیز بر تسریع در تصویب تعرفه‌ها تاکید کرد و به احتمال زیاد، هفته آینده در دولت مطرح می‌شود.

وی گفت: نظام پزشکی یکی از اعضای شورای عالی بیمه سلامت است و تعرفه پیشنهادی این شورا را در دی ماه امضا و تأیید کرده است و تعرفه جدید پیشنهادی و منتشر شده اخیر از سوی نظام پزشکی، مورد تأیید وزارت بهداشت نیست.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: مشکلاتی در حوزه خوابگاه‌های دانشجویی و به ویژه خوابگاه‌های متاهلی داریم، اما یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت، تقویت، بهسازی و گسترش خوابگاه‌های دانشجویی است. ارتقای شأن و جایگاه دانشجویان برای ما خیلی مهم است.

وزیر بهداشت تاکید کرد: شکایت از فعالان دانشجویی، یکی از خطوط قرمز ما است و دانشجو باید حرف خود را آزادانه و انتقادات خود را بیان کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بهرام عین اللهی گروه های جهادی دانشگاه علوم پزشکی تهران مناطق محروم وزیر بهداشت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۶۹۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • اردوی جهادی ۷۰ نفره دانشجویان بسیجی علوم پزشکی گلستان
  • بازسازی منازل محرومان روستای دولت‌آباد به همت جهادگران قمی
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • افزایش ۳۰ درصدی خوابگاه متاهلین دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • خدمت رسانی گروه‌های جهادی در مناطق کمتر برخوردار خانمیرزا
  • اردوی جهادی دامپزشکی در شوراب خرم آباد
  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است