Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام احمد حسین فلاحی امروز در پیش خطبه نماز جمعه امروز همدان افزود: این افراد موریانه‌ای بر بدنه دولت هستند وافراد ناکارآمد نباید مجدد به کار گرفته شوند و نمایندگان در برابر مدیریت مجدد این افراد سکوت نخواهند کرد.

وی ضمن عرض تسلیت این ایام و شهادت امیرالمومنین(ع) با بیان اینکه همه باید تلاش کنیم تا نظام اسلامی به ویژه انقلاب را که حاصل خون صدها هزار شهید از صدر اسلام تاکنون بوده را در برابر دشمنان حفظ کرده و به سرانجام مقصود آن برسانیم اظهار کرد:به فرموده امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور حضرت ولیعصر باشد و همه ما موظف به حفظ و حراست از این نظام اسلامی هستیم که در زمینه دفاع از انقلاب و خدمت به مردم هر کسی وظیفه خاصی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مجلس شورای اسلامی در طی یک سال گذشته کارهای بسیار شایسته ای انجام داده که تعدادی از آنها عملیاتی شده و در برنامه دولت سیزدهم و در بودجه ۱۴۰۱ مورد توجه قرار گرفته است افزود: یکی از اقدامات مجلس این بود که دولت موظف شد چهار میلیون مسکن برای مردم در طی چهار سال بسازد و باید با سازوکارهایی باشد که مردم حداقل مسکن مناسبی در اختیار داشته باشند.

نماینده همدان در مجلس با بیان اینکه بحث کاهش جمعیت جوان و فرزندآوری یکی از مسائلی است که جامعه ی ما به خصوص استان همدان را تهدید می‌کند و طبق آمار همدان رتبه دوم پیری جمعیت را در کشور دارد، اضافه کرد: کشور ما به سمت پیری درحال حرکت است و در آینده به جامعه مصرف کننده ای تبدیل می شود که خدمات بیشتری نیاز داشته و جوان کارآمد در آن کم خواهد شد که این تهدیدی بسیار جدی در زمینه  نیروی کار و صندوق های بازنشستگی و تامین اجتماعی است که در طول سالیان گذشته قانون جوانی جمعیت و تعالی خانواده در دوره های قبلی مجلس مانده بود اما با کار شبانه روزی که در این دوره از مجلس صورت گرفت این قانون به تصویب رسید و سازکارهای خوبی مانند حمایت از فرزندآوری، تسهیلات مسکن و ازدواج اندیشیده شده است.

فلاحی بیان کرد :دولت سیزدهم کارهای خوبی در زمینه امور اقتصادی آغاز کرده است و خیلی از ارزهایی که وارد کشور می شود و دست برتری که در عرصه مذاکرات داریم و ما با قدرت تمام می‌توانیم در مقابل غربی‌ها بایستیم و هیچ عجله‌ای نداریم که به هر قیمتی به توافق برسیم که این حاصل قانون خوب سال گذشته است که دولت‌ها به هر قیمتی حق مذاکره ندارند مگر مذاکره‌ای که در زندگی مردم تاثیرگذار باشد و به راحتی بتواینم با دنیا ارتباط برقرار کنیم و کلیه تمام تحریم‌ها از اول انقلاب تاکنون برداشته شوند.

وی با بیان اینکه همدان جزو چهار شهر پرتنش آبی در کشوربوده و تامین آب  امروزه نیاز واقعی مردم است گفت:در سال ۸۳ بعد از سفر مقام معظم رهبری به همدان مصوب شد که برای همدان منابع آب پایدار تامین شود اما به علت عملکرد ناقص در حوزه آب این کار انجام نشده است و امروزه مردم باید با صرفه‌جویی در مصرف آب و مدیران اجرایی با تلاش در بحث ایجاد منابع آبی پایدار این مشکل را حل کنند.

فلاحی با بیان اینکه اگر بارندگی با همین وضعیت ادامه پیداکند دچار مشکل آبی خواهیم شد تصریح کرد: چندین جلسه در وزارت بودجه و وزارت نیرو برگزار شده و برای بازبینی مسیر سد تالوار و پیگیری اعتبارات اقداماتی انجام شده که با تلاش‌های صورت گرفته ۹۰۰ میلیاردتومان پول در اختیار مسئولان اجرایی است و آنها موظف هستند که پیگیری کنند آب تالوار هرچه سریع تر به همدان برسد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس با بیان اینکه یکی از اعتراضات مردم تردد ماشین‌های سنگین در داخل شهر است که زیرساخت‌های شهر را از بین می‌برد اعلام کرد: برای ساخت پل‌هایی در مسیر ترددی استان‌های غربی کشور هزینه‌های زیادی شده اما برخلاف تمام شهرهای کوچک دیگر که کنارگذر شهری زدند و دیگر از داخل شهر تردد نمی شود هنوز کنارگذر غربی و شرقی کلان شهر همدان راه نیفتاده است و این موضوع در دولت قبلی و کنونی پیگیری شده و ۳۰ میلیارد تومان برای آن بودجه پرداخت شده و از استاندار و مدیران اجرایی می خواهیم الزام کنند که اکنون و با تامین اعتبار مقدماتی این پروژه ها اقدامات لازم صورت گیرد  که البته تاکنون خسارت های زیادی به شهر وارد شده و باید هر چه سریع تر مسیرهای ترددی از کنارگذرهای شرقی و غربی ساخته شوند  و باید این مسئله مدنظر قرار گیرد که با طولانی شدن روند انجام پروژه.ها هزینه‌ها سنگین‌تر می‌شود.

فلاحی با بیان اینکه دولت موظف است وضعیت بازار را کنترل کند ادامه داد: امروزه با تمام تلاش دولت افزایش ۴۰ درصدی صادرات غیرنفتی و افزایش ۴۰ درصدی صادرات نفتی صورت گرفته و یک میلیون و هفتصد هزار بشکه نفت صادر شده و اکنون ظرفیت برای سه میلیون و هشتصد هزار بشکه آماده می شود و زمانی که دولت بدون رفع تحریم ارزها را به داخل کشور بیاورد و از کشور دیکتاتور پیر پول ایران را پس گرفته، باید بازار را نیز کنترل کند و مردم نیابد هر روز شاهد افزایش قیمت و بهم ریختگی باشند.

وی با بیان اینکه امروزه بسیار تلاش می شود تا فرهنگ‌های دینی ما مورد تهدید و نابودی قرار گیرند گفت:  امروزه نباید شاهد این باشیم که کشوری با گذشت ۴۲ سال از انقلاب آن و با ۲۲۸ هزار شهید به سمت هنجار شکنی حرکت کند و باید فرهنگ نظارت عمومی در جامعه زنده بماند و بی تفاوتی آفت جامعه به شمار می رود و در روایات آمده است که اگر در جامعه ای امر به معروف و نهی از منکر انجام نشود آن جامعه ویران خواهد شد و آبادانی و عمران از بین خواهد رفت و واجب اصلی نیز از بین می رود.

فلاحی با بیان اینکه در بحث اقتصادی نیز نظارت مردم مهم است و باید به مدیران اجرایی در این موضوع باید کمک کنند و در زمینه های اقتصادی و فرهنگی که دستگاه های اجرایی موظف به مقابله با اخلالگران هستند مردم نیز باید همکاری داشته باشند افزود: عاملان وضع موجود نباید در مدیریت‌های کشور حضور داشته باشند و تمام نهادها باید از این افراد پاکسازی شوند دولت هزینه و بدهی ها را پرداخت می کند تا ثبات را برگرداند و کسی که کم کاری کرده را نباید با عنوان دیگری مسئول قرار داده شود و این افراد موریانه ای بر بدنه دولت هستند و تاکنون ۲۵ درصد مدیران عوض شدند و ۷۵ درصد مدیران بلاتکلیف هستند و افراد ناکارآمد نباید مجدد به کار گرفته شوند و نمایندگان در برابر مدیریت مجدد این افراد سکوت نخواهند کرد.

کد خبر 671634 برچسب‌ها نماز جمعه مجلس شورای اسلامی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: نماز جمعه مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۴۹۳۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور

  به طوری که مسئولان دولتی زمانی که برای مذاکره یا دیدار به کشورهای دیگر می‌روند، نمایندگانی از بخش خصوصی را به همراه دارند تا بتوانند ظرفیت‌های اقتصادشان را معرفی کنند. موضوعی که هنوز در کشور ما اجرایی نشده و جای خالی آن حس می‌شود. درباره چگونگی توانمند‌سازی بخش خصوصی در ایران گزارشی تهیه کرده‌ایم که مشروح آن را در ادامه می‌‎خوانید. 

سال ۸۴ بود که اصل ۴۴ قانون اساسی از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی به دولت وقت ابلاغ شد. کارشناسان معتقدند دولت وقت در زمینه اجرای آن عملکرد مطلوبی نداشت و اغلب شرکت‌ها در قالب رد دیون واگذار شد در حالی که قرار بود بخش خصوصی سکاندار اصلی اقتصاد ایران شود و در کنار دولت به فعالیت خود ادامه دهد. فعالان اقتصادی معتقدند خصوصی‌سازی در اقتصاد ایران می‌تواند مشکلات را تا حد زیادی کاهش دهد. به این دلیل که تحریم‌ها دقیقا معطوف دولت، زیرمجموعه‌ها و مسئولان است و بخش خصوصی می‌تواند کمک ویژه‌ای در این زمینه داشته باشد. بررسی‌ها نشان می‌‎دهد هرجا که بخش خصوصی توانمند وارد اقتصاد شده، مشکلات آن بخش کاهش یافته است. متولدین دهه ۶۰ به قبل به خاطر دارند که در اوایل دهه ۶۰ و تا اواسط دهه ۷۰، اجناس به صورت کوپنی عرضه می‌شد. از خودرو گرفته تا لبنیات اما در طول دهه ۷۰ به بعد، صنعت لبنیات رشد زیادی کرد و اکنون یکی از بزرگ‌ترین صادرکنندگان در منطقه و آسیا هستند. اکنون لبنیات ایران به کشورهای عراق، افغانستان و اغلب کشورهای حاشیه خلیج‌فارس صادر می‌شود اما خودرو که در اختیار دولت ماند، باعث شد محصولاتی با کیفیت پایین به دست مردم برسد که نارضایتی مصرف‌کنندگان را نیز به دنبال دارد.سال ۹۸ بود که وجود قرص‌ در کیک‌های خوراکی، باعث ترس از مصرف آن شد. در نگاه ابتدایی این موضوع شاید سطحی به نظر می‌آمد اما بررسی ریشه‌ای در این زمینه نشان می‌داد صنعت غذایی ایران نه‌تنها خودکفا شده بلکه بازارهای صادراتی زیادی برای خود تعریف کرده است. از این رو دشمنان کشور به دنبال این بودند که صنعت غذایی ایران را به چالش بکشند و زمینه‌ای را فراهم کنند که این صنعت ضدتحریم از چرخه فعالیت خارج شود. 
     
کمبود رایزنان اقتصادی
یکی از مواردی که دولت می‌تواند به تولید و صادرات بخش خصوصی کمک کند، حضور رایزنان اقتصادی در کشورهای مختلف از جمله همسایگان است. متأسفانه در طول سال‌های گذشته، رایزن اقتصادی حتی در کشورهایی که ایران با آنها تجارت زیادی داشت هم فعالیت نمی‌کرد. هرچند این رویکرد در دولت سیزدهم تغییر کرده اما هنوز نتوانسته دستاورد اقتصادی برای ایران به دنبال داشته باشد. به‌عنوان مثال به منظور حضور در بازار سوریه با این‌که مواضع سیاسی دو کشور در یک راستا قرار دارد، همچنان کند است. از سوی دیگر حضور اقتصادی ایران در کشورهای محور مقاومت نیز می‌تواند ثمره اقتصادی را برای دو کشور به همراه داشته باشد. همچنین این امکان وجود دارد که در صورت نیاز به سرمایه، سهام شرکت از طریق بازار سرمایه تأمین مالی شود اما شرکت‌های دولتی از این شرایط بی‌نصیب هستند. 
     
اول توانمندسازی، بعد واگذاری
حمید حسینی، فعال اقتصادی در گفت‌وگو با جام‌جم درباره چگونگی حضور بخش خصوصی در اقتصاد ایران توضیح داد: بخش خصوصی ابتدا باید توانمند شود و بعد سراغ اعطای اختیارات برویم. در طول سال‌های گذشته، برخی مقامات دولتی برای این‌که اثبات کنند بخش خصوصی و تعاونی توانمندی زیادی ندارد، بدون درنظر گرفتن ظرفیت آن بخش، اقدام به واگذاری‌های گسترده می‌کردند که نتیجه آن عدم حضور بخش خصوصی بود. پس از آن گفته می‌شد که دولت قصد واگذاری داشت اما تمایل حضور بخش‌های دیگر برای خرید وجود ندارد. وی افزود: براساس قانون ابتدا باید بخش خصوصی توانمند شود و بعد سراغ واگذاری‌ها برویم. حسینی تاکید کرد: نگاهی به طلب ایران از عراق که بیندازیم، متوجه خواهیم شد که بخش دولتی از دولت عراق بابت صادرات برق و انرژی طلبکار است. این در حالی است که بسیاری از محصولات ایرانی توسط بخش خصوصی به این کشور صادر و پول آن هم پرداخت می‌شود. این فعال اقتصادی ادامه داد: درواقع بخش خصوصی توانایی بازگرداندن پول خود را دارد اما دولت باید از قوانین بین‌المللی بانکی تبعیت کند و تحریم‌ها مانع توسعه در این نوع روابط می‌شود. 
     
دولت به دنبال صادرات بخش خصوصی
مهدی ضیغمی، رئیس سازمان توسعه تجارت در گفت‌وگو با خبرنگار جام‌جم تصریح کرد: تراز تجاری غیرنفتی ایران منفی است و به منظور ارتقای تجارت و همچنین توانمند‌سازی بخش خصوصی، نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران موسوم به اکسپو ایران در این هفته برگزار شد و امروز اختتامیه آن است. وی افزود: در طول این مدت تجار بیش از ۱۰۰ کشور از این نمایشگاه بازدید کردند و پیش‌بینی می‌شود قراردادهایی تا پنج میلیارد یورو به امضا برسد. ضیغمی تاکید کرد: دولت در این زمینه نقش حامی را ایفا کرده و مذاکرات B۲B را برای شرکت‌های بخش خصوصی با طرف‌های خارجی برگزار کرد. 

تاکیدات اخیر رهبر انقلاب درباره بخش خصوصی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار سران قوا، جمعی از مسئولان و کارگزاران نظام و چهره‌های اجتماعی، سیاسی و فرهنگی، ظرفیت‌های طبیعی و انسانی کشور (‌۱۵ فروردین ۱۴۰۳)
در مقابل، مسائل شیرین متعددی هم وجود دارد که زیرساخت‌های وسیع در دست انجام، راه‌اندازی تعداد قابل‌توجهی بنگاه‌های نیمه‌تعطیل یا تعطیل، فعالیت هزاران مجموعه جوان و باانگیزه و با امید در شرکت‌های دانش‌بنیان و شکل‌گیری بنگاه‌های توانا و کارآمد در بخش خصوصی و مردمی از جمله آنهاست. 
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی (۱۰ بهمن ۱۴۰۲) 
یکی از کمک‌های ضروری دولت به بخش خصوصی، کمک به توسعه صادرات و بازارهای خارجی است که در این زمینه باید دیپلماسی اقتصادی با کار مشترک دولت و بخش خصوصی تقویت شود.
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با کارگران و فعالان اقتصادی: (۲۸ آبان ۱۳۹۸)
مسأله‌ سیاست‌های اصل ۴۴ را هم که عرض کردیم، مجددا تأکید می‌کنیم که سیاست‌های اصل ۴۴ مسأله‌ جایگزینی بخشِ خصوصی به جای بخش دولتی نبود‌؛ بخش خصوصی شأنی دارد، بخش دولتی هم شأنی دارد‌؛ اینها باید به هم کمک کنند، مزاحم هم نباید باشند. ما گفتیم «بخش دولتی مزاحم بخش خصوصی نباشد»‌؛ یعنی چه؟ یعنی آن کاری را که سرمایه بخش خصوصی می‌تواند انجام بدهد، بخش دولتی وارد آن نشود‌؛ اگر هم هست، بکشد کنار، بگذارد در اختیار بخش خصوصی‌؛ اینها بشوند مکمل هم.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از درج آگهی جعلی مسکن/ کنترل بازار با مالیات
  • ذاکری: تنها ۱۸ درصد دارایی ها به بخش خصوصی واقعی واگذار شده است/ سرمایه‌ها در دست اقلیتی متمرکز شده که امروز امکان کنترل آنها نیست / هشدار نسبت به تهی سازی ظرفیت دولت با خصوصی سازی رانتی
  • چهار دستورکار ضروری دولت برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید
  • همدان زیرساخت‌های خوبی برای مبادلات تجاری با روسیه دارد
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • پشت سر سکه دولتی چه می‌گویند؟
  • هشدار رئیس مجلس نسبت به ابهامات موجود در مورد یارانه دارو/ مبلغ 74 همت نمی‌تواند باعث کنترل قیمت و بازار دارو شود/ دولت برای کنترل قیمت بازار دارو 180 همت در نظر بگیرد
  • اقدام بانک ملی ایران در واگذاری پتروشیمی شازند بسیار ارزشمند است
  • مسئله مردم نرخ رشد نقدینگی نیست، مردم تورم را می‌بینند