Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به مشکلات پسماند سراوان در گیلان گفت: رفع این معضلات نیازمند مدیریت واحد است و به همت مسئولان استان برمی‌گردد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت ، سیدکاظم دلخوش اباتری شامگاه جمعه در جمع خبرنگاران درباره تدوین برنامه هفتم توسعه اظهار داشت: در این برنامه‌ها، سیاست‌گذاری در بخش‌های مختلف کشاورزی، فرهنگ، دفاعی، دانشگاهی و سیاسی در فصل‌های مختلف پیش‌بینی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس توانمندی‌های کشور و بودجه سالانه منابعی برای برنامه توسعه پیش‌بینی می‌شود و تحقق این برنامه‌ها بستگی به منابع درآمدی کشور دارد و اگر وضعیت درآمدی خوب باشد بخش عظیمی از آن تحقق می‌یابد.

دلخوش با اشاره به مشکلات زباله سراوان تصریح کرد:  ما در دوره هشتم هم برای زباله و ساماندهی آن حدود هزار میلیارد منابع در نظر گرفته بودیم و امسال هم این منابع در نظر گرفته شد اما همچنان معتقدم رفع این معضل نیازمند مدیریت واحد است و به همت مسئولان استان برمی‌گردد.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی افزود: قبلاً 2 یا 3 مرحله سرمایه‌گذارانی از چک و آلمان را وارد استان کرده بودیم که می‌خواستند زباله را تبدیل به انرژی یا کمپوست کنند و از پودر زباله نیز آسفالت به دست آورند اما متاسفانه هنوز  جذب سرمایه‌گذار و فرهنگ عمومی آن در استان ضعیف است.

عضو مجمع نمایندگان گیلان تصریح کرد: برای رفع معضل پسماند همواره آماده شنیدن راهکارها هستیم و آمادگی داریم منابع لازم برای حل این معضل را در سطح ملی برای استان اخذ کنیم و لازم است در استان نیز هماهنگی برای حل مشکل وجود داشته باشد.

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس مشکلات آب و نصف شدن آب پشت سد منجیل را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: سد منجیل با کانال‌هایی که تعبیه شده برای پوشش یک سوم مزارع کشاورزی پیش‌بینی شده است و این یک مشکل است.

نماینده مردم صومعه‌سرا در مجلس گفت: در بودجه تبصره 8 بند واو،‌ مسئله لایروبی استخرهایی که در روستاها وجود دارد را پیشنهاد دادیم از طرفی 220 حلقه استخر در شهرستان داریم که تاکنون 70 استخر لایروبی شده و همچنان ادامه دارد و بخش زیادی از رودخانه‌ها را نیز در شهرستان لایروبی کردیم.

دلخوش با اشاره به ضرورت جلوگیری از شکستن کانال‌ها و عدم قطع آب از بالادست افزود: دهیاری‌ها و دادگستری‌ها به گونه‌ای کمک کنند تا آب به دست مردم برسد و از بالادست قطع نشود از طرفی بخش زیادی از پمپاژها را تعمیر کردیم و در صحنه هستیم تا بتوانیم امکانات موردنیاز برای کشاورزان را تامین کنیم.

سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: دستگاه‌های نظیر بیمه، بخش کشاورزی، فرمانداری‌ها و دهیاری‌ها هوشیار باشند تا اگر یک کشاورز آسیب دید، این آسیب باعث از بین رفتن زندگی‌اش نرود بنابراین زودتر نسبت به آمارگیری‌ها اقدام کنند.

امام جمعه رشت: رفع بحران سراوان مساعدت همگان را می‌طلبد/ روزانه هزار و 100 تُن زباله وارد سایت می‌شود ورود دستگاه قضا به بحران انباشت زباله در منطقه سراوان رشت/ برای مقصرین و متخلفان پرونده قضایی تشکیل می‌شود فرماندار رشت: روند شناسایی سایت جدید دپوی زباله و تعطیلی "لندفیل" سراوان سرعت گرفت

عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس با بیان اینکه احداث پروژه‌های سد لاستیکی در صومعه‌سرا همچنان ادامه دارد تصریح کرد: به‌دنبال احداث یک سد لاستیکی برای منطقه گوراب زرمیخ هستیم و تصفیه‌خانه صومعه‌سرا را هم آغاز کرده‌ایم.

انتهای پیام/612/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی صومعه سرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۱۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است

محمد رضا علیپور آزاد در بررسی مشکلات پسماند شهری با بیان اینکه ۷۰ درصد از زباله‌های تولیدی "تر" و ۳۰ درصد آن "خشک" است گفت: با توجه به اثرات مخرب پسماند بر سلامت انسان و محیط زیست و پرهیز از اسراف ضروری است شهروندان علاوه بر کاهش استفاده از تولیدات و فراورده‌های پلاستیکی از جمله نایلون و ظروف زباله های‌تر و خشک را در مبدا جداسازی کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک
  • تصاویر| سراوان از دفن زباله بهسازی شد؛ استان گیلان
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است
  • ۷۰ درصد پسماند‌ها در کشور به صورت غیر اصولی دفن می‌شود
  • بانک مهر ایران گره‌گشای مشکلات دانش آموزان نیازمند در کردستان
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • زباله سوز؛ نقطه پایانی رفع ابَرچالش سراوان
  • اهدا کارت همیار پسماند به دانش آموزان لاهیجانی
  • چرخه مدیریت پسماند گیلان با احداث زباله سوز تکمیل می شود
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان