Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-01@15:01:26 GMT

نذر سرخ، قطره هایی که زندگی را هدیه می دهند

تاریخ انتشار: ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۱۵۷۸

نذر سرخ، قطره هایی که زندگی را هدیه می دهند

هدیه سرخ، نذری در شب های رمضان است که اهداکنندگان خون، زندگی را به هم نوعان خود هدیه می دهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر افلاک، ایثار و کمک در دین اسلام همیشه مورد سفارش قرار گرفته است که یکی از نمونه های ایثار، اهدای خون برای کمک به بیماران نیازمند است، بیمارانی که با هر قطره خون سرخ، جانی دوباره گرفته و امید به زندگی در وجودشان جوانه می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اهدای خون امری خداپسندانه است که اهداکنندگان با اهدای خون خود، بیماران را یاری می کنند، هدیه دادن و هدیه گرفتن همیشه موجب شادی می شود و اهداکنندگان پس از اهدای خون بسیار خوشحال و شاداب هستند که توانسته اند یک بیمار نیازمند را کمک کنند و از سوی دیگر بیماران هم با دریافت این هدیه سرخ، امید به زندگی دوباره را تجربه می کنند.

اهداکنندگان به شکرانه سلامت جسمی که دارند، هر چند وقت یکبار خون اهدا می کنند و این خونها و فرآورده های آن، جان چندین بیمار را نجات می دهد، اهداکنندگانی که در همه فصول سال و ایام مختلف برای این امر خیرخواهانه پیش قدم می شوند.

نجات جان بیماران

اهدای خون طی سال های اخیر به قدری گسترش یافته و رواج پیدا کرده که در مناسبت های مختلف با برپایی پویش های اهدای خون، یاریگر نجات جان بیماران می شوند، قطره هایی که جان دوباره را به رگ های بیماران تزریق می کند.

یکی از مناسبت هایی که در ایام سال، اهدای خون بسیار افزایش پیدا می کند، ماه رمضان و خصوصا شب های قدر است که روزه داران در این شب ها با حضور در پایگاه های انتقال خون، در این پویش شرکت می کنند و به عنوان یک نذر، خون اهدا می نمایند.

زندگی برای بیماران تالاسمی، هموفیلی، دیالیزی و بیماران تصادفی و سایر بیماران، بدون دریافت خون ممکن نیست، بیمارانی که چشم انتظار دریافت قطره های خون برای تدوام حیات هستند.

طی دو سال گذشته شیوع کرونا بر اهدای خون اثر گذار بود و قدری سبب کاهش این اهدای خون شد اما اهداکنندگان زیادی در همین شرایط سخت هم بیماران را رها نکرده و با اهدای خون، ایثار را معنا کردند.

اهدای ۷۲۷ واحد خون در شب های قدر

علی سوری مدیر کل انتقال خون لرستان در گفتگو با خبرنگار سفیرافلاک، اظهار داشت: در شب های قدر پایگاه های انتقال خون در خرم آباد و بروجرد در سه شیفت کاری مشغول به فعالیت هستند و نذر خون در برخی از مناسبت ها صورت می گیرد که یکی از این مناسبت ها شب های قدر است که سه پایگاه تا ساعت ۲۴ شب فعال می باشند.

وی افزود: پارسال در شب های قدر ۸۳۵ نفر از مردم لرستان برای اهدای خون مراجعه کردند که از این تعداد ۷۲۷ نفر موفق به اهدای خون شدند که از این تعداد ۳۶۵ نفر اهداکنندگان مستمر و ۱۷۹ نفر هم با سابقه اهدای خون به مراکز خونگیری مراجعه کردند.

مدیر کل انتقال خون لرستان تصریح کرد: در شب های قدر پایگاه ۶۰ متری و علوی در خرم آباد و پایگاه خونگیری در بروجرد از ساعت هشت و نیم شب تا ۲۴ آماده خونگیری از مردم هستند و افراد می توانند در پویش نذر خون با مراجعه به این پایگاه ها، خون اهدا نمایند.

سوری گفت: با شیوع کرونا اهدای خون کاهش یافته بود اما بیماران زیادی نیازمند به خون هستند که ضروری است اهدای خون به صورت مستمر و همیشگی باشد تا این افراد بتوانند با دریافت خون به زندگی ادامه دهند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: شب های قدر انتقال خون اهدای خون مناسبت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از نیوساینتیس، یک سیستم هوش مصنوعی اثبات کرده است که می‌تواند با هشدار دادن به پزشکان برای بررسی بیمارانی که نتایج آزمایش قلب به خطر مرگ اشاره دارد، جان آن‌ها را نجات دهد. در یک آزمایش بالینی تصادفی با تقریباً ۱۶ هزار بیمار در دو بیمارستان، هوش مصنوعی میزان مرگ و میر بیماران پرخطر را به میزان ۳۱ درصد کاهش داد.

اریک توپول از مؤسسه تحقیقاتی اسکریپس در کالیفرنیا، که در این تحقیق شرکت نداشت، می‌گوید: این واقعاً فوق‌العاده است. بسیار نادر است که یک دارو ۳۱ درصد مرگ و میر را کاهش دهد، و حتی این مورد برای موارد غیردارویی نادرتر است درحالی که این فقط نظارت بر افراد با هوش مصنوعی است.

چین لین در مرکز پزشکی دفاع ملی تایوان و همکارانش ابتدا هوش مصنوعی خود را بر روی بیش از ۴۵۰ هزار آزمایش الکتروکاردیوگرام (ECG) که فعالیت الکتریکی قلب را به همراه داده‌های بقای افراد اندازه گیری می‌کند، آموزش دادند. هوش مصنوعی یاد گرفت که خطر مرگ هر بیمار را با یک امتیاز درصدی نشان دهد. بر این اساس افرادی که حداقل ۹۵ درصد را کسب می‌کنند، به عنوان خطر بالا در نظر گرفته می‌شوند.

سپس محققان سیستم هشدار هوش مصنوعی را با ۳۹ پزشک در دو بیمارستان مختلف آزمایش کردند. هنگامی که پرستاران نتایج آزمایش‌های الکتروکاردیوگرام هر بیمار جدید را به یک سرور کامپیوتری بارگذاری می‌کردند، سیستم هوش مصنوعی نتایج را تجزیه و تحلیل می‌کرد و در صورتی که بیمار را پرخطر تشخیص می‌داد، سریعاً به پزشکان هشدار می‌داد.

سیستم هوش مصنوعی علاوه بر کاهش خطر مرگ به دلایل مختلف، مرگ و میر بیماران پرخطر ناشی از مشکلات قلبی را تا بیش از ۹۰ درصد کاهش داد.

لین و همکارانش حدس زدند که پیش‌بینی‌های هوش مصنوعی ممکن است به تمرکز روی گروه‌های پرخطر کمک کند. پزشکان معمولاً هشدار‌ها را با آزمایش‌های تشخیصی بیشتر و درمان‌های اضافی دنبال می‌کنند.

سیستم هشدار هوش مصنوعی در حال حاضر در ۱۴ بیمارستان نظامی در تایوان استفاده می‌شود.

توپول می‌گوید: این را می‌توان در هر بیمارستانی در سراسر جهان اجرا کرد از این رو نباید گران باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تاکید آیت الله لائینی بر گره‌گشایی از زندگی کارگران
  • هدیه اینترنت ۳۰ گیگابایتی دولت برای معلمان
  • بسته هدیه اینترنت ۳۰ گیگا بایتی دولت به معلمان+ جزئیات
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند
  • دعوت برای اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • فراخوان اهدای خون به بیماران مبتلا به سرطان
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • کمبود انسولین در بریتانیا بحرانی شد
  • گردهمایی بی‌سابقه و زندگی‌بخش در باشگاه گل‌گهر
  • گردهمایی بی‌سابقه و زندگی‌بخش در باشگاه گل‌گهر (عکس)