Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه تمام تلاشمان را می‌کنیم که اعضای هیئت‌علمی احساس بی‌عدالتی نکنند، گفت: برای پرداخت کارانه تمهیداتی در حال انجام است که سقف کارانه برداشته شود؛ این موضوع تقریبا قطعی شده است که به زودی ابلاغ خواهد شد.

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر حسین قناعتی در نشست بررسی وضعیت حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، اظهار کرد: قوانین اخیری که در خصوص قانون اصلاح پاره‌ای از مقررات مربوط به پایه حقوق اعضاء رسمی هیئت‌علمی (آموزشی و پژوهشی) مطرح شده و به دنبال آن کاهش ضریب حقوقی ۶/۱ به یک که رقم‌زده موجب چالش‌هایی شده است، بیش از ۱۰۰ نفر از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران را شامل می‌شد؛ اما توانستیم با تمهیداتی این عدد را به حدود ۴۰ نفر کاهش دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی ادامه داد: برای این تعداد از اعضای هیئت‌علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برنامه داریم، چرا که باید حق ضایعه شده این افراد پیگیری شود.

دکتر قناعتی تصریح کرد: موضوع بعدی نشست این بود که با روش‌های قانونی که وجود دارد؛ از جمله حق‌التدریس سعی می‌کنیم جبران کمی از کسری حقوقی این تعداد از اعضای هیئت‌علمی را انجام دهیم که خدایی نکرده آن‌ها هم احساس بی‌عدالتی نکنند. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطرنشان کرد: خبر خوبی که می‌خواهم در این فرصت مغتنم مطرح کنم، این است که برای پرداخت کارانه تمهیداتی در حال انجام است که سقف کارانه برداشته شود؛ این موضوع تقریبا قطعی شده است که به زودی ابلاغ خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران،  دکتر قناعتی یادآور شد: در خصوص بحث مالیات و موضوعات دیگر هم مرتب پیگیر هستیم و در مراجع ذی‌صلاحی که دسترسی داریم، اعتراض‌های خودمان را اعلام می‌کنیم که این کار هم به‌درستی انجام و مرتفع شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سقف حقوق اعضای هیات علمی ، دانشگاه علوم پزشکی تهران ، کارانه اعضای هیات علمی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سقف حقوق اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران کارانه اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اعضای هیئت علمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۱۶۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز، محمد علی زلفی گل وزیر علوم درباره جذب اعضای هیئت علمی در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: یکی از مشکلات در دانشگاه فنی و حرفه‌ای این است که این دانشگاه در نهایت در مقطع کاردانی و کارشناسی دانشجو تربیت می‌کند و استخدام عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: رشد ۱۷ درصدی قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه شاهد در ۲ سال

وی ادامه داد: البته اساتیدی را که در این دانشگاه داریم قدردانشان هستیم ولی نباید همان کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه فنی و حرفه‌ای هم همان را انجام دهد یا کاری که دانشگاه تهران انجام می‌دهد را دانشگاه‌های پیام نور و علمی کاربردی هم انجام بدهند.

وزیر علوم افزود: دانشگاه‌ها هرکدام ماهیت و وظیفه خاص خود را دارند ما نباید همه چی را باهم قاطی کنیم باید به ماهیت هر دانشگاه توجه کنیم برای همین در اولین جلسه هیأت امنای دانشگاه فنی و حرفه‌ای مصوب شد که دانشگاه فنی و حرفه‌ای از این پس تا سطح فوق لیسانس (مربی) استخدام کند.

وی با اشاره به مصوبه جدید درباره جذب هیأت علمی در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد: دیگر قرار نیست عضو هیأت علمی با مدرک دکتری در این دانشگاه استخدام شود، چرا؟ چون وقتی عضو هیأت علمی با مدرک دکتری استخدام می‌شود در پی این است که دانشیار و استاد تمام شود و مجبور است در دانشگاه‌های دیگر وقت بگذارد تا ارتقا پیدا کند.

وی افزود: مربی که در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استخدام می‌شود باید از مسیر خود ارتقا پیدا کرده و مدارج را طی کند، بنابراین انتظاری که از استاد فنی و حرفه‌ای داریم مرتبط با حرفه خودش است نه انتظاری که از استاد دانشگاه تهران داریم اینها را باید احصا کرده و به قانون توجه کنیم تا در بحث‌های دیگر اثر گذار باشیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1228347 برچسب‌ها وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

دیگر خبرها

  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری وارد فرودگاه یاسوج شد
  • وزیر علوم وارد یاسوج شد
  • افتتاح دفتر همکاری‌های علمی تاجیکستان و علوم پزشکی شیراز
  • همایش ملی سکونتگاه‌های انسانی ایران برگزار شد
  • گسترش اعتراضات دانشجویان آمریکایی به جنگ غزه / اعتصاب اعضای هیئت علمی دانشگاه تگزاس
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • لغو جذب هیات علمی با مدرک دکتری در دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای