Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-محمد سلوکی مجری «آدم‌های خوب شهر» از طرح خیریه این برنامه که قرار است به صورت عمقی و ریشه‌ای به ایتام کمک کند سخن گفت.

محمد سلوکی مجری برنامه «آدم‌های خوب شهر» که ویژه افطار از شبکه دو سیما پخش می‌شود، درباره رویکرد این برنامه و تمایز آن با دیگر برنامه‌هایی که به حوزه نیکوکاری و کار خیر می‌پردازند  بیان کرد: من پیش از این هم ماه رمضان اجرا داشته‌ام اما این اولین اجرای زمان افطار من است، قبل از نوروز قطعی شد که من بتوانم در خدمت دوستان باشم و مجبور بودم طرح و ایده‌ای هم داشته باشم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: ایده‌ام ایجاد خانواده معنوی بود که هم به عنوان برنامه تلویزیونی پیش می‌بریم و هم به عنوان طرحی در کمیته امداد پیش می‌رود. موضوع خانواده معنوی یک طرح جدی است که بر این اساس نخبگان هر شهر به تفکیک هر استان، نخبگان اقتصادی، ورزشی و… را پیدا می‌کنیم که کار خیر کرده باشند. ما اینها را در قالب یک شبکه اجتماعی و نت‌ورکی به عنوان اعضای خانواده معنوی ایتام در شهر خودشان معرفی می‌کنیم تا با ایتام شهرشان در ارتباط باشند.

خواستیم در کار خیر اتفاقی ریشه‌ای رقم بزنیم

این مجری تلویزیون درباره دعوت از خیرین در ایام رمضان و تفاوت این برنامه با دیگر برنامه‌ها گفت: موضوع این برنامه جدی‌تر از این است که از خیری که کار خیری انجام داده است دعوت کرده و از او تجلیل کنیم ما خواستیم کار ریشه‌ای انجام دهیم و باید همه بیایند متحد شوند اما هدفمند.

سلوکی درباره پرهیز از شعاری شدن و کمک‌های موقتی و شتابزده در این مسیر بیان کرد: برای اینکه از شکل شعاری خارج باشد تبدیل به شبکه‌ای از افراد با مدل نت‌ورک می‌شود تا این شبکه گسترده شده و توقف نداشته باشد. در میان آن‌ها افرادی که توانایی و صلاحیت داشته باشند تا این خانواده معنوی شکل بگیرد.

مجری «آدم‌های خوب شهر» درباره وجه رسانه‌ای و جذابیت تلویزیونی برنامه برای مخاطب درباره این اتفاق خیر که بیشتر وظیفه نهادها و دستگاه‌هاست گفت: این طرح به خود تلویزیون مربوط می‌شود تلویزیون معمولاً این مطالبه را از دستگاه‌های مختلف برای کمک و کار خیر دارد و این بار خودش پیش قدم شده است و کمیته امداد هم امکاناتی را در اختیار ما گذاشته است با این حال خود تلویزیون مسئولیتی را برای کمیته امداد تعریف کرده است.

این مجری تلویزیون اعلام کرد: جذابیتش برای مردم هم تا الان بازخورد خوبی داده است عملاً هرکسی می‌تواند وارد سیستم شود و کمک‌هایی را نه با پول که اتفاقاً با توانمندی‌هایش انجام دهد. این باعث شد که جمعیت زیادی از مردم اعلام کرده‌اند می‌خواهند عضو شبکه شوند. غالباً هم از پزشک و وکیل دعوت می‌کنیم که مهارت و توانایی انجام کاری خاص داشته باشند.

انتقاد به دعوت از قشر ضعیف مقابل دوربین

وی درباره مخالفتش با حضور مسئولان در برنامه گفت: حتی روزی تماسی گرفت که استاندار یکی از استان‌ها به برنامه بیاید و از کار خیر بگوید اما من شدیداً مخالفت کردم و قرار نیست استاندار و شهردار و… اینها جلوی دوربین ما بیاید مگر اینکه او هم توانایی و مهارتی را بخواهد به کار بگیرد که آن هم در تعریف شغلی خودش نباید باشد. ما اینجا پول نمی‌خواهیم خرد می‌خواهیم و به افرادی نیاز داریم که توانایی فکر و ایده داشته باشد.

سلوکی همچنین درباره دعوت از قشر ضعیف در برنامه‌ها و جمع کردن پول و کار خیر برایشان که باعث برانگیختن ترحم مخاطب می‌شود بیان کرد: به شدت با چنین اتفاقاتی مخالفم. اگر جامعه‌ای اینقدر حقیر باشد که بخواهید هر آدمی ضعیفی را جلوی دوربین بیاوریم و با نوعی «روضه باز» از زندگی و بدبختی او بخواهیم از سر هیجان و ترحم مردم را دعوت کنیم که پولی بدهند. بعد هم در روزنامه‌ها و رسانه‌ها به‌به و چه‌چه کنیم که چهار تا بدبخت را آوردم و به آن‌ها کمک شد این انسانی نیست می‌تواند برنامه یا شو باشد اما کار اساسی انجام نمی‌دهد.

وی اضافه کرد: اصلاً نیازی نیست که شما به کسی که می‌خواهید کمک کنید چهره‌اش را ببینید. طرح ما هم به صورت آنلاین خواهد بود و به این شکل گسترده خواهد شد.

سلوکی در پایان گفت: ما سال‌هاست در مناسبت‌های مختلف شماره حساب اعلام می‌کنیم اما همان سال مشکل حل می‌شود و گوشت و مرغی سر سفره آن‌ها می‌رود اما کار عمقی نیست. درحالیکه طرح ما برای یک ماه رمضان نیست و حتی شاید ماه‌های بعد جواب دهد و به خروجی برسد. تا الان هم این طرح در ۲۰ استان هم تشکیل شده است و دبیرخانه دائمی پیدا کرده است تا بعد از رمضان هم ادامه داشته باشد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خانواده معنوی برنامه ها کار خیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۱۹۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ تند پرسپولیس به انتقاد مدیر سپاهان

به گزارش گروه ورزشی ایسکانیوز، دیدار دو تیم پرسپولیس و سپاهان از هفته بیست و پنجم لیگ برتر با تساوی به پایان رسید اما این بازی حواشی زیادی داشت. از دعوای بازیکنان داخل زمین تا درگیری هواداران روی سکوهای آزادی.

بیشتر بخوانید: انتقاد تند مدیر سپاهان/ کمیته انضباطی به تخلفات سنگین هواداران پرسپولیس رسیدگی کند

در این بین هم ویدیویی از صحبت های زشت و ناشایست یک هوادار سپاهان در فضای مجازی منتشر شد که به دنبال آن به درگیری بین دو باشگاه رسید.

مصطفی لشگری مدیر روابط عمومی پرسپولیس به صحبت های فتاحی مدیر تیم سپاهان پاسخ داد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229540 برچسب‌ها پرسپولیس تهران

دیگر خبرها

  • ببینید | مسعود فراستی برای مست عشق شمشیر را از رو کشید؛ انتقاد تند و تیز از فیلم حسن فتحی
  • انتقاد جیمی کرگر از آنتونی: خفه شو و برو رختکن!
  • برنامه دولت برای تقویت سرود/ انتقاد از مجموعه‌هایی که نیامدند
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • انتقاد میثاقی از صحبت های نکونام پس از جدایی خطیر از استقلال / فیلم
  • حمله پیشکسوت منچستریونایتد به هالند: او بچه لوس و بداخلاقی است! / فیلم
  • نشا کاری ۱۰۶ هزار هکتار از شالیرازهای مازندران
  • پاسخ تند پرسپولیس به انتقاد مدیر سپاهان
  • افزایش اعتبار بن دانشجویی در نمایشگاه کتاب
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)