Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از  مهر، علیرضا جاویدنیا در آستانه چهارم اردیبهشت، روز رادیو با بیان اینکه از ۲۷ سالگی وارد رادیو شده و در برنامه‌های مختلفی حضور داشته است، گفت: «من از ابتدای حضورم در رادیو در برنامه‌های مختلفی همچون «راه شب»، «صبح جمعه» و برنامه‌های مختلف دیگر حضور داشته‌ام. این برنامه‌ها همگی از پشتیبانی مردمی برخوردار بودند و خاطرات ماندگاری را از خود در اذهان به جا گذاشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

او اضافه کرد: «در پیامک‌های مردم عزیزمان و تماس‌های تلفنی، می‌بینیم که خیلی‌ها می‌گویند فرصتی برای مطالعه نداریم. مثلاً شخصی که راننده ماشین سنگین است یا در یک مرکز تولیدی کار می‌کند، فرصتی ندارد اما تمام اطلاعاتش را از رادیو می‌گیرد. می‌توانیم بگوییم که برنامه‌سازان و نویسندگان، بهترین‌ها را برای مردم تولید و پخش می‌کنند و مخاطبان هر آنچه را که دوست دارند می‌توانند از رادیو طلب کنند.»

این هنرمند رادیو اظهار کرد: «تلویزیون نیز در جایگاه خود مقبولیت خاص خودش را دارد اما رادیو به خاطر اینکه قبل از تلویزیون در دسترس قرار گرفت، در میان مردم از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. چرا که مخاطب تحت هر شرایطی می‌تواند با رادیو ارتباط بگیرید و رفاقت داشته باشد.»

جاویدنیا با بیان اینکه بسیاری از مخاطبان رادیو، روشندلان و افراد نابینا هستند، تصریح کرد: «امیدوارم در حوزه برنامه‌سازی و طرح و ایده، بتوانیم از همراهی هر چه بیشتر این عزیزان در رادیو بهره مند بشویم.»

این گوینده پیشکسوت اظهار کرد: «طی هشت دهه‌ای که رادیو با مردم عجین شده، هر روز جوان‌تر شده است و غیر از ایران، از تمام کشورها شنونده و مخاطب دارد و این اندوخته‌ای بسیار ارزشمند است که مردم بانی آن هستند و باید توجه داشت که ارتباط مردم با رسانه باید در چهارچوب اعتماد باشد.»

او افزود: «ما در داخل افراد فرهیخته، توانمند و متخصصی داریم که جزو بهترین سرمایه‌ها در رسانه رادیو هستند که می‌توان با تدابیر خاص از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده کرد تا پرچم رادیو در سراسر دنیا، همیشه در اهتزاز باشد.»

جاویدنیا با ابراز خوشحالی از برگزاری جشنواره‌های مختلف گفت: «افتخار می‌کنم که تهیه‌کننده برنامه «راه شب» در این جشنواره‌ها، مقام کسب کرده است. من هم سالیان سال در برنامه «راه شب» پنجشنبه شب‌ها در خدمت استاد عزیزم منوچهر نوذری، بانوان شهلا نیساری و شمسی فضل‌اللهی و همچنین سعید توکل بودم و از ایشان چه در عرصه بازیگری و چه اجرا بسیار آموختم.»

او ادامه داد: «رادیو ایمان و آگاهی است و همکاران من هر آنچه که دارند عاشقانه در طبق اخلاص ارائه می‌کنند. رادیو واقعاً عشق است، کسی نمی‌آید در رادیو ویلاسازی کند و سرمایه‌دار شود و امیدوارم مسئولان محترم، مخصوصاً جناب آقای دکتر جبلی که تشریف آوردند توجه بیشتری به دستمزدها داشته باشند تا انگیزه همکارانم بیشتر شود.»

جاویدنیا در مورد آخرین برنامه خود گفت: «چند ماه پیش از من دعوتی شد که در «رادیو نمایش» به همراه امیر زنده‌دلان برنامه‌ای را با کارگردانی خود ایشان به نام «چرند و پرند» اجرا کنیم. در حال حاضر هم با «رادیو ایران» همکاری دارم. در ایام محرم و صفر نیز روزهای پنجشنبه، برنامه «رادیو یک» را به صورت زنده برعهده داشتم. در حال حاضر به خاطر مشکلات قلبی و با محبت دوستان فشار کاری کمتری را متحمل می‌شوم.»

کد خبر 671751 برچسب‌ها رسانه - رادیو تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: رسانه رادیو تلویزیون صدا و سیما برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۲۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه ​داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

به گزارش مشرق، نشست هفتگی اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی صبح روز یکشنبه (۹ اردیبهشت ماه) در سالن جلسات کمیته ملی المپیک با حضور محمود خسروی‌وفا، رییس و سیدمناف هاشمی، دبیرکل کمیته ملی المپیک و مدعوین برگزار شد.

در ابتدای این نشست محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به سوابق مسئولین این حزب نسبت به ورزش و حضور موثر چهره‌هایی همچون بادامچیان، غفوری فرد، محمدرضا یزدانی خرم و محمد مهرآیین در این عرصه، از اعضای کارگروه ورزش این حزب به عنوان نیروهای متخصص و دلسوز یاد کرد که در راستای همان اهداف گام بر می‌دارند.

وی همچنین ضمن بر شمردن پاره‌ای مشکلات ورزش، اقدامات مسئولین کمیته ملی المپیک در جهت افزایش حقوق دریافتی ورزشکاران اعزامی و مدال آوران، فعالیت‌های مستمر و موثر کمیسیون‌های مختلف و دیگر تحولات صورت گرفته در این مجموعه را چشمگیر و قابل توجه ارزیابی کرد.

در ادامه محمود خسروی‌وفا رئیس کمیته ملی المپیک در خصوص تبیین سیاست‌های کلی کمیته ملی المپیک، اظهار داشت: از بدو قبول مسئولیت در کمیته ملی المپیک با چالش‌هایی مواجه بودیم، اما باید به این موضوع واقف بود که برای رفع مشکلات و کمبودهای موجود جدای از تامین بودجه و سرمایه بیش از هر چیزی نیاز به همدلی و وحدت داریم و همه باید دوشادوش همدیگر و هماهنگ با سیاست‌های کلان ورزش کشورحرکت کرد. اینکه بسیاری از فدراسیون‌ها در گذشته با سرپرست اداره می‌شد و یا برگزاری مجامع با تاخیر همراه بود این دیگر به بودجه ربط ندارد بلکه باید برنامه داشت و همدل بود و در راستای منافع ملی کشورمان حرکت کرد.

وی تصریح کرد: در همین راستا در کمیته تلاش کردیم تا با کار کارشناسی، پرداختی بودجه فدراسیون را مشخص و در موعد مقرر آنرا پرداخت کنیم تا در اجرای برنامه‌های خود با مشکل مواجه نشوند چرا که کار آن‌ها آماده سازی و اعزام به رقابت‌های قاره‌ای و جهانی برای کسب سهمیه و مدال است لذا باید مورد حمایت واقع شوند این امر خود باعث افزایش همدلی و همگرایی مجموعه ورزش کشور خواهد شد و کمیته در همین زمینه تعامل خوبی با وزارت ورزش و جوانان و فدراسیون‌ها دارد تا بیش از پیش جهت داشتن وررزش قوی برای ایران قوی حرکت نماییم.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: در کمیته هم باید جدای از تخصص گرایی با توجه به نوع خدمات ارائه شده ضمن افزایش توانمندی و امکانات، با ارائه خدمات لازم در کنار و حامی و فدراسیون‌ها باشیم. باید قبول کنیم در برهه‌ای از زمان ایراداتی در بخش فدراسیون‌ها داشته ایم به عنوان مثال بسیاری از فدراسیون‌ها با سرپرست اداره می‌شدند که همین موضوع کار را سخت می‌کرد هر چند در حال حاضر شرایط بهتر از گذشته شده در مورد بودجه فدراسیون‌ها به این موضوع اشاره کنم که پرداختی کمیته هدفمند شده، پول را به موقع می‌پردازیم و بالطبع انتظار داریم فعالیت هدفمند داشته باشند. خوشبختانه امروزه، تنش در فدراسیون‌ها به حداقل رسیده، اما برخی تنش‌ها به خاطر اطلاعات نادرستی است که از داخل به خارج ارسال می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: ضمن تعامل خوبی که با وزارت ورزش و جوانان داریم با کمیته بین المللی المپیک و شورای المپیک آسیا هم تعامل خوبی داشته و تا کنون هم برای المپیک پاریس سهمیه‌های خوبی کسب شد البته عده‌ای به تعداد اندک کاروان اعزامی پاریس اشاره می‌کنند حال آنکه اگر تیم‌های والیبال و بسکتبال را که در این دوره امکان کسب سهمیه را پیدا نکردند کنار بگذاریم، کاروان اعزامی خوبی در اختیار داریم. کسب سهمیه وظیفه فدراسیون‌های ورزشی است و ما در این زمینه نقش حامی و پشتیبان آن‌ها را ایفا می‌کنیم هر چند اعتقاد دارم توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست.

رئیس کمیته ملی المپیک گفت: امیدوارم در آینده با برنامه ریزی بهتر و هدفگذاری دقیق شاهد نتایج بهتری باشیم و با همین تفکر یعنی داشتن کاروان کیفی پیش بینی می‌کنم در بازی‌های آینده آسیایی (ناگویا -ژاپن) نتایج بهتری کسب و حتی شانس پنجم شدن هم داریم. البته اگر مثل امسال، یعنی در سال المپیک، نیمی از بودجه کمیته المپیک را کم نکنند به همین دلیل در حال رایزنی هستیم تا مشکل برطرف شود که امیدوارم بزودی این مسئله را حل کنیم.

سیدمناف هاشمی، دبیر کل کمیته ملی المپیک و سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های المپیک پاریس اظهار داشت: مشکلی در پرداخت بودجه فدراسیون‌ها نداریم و حتی در سال گذشته بیشتر از مبلغ تعیین شده به بسیاری از فدراسیون‌ها پرداختی داشتیم و کمیته ملی المپیک به عنوان حامی تمام تلاشش را برای حمایت از فدراسیون‌ها انجام داد، ولی جدای از موارد فوق باید برای موفقیت از حواشی هم دوری کرد.

لازم به ذکر است در این نشست جمعی از اعضای کارگروه ورزش نیز نقطه نظرات و پیشنهادات خود را در ارتباط با روند تسریع فعالیت ها، اتخاذ تمهیدات لازم جهت موفقیت در المپیک پاریس، برنامه ریزی برای ارتقای جایگاه ورزش در بازی‌های آسیایی آینده (ناگویا)، توجه بیش از پیش به مبانی فرهنگی، دیپلماسی ورزش، برون رفت از پاره‌ای چالش‌ها و موارد مختلف دیگر مطرح کردند.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • برنامه‌های امروز رادیو ارومیه یازدهم اردیبهشت
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • خسروی‌وفا: توان ورزش ما بسیار فراتر از اینهاست
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • رسانه ملی با تمام توان در خدمت سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب
  • توجه به مناطق محروم و آبادانی شهر به طور عادلانه، رویکرد شورای ششم