Web Analytics Made Easy - Statcounter

روح‌الله صدیقی کارگردان فیلم سینمایی «تک‌نوازی روی یخ‌های شناور» که در حال حاضر در گروه «هنروتجربه» در حال اکران است، در گفتگو با خبرنگار مهر درباره این فیلم توضیح داد: این فیلم در واقع یک فیلم خانوادگی است و ما در یک روند تمرینات یک ساله و به‌واسطه یک طرح موضوع به قصه این فیلم رسیدیم. مسئله محوری‌مان هم این بود که ما در یک خانواده، چه چیزهایی را از روی احترام از یکدیگر پنهان می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کم‌کم این موضوع در قالب تمرینات ما گسترش پیدا کرد و خاطرات بازیگران و تحقیقاتی که داشتیم به کار اضافه شد. داستان نهایتاً از میان تجربه‌های مشترک ما آدم‌ها شکل گرفت و بر مبنای آن فیلمنامه کار را نوشتیم.

وی با اشاره به اینکه این فیلم الزاماً درباره «دروغ» نیست، افزود: ما بالاخره در زندگی برخی کارها را پنهان می‌کنیم. مثلاً پدر و مادر شاید از سیگار کشیدن ما مطلع باشند اما در مقابل آن‌ها سیگار نمی‌کشیم و این کارمان را از آن‌ها پنهان می‌کنیم به واسطه احترامی که قائل هستیم. این مسئله از همین نمونه کوچک شروع می‌شود و ناگهان متوجه می‌شویم که ما رازهای بزرگی را در زندگی خود پنهان کرده‌ایم تا به دیگران احترام بگذاریم. در حالی که در بسیاری از این موارد باید با یکدیگر گفتگو کنیم و حرف‌ها را در میان اعضای خانواده به اشتراک بگذاریم.

صدیقی درباره رضایت از شرایط اکران فیلم خود نیز گفت: واقعیت این است که ما خیلی منتظر ماندیم تا شرایط کرونایی سینماها بهبود پیدا کند و مردم در سالن سینما حاضر شوند. زمانی که به اکران نزدیک شدیم، ناگهان خبر رسید که قرار است گروه «هنروتجربه» منحل شود. بعدها گفتند که قرار است این گروه تقویت و به ارگان دیگری واگذار شود. در این روند هم «هنروتجربه» خیلی کار تبلیغاتی خاصی روی فیلم‌های ما نداشت، هم به‌واسطه تغییرات، شرایط اکران ما بسیار محدودتر شد و اگر پیش‌تر چند سانس در چند سینما داشتیم، تبدیل به یک سینما شد. با محدود شدن ظرفیت اکران و نبود تبلیغات مناسب، فیلم‌های ما رسماً دیده نشدند. به‌خصوص چهار فیلمی که در گروه «هنروتجربه» در فروردین امسال اکران‌شان ادامه پیدا کرد. تبلیغات فیلم هم برعهده خود ما بود و در حد توان در فضای مجازی اطلاع‌رسانی کردیم.

این کارگردان درباره تغییرات به‌وجود آمده در گروه «هنروتجربه» توضیح داد: وقتی سراغ مسئولان قدیمی این گروه می‌رفتیم، می‌گفتند ما در پایان کار هستیم و صرفاً تلاش کردیم فیلم‌های شما به اکران برسد، متولیان جدید هم در پاسخ به پیگیری ما می‌گویند در اول راه هستیم. واقعیت هم این است که کاری برای فیلم‌ها نمی‌توانند انجام دهند.

وی افزود: معتقدم برای تقویت یک نهاد یا ارگان، ابتدا باید آن را حفظ کنیم. با تغییر و یا حذف امکان تقویت وجود ندارد. همه چیز در شرایط فعلی به نقطه صفر می‌رود و گویی ۱۰ سال تجربه گروه «هنروتجربه» به کنار می‌رود! تجربیات بسیاری در این ۱۰ سال کسب شده است و اگر قرار بود این نهاد تقویت شود، باید به گونه‌ای دیگر عمل می‌شد تا بهتر بتواند از فیلم‌های مستقل حمایت کند. حالا یک نهاد تازه‌ای شکل می‌گیرد که همه چیز را باید از صفر آغاز کند. در این شرایط فیلم‌های ما که در نقطه صفر این تغییر قرار دارند، بیشترین آسیب را می‌بینند.

این کارگردان ضمن ابراز بی‌اطلاعی نسبت به قوانین و قواعد جدید فعالیت گروه «هنروتجربه» ادامه داد: تنها چیزی که به ما اعلام کردند این بود که چون نمایش فیلم‌های شما تازه آغاز شده، اکران‌شان را ادامه می‌دهیم اما به‌صورت تک سانس در هر روز. سینماهای اکران هم محدود شد به موزه سینما و سینما فرهنگ. ای کاش به‌جای سینما فرهنگ که فیلم‌های ما در آن مخاطبی ندارد، سینما سپیده را برای اکران «هنروتجربه» حفظ می‌کردند چراکه دانشجوها بیشتر در آن به تماشای فیلم‌های ما می‌نشستند. با حذف این سینما، عملاً بخشی از مخاطبان دانشجوی خود را از دست دادیم.

این فیلمساز درباره انتظارات خود از ساختار جدید گروه «هنروتجربه» افزود: هنوز هیچ اطلاع‌رسانی‌ای در این زمینه صورت نگرفته است و هنوز این ساختار جدید هیچ اساسنامه‌ای ندارد که بتوانیم برمبنای آن نظر بدهیم. در عین حال انتظارت ما بسیار زیاد است. واقعیت این است که در این سال‌ها هر نهادی که تصمیم به حمایت از فیلم‌های مستقل گرفت، در عمل از خودش حمایت کرد. مثلاً جشنواره‌ای برای حمایت از فیلم‌های مستقل به راه افتاد اما در عمل فقط جشنواره تبلیغ شد و هیچ حمایتی صورت نگرفت.

وی مطرح کرد: ارگان‌های جدید که می‌خواهند متولی این حوزه شوند، باید در زمینه تبلیغات و اطلاع‌رسانی از فیلم‌های مستقل حمایت کنند. ما این توانایی مالی را نداریم که مانند فیلم‌های دیگر تیزر و بیلبورد داشته باشیم. دوستان می‌توانند در جاهایی از ارتباطات خود استفاده کنند. ما امکان استفاده از این ارتباطات به‌خصوص در صفحات فضای مجازی را نداریم. از این منظر حمایت تبلیغاتی از فیلم‌های مستقل بسیار حائز اهمیت است.

صدیقی در ادامه توضیح داد: زمانی که گروه قبلی «هنروتجربه» در اوج فعالیت خود بود، برای فیلم‌ها در شهرهای مختلف نشست برگزار می‌کرد، علاقمندان به سینمای مستقل و هنرجوها در این بحث‌ها شرکت می‌کردند و همین گفتگوها خودبه‌خود تبدیل به تبلیغ فیلم می‌شد. این امکان در حال حاضر وجود ندارد.

وی درپایان با اشاره به تعطیلی ناگهانی اکران فیلم‌های «هنروتجربه» در شهرستان‌ها عنوان کرد: ما پیش از این هر شب در مشهد و یا گرگان اکران داشتیم که در حال حاضر تعطیل شده است. اکران‌های شیراز و اصفهان هم همین شرایط را دارد. در مجموع آنچه تا امروز درباره «هنروتجربه» اتفاق افتاده است را نمی‌توان مصداق تقویت دانست، این بیشتر تضعیف همان موقعیت قبلی است.

کد خبر 5470117 زهرا منصوری

منبع: مهر

کلیدواژه: گروه هنر و تجربه موزه سینما سالن سینما تئاتر ایران ماه امید هنرمندان تئاتر کارگردان تئاتر ماه رمضان 1401 رادیو موسیقی ایرانی برنامه رخ به رخ سریال ایرانی شبکه دو سیما جشنواره فیلم کن فیلم کوتاه سازمان سینمایی علی سرتیپی فیلم های مستقل فیلم های ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۲۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، یوسف نوری در جلسه شورای اقامه نماز مازندران، حکمرانان شایسته را نمازگزاران واقعی جامعه توصیف کرد و افزود: ظرفیت گروه های مردمی مازندران همواره قدرتمندترین گروه ها هستند و باید گروه های مردمی اقامه نماز جماعت با مشارکت جوانان همانند گروه های خیرین و محیط زیست فعال شوند.

وی با تاکید بر اینکه مسئول سازی نماز در دستگاههای اجرایی مازندران باید عملیاتی شود، ادامه داد: مراکز علمی و دانشگاهی مازندران در اهمیت برپایی اقامه نماز جماعت باید بیشتر پای کار باشند. پیشینه دیار علویان در حفظ ارزش‌های دینی و اسلامی را باید همواره حفظ و ترویج کنیم.

نوری با تاکید بر اینکه رسانه‌ها در گفتمان سازی اقامه نماز مازندران بیشتر ورود داشته باشند، گفت: امروز خطر جدی که جامعه اسلامی و دینی را تهدید می کند، فردی کردن دین است.

استاندار مازندران با اظهار اینکه اقامه نماز در دیار علویان همواره باید با جدیت عملیاتی شود، گفت: اگر مردم را پای فریضه نماز بیاوریم، مابقی فرایض دینی و اسلامی عملیاتی می شود. نور نماز همه فرایض دینی را روشن می کند، بنابراین اقامه نمازجماعت در همه نقاط مازندران باید مورد اهتمام قرار بگیرد.

استاندار مازندران به تظاهرات دانشجویان آمریکایی در راستای. حمایت از مردم غزه اشاره کرد و گفت: به طور یقین دانشجویان و جوانان مراکز علمی و دانشگاهی کشور باید بیش از پیش ورود داشته باشند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901983

دیگر خبرها

  • تعطیلی موزه‌های دفینه در روز شهادت امام جعفر صادق (ع)
  • تعطیلی بناهای تاریخی و جاذبه های گردشگری کاشان
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • گروه های مردمی اقامه نماز جماعت باید تقویت شوند
  • جزئیات مست عشق؛ مولانا و شمس در پرده سینما
  • تعطیلی سینما‌های سراسر کشور در روز شنبه
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • پیگیری مستقل شدن دو بخش لواسانات و رودبار قصران
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران