Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراها در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: متاسفانه شاهد هستیم بهانه‌هایی از سوی خودروسازان برای توجیه کیفیت و ایمنی پایین خودروها طرح می شود که مردم را بیشتر عصبانی می کند.

به گزارش قدس آنلاین، جلال رشیدی کوچی با اشاره به تصاویر منتشر شده اخیر از باز نشدن ایربگ خودروی ۲۰۶ در تصادفی در اتوبان همت تهران، بیان کرد: وضعیت نامطلوب کیفیت خودروهای داخلی اظهر من الشمس شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه هم بیشتر درباره این موضوع صحبت کنیم به نظر می‌رسد که آب در هاون کوبیدن است. به جای اینکه روز به روز کیفیت خودروهای داخلی افزایش پیدا کند، شاهد کاهش کیفیت آن هستیم.

رویه موجود در صنعت خودروسازی نشان می دهد که جان مردم برای مدیران این صنعت اهمیتی نداشته و گویا فقط به فکر سود و منافع خود هستندوی در ادامه اظهار کرد: کاهش کیفیت خودروهای داخلی و نحوه توزیع و افزایش قیمت آن نیز حکایت افزایش قیمت تعرفه های اینترنت را دارد. روز به روز مردم را ناراضی‌تر می کند. همان طوری که مقام معظم رهبری هم تاکید داشتند مردم از وضعیت خودروسازی ناراضی هستند و حق نیز با مردم است. سوال ما این است که با وجود کیفیت پایین خودروهای داخلی که در تصادفات متعدد  به دلیل ایمنی پایین منجر به مرگ مردم می شوند، چرا اقدامی صورت نمی گیرد؟

با رویه موجود در صنعت خودروسازی راه به جایی نمی بریم

نماینده مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بنده بارها از وضعیت صنعت خودروسازی انتقاد کرده‌ام. چند روز گذشته نیز مجددا سوالی از وزیر صمت طرح کردم. اما با این رویه ای که در این صنعت پیش گرفته شده است ما راه به جایی نمی بریم. ما از خودروهایی استفاده می کنیم که طراحی و تکنولوژی آن برای ۳۰ سال پیش است. ما نمی توانیم بگوییم این خودروها ایمنی کافی را دارند.

وی در ادامه تاکید کرد: متاسفانه بهانه هایی از سوی خودروسازان طرح می شود که مردم را بیشتر عصبانی می کند. اینکه  مدیران صنعت خودروسازی در توجیه کیفیت نامطلوب خودروها و بازنشدن ایربگ‌شان در تصادفات می گویند که این خودروها با زاویه مناسب تصادف نکردند، نوعی طنز تلخ به شمار می رود. این جسارت مدیران این صنعت را نشان می دهد و اینکه گویا جان مردم برای این افراد اهمیت چندانی ندارد.

وی افزود: تمام کسانی که از این صنعت با چنین کیفیت نامطلوبی حمایت می کنند، به نظر می رسد که فقط به فکر سود و منافع خود هستند. ما تلاش می کنیم که این روند اصلاح شود. بنده از رسانه ها نیز تشکر می کنم. این مطالبه گری باید با جدیت ادامه داشته باشد.

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: خودروسازان ایمنی خودروها خودروهای داخلی صنعت خودروسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۴۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • مردم ایران عصبانی و بیش از اندازه حسود هستند، اگر به زنی نگاه کنی کشته می‌شوی!
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • سهم اقتصاد روسیه از اقتصاد جهانی به پایین‌ترین سطح می رسد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • تصاویری از بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • بلایی که سیلاب شبانه بر سر اتوبان معروف تهران آورد
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • ۸۱درصد کل سدهای این استان پر شد
  • گرفتار شدن خودرو‌ها در گل و لای در بزرگراه خرازی