Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید امیر حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اهدای ۴۳ قطعه زمین و ۲۳ باب منزل مسکونی به نظام تعلیم و تربیت، از دیگر خدمات این مجمع است.

وی ادامه داد: در سال ۹۱ نیز طرح خشت تا بهشت مجمع خیرین مدرسه ساز تربت‌حیدریه پایه‌ریزی و به عنوان طرح برتر کشوری انتخاب و این طرح سال ۹۹ از سوی وزارت آموزش و پرورش با نام "آجر به‌ آجر" به دیگر استان‌های کشور ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه گفت: پارسال و در آستانه سال جدید، افزون بر ۶۵۰ میلیون ریال به صورت نقدی و غیرنقدی برای تهیه پوشاک شب عید دانش‌آموزان نیازمند از سوی خیرین این مجمع جمع‌آوری و اهدا شد و مبلغ ۱۶۰ میلیون ریال به حساب مادران سرپرست خانوار دانش‌آموزان نیازمند واریز شد.

حسینی افزود: با پیگیری مسوولان شهرستان تربت حیدریه و این مجمع در سفر وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور به شهرستان، اعتبارات لازم برای اتمام ۶ طرح نیمه تمام خیرساز جذب شد که امید است تا آغاز سال تحصیلی جدید به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین از انعقاد سه تفاهمنامه با خیران برای ساخت ۲ آموزشگاه به مبلغ ۱۵۰ میلیارد ریال در بخش مرکزی تربت‌حیدریه و ساخت یک سالن ورزشی در بخش بایگ خبر داد و گفت: به زودی شاهد کلنگ زنی این طرحها و نیز افتتاح ۲ باب آموزشگاه سه کلاسه و ۲ کلاسه در آینده نزدیک خواهیم بود.

مدیرعامل مجمع خیرین مدرسه‌ساز تربت‌حیدریه گفت: در هفته کرامت امسال نیز با هدف تکریم خیرین مدرسه‌ساز و مدرسه‌یار، جشنواره خیرین توسط این گروه مردم نهاد برگزار خواهد شد.

حسینی افزود: اولویت این مجمع در سال جدید تکمیل طرحهای نیمه تمام و جلب مشارکت خیرین برای احداث مدارس نوساز و جدید و نیز بحث پایداری و نگهداری مدارس یا همان مدرسه یاری است که از اهمیت زیادی برخوردار است.

افزون بر ۳۷ هزار دانش‌آموز شهرستان تربت‌حیدریه در ۲۲۹ مدرسه دولتی، ۱۶۲ مدرسه غیر انتفاعی و هزار و ۷۴۹ کلاس با کمک ۲ هزار و ۳۶۸ معلم مشغول تحصیل هستند.

مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

برچسب‌ها سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور تربت حیدریه خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور تربت حیدریه خیرین مدرسه ساز سازمان نوسازی توسعه و تجهیز مدارس کشور تربت حیدریه خیرین مدرسه ساز مدرسه سازی وزارت آموزش و پرورش خیرین مدرسه ساز تربت حیدریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۷۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام سید محمد معلمی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهرستان تربت‌حیدریه به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در جمع کارگران اشاره و اظهار کرد: بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند و از بنگاه داری خود داری کنند، چرا که ثروت اندوزی بانک‌ها برای مردم سودی ندارد، لذا پولی که از مردم سپرده گذاری می‌شود باید به سمت تولید هدایت شود.

امام جمعه تربت‌حیدریه بیان کرد: مراکز فنی و حرفه‌ای از مهم‌ترین مراکز ایجاد اشتغال و حرفه آموزی است که تقریباً آموزش‌های آن رایگان است که می‌توان با مهارت‌هایی را که افراد طی می‌کنند وارد بازار کار شد.

وی گفت: بخش مهمی از بیکاری و اشتغال زایی متوجه مسؤولان است اما بخش عمده آن متوجه مردم است، چرا که کار فراوان است و باید فرهنگ آن نهادینه شود، لذا اینکه در خانه بنشینیم و منتظر باشیم کار به سراغ ما بیاید به خود و خانواده خود ظلم کرده‌ایم.

معلمی بیان کرد: شوراها یکی از مهم‌ترین مظاهر مردم سالاری است و نباید کار سیاسی و جناحی انجام شود و اعضا درگیر اختلافات درون گروهی شوند که دود آن به چشم مردم می‌رود.

امام جمعه تربت‌حیدریه تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات شوراها شناسایی موانع تولید است و برای رفع این مهم تمام تلاش خود را انجام دهند و این مهم نیازمند برنامه ریزی است.

کد خبر 6089090

دیگر خبرها

  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • کشف و ضبط هشت هزار عدد قرص متادون ۴۰ خارج از شبکۀ توزیع در تربت حیدریه
  • احداث چهار مدرسه خیری در یزد
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه زیرساخت های آموزشی در خارگ است
  • بانک‌ها اعتبارات را به سمت تولید سوق دهند
  • ساخت ۸۲ طرح خیری در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری جشنواره خیرین مدرسه‌ساز در بام ایران
  • ۴۰۰ خیر مدرسه ساز در چهارمحال‌ و بختیاری وجود دارد
  • شناسایی ۱۰۰ مدرسه خطرآفرین در چهارمحال و بختیاری
  • کشف ۵۰ تن رب غیر مجاز در تربت حیدریه