Web Analytics Made Easy - Statcounter

دومین جشنواره ملی موسیقی و آیین‌های موسیقایی نواحی ایران اردیبهشت امسال به میزبانی استان فارس برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار موسیقی ایران اکونومیست از روابط عمومی جشنواره، در این دوره از جشنواره ملی موسیقی و آیین‌های موسیقایی نواحی ایران که به دبیری علمی دامون شش بلوکی و دبیری اجرایی آرش صفری به همت موسسه فرهنگی هنری آوای هنر ایل قشقایی و با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس و شهرداری شیراز ۲۵ تا ۳۰ اردیبهشت امسال برگزار ‌می‌شود؛ گروه‌های برتر موسیقی نواحی از سراسر کشور با محوریت اجرای موسیقی و آیین‌های منطقه‌ای خود به روی صحنه می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دوره از جشنواره تلاش دارد اصیل‌ترین و ناب‌ترین گونه‌های موسیقی و آیین‌های موسیقایی اقوام ایرانی را با اولویت حفظ اصالت‌ها و ترویج فرهنگ غنی ایرانی برای مخاطبان تخصصی و عام به بهترین شکل ممکن معرفی و به نمایش بگذارد. بر این اساس گروه‌های شاخص موسیقی‌ نواحی و راویان آیین‌های بومی از مناطقی همچون لرستان، سیستان‌ و بلوچستان، شیراز، آذربایجان، ترکمن‌ صحرا، ایل‌ بختیاری، ایل‌ قشقایی، کهکیلویه‌ و بویراحمد، خوزستان، گیلان، کرمان، کیش، کردستان، مازندران، بوشهر و تربت جام در دومین جشنواره ملی موسیقی و آیین‌های موسیقایی نواحی ایران به روی صحنه می‌روند.

برگزاری کارگاه‌های پژوهشی با حضور چهره‌های شاخص اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و محققان با سابقه ملی و بین‌المللی، برگزاری آیین‌های موسیقیایی کهن اقوام با اولویت آیین‌های موسیقایی ارزشمند دینی مذهبی، اجرای آیین‌های موسیقایی اصیل مناطق برای نخستین بار با فرصت ملی همزمان با اجراهای موسیقی با اولویت موضوع آیین‌های کهن و ارزش‌های اعتقادی، تجلیل از خنیاگران، راویان و محققان برجسته کشور، دریافت مقالات علمی و پژوهشی با موضوع‌های مشخص در حوزه کارگاه‌های موسیقی مناطق مربوط و انتشار کتاب جشنواره از دیگر بخش‌های دومین جشنواره ملی موسیقی و آیین‌های موسیقایی نواحی ایران است.

موسسه فرهنگی هنری آوای هنر ایل قشقایی با سوابق اجرایی متعدد نظیر برگزاری جشنواره‌های موسیقی اقوام و ایجاد اجراهای مبتنی بر شاخه اصیل موسیقی اقوام با قبول سختی‌های ناشی از بازگشت سرمایه کماکان با اعتقاد راسخ به این موضوع‌ها قصد برگزاری جشنواره بزرگ ملی موسیقی و آیین‌های موسیقایی اقوام ایران را با همکاری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در بازه زمانی مناسب اقلیمی توریستی اردیبهشت شهر شیراز با ریشه و اصالت فرهنگ و ادب و هنر این شهر که در جهان از اهمیت و اعتبار فرهنگی والایی برخوردار است، برگزار خواهد کرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جشنواره موسیقی نواحی ، شیراز ، جشنواره موسیقی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جشنواره موسیقی نواحی شیراز جشنواره موسیقی دومین جشنواره ملی موسیقی موسیقی و آیین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۸۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود

مدیرکل دفتر موسیقی در نشست خبری جشنواره سرود فجر به جزئیات برگزاری این جشنواره پرداخت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، نشست رسانه‌ای اولین جشنواره سرود فجر، امروز _سه شنبه هجدهم اردیبهشت_ با حضور امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی، حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره و حامد جلیلی دبیر و مسئول دفتر سرود اداره کل موسیقی و دبیر جشنواره در سالن جلسات دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد؛ در ابتدای این نشست حامد جلیلی دبیر جشنواره ملی سرود فجر به بیان روند برگزاری این جشنواره پرداخت و اظهار کرد: از مهر سال گذشته جشنواره با انتشار فراخوان آغاز و پس از ماجراهای مربوط به فراخوان و دیگر رویدادهایی که در این راستا تا پایان تیرماه انجام گرفت، گروه‌های مختلف سرود در چهار منطقه کشور به رقابت با یکدیگر پرداختند.

وی افزود: بعد از پایان مرحله دوم، مرحله «راهبری» جشنواره نیز آغاز شد؛ شرایطی که باید گروه‌ها بر اساس اجرای زنده آثارشان در بخش نهایی شرکت کند.

دبیر جشنواره ملی سرود فجر درباره تاریخ برگزاری بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر هم گفت: بخش نهایی جشنواره ملی سرود فجر با حضور ۲۹ گروه مختلف طی روزهای دهم و یازدهم و دوازدهم تیر در قالب مرحله داوری در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود و چهاردهم تیرماه اختتامیه این جشنواره خواهد بود.

جلیلی با اشاره جایزه رویش ادامه داد: غیر از جوایز بخش رقابتی، جایزه‌ای به نام «رویش» طراحی شده که در قالب ویژه به گروه‌های سرود آموزش و پرورش تقدیم می‌شود، البته اینکه ما در هر بخشی یک جایزه داشته باشیم موضوع مهمی است که تاکنون در جشنواره‌های سرود نداشتیم؛ شرایطی که امیدوارم در دوره‌های آتی جشنواره بتوانیم شاهد توفیقاتی باشیم.

امیرحسین سمیعی مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: تلاش ما این است که در حوزه آموزش، کیفیت اجرا و کشف استعداد شاهد اتفاقات خوبی از پس برگزاری جشنواره ملی سرود فجر باشیم، در این راستا علاوه بر فعالیت‌های ستاد جشنواره برنامه‌هایی برای سفر به استان‌ها هم صورت گرفته که بتوانیم در قالبی بی‌واسطه شرایط بهتری را برای ارائه اثرشان در قاب‌های رسانه‌ای و موارد مربوط به اجراهای صحنه‌ای فراهم سازیم.

وی با تاکید بر اینکه ارتقای کیفیت برای ما بسیار مهم است، افزود: فرآیندی که اکنون در استان‌ها آغاز شده و ما تصمیم داریم هم در حوزه گروه‌های سرود و هم گروه‌های کُر نسبت به شناسایی و حمایت از گروه‌ها اقداماتی را انجام دهیم؛ این مهم‌ترین رویکردها در دفتر موسیقی در حوزه‌های آکاپلا، کُر و سرود خواهد بود و امیدوارم در سفرهای استانی بعد نیز محقق شود.

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه عنوان کرد: قرار است بعد از پایان جشنواره کارهای منتخب در قالب آثار با کیفیت ضبط استودیویی داشته باشند تا بتوانیم در آینده شرایط بهتری برای سرود و گروه‌های کر فراهم کنیم.

منبع: فارس

کد خبر 751458

دیگر خبرها

  • جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری دومین جشواره تئاتر خیابانی زاب در پیرانشهر
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • باغ کتاب میزبان جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی شد
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • شهرستان بروجن میزبان نخستین جشنواره اقوام و سنن ایرانی
  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • اختتامیه دومین جشنواره نوجوان و جوان برتر ساوجبلاغ برگزار می‌شود
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان