Web Analytics Made Easy - Statcounter

میلاد ناصرالساداتی می‌گوید: سیاست‌های کلان دولت‌ها در حوزه اقتصاد و ایجاد بستر مناسب با چشم انداز‌های میان مدت و بلند مدت به تسهیل فضای کسب وکار‌های نوپا کمک می‌کند.

همانطور که می دانیم کسب وکارهای نوپا به منظور ارایه و توسعه محصولات خود به فضایی بدون دغدغه در خصوص تامین مالی و یا بروکراسی اداری نیاز دارند تا بتوانند تمام انرژی خود را صرف بهبود تولید محصول خود کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عین حال که به گفته میلاد ناصرالساداتی از فعالان کسب وکارهای نوپا، سیاست های کلان دولت ها در حوزه اقتصاد و ایجاد بستر مناسب با چشم انداز های میان مدت و بلند مدت به تسهیل فضای کسب وکارهای نوپا کمک می کند.

در همین راستا گفتگویی با میلاد ناصرالساداتی انجام داده ایم. که در ادامه از نظرتان می گذرد.

*ابتدا خود را معرفی کنید و درباره کسب وکار نوپای خود توضیح دهید در چه حوزه ای فعالیت دارید؟
مدیرعامل شرکت بومرنگ ابنیه مانا ( بام) و مدیر توسعه تجاری گروه شرکت های بومرنگ هستم و از سال ۸۴ وارد حوزه کسب و کار شدم و در صنعت IT و ساختمان به عنوان مدیر پروژه، مدیر توسعه تجاری، مشاور و مدیرعامل فعالیت داشته ام.

شرکت بام در اواخر سال ۱۳۹۹ به عنوان یکی از زیر مجموعه های گروه شرکت های بومرنگ به منظور ارائه خدمات ایمنی، آتشنشانی و ITشکل گرفت این شرکت درصدد ارائه این خدمات با رویکردی نوآورانه، متفاوت و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا با به کارگیری تخصص مهندسین ایرانی و بومی سازی تکنولوژی ها بر آمده است.

* به نظر شما در جهت تسهیل و بهبود روند فعالیت کسب و کارهای نوپا و استارتاپی باید چه اقداماتی انجام شود؟
سیاست های کلان دولت ها در حوزه اقتصاد و ایجاد بستر مناسب با چشم انداز های میان مدت و بلند مدت ، تعیین کننده مسیر حرکتی بنگاه های اقتصادی کوچک و بزرگ و به تبع آن ، اکوسیستم های نوآور و استارت آپ هاست. ایجاد مسیرهای عملیاتی جهت ارائه تسهیلات ویژه نقدی و مسیر های اجرایی با بروکراسی های کمتر مانند دستورالعمل های تشویقی، مالیاتی و الزام آور برای دستگاه های ذیربط و امثالهم از این دست می باشد.

* اقتصادهای پیشرفته در این زمینه چه اقداماتی انجام داده اند؟
همانطور که مستحضرید کشورهای بزرگ و توسعه یافته دنیا، برنامه های ویژه و بلند مدتی جهت جذب ایده ها و استارت آپ ها از اقصی نقاط جهان را داشته و با اطلاع از اینکه بیش از ۹۰ درصد این شرکت ها با شکست مواجه خواهند شد، به صورت جدی این برنامه را در زمره اصلی ترین روش های جذب سرمایه و دانش قرار داده اند.

باید اذعان داشت در دنیای امروز که سرعت پیشرفت تکنولوژی به صورت فزاینده ای شتاب گرفته است، این ایده ها و روش های نو در تولید، توزیع، خدمات و ... می باشد که ضامن پیشرفت و بقای هر جامعه ای است.

لذا پرداختن به این موضوع می بایست جز اصلی ترین رویکردهای هر دولتی باشد. این اهمیت ویژه را شما می توانید در دیدگاه رهبر معظم انقلاب اسلامی و نامگذاری سال ۱۴۰۱ به وضوح ببینید.

*به نظر شما چالشهای حوره توسعه کسب وکارهای نوپا در ایران چه مواردی هستند؟
عدم ثبات اقتصادی، کمبود شدید منابع انسانی متخصص، کمبود منابع اقتصادی جهت تاب آوری و عدم دسترسی به بازارهای جهانی از مهمترین عوامل شکست و چالش های پیش روی استارت آپ هاست.

* در پایان راهکارهای پیشنهادی تان را در زمینه توسعه اکوسیستم نوآوری بفرمایید.
یکی از مهمترین عوامل توسعه، پرداختن به موضوع آموزش و کسب دانش می باشد و دانشگاه ها و موسسات آموزشی باید نقش پررنگ تری در این حوزه ایفا نمایند. حضور پررنگ دانشگاه ها به صورت متمرکز، کاربردی و بلند مدت می تواند این کمبود را در طی یک برنامه زمانبندی بلند جبران نمایند.

دولت ها نیز می توانند با ارائه تسهیلات ویژه به شرکت های مشاور و با تجربه در حوزه استارت آپ ها آنها را رشد داده تا بتوانند خدمات بهتر و ارزانتری به استارت آپ ها ارائه دهند.

با این رویکرد و کسب دانش توسط استارت آپ ها، درصد موفقیت استارت آپ ها بالاتر رفته و به صورت ناخودآگاه اقبال عمومی نسبت به استارت آپ ها بیشتر شده و میزان سرمایه گذاری در این حوزه را افزایش می دهد.


/بازار

برچسب ها: عدم دسترسی ، بازار‌های جهانی ، کسب و کار‌های نوپا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000RFl

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: عدم دسترسی بازار های جهانی کسب و کار های نوپا کسب وکارهای نوپا استارت آپ ها بلند مدت شرکت ها دولت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۸۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شرکت لوله‌سازی اهواز به عنوان یکی از راهبردی‌ترین شرکت‌های زیر مجموعه صنایع بزرگ نفت و فولاد کشور و نخستین تولیدکننده لوله‌های فولادی در غرب آسیا، در نخستین حضور فعال و پویای خود در ششمین نمایشگاه اکسپو، گام بلندی برای رقابت جدی در بازار‌های کشور‌های همسایه برداشت.

شرکت لوله‌سازی اهواز به عنوان بزرگ‌ترین شرکت تولید لوله‌های فولادی انتقال نفت و گاز در خاورمیانه برای یافتن بازار‌های جدید و ترسیم یک افق صادراتی روشن، در نخستین حضور فعال خود در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران "اکسپو" بازار‌های هدف در کشور‌های حوزه خلیج فارس و همسایگان شرقی و غربی را نشانه گرفته است.

مدیران شرکت لوله‌سازی اهواز در این نمایشگاه برای انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های بزرگ منطقه خاورمیانه، با بازرگانان و مدیران شرکت‌های بزرگ از عراق، ارمنستان، روسیه، افغانستان، عمان و قطر وارد مذاکره شدند و در سه روز نخست نمایشگاه، شرکت لوله‌سازی اهواز قدم‌های نخستین خود به منظور یافتن بازار‌های جدید با محوریت کشور‌های همسایه را استوار و محکم برداشت.

همچنین در چارچوب مذاکرات مشترک بین شرکت لوله‌سازی اهواز با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و قطر، ایران و عمان و ایران و افغانستان، راه‌های همکاری‌های مشترک برای حضور در بازار‌های هدف ارائه و برنامه‌ریزی‌های مدون انجام شد.

شرکت لوله‌سازی اهواز با ظرفیت تولید سالانه ۷۹۰ هزار تن انواع لوله‌های فولادی و چهار میلیون متر مربع پوشش (لوله) از جمله بزرگترین تولیدکننده‌های لوله در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران" اکسپو" امروز به کار خود پایان می دهد.

دیگر خبرها

  • دولت مشارکت مردم در تولید را تسهیل کند
  • گام بلند فجر به‌سوی صعود با شکست صدرنشین/چادرملو بالأخره برد
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • اشتغال پایدار از عوامل نگه‌داشت جمعیت است
  • ورود قاعده مند دولت به اربعین، ارائه خدمات را تسهیل کرده است
  • توسعه بازار‎های صادراتی با اخذ استانداردهای جدید باتری
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • اینترنت کوانتومی و توسعه فناوری دسترسی رادیویی باز؛ پروژه‌های پرچمدار ستاد اتصال‌پذیری
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • ۹۰ درصد استارت‌آپ‌ها محکوم به شکستند/عدم بازارسنجی علمی فعالیت‌های جدید و نو