Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@03:29:04 GMT

۶ مصیبت بزرگ محصول ۶ ماه مدیریت اشتباهی

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۸۷۲۳

۶ مصیبت بزرگ محصول ۶ ماه مدیریت اشتباهی

مشکلات فعلی پرسپولیس محصول اشتباهات یکی از مدیران اسبق این باشگاه است؛ اشتباهاتی که وی پاسخگوی هیچ یک از آنها نیست.

به گزارش ایران اکونومیست، مدیریت در باشگاه‌های بزرگ فوتبال آنقدر سخت و دشوار است که تنها تعداد کمی از مدیران باشگاه‌ها را می‌توان موفق قلمداد کرد. در فوتبال ایران و در ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس هم وضعیت به همین گونه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در طول چندین دهه که از عمر سرخابی‌ها می‌گذرد افراد بسیار زیادی با پیشینه‌های مختلف مدیریتی توانستند سکان مدیریت این باشگاه‌ها را بر عهده بگیرند؛ اما تنها تعداد کمی از آنها کارنامه نسبتا موفقی از خود به جا گذاشتند.

اکثر مدیران استقلال و پرسپولیس با اقدامات اشتباهشان نقش اصلی را در ورشکسته شدن این باشگاه‌ها داشتند و میلیاردها تومان بدهی که برای ۲ باشگاه پرطرفدار ایران باقی مانده میراث شومی است که از این مدیران ناکارآمد به جا مانده و اتفاق تاسف‌آور اینکه هیچ یک از آنها پاسخگوی عملکرد ضعیف‌شان نیستند.

همین تیم پرسپولیس که پرهوادارترین تیم فوتبال ایران محسوب می‌شود به خاطر سوءمدیریت با بدهی‌های سنگینی روبرو شده و به نظر نمی‌رسد به این زودی بتواند از این بدهی‌ها خلاصی پیدا کند. در این سوء مدیریت‌ها نقش یکی از مدیران عامل اسبق پرسپولیس بسیار پررنگ است. این مدیر توانست اثبات کند که می‌توان در ۶ ماه روزگار یک باشگاه بزرگ را چنان سیاه کرد که تا سال‌ها این باشگاه نتواند رنگ آرامش را به خود ببیند. در ادامه مهمترین اقدامات مدیر مورد نظر که اتفاقا جزو اهالی فوتبال هم محسوب می‌شود ذکر شده است.

۱- با مربی خارجی قراردادی به مبلغ ۸۵۰ هزار دلار بسته شد. این مربی که پیش از سرمربیگری پرسپولیس مدت‌ها بیکار بود پس از ۵ ماه حضور در ایران به کشورش بازگشت؛ چرا که به خاطر خلف وعده پرسپولیسی‌ها می‌توانست به همه مبلغ قراردادش دست پیدا کند؛ بدون اینکه به کارش در پرسپولیس ادامه دهد. مربی خارجی به خاطر عدم پرداخت طلبش از باشگاه پرسپولیس به فیفا شکایت کرده است.

۲- بابت جذب سرمربی یک تیم شهرستانی، می‌پذیرد که ۴میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان به این تیم بپردازد. جالب اینکه بدهی پرداخت نمی‌شود و جریمه دیرکرد به آن تعلق می‌گیرد و به ۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان می‌رسد.

۳- عدم قرارداد با یک کارگزار پرحاشیه؛ کارگزاری که حتی پیج رسمی باشگاه پرسپولیس را هم در اختیار می‌گیرد و پستی را در آن منتشر می‌کند که باعث می‌شود کنفدراسیون فوتبال آسیا باشگاه پرسپولیس را جریمه کند. در رای کنفدراسیون آسیا، باشگاه پرسپولیس به پرداخت ۱۷ هزار و ۵۰۰ دلار جریمه نقدی و برگزاری یک بازی بدون حضور تماشاگر بعد از اتمام پاندمی کرونا محکوم می‌شود.

۴- اوج هنر مدیریتی این مدیرعامل به تمدید قرارداد دروازه‌بان خارجی برمی‌گردد. دروازه‌بانی که در کشور خودش هم به زحمت می‌تواند تیمی را پیدا کند که با آن قرارداد ۵۰ هزار دلاری ببندد؛ اما رقم قرارداد او با پرسپولیس ۹۵۰ هزار دلار است. همین چند روز پیش بود که فیفا به خاطر شکایت این بازیکن پرسپولیس را محکوم کرد.

۵- با یک مهاجم بی‌کیفیت خارجی قرارداد امضا می‌شود. در قرارداد این بازیکن موارد عجیبی به چشم می‌خورد؛ از جمله اینکه در صفحه اول قرارداد او مبلغ به ریال ذکر شده؛ اما در صفحات بعدی قرارداد مبلغ دلاری هم نوشته شده است. پرسپولیس به خاطر شکایت این بازیکن باید ۹۶ هزارد دلار بپردازد. عملکرد این بازیکن به حدی ضعیف بود که در نهایت تنها با یک گل زده از پرسپولیس کنار گذاشته شد.

۶- دیگر بازیکن خارجی پرسپولیس که در آن زمان با این تیم قرارداد بست هم از این باشگاه شکایت کرد و حالا پرسپولیسی‌ها مجبورند ۸۳ هزار دلار به او پرداخت کنند. بازیکن خارجی و پرحاشیه پرسپولیس همچون کالدرون بدون هیچ دلیل خاصی این تیم را در میانه‌های فصل ترک کرد؛ اما با این وجود توانست پرسپولیس را محکوم به پرداخت دستمزدش کند.

موارد ذکر شده در صدر کارنامه سوءمدیریتی مدیرعامل اسبق پرسپولیس می‌درخشد. مواردی که پرسپولیس را به خاک سیاه نشاند و می‌تواند سرمشقی باشد برای سایر باشگاه‌ها که اگر به دنبال نابودی در کمترین زمان ممکن هستند شبیه این اقدامات را انجام دهند.

۶ مورد ذکر شده نتیجه ۶ ماه مدیریت کسی است که از قضا مدیری فوتبالی هم محسوب می‌شود تا مشخص شود صرف فوتبالی بودن یک مدیر نمی‌توان گفت وی مدیری توانا است. ای کاش مدیرانی همچون مدیرعامل اسبق پرسپولیس پس از پایان دوره مسئولیت‌شان پاسخگوی اقدامات‌شان و همه تعهداتی که برای باشگاه ایجاد کرده‌اند باشند؛ هر چند برای انجام این کار نیاز به سازوکار مشخصی است تا هیچ مدیری نتواند برای فرار از مسئولیت اقداماتش راهی پیدا کند. قطعا اگر چنین رویه‌ای ایجاد شود دیگر هیچ مدیری جرات انجام چنین اقداماتی را نخواهد داشت؛ چرا که می‌داند برای هر تصمیمی که گرفته و برای هر قراردادی که امضا کرده باید پاسخگو باشد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: استقلال ، کنفدراسیون فوتبال آسیا ، پرسپولیس

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: استقلال کنفدراسیون فوتبال آسیا پرسپولیس باشگاه پرسپولیس هزار دلار ذکر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۸۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است

ایسنا/البرز مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز گفت: هرنوع قرارداد رهن و اجاره ساختمان اعم از مسکونی، تجاری و صنعتی توسط افراد و مشاوران املاک با اتباع خارجی غیر مجاز ممنوع است.

به گزارش ایسنا، سیروس دهقان شیری روز شنبه هشتم اردیبهشت  افزود: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان پذیر است.

وی بیان کرد: تمام مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با سکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی به عمل می آید.

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز افزود: درصورت بی توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه های مشاورین املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

وی تاکید کرد: بر این اساس این بنگاه‌های مشاورین املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده اند، پلمب خواهند شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • فشنگچی: تمرکز تیم روی دیدارهای آتی باشد نه قرارداد اسمار
  • غربالگری و تشخیص زودهنگام ۶ نوع سرطان با محصول ایرانی جدید
  • قرارداد رهن و اجاره برای افغانستانی‌ها در این استان سفت و سخت می‌شود
  • ون‌های تاکسی تهران در اختیار یک شرکت شهرداری/ قرارداد‌های اتوبوسرانی خارجی به کجا رسید؟ 
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • درس بزرگ اراکی‌ها به فوتبال ایران
  • شروین بزرگ: وقتی پنالتی خراب کردیم، گفتم حتما پرسپولیس را می بریم!
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • جیب پرپول سرخابی‌ها و صنعتی‌ها در نقل و انتقالات / جزئیات شرایط تخفیف قرارداد واگذاری سرخابی‌ها