Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آخرین نیوز»
2024-05-01@22:28:04 GMT

آموزشگاه زبان انگلیسی

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۹۱۳۵

 

اگر به زبان انگلیسی علاقه‌مندید، می‌‍توانید با ثبت‌نام در سایت زبان نامه،  به صورت آنلاین و خصوصی یک آموزشگاه معتبر زبان انگلیسی و یا تهیه پکیج‌های آموزشی،آن را بیاموزید و از صحبت کردن به زبان بین‌المللی لذت ببرید. در واقع آموزشگاه زبان انگلیسی به مرکزی گفته می‌شود که در آن فرد یک زبان خارجی را مطالعه می‌کند و می‌آموزد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

از سوی دیگر اساتید زبان انگلیسی در قالب سمتی که از آن برخوردارند، موظفند پتانسیل افراد علاقه‌مند به زبان مذکور را بسنجند و با برنامه‌ریزی صحیح، آن‌‌ها را در یادگیری زبان انگلیسی، توانمند سازند؛ چراکه یادگیری زبان انگلیسی، بستری عالی را برای افراد چه در کشور مادری و چه در خارج از کشور فراهم می‌کند تا از نظر شغلی و تحصیلی پیشرفت کنند، با تسلط به زبان انگلیسی به راحتی مکالمه کنند و با باز شدن درهایی به دنیایی جدید، از سرگرمی‌ها و چالش‌‌های داخل و خارج از کشور بهره‌مند شوند؛ پس اهداف زبان‌آموزان، هر چه که باشد، بهره‌مندی از هنر اساتید زبان انگلیسی کمک بسزایی برای آن‌ها محسوب می‌شوند. 

لازم به ذکر است سمت این اساتید زبان انگلیسی براساس مهارت ارتباطی که در یک زبان خارجی دارند، مشخص می‌شود.  

آموزشگاه‌ها و اساتید زبان انگلیسی،بهترین راه برای یادگیری  

همانطور که در ابتدای مطلب نیز اشاره کردیم، بهره‌مندی از هنر اساتید زبان انگلیسی برای یادگیری این زبان، بهترین راه است، اما هر کجا را که برای یادگیری زبان انگلیسی انتخاب می‌کنید، باید اعتبار اساتید زبان انگلیسی آن آموزشگاه یا بستر اینترنتی را درنظر بگیرید. این امر می‌تواند به روش مختلفی صورت بگیرد؛ چراکه گسترش دنیای اینترنتی و بهره‌مندی هر چه بیشتر افراد از این امکان، دنیای آموزش زبان انگلیسی را دستخوش تغییر کرده است، از این‌رومعلمان ماهر و اساتید زبان انگلیسی باید خود را با شرایط و زبان‌آموزان جدید وفق دهند و بروز شوند. 

این زبان به طور گسترده به عنوان زبان جهانی شناخته شده است و همانطور که اشاره کردیم یادگیری آن، درهایی به دنیایی جدید را برای ما باز خواهد کرد، پس چه علایق شما شخصی باشد، چه حرفه‌ای ، یادگیری این زبان بین‌المللی از اساتید زبان انگلیسی حرفه‌ای، می‌تواند درهای مورد انتظار و غیرمنتظره را برای شما باز کند. باز شدن این درها می‌توانند از درک آخرین فیلم‌ها و موسیقی‌ها تا سفر به کشورهای مختلف و حداقل کمی انگلیسی صحبت کردن باشد؛ در نتیجه فراگرفتن این زبان جهانی، شما را به مسیری که آرزوی آن را دارید، هدایت می‌کند، پس زبان انگلیسی را از اساتید زبان انگلیسی ماهر یاد بگیرید و ببینید چقدر سریع دنیای شما توسعه می‌یابد. 

 

آموزشگاه‌های زبان انگلیسی، افراد را چگونه گروه‌بندی می‌کنند؟ 

مسئولین و اساتید زبان انگلیسی که در این آموزشگاه‌ها و مراکز آموزشی زبان مشغول بکارند، افراد را براساس سن، سابقه تحصیلیو... طبقه‌بندی می‌کنند و از آن‌ها آزمون می‌گیرند تا بیشتر متوجه میزان آشنایی آن‌ها با زبان مذکور شوند و بدین‌وسیله بتوانند با توجه به مهارت زبان آن‌ها، یک دوره خاص را برایشان انتخاب نمایند.  

به عبارتی زبان‌آموزان در آزمون تعیین سطح شرکت می‌کنند که به معلمان این امکان می‌دهد تا توسط نتایج بدست آمده از آن، تعیین کنند که کدام سطح مناسب‌ترین سطح برای فرد زبان‌آموز است. سطوح مختلفی برای این زبان وجود دارد که مهارت زبان‌آموزان را بر اساس مهارت‌های گفتاری، نوشتاری و خواندن آن‌ها تعریف می‌کند؛ بدین‌ترتیب دوره‌ای به زبان‌آموزان اختصاص داده می‌شوند که با مهارت‌های آنان مطابقت دارد. دوره‌ها را می‌توان به صورت گروهی (کلاس‌های جمعی) یا انفرادی (کلاس‌های خصوصی) سازماندهی کرد. 

عوامل موثر در مدارک اساتید زبان انگلیسی  

کیفیت آموزشگاه‌های زبان را اساتید ن تضمین و این امر قطعاً تجربه غنی‌تری را برای زبان‌آموزان فراهم می‌کند. درست است که مدارک رسمی برای تبدیل شدن به یک معلم زبان، بسته به مدرسه، منطقه یا کشور متفاوت است اما سن، سابقه تحصیلی،نوع آموزش، تجربه و مهارت های تدریس قوی، معیارهای اصلی در جذب معلمان در میان آن‌ها مشترک می‌باشد. 

مراکز آموزش زبان به دو صورت کلی دولتی و خصوصی وجود دارند که مراکز خصوصی عموماً در تمام طول سال باز هستند و به تجهیزات مختلف آموزشی اعم از کتاب، فیلم، کتابخانه و ... مجهز می‌باشند. ضمناً هزینه‌های آموزشگاه‌های زبان به عوامل متعددی از جمله محل قرارگیری آن‌ها، برند بودن یا نبودنشان، تورم و... بستگی دارد. 

 

کلام آخر 

در انتهای مطلب بد نیست به چند نکته  جالب اشاره کنیم. جالب است بدانید در سطح جهانی، مدارس انگلیسی زبان بیشترین تقاضا را نسبت به مدارس سایر زبان‌ها داشته‌اند. گفته می‌شود که بیش از یک میلیارد نفر در حال یادگیری زبان انگلیسی به عنوان زبان دوم یا زبان خارجی هستند. 

نکته جالب دیگری که بد نیست بدانید یادگیری زبان انگلیسی با افزایش 67 درصدی بیشترین افزایش تقاضا را طی سه سال گذشته تجربه کرده است. ایالات متحده و بریتانیا بزرگ‌ترین بازیگران در این بازار جهانی هستند که 62 درصد از کل درآمد کسب شده در سال 2013 را به خود اختصاص داده‌اند و 65.5 درصد از دانشجویان در سراسر جهان را تشکیل می‌دهند. 

لازم به ذکر است که مدارس زبان انگلیسی نیز در کشورهای آسیایی مانند چین، ژاپن و کره جنوبی از جمله مدارسی هستند که از یادیگیری زبان انگلیسی استقبال می‌کنند، زیرا این فرهنگ غربی بر زمینه های تجاری و فرهنگی تأثیر افزایشی دارد. 

 

در آخر شما با مراجعه به سایت زبان نامه میتوانید بهترین اساتید زبان انگلیسی و آموزشگاه های زبان انگلیسی را انتخاب کنید و از آموزش زبان دوم لذت ببرید. 

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۹۱۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که افراد سوگیری تصمیم‌های الگوریتم‌ یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری تصمیم‌های خودشان تشخیص می‌دهند. شاید بتوان از این ویژگی برای اصلاح سوگیری‌های انسان استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، از برنامه‌هایی که تماشا می‌کنیم تا افرادی که استخدام می‌کنیم، الگوریتم‌ها به طور فزاینده‌ای در زندگی روزمره ما ادغام می‌شوند و بی‌سروصدا بر تصمیم‌هایی که می‌گیریم اثر می‌گذارند.

به نقل از ادونسد ساینس نیوز، هسته الگوریتم‌ها، مجموعه‌ای از قوانین یا دستورالعمل‌هاست که برای پردازش اطلاعات و به دست آوردن یک نتیجه خاص طراحی شده‌اند اما از آنجا که الگوریتم‌ها از الگوهای رفتاری انسان یاد می‌گیرند، می‌توانند سوگیری‌هایی را که درون ما وجود دارند، منعکس یا حتی تقویت کنند. با وجود این، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که این ممکن است زیاد بد نباشد.

«کری موروج»(Carey Morewedge) استاد «دانشگاه بوستون»(Boston University) معتقد است که این بازتاب می‌تواند نقاط کور سوگیری ما را روشن کند و در اصلاح رفتار نقش داشته باشد. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی بسیار موفق هستند زیرا می‌توانند بی‌طرفانه الگوها را در مجموعه داده‌ها پیدا کنند اما در عین حال، سوگیری‌های انسانی را نیز در داده‌های آموزشی خود لحاظ کنند.

هنگامی که این سوگیری‌ها در الگوریتم‌ها شناسایی می‌شوند، می‌توانند به آشکارسازی سوگیری‌های بلندمدت در سازمان‌ها کمک کنند. به عنوان مثال، شرکت «آمازون»(Amazon) سوگیری جنسیتی را در شیوه‌های استخدام خود بررسی نکرده بود اما با آزمایش یک الگوریتم که رزومه‌های جدید را براساس شیوه‌های پیشین استخدام شرکت ارزیابی می‌کرد، به این موضوع پی برد.

موروج گفت: الگوریتم‌ها می‌توانند سوگیری‌های انسانی را کدگذاری و تقویت کنند اما سوگیری‌های ساختاری را نیز در جامعه ما نشان می‌دهند.

انسان‌ها سوگیری‌های خود را تشخیص نمی‌دهند

موروج و گروهش در پژوهش خود نشان دادند که افراد معمولا تمایل بیشتری را به تشخیص دادن و تصحیح کردن سوگیری‌های موجود در تصمیم‌گیری الگوریتم در مقایسه با تصمیم‌گیری خودشان دارند. آنها باور دارند که با دانستن این موضوع ممکن است بتوان از الگوریتم‌ها برای رسیدگی به سوگیری‌های موجود در تصمیم‌گیری‌ها استفاده کرد.

انسان‌ها به دلیل پدیده‌ای به نام «نقطه کور سوگیری»، برای دیدن سوگیری خود تلاش زیادی نمی‌کنند و بیشتر متوجه سوگیری افراد دیگر هستند. دلیل این است که ما می‌توانیم در فرآیندهای تصمیم‌گیری خود، سوگیری را توجیه کنیم یا برای آن بهانه بیاوریم. برای ناظری که هیچ اطلاعاتی درباره فرآیند فکری یا چگونگی تصمیم‌گیری ندارد، سوگیری‌ها واضح‌تر و بهانه‌جویی دشوارتر است.

موروج و همکارانش در این پژوهش نشان دادند که حتی وقتی الگوریتم‌ها براساس رفتارهای ما آموزش داده می‌شوند نیز این موضوع صادق است.

تشخیص دادن سوگیری در الگوریتم ساده‌تر است

پژوهشگران در یک مجموعه آزمایش، از شرکت‌کنندگان خواستند تا سرویس «ایربی‌ان‌بی»(AirBnB) و رانندگان «لیفت»(Lyft) را براساس معیارهای تشخیصی مانند تعداد ستاره‌ها، ارزیابی‌ها و مدت زمان حضور داشتن کنار راننده رتبه‌بندی کنند.

پژوهشگران معیارهای غیرتشخیصی مانند تصویر یا نام را که هیچ ارتباطی با کار ندارند، دستکاری کردند. شرکت‌کنندگان دو بار رتبه‌بندی را انجام دادند و سپس، رتبه‌بندی‌های آنها یا رتبه‌بندی الگوریتم آموزش‌داده‌شده نشان داده شد.

گاهی اوقات رتبه‌بندی خود شرکت‌کنندگان به آنها نشان داده می‌شد اما به آنها گفته می‌شد که رتبه‌بندی الگوریتم است. در همه سناریوها، شرکت‌کنندگان در مقایسه با الگوریتم‌ها سوگیری کمتری را در رتبه‌بندی‌های خود مشاهده کردند.

موروج گفت: مردم وقتی معتقدند که رتبه‌بندی‌ها توسط یک الگوریتم انجام شده است، تمایل بیشتری به سوگیری دارند. این در حالی است که ما در واقع الگوریتم را روی داده‌های آنها آموزش می‌دهیم و رتبه‌بندی الگوریتم براساس آن داده‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: این به این معنا نیست که مردم انواع بیشتری از ویژگی‌ها را در الگوریتم‌ها می‌بینند، بلکه چیزهایی را می‌بینند که برای خودشان تهدیدکننده‌تر است. بیشتر مردم نمی‌خواهند از نژاد در رتبه‌بندی‌های خود استفاده کنند یا می‌خواهند نژاد را در آن رتبه‌بندی نادیده بگیرند. بنابراین، این ایده که نژاد بر آن رتبه‌بندی‌ها تأثیر گذاشته، تهدیدکننده است.

در نتیجه، از آنجا که سوگیری در یک الگوریتم به عنوان تصمیم‌گیری ناقص خود ما تلقی نمی‌شود، دیدن یا اعتراف کردن به وجود آن آسان‌تر است. به گفته موروج، این یافته دو روش را ارائه می‌دهد که الگوریتم‌ها به واسطه آن می‌توانند به انسان در کاهش سوگیری کمک کنند.

وی افزود: یک روش این است که تصمیم‌های خود را جمع‌آوری کنید و الگوها را ببینید که به شما کمک می‌کنند تا سوگیری را تشخیص دهید اما هنوز موانعی بر سر راه توانایی ما برای تشخیص دادن سوگیری‌ها وجود دارد. ما انگیزه‌هایی را برای محافظت از خود داریم.

موروج و گروهش با پیروی از این منطق، آزمایش دیگری را انجام دادند تا ببینند آیا احتمال بیشتری وجود دارد که شرکت‌کنندگان به اصلاح سوگیری در رتبه‌بندی‌های خود یا الگوریتم بپردازند. پس از مشاهده رتبه‌بندی‌ها، به شرکت‌کنندگان فرصت داده شد تا سوگیری را اصلاح کنند و احتمال بیشتری وجود داشت که اصلاحاتی را در رتبه‌بندی الگوریتم انجام دهند. موروج گفت: از آنجا که افراد سوگیری را بیشتر در رتبه‌بندی الگوریتم می‌بینند تا خودشان، احتمال بیشتری وجود دارد که رتبه‌بندی‌های الگوریتم را اصلاح کنند.

موروج اذعان داشت که این پژوهش هنوز در مراحل اولیه است اما او روش ملموسی را می‌بیند که از طریق آن می‌توان یافته‌ها را در آموزش دادن الگوریتم برای جلوگیری از سوگیری در دنیای واقعی ادغام کرد. وی افزود: اولین گام این است که افراد سوگیری‌های خود را بفهمند و آنها را ببینند. من فکر می‌کنم این الگوریتم‌ها، روش سودمندی برای ارائه دادن یک دیدگاه واقعی‌تر به افراد درباره میزان سوگیری آنها هستند.

این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری ویژه برنامه های گرامیداشت مقام معلم در شهرهای مختلف خراسان رضوی
  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • مراسم روز معلم متفاوت در مرکز یادگیری دانا
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • زنگ سپاس از معلمان کهگیلویه و بویراحمد در ۳۰۰۰ آموزشگاه نواخته شد
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • یک عملکرد غیرمنتظره در مخچه کشف شد