Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج یک مطالعه در انگلیس نشان می‌دهد: فقط ۲۹ درصد از بیماران کووید-۱۹ بستری شده در بیمارستان طی یک سال به طور کامل بهبود یافته‌اند.

به گزارش ایران اکونومیست، نتایج بررسی انجام شده در انگلیس نشان می دهد که کووید طولانی مدت ممکن است به یک بیماری رایج تبدیل شود.

در این مطالعه که بیش از ۲۳۰۰ نفر حضور داشتند، مشخص شد احتمال بهبودی کامل زنان ۳۳ درصد کمتر از مردان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین مشخص شد که احتمال بهبودی کامل افراد چاق نصف است، علاوه بر این، احتمال بهبودی کامل در افرادی که در مدت حضور در بیمارستان به دستگاه تنفس مصنوعی نیاز داشتند ۵۸ درصد کمتر بوده است.

در این بررسی سلامت افراد مبتلا به کووید که بین مارس ۲۰۲۰ تا آوریل ۲۰۲۱ از ۳۹ بیمارستان در انگلیس مرخص شده بودند، مورد ارزیابی قرار گرفت و سپس روند بهبود ۸۰۷ نفر از آنها در مدت پنج ماه و یک سال بعد بررسی شد.

در این مطالعه آمده است تنها ۲۶ درصد پس از پنج ماه، بهبودی کامل را گزارش کردند و این آمار پس از گذشت یک سال فقط کمی افزایش یافت و به ۲۸.۹ درصد رسید.

به گزارش هندوستان تایمز، متخصصان با بیان اینکه شایع ترین علائم کووید طولانی شامل خستگی، درد عضلانی، کم خوابی، کند شدن سرعت حرکت بیمار و تنگی نفس بود، هشدار دادند: بدون درمان موثر، کووید طولانی مدت می تواند به یک بیماری بسیار شایع تبدیل شود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: کرونا در جهان ، کروناویروس ، کووید 19

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا در جهان کروناویروس کووید 19 بهبودی کامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۹۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟

به گزارش همشهری آنلاین، محمد ابراهیم پارسانژاد رئیس انجمن باروری و ناباروری ایران اظهار داشت: وقتی زوجین برای درمان ناباروری مراجعه می‌کنند، در مرحله اول درمان‌های سطحی مربوط به زوجین برای آنها تجویز می‌شود و در صورت لزوم درمان‌های اولیه به سمت درمان‌های پیشرفته سطح ۳ می‌رود.

وی افزود: بعد از ازدواج درصد بارداری یک زوج در ماه اول ۱۵ درصد، در ۶ ماه اول ۵۰ درصد، در ۸ ماه این میزان به ۸۰ درصد و بعد از یک سال احتمال بارداری برای آنها به ۱۰۰ درصد می‌رسد.

این فوق تخصص نازایی، با اشاره به اینکه تمامی زوج‌های نابارور می‌توانند در فرایند درمان قرار بگیرند، تاکید کرد: این به معنای این نیست که همه آنها بچه‌دار می‌شوند. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، بین ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که اقدام به درمان ناباروی می‌کنند و از روش‌های کمک‌باروری (IVF) استفاده می‌کنند، صاحب بچه می‌شوند.

وی تاکید کرد: تا سال‌ها پیش اگر زوجی مراجعه می‌کردند که به قول معروف مرد دچار مشکل بود و اسپرم نداشت، به او گفته می شد قابل درمان نیست، اما حالا درمان برای همه افراد نابارور انجام می‌شود، اما این به معنای موفقیت در همه این عمل‌ها نیست.

بیست و سومین کنگره انجمن باروری و ناباروری ایران، ۱۹ الی ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می‌شود.

کد خبر 848283 منبع: مهر برچسب‌ها خبر مهم فرزندآوری ناباروری IVF

دیگر خبرها

  • خواهان بررسی مجدد درخواست عضویت کامل خود در سازمان ملل هستیم
  • بررسی و تصویب ۵ طرح بهبود و توسعه میادین نفت و گاز کشور
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • سیتی به مصاف تیم بدون مربی می‌رود!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • هوش مصنوعی زندگی‌ها را نجات می‌دهد/ کاهش ۹۰ درصدی مرگ و میر بیماران قلبی
  • بهبود اقتصادی؛ از میدان «واقعیت» تا میدان «تصویر»