Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا، با تدوین استانداردهای ملی و رعایت شیوه‌نامه‌های بین‌المللی می توان کیفیت محصولات و تولیدات داخلی را ارتقا و بازار صادراتی را نیز رونق داد. استانداردهایی که کمک می کند تا محصولات تولیدی با کیفیت بالاتر و قابل قبول تری به بازار برسد.

شاید مهم ترین راه ایجاد رقابت میان تولیدکنندگان داخلی نیز تدوین همین استانداردها و الزام آنها به رعایت آنها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صنعت گیاهان دارویی هم به عنوان یکی از حوزه های مهمی که با سلامتی مردم ارتباط دارد باید مبتنی بر همین استانداردهای تعریف شده فعالیت کند.

بر همین اساس با پیگیری های انجام شده و هم‌افزایی‌ میان نهادهای موثر در این حوزه در حال حاضر ۱۱۸ استاندارد دارویی برای گیاهان انحصاری و بومی کشور تصویب شده است. این اقدام با تلاش کارگروه تدوین استانداردها در گیاهان دارویی و فرآورده های با منشاء گیاهی که با هدف بهبود صادرات، ارتقای کیفیت مصرف داخلی و سایر موارد ضروری در ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ایجاد شده به ثمر نشست.

 براساس گزارش ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری،  در این کارگروه چهار کمیته «عرقیات گیاهی و عصاره ها»، «کمیته گیاه»، «کمیته اسانس» و «کمیته کشت گیاه» فعالیت می‌کنند که هر بخش وظیفه تدوین یکی از استانداردها را بر عهده دارد.

برچسب‌ها گیاهان دارویی سازمان ملی استاندارد ایران فناوری دانش‎ بنیان ‎ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گیاهان دارویی سازمان ملی استاندارد ایران فناوری گیاهان دارویی سازمان ملی استاندارد ایران فناوری دانش بنیان ها گیاهان دارویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است

به گزارش خبرنگار مهر، کنستانتینیو چیونگا صبح دوشنبه در حاشیه دیدار با مسئولین گروه صنعتی تراکتورسازی ایران گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

معاون رئیس جمهور زیمبابوه گفت: قطعاً صنعت تراکتورسازی ایران با توجه به موقعیت کیفی و کمی خواهد توانست کشاورزی زیمبابوه را متحول کند و از کشاورزی سنتی به سمت صنعتی و مدرن هدایت کند.

چیونگا مشخصاً به تراکتورهای ۴۷ و ۷۵ اسب بخار تراکتورسازی اشاره و تاکید کرد: تراکتورهای ایرانی از لحاظ کمی و کیفی و بخصوص فراتر از تولیدات بسیاری از کشورها پیشرو در این صنعت می‌باشد.

وی همچنین صنعت داروسازی ایران را نیز منحصربفرد دانست و گفت: استفاده از تولیدات دارویی ایران در زیمبابوه صورت گرفته که بسیاری راضی کننده بوده است.

چیونگا خواستار ایجاد شرکت مشترک برای افزایش و تسهیل مراودات دو کشور در زمینه‌های مورد اشاره شد.

این مقام ارشد در عین حال روابط کنونی دو کشور را بسیار ایده آل و مثمرثمر دانست و اظهار داشت این روابط باید توسعه یابد.

گفتنی است کنستانتینیو چیونگا چند روز پیش با رئیس جمهور ایران اسلامی و معاون اول رئیس جمهور کشورمان دیدارها و مذاکرات گسترده‌ای داشته است.

کد خبر 6091872

دیگر خبرها

  • ظرفیت کشت گیاهان دارویی در بیش از ۵۰ نقطه لرستان
  • اهلی سازی دو گیاه دارویی در خراسان شمالی
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب می‌زند
  • استفاده از مکمل‌های بهبود کیفیت سوخت به خودرو آسیب خودرو می‌زند
  • تاکید پدافند غیر عامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقای امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • زیمبابوه به صنعت کشاورزی و دارویی ایران نیازمند است
  • تشکیل کمیته تدوین سند احیاء ربع رشیدی تبریز
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود