Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی دستگاهی را برای حل مشکلات پشتیبانی آسانسور در مواقع قطعی برق تولید کرده است.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، مجید صدری مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صدر الکترونیک دنا با بیان این‌که دستگاه برق اضطراری آسانسور، برای حل مشکلات پشتیبانی در مواقع قطعی برق طراحی شده است، افزود: هنگامی که منبع اصلی برق قطع می‌شود،  یوپی اس به‌صورت اتوماتیک به باتری متصل شده و به تغذیه بارهای متصله ادامه می‌دهد، مدت‌زمان اتصال یو پی اس به باتری در مواقع قطعی برق حدود چند میلی‌ثانیه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این محصول به‌محض قطعی برق اصلی، بلافاصله و بدون وقفه، به‌طور خودکار آسانسور را تا نزدیک‌ترین طبقه منتقل و درب طبقه را به‌صورت خودکار باز می‌کند. این محصول کاملاً بومی‌سازی شده و طراحی و تولید آن در داخل کشور انجام می‌شود.

در حال حاضر استفاده از این محصول اجباری شده است، اما در بعضی ساختمان‌ها افراد برای اینکه بتوانند مجوز آتش‌نشانی را کسب کنند از محصول بی‌کیفیت یک‌بارمصرف استفاده می‌کنند.

این محصول دارای کیفیت بالایی است، اما محصولی که از چین وارد کشور می‌شود، معمولا دارای مشکلاتی است. در حال حاضر در این شرکت ۲۵ نفر به‌صورت مستقیم و حدود ۵۰ نفر به‌صورت غیرمستقیم مشغول به فعالیت هستند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان صدر الکترونیک دنا با اشاره به اینکه در معاونت علمی وفناوری ریاست جمهوری باید راه‌های ارتباطی تقویت شود، افزود: ارتباط گرفتن با این مجموعه کمی سخت شده است، برای دیدن کارشناسان و بیان یک‌سری مسائل باید ارتباط مستقیم بین معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گیرد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کابین آسانسور ، قطعی برق ، فناوری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کابین آسانسور قطعی برق فناوری مواقع قطعی برق دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۱۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور بر تسریع در روند احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین آب اضطراری سیستان و زاهدان تاکید کرد و گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، هاشم امینی، مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در جریان بازدید از سد جریکه در شهرستان زهک، چاه‌نیمه‌ها و پروژه احداث آب‌شیرین‌کن طرح تامین اضطراری آب سیستان و زاهدان با اشاره به ضرورت تامین پایدار آب شرب و بهداشت شهروندان منطقه و اهمیت پروژه آب‌شیرین‌کن زاهدان از نظر ملی و توجه ویژه دولت به آن، گفت: افزایش جبهه‌های کاری می‌تواند در تسریع عملیات اجرایی پروژه اثرگذار باشد و علاوه بر این باید راهکارهای متنوع دیگری نیز برای تسریع در تکمیل آن مورد توجه قرار گیرد.

امینی با اشاره به نشست تخصصی بررسی راهکارهای تسریع عملیات اجرایی پروژه آب‌شیرین‌کن گفت: در این جلسه اقدامات انجام شده در بخش آب، برق، نصب تجهیزات و راه‌اندازی آب‌شیرین‌کن، ایستگاه پمپاژ و موارد مربوط به محوطه‌سازی و دیوارکشی مورد بررسی قرار گرفت و امیدواریم این پروژه هرچه سریع‌تر به بهره‌برداری برسد.

گفتنی است، این پروژه به عنوان بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان با ظرفیت تامین 100 هزار مترمکعب در شبانه‌روز به منظور تامین اضطراری بخشی از آب مورد نیاز سیستان و زاهدان در حال اجراست.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملیات اجرایی بزرگترین آب‌شیرین‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • پیشگیری از سرقت دوچرخه و موتورسیکلت با ساخت پارکینگ هوشمند
  • تامین زمین برای ساخت هشت هزار و ۵۰۰ واحد طرح نهضت ملی مسکن در شهرستان های سراوان و گلشن
  • عملیات اجرایی بزرگ‌ترین آب‌شیرین‌‌کن خشکی جهان سرعت می‌گیرد
  • علت فرود اضطراری پرواز استانبول-تهران در ارومیه
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • رابطه استفاده از آسانسور با کاهش عمر
  • استفاده از آسانسور عمر شما را کوتاه می‌کند!