Web Analytics Made Easy - Statcounter

امتداد - مدیر مالی و سرمایه گذاری بیمه رازی در پی انتشار خبری در خصوص زیان انباشته ۲۴۵ میلیاردی بیمه رازی گفت: زیان انباشته بیمه رازی مربوط به سنوات و سال‌های گذشته بوده و این شرکت با مدیریت دکتر جباری توانست در سال ۱۴۰۰ مبلغ ۲۲ هزارمیلیارد حق بیمه تولید کند که زیان انباشته مطرح شده نسبت به حق بیمه تولیدی بسیار ناچیز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، علی بهرامی نسب با اشاره به رشد ۶۰ درصدی درآمد بیمه رازی در سال ۱۴۰۰ تصریح کرد: بیمه رازی در سال گذشته بالاترین رشد درآمد در صنعت بیمه را کسب کرده و این در حالی است که بیمه رازی در سال گذشته کلیه خسارت‌های معوق را نیز پرداخت کرده است.

مدیرمالی و سرمایه گذاری بیمه رازی گفت: با مدیریت دکتر علی جباری بر شرکت بیمه رازی، این شرکت در سال گذشته ضمن افزایش سرمایه ۷۰۰ درصدی و کسب ۱۹ هزار میلیارد ریال سرمایه و همچنین اخذ توانگری یک صنعت بیمه، توانست پرونده خسارت‌های معوق شرکت را ببندد و در سال گذشته ۱۱ هزار میلیارد خسارت جاری و معوق پرداخت نماید که این عدد در دو دهه تاسیس بیمه رازی بی سابقه بوده است.

بهرامی نسب با اشاره به اینکه اعداد مطرح شده در کدال به‌روز رسانی نشده است تصریح کرد: بیمه رازی در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰ دارای سود خالص بوده است و اطلاعات ۱۲ ماهه بیمه رازی خرداد۱۴۰۱ در سایت کدال منتشر می‌شود.

 

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

منبع: امتداد نیوز

کلیدواژه: بیمه رازی در سال سال گذشته سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۲۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت

علیرضا جعفری، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، ضمن اظهار خرسندی از همزمانی جشن ۳۴ سالگی شرکت با آغاز مدیریت وی، هلدینگ ثمسکن را تولیدکننده اصلی‌ترین محصول مورد نیاز مردم دانست و گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری‌ای مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

به گزارش اقتصادآنلاین، مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت یکصد هزار واحد مسکونی با نگاه به ظرفیت و توان مجموعه اشاره کرد و گفت: این پروژه با سبدی تحت سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد.

وی ادامه داد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

جعفری گفت: همگی باید تلاش کنیم تا برند ثمسکن به برترین برند کشور در حوزه تخصصی خود مبدل شود و بتواند علاوه بر بازار داخلی در خارج از کشور نیز به خوشنامی فعالیت کند. چه بسا این امکان با توجه به ظرفیت‌های مهندسی و سرمایه‌گذاری شرکت وجود دارد.

وی افزود: هلدینگ ثمسکن باید به پشتوانه بانک معظّم مسکن و ظرفیت‌های تخصصی و حرفه‌ای مجموعه بانک، فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کند تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تامین مسکن مردم را کاهش دهیم.

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • رفع ابهام حق بیمه مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب در خوزستان+فیلم
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • شوک شدید به بازار طلا / زیان سکه‌بازان سنگین شد
  • اداره سرمایه انباشته وقف باید علمی باشد/ تحقق شعار سال در حوزه کشت و صنعت
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • مروری بر بودجه در سال ۱۴۰۳؛ دست دولت در جیب مردم برای جبران کسری!
  • بازار سیاه تایر از بین می رود/ تقاضا برای خرید کاهشی شد
  • لزوم وجود مدیریت واحد مرزی به منظور جلوگیری از توقف زیان‌بار کامیون‌ها