Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ "مهدی عمرانی" (وابسته نظامی کشورمان در آنکارا) و در مراسم بزرگداشت روز ارتش در ترکیه در جمع میهمانان، طی سخنانی به تقویت همکاری‌ها و تعامل بین کشور‌های ایران و ترکیه، تضمین کننده امنیت منطقه‌ای و جهانی اشاره کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ "مهدی عمرانی" (وابسته نظامی کشورمان در آنکارا) و در مراسم بزرگداشت روز ارتش در ترکیه در جمع میهمانان، طی سخنانی اظهار داشت:آمریکا در سال‌های اخیر و در راستای مقابله با ج.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ا. ایران، راهبرد فشار حداکثری را علیه کشورمان اتخاذ کرده بود، ولی به دلیل مقاومت فعال ملت بزرگ ایران و توانمندی نظامی نیرو‌های مسلح ج. ا. ایران، این راهبرد محکوم به شکست است.
فروش گسترده تسلیحات به کشور‌های منطقه، حضور نظامی برهم زننده امنیت در منطقه، پشتیبانی از گروه‌های تروریستی توسط آمریکا در کنار حضور رژیم صهیونیستی که موجودیت خود را در نقض حقوق سایر کشور‌ها تعریف کرده است، می‌طلبد که ج. ا. ایران به طور مستمر به سمت تقویت توانمندی دفاعی خود گام بردارد.
در زمانی که شاهد همگرایی و همکاری آمریکا با گروه‌های تروریستی هستیم، تقویت همکاری‌ها و تعامل بین کشور‌های متعهد جهان (به ویژه دو کشور ایران و ترکیه) و سایر کشور‌های واقع در غرب آسیا ضروری و تضمین کننده امنیت منطقه‌ای و جهانی است.
سرتیپ "خورشید آغیرجان" (معاون وزیر دفاع ترکیه) نیز در این مراسم ضمن تبریک روز ارتش به همکاری‌های گسترده دو کشور در تامین امنیت منطقه اشاره کرد.
در مراسم بزرگداشت روز ارتش در ترکیه، مقام‌هایی از وزارت دفاع ملی ترکیه و ستاد ارتش ترکیه، معاونان فرماندهان نیرو‌های زمینی، دریایی، هوایی، فرماندهان و افسران ارشد ارتش ترکیه، ده‌ها نفر از سفرا و تعداد زیادی از وابستگان نظامی و افسران رابط پلیس کشور‌های خارجی مستقر در ترکیه و نمایندگان احزاب سیاسی (سعادت، ینی رفاه، هدی پار، وطن و...) جریان ملی گروش، نمایندگان اصحاب رسانه و دیگر مقامات و شخصیت‌های سیاسی، فرهنگی و اقتصادی ترکیه شرکت کردند.

ریشه بسیاری از ناآرامی‌ها و بی‌ثباتی‌ها در منطقه، رژیم صهیونیستی است.
مراسم بزرگداشت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران در ترکیه با حضور "محمد فرازمند"، سفیر جمهوری اسلامی ایران، سرهنگ "مهدی عمرانی" وابسته نظامی و شرکت گسترده وابستگان نظامی کشور‌های خارجی مقیم آنکارا، مقام‌های نظامی ترکیه، سفرا و احزاب سیاسی، نمایندگان حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی، رسانه‌ای ترکیه و همچنین مسئولان نهاد‌های ایرانی در هتل «لاتانیای» آنکارا برگزار شد.
"محمد فرازمند" سفیر کشورمان در آنکارا در مراسم روز ارتش و در آستانه‌ی روز قدس در بخشی از سخنان خود در دفاع از آرمان فلسطین گفت: همانطور که استاندارد‌های دوگانه و تبعیض‌های دینی و نژادی اجازه دخالت در مبارزه با ویروس کرونا را نداشتند، در مقابله با سایر ویروس‌ها مانند ناامنی، جنگ، تروریسم، تجاوز و اشغال نیز باید از استاندارد‌های دوگانه دوری کنیم، تا امید به صلح پایدار افزایش پیدا کند.
قلوب مسلمانان در ماه مبارک رمضان به سمت قبله اول خود یعنی قدس شریف متمایل می‌شود. جای تأسف دارد که جامعه بین‌الملل در طی هفت دهه گذشته چشم خود را به روی مسئله اشغال و نقض تمامی انواع حقوق بشر در فلسطین توسط رژیم صهیونیستی بسته است و ما تاکنون شاهد هیچ گونه محکومیت تاثیرگذار یا همدلی با پناهجویان و آوارگان فلسطینی نبوده‌ایم.
متاسفانه تراژدی دیگری در روز‌های اخیر در مسجدالاقصی توسط نیرو‌های اشغالگر رقم خورد که جان و مال فلسطینیان را تهدید و به مقدسات تمامی مسلمین توهین کرد و ما بار دیگر شاهد بودیم که جامعه بین‌الملل به صورت ارادی از کنار این آن گذشت.
علیرغم تمامی این اتفاقات و سکوت قدرت‌های بزرگ، این یک حقیقت مسلم است که قدس اولین قبله و فلسطین اولین مسئله مسلمانان است و همچنین اینکه ریشه بسیاری از ناآرامی‌ها و بی‌ثباتی‌ها در منطقه را می‌توان در ستمی که در فلسطین در جریان است، جستجو کرد.
همگی ما باید به خاطر برقراری صلح و ثبات در منطقه این حمله‌ها را با صدای بلند محکوم کنیم. بعد از گذشت هفت دهه، جامعه بین‌الملل هنوز نتوانسته راه‌حل تأثیرگذاری را پیش روی مردمی بگذارد که از خانه‌های خود بیرون رانده شدند.
کشور‌هایی که به اعمال تحریم علیه مخالفان خود و سایر کشور‌ها اعتیاد دارند هنوز حتی یک تحریم علیه رژیم صهیونیستی اعمال نکرده‌اند.

 

 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: عمرانی ارتش جمهوری اسلامی ایران آنکارا مراسم بزرگداشت روز ارتش رژیم صهیونیستی امنیت منطقه همکاری ها منطقه ای کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۳۹۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین

زی‌سان: چین از ایجاد یک واحد جدید در ارتش این کشور خبر داد که در چارچوب تازه‌ترین تلاش‌های چین برای آماده‌سازی «ارتش آزادی‌بخش خلق» در مقابله با چالش‌های جنگ‌های نوین تشکیل شده است.

به گزارش خبرگزاری دولتی شینهوا، یگان جدید ارتش که «نیروی پشتیبانی اطلاعاتی» نام دارد، در مراسمی با حضور شی جین‌پینگ، رئیس جمهور چین و دیگر مقام‌های ارشد کمیسیون مرکزی نظامی افتتاح شد.

شی که ریاست کمیسیون مرکزی را بر عهده دارد، به افسران حاضر در این مراسم گفت که نیروی پشتیبانی اطلاعاتی یک شاخه جدید استراتژیک در ارتش است و «ستونی حیاتی برای هماهنگی ساخت و اجرای سیستم شبکه‌های اطلاعاتی».

شی خواهان نمایش وفاداری این واحد ارتش شد و از اعضای آن خواست که «با عزم و اراده جدی به دستورات حزب گوش فرا دهند» و اصول و سیستم «رهبری مطلق حزب بر ارتش» را پیاده کنند، تا اطمینان حاصل شود که این نیرو «کاملا وفادار، خالص و قابل اعتماد» است

شینهوا در همین گزارش خبر داده است که «نیروی پشتیبانی استراتژیک»، که روز ۳۱ دسامبر سال ۲۰۱۵ در جریان آخرین تغییر و تحولات اساسی در ارتش تشکیل شده بود، منحل شده و یگان‌های هوافضا و سایبری که تحت فرمان آن بودند، اکنون به صورت موازی با یگان جدید، یعنی نیروی پشتیبانی اطلاعاتی فعالیت می‌کنند.

هم‌زمان وزارت دفاع چین یک نشست خبری در ارتباط با تشکیل واحد جدید برگزار کرد. وو جیان، سخنگوی وزارت دفاع گفت که با اصلاحات جدید، اکنون ارتش خلق چهار نیروی اصلی دارد که نیروی زمینی، نیروی دریایی، نیروی هوایی و نیروی موشکی هستند، و چهار رسته که نیروی هوافضا، نیروی فضای سایبری، نیروی پشتیبانی اطلاعاتی و نیروی مشترک پشتیبانی لجستیک هستند. او افزود که همه این نیرو‌ها تحت رهبری و فرماندهی کمیسیون مرکزی نظامی فعالیت می‌کنند.

وو همچنین گفت که نیروی هوافضا در جهت بهبود «مدیریت بحران‌های فضایی» چین و استفاده صلح آمیز از فضا فعالیت خواهد کرد و افزود که نیروی فضای مجازی به «دفاع از حاکمیت سایبری و امنیت اطلاعاتی کشور» کمک خواهد کرد.

در حالی که اطلاعات زیادی درباره جزئیات وظایف یگان‌های جدید منتشر نشده، روزنامه ارتش چین نوشته است که پیروزی در جنگ‌های نوین «وابسته به اطلاعات» است و «هر کس برتری اطلاعاتی را در دست داشته باشد، ابتکار عمل را در جنگ به دست خواهد گرفت».

نقش فرماندهان واحد سابق در یگان جدید

در حالی که رسانه‌های سرزمین اصلی چین در گزارش‌های خود روی توصیه‌های شی به نیروی پشتیبانی اطلاعاتی تمرکز کرده‌اند، رسانه‌های هنگ‌کنگ بیشتر به فرماندهان و کادر رهبری این نیرو توجه کرده‌اند.

به نوشته روزنامه مستقل مینگ پائو در هنگ کنگ، فرمانده یگان جدید، سپهبد بی یی است که قبلا جانشین فرمانده نیروی پشتیبانی استراتژیک بوده است. ژنرال لی وی هم که پیش از این نماینده سیاسی حزب در همان نیرو بود، سمت خود را در یگان جدید حفظ کرده است.

روزنامه سینگ تائو خاطرنشان کرده است که ژو جیان‌شنگ، فرمانده سابق نیروی پشتیبانی استراتژیک و عضو بیستمین کمیته مرکزی حزب کمونیست چین، برای رهبری واحد جدید انتخاب نشده که باعث گمانه‌زنی‌هایی درباره احتمال مطرح شدن نام او در یک رسوایی مربوط به فساد در ارتش شده است.

نگاه قابل توجه این است که لی شانگ‌فو، وزیر دفاع سابق چین، که گفته می‌شود با تحقیقات دولتی در یک پرونده فساد روبرو است، در سال ۲۰۱۶ جانشین فرماندهی نیروی پشتیبانی استراتژیک بوده است.

پایبندی چین به «دریا‌های آینده مشترک»

هم‌زمان در یک رویداد نظامی دیگر در چین، نوزدهمین نشست دوسالانه نیرو‌های دریایی غرب اقیانوسیه، از ۲۱ تا ۲۴ آوریل در شهر بندری کینگ‌دائو برگزار شد.

موضوع این کنفرانس «دریا‌های آینده مشترک» بود و رسانه‌های چین از این فرصت برای تبلیغ درباره مقاصد و نیات صلح‌آمیز ارتش چین در منطقه و انتقاد از فعالیت‌های ارتش آمریکا برای «بر هم زدن ثبات» منطقه استفاده کردند.

به گزارش روزنامه ارتش چین، ژانگ جونشه، کارشناس نظامی و از حاضران در این رویداد گفت که میزبانی چین، بازتابی از این واقعیت است که جامعه جهانی نقش نیروی دریایی چین در تلاش‌ها برای ایجاد یک «جامعه دریایی با سرنوشت مشترک» را به رسمیت شناخته است.

روزنامه ملی‌گرای گلوبال تایمز که وابستگی‌های دولتی دارد، سرمقاله‌های اصلی خود به زبان چینی و انگلیسی را با این سرخط منتشر کرد: «تعهد نیروی دریایی چین، در نشست نیرو‌های دریایی غرب اقیانوسیه مشهود بود».

این سرمقاله می‌گوید: «صلح کلیدواژه نشست امسال و بازتابی از نیت و قصد مشترک اغلب کشور‌های منطقه بود. در شرایطی که بعضی کشور‌های خارج از منطقه مکررا در اقدامات نظامی تحریک‌کننده نقش دارند، حفظ صلح و ثبات منطقه تنها مسئولیت یک یا دو کشور نیست بلکه نیازمند تلاش جمعی از سوی تمام کشور‌های منطقه است.»

رسانه‌ها همچنین غیبت فیلیپین در نشست امسال را هم مورد توجه قرار داده‌اند. ژانگ جونشه، در گفتگو با گلوبال تایمز، منتشر شد، گفت که هدف از غیبت عمدی فیلیپین «جلب توجه بین‌المللی» و «مختل کردن کار نشست» بوده است.

روزنامه هنگ کنگی «ساوت چاینا مورنینگ پست» هم درباره یافته‌های پژوهشکده سوئدی «موسسه تحقیقات صلح بین‌المللی استکهلم» گزارش داد، که نشان می‌دهد منطقه شرق آسیا شاهد صرف «بزرگترین مخارج دفاعی در یک دهه گذشته» بوده و کشور‌های منطقه، از جمله تایوان و ژاپن، بودجه‌های نظامی خود را به دلیل مشاهده «قدرت روزافزون نظامی چین» افزایش داده‌اند.

tags # چین سایر اخبار اسرار تکامل آلت‌ جنسی؛ رابطه جنسی انسان‌های اولیه مثل گوریل‌ها بود؟ (تصاویر) «زو»؛ گاو عقیم و غول‌پیکری که توسط انسان‌ها به وجود آمد! اتفاق عجیب که همزمان با انقراض دایناسورها در زمین رخ داد! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟

دیگر خبرها

  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • رایزنی سفیر ایران در ترکیه با یکی از مقامات ارشد اکو
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ایران آماده تعامل است/ ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی داریم
  • توسعه همکاری های دفاعی و نظامی ایران و هند 
  • اعلام آمادگی ایران برای همکاری دفاعی و امنیتی با هند
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • ایران و هند همکاری‌های دفاعی و نظامی را گسترش می‌دهند
  • توسعه همکاری‌های دفاعی و نظامی ایران و هند
  • تعامل ارتش روسیه و چین روندهای جهانی را تثبیت می‌کند