Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-29@21:20:26 GMT

خدمت به کسب‌وکارهای نوپا در ایران با این سامانه

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۴۸۷۰

خدمت به کسب‌وکارهای نوپا در ایران با این سامانه

آفتاب‌‌نیوز :

امروزه به مدد فناوری، تکنولوژی‌های مختلفی در دنیا خلق شده است. تکنولوژی‌هایی که صنایع مختلف را متحول کرده و مفهومی به نام اقتصاد دیجیتال را در دنیا شکل داده‌اند.

آن‌چه امروزه در کنار فناوری شکل گرفته، دریافت خدمات باکیفیت و با قیمت مناسب توسط شهروندان است.

اکنون از اقتصاد ٨٠ تریلیونی دنیا، حدود ٧٠ درصد مربوط به حوزه خدمات، پنج درصد کشاورزی و ۲۵ درصد صنعت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشترین سهم اقتصاد دیجیتال به خدمات برمی‌گردد که در کشور ما نیز این میزان بیش از ۵۰ درصد است.

«سازمان فناوری اطلاعات ایران»، با راه اندازی سامانه «ایران نوآفرین» امکانی را برای حمایت از شرکت‌های نوپا، به عنوان درگاه واحد ارائه خدمات به زیست‌بوم نوآفرینی کشور به آدرس irannoafarin.ir طراحی و پیاده‌سازی شده است.

چشم‌انداز سامانه نوآفرین این است که به «پنجره واحد ارائه خدمات به حوزه نوآفرینی در کشور تبدیل شود و پایگاه داده یکپارچه و جامع جهت درج، نگهداری و تحلیل اطلاعات جهت سیاستگذاری‌های صحیح و کلان را ایجاد کند.

اکنون چهار هزار و ۶۶۶ شرکت نوپا، چهار هزار و ۳۴۷ تیم‌نوپا، ۴۶۴ شتاب‌دهنده و مرکز رشد، یک هزار و ۱۷۵ شخص حقیقی جویای کار، یک هزار و ۱۶۸ شرکت بزرگ رشد یافته، ۲۴۴ سرمایه‌گذار، ۶۲۰ علاقمند به حوزه نوآفرینی و ۳۴ سرمایه‌گذار بخش خصوصی که علاقمند به برقراری ارتباط با شرکت‌ها یا تیم‌های نوپای نیازمند سرمایه‌گذاری هستند در نوآفرین عضویت دارند.

فعالیت در حوزه فناوری اطلاعات در صدر لیست
تقسیم‌بندی این تیم‌ها بر اساس نوع صنعتی که در آن فعال هستند صورت گرفته که نشان می‌دهد عمده فعالیت آنها در بخش فناوری انجام می‌شود. در این میان ۳۴ درصد از تیم‌ها در حوزه فناوری اطلاعات، ۸ درصد آموزش و یادگیری، ۶ درصد خرده فروشی و ۵۲ درصد سایر حوزه‌ها مانند تبلیغات، بازاریابی، سفر و گردشگری مشغول به کار هستند.

در بخش شرکت‌های فعال در نوآفرین نیز وضعیت به همین شکل است و بیش از۵۵ درصد از شرکت‌های نوپای ایران نوآفرین در بخش فناوری اطلاعات فعالیت دارند.

در این سامانه در سال ۱۴۰۰، سه هزار و ۴۸۷ کاربر برای دریافت ۲ هزار و ۶۰۲ خدمت ثبت‌نام کردند.

در سال ۱۴۰۰ خدماتی مانند صدور گواهینامه برای مراکز رشد و شتابدهنده‌ها و داشبورد آماری عمومی به این سامانه و ارائه خدمات اینترنت اشیا و مشاوره کسب‌وکار نیز به بخش بومواره اضافه شد.

«بومواره» طرحی برای حمایت از کسب‌وکارها

«بومواره» بخش دیگری از سامانه نوآفرین است. این خدمت از سال ۹۹ به عنوان یکی از مهم‌ترین خدمات سامانه ایران نوآفرین بستری را جهت تعامل شرکت‌ها با یکدیگر به وجود آورده است.

در این طرح که با حمایت دولت اجرایی شده است، شرکت‌های نوآفرین می‌توانند به صورت رایگان و با تخفیف از خدمات شرکت‌های بزرگ در بازه زمانی مشخص استفاده کنند.

شرکت‌های سرویس دهنده نیز در ازای ارائه این خدمات از دولت تسهیلات حمایتی دریافت می‌کنند. اکنون از ۴۴ شرکت مشارکت کننده، ۲۹ شرکت در حال ارائه خدمت به کسب‌وکارهای نوپا هستند.

در بخش بومواره، پنج هزار و ۹۹۹ تیم/شرکت ثبت‌نام کرده‌اند که حدود نیمی از آن‌ها برای دریافت خدمت مورد نظرشان ثبت سفارش کرده‌اند.

از میان خدماتی که از سوی نوآفرین ارائه می‌شود، خدمتی مانند ارائه فضای ابری، پردازش و ذخیره‌سازی با یک هزار و ۵۱۴ درخواست در صدر قرار دارد. خدمات دیگری مانند تبلیغات و بازاریابی، امنیت اطلاعات، توزیع محصولات و خدمات پستی، مشاوره حقوقی، نرم افزار و حسابداری نیز در رتبه‌های بعدی هستند.

طبق آخرین گزارش‌ها، در ۶ ماه پایانی ۱۴۰۰ چهار میلیارد و ششصد میلیون تومان تسهیلات از محل وجوه اداره شده و در قالب طرح «بومواره» به کسب‌وکارها ارائه شده است. این مبلغ از ابتدای اجرای طرح تا کنون چهارده میلیارد و سیصد میلیون تومان است.

همچنین مبلغ ۲۸۱ میلیارد ریال اعتبار نیز برای تخصیص به سرویس‌دهندگانی که در طرح بومواره فعالیت دارند، درنظر گرفته شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ایران نوآفرین سامانه کسب و کار فناوری اطلاعات شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۴۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد

بازدید ایلان ماسک از چین ظاهرا نتایج فوری به همراه داشته است. طبق توافق با شرکت جستجوی اینترنتی بایدو، تسلا از داده‌های نقشه این شرکت برای فناوری کمک‌راننده در بزرگترین بازار خودرو جهان استفاده خواهد کرد.
 
به گزارش یورونیوز؛ ایلان ماسک در آخر هفته سفری از پیش اعلام نشده به چین داشت. این میلیاردر آمریکایی تصویری از دیدار خود با لی چیانگ، نخست‌وزیر چین را در شبکه ایکس یا همان توییتر منتشر کرد. 
 
به گفته منابع خبری بلومبرگ، بایدو که بر جستجوی اینترنتی در چین تسلط دارد، با ارائه نقشه و مسیریابی به تسلا کمک می‌کند تا فناوری کمک‌راننده خود را که «رانندگی کاملاً خودکار» یا همان FSD می‌نامد، راه‌اندازی کند. خدمات نقشه که برای فناوری‌های کمک‌راننده حیاتی است به شدت توسط دولت چین کنترل می‌شود.
 
البته FSD قابلیت رانندگی خودکار را ارائه نمی‌دهد و همچنان به راننده‌ای نیاز دارد که دستش روی فرمان و در هر لحظه آماده کنترل خودرو باشد. با این حال، راه‌اندازی این فناوری در چین می‌تواند به تسلا در رقابت شدید برای سهم بازار در این کشور کمک کند و درآمد بیشتری را برایش به ارمغان بیاورد. این فناوری ماهانه ۹۹ دلار هزینه دارد و در بسیاری از کشورها هم در دسترس نیست. 
 
ماسک معمولا روابط خوبی با رهبران خودکامه و دست راستی در دنیا دارد و برعکس چندان با سیاستمداران کشورهایی با نظام‌های دموکراتیک مناسبات خوبی ندارد. 
 
او با بولسونارو رئيس جمهوری پیشین برزیل، دونالد ترامپ و رجب طیب اردوغان بسیار دوست است و حالا او تلاش دارد برای پیشبرد منافع اقتصادی‌اش روابط گرم و دوستانه‌ای هم با چین و رهبران این کشور داشته باشد. 
 
در حالی‌که ایالات متحده همواره از چین به دلیل سیاست‌هایش انتقاد می‌کند، ماسک در توییتر با انتشار تصویری از خود با نخست وزیر چین نوشته است که از دیدار با لی افتخار می‌کند. 
 
روابط ماسک با چین به دلیل منافع تجاری متعددش پیچیده است. شبکه «ایکس» توسط دولت چین که سانسوری سفت و سخت دارد، مسدود شده است. دولت چین همچنین در مورد برخوردهای نزدیک بین ایستگاه فضایی خود و ماهواره‌های پرتاب‌شده توسط شرکت «اسپیس‌ایکس» به سازمان ملل متحد شکایت کرده است.
 
با این حال، تسلا کارخانه‌ای در شانگهای دارد و مدل Y این شرکت، پرفروش‌ترین خودروی برقی یا هیبریدی شارژی در چین در مارس ۲۰۲۴ بوده است. دو مدل پرفروش‌تر متعلق به BYD، یک شرکت سازنده چینی است که با تسلا برای تبدیل شدن به بزرگترین فروشنده خودروهای الکتریکی جهان رقابت می‌کند.
 
بازدید و گزارش توافق با بایدو با هیجان سرمایه‌گذاران تسلا مواجه شد که بسیاری از آن‌ها برای توجیه موقعیت تسلا به عنوان باارزش‌ترین خودروساز جهان، روی قابلیت‌های بالقوه رانندگی خودکار حساب باز کرده‌اند. 
 
از اثرات مثبت این توافق برای تسلا می‌توان به افزایش ۶ درصدی سهام این شرکت در بازارهای نیویورک اشاره کرد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نتایح سفر ایلان ماسک به چین؛ ارزش سهام تسلا ۶ درصد رشد کرد
  • ارائه بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • بیش از ۲۳ هزار خدمت روانپزشکی در غرب خراسان رضوی ارائه شد
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • پایگاه اورژانس ۱۱۵ بانوان در کردستان
  • آغاز نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ با حضور ایرانسل
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • جهاد دندانپزشکان در خدمت به کویرنشینان آران وبیدگل
  • ایده برای طراحی سایت شرکتی