Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهدی داوری دولت آبادی در گفتگو با همشهری آنلاین درباره وضعیت ساختمان‌های خطرناک و ناایمن در تهران توضیح داد: کمیته‌ای با مشارکت دستگاه‌های مختلف ایجاد شده که در آن وضعیت ساختمان‌هایی که شرایط ناایمنی دارند، را بررسی می‌کنیم و تصمیماتی برای آنها گرفته می‌شود.

او با بیان اینکه الویت ما در این کمیته، برخی از ساختمان‌های تهران هستند که شرایط خاصی دارند و مالکان و بهره‌برداران آنها از دستورالعمل‌های ایمنی صادر شده از سوی ما تمکین نمی‌کنند، افزود: با معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادستان تهران تفاهم کردیم که در این کمیته ابتدا وضعیت این ساختمان‌ها رسیدگی شود که قاعدتا ۱۲۹ ساختمان ناایمن تهران در الویت قرار دارند که در هر جلسه بین سه تا پنج مورد از آنها را در این جلسات بررسی می‌کنیم و برای آنها تصمیماتی گرفته می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی در ادامه گفت: در مرحله اول پس از بررسی‌های اولیه و نظر آتش‌نشانی،  ابلاغ قضایی برای مالکان این ساختمان‌ها صادر می‌شود  چرا که رویکرد سازمان آتش نشانی این نیست که فورا این ساختمان‌ها را پلمپ کند، در واقع اینکه ما تاکنون از دادستان نخواستیم که ساختمانی را پلمپ کند به معنای آن نیست که نسبت به این موضوع بی‌تفاوت هستیم بلکه در حضور معاون دادستان فرصتی به آنها می‌دهیم که آن دستورالعمل‌ها را گام به گام اجرا کنند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی با اشاره به اینکه ساختمان‌های ناایمن در مناطق ۱۱ و ۱۲ بیشتر از نقاط دیگر تهران قرار دارند، گفت: چنانچه در فرصت داده شده به مالکان و بهره‌برداران به نتیجه کافی نرسیم، قطعا به سمت پلمپ ساختمان‌ها خواهیم رفت اما فعلا اسمی از ساختمان‌های خطرناک و ناایمن نمی‌برم چون وعده داده اند که دستورالعمل‌های لازم را در جهت ایمنی بنای خود اجرا کنند. 

چند روز پیش، دادستان عمومی و انقلاب تهران گفته بود: مشکلات اقتصادی موجب شده که تعداد زیادی از ساختمان‌های موجود از استاندارد لازم برای ایمنی برخوردار نبوده و در هنگام بروز حادثه، خسارات تا چندین برابر افزایش یابد.

کد خبر 672217

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۵۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، سرهنگ مشتاق افزود: با اجرای این طرح خودروهای پلاک مخدوش توسط پلیس راهور توقیف و مالکان این خوردوها به دستگاه قضایی معرفی خواهند شد.

وی در ادامه با تاکید برخورد جدی و قاطع با کلیه تخلفات با مالکان این خودروها گفت: اگر مخدوشی و دستکاری در ارقام پلاک صورت بگیرد جرم تلقی شده و ضمن تشکیل پرونده متخلف به مراجع قضایی معرفی خواهد شد  .

موضوع پلاک مخدوش یکی از عوامل جدی قانون گریزی و اخلال در نظم و انضباط ترافیکی به شمار می رود که پلیس راهور برای برخورد با این تخلف و جرم مشهود سازماندهی جدیدی را کلید زده است تا با نظارت و کنترل بهتر بتواند از آن جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • صدور کیفرخواست برای باند جعل اسناد سازمان یافته املاک در قم
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم منهدم شد
  • برخورد قاطع پلیس با خودروهای پلاک مخدوش در آذربایجان غربی
  • کیفرخواست پرونده گروه (ش) با بیش از هزار شاکی در دادسرای تهران صادر شد
  • پرونده کثیرالشاکی موسوم گروه "ش" به دادگاه ارسال شد
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولیعصر
  • آتش‌سوزی در ساختمان اقامتی در خیابان ولی‌عصر(عج)
  • حریق گالن‌های قیر در پشت بام یک ساختمان در حال ساخت  
  • توضیحات شرکت گاز ‌تهران درباره قطع گاز مسجد المهدی پردیس