Web Analytics Made Easy - Statcounter

در درگیری‌ها میان گروه‌های مسلح غرب لیبی چندین تن کشته و زخمی شدند، نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی در واکنش به این درگیری‌ها، علت آن را یک اختلاف خانوادگی عنوان کرد.

به گزارش ایران اکونومیست، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، شرایط امنیتی لیبی در نتیجه خلأ سیاسی و اختلاف میان دو دولت و نهادهای قانون‌گذار، همچنان دچار بی‌ثباتی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درگیری‌ها میان گروه‌های مسلح شهر الزاویه با سلاح‌های سنگین و نیمه سنگین ازسرگرفته شدند.

برخی منابع در این شهر اظهار کردند: گروه‌های مسلحی که کنترل شهر را در دست دارند، در برخی از مناطق با سلاح‌های سنگین و نیمه سنگین با یکدیگر درگیر شدند و درگیری‌ها به دو منطقه الشرفاء و الاسبان رسید و در نتیجه آن یک نفر کشته شده و تعدادی دیگر نیز به شدت زخمی شدند.

این درحالی است که عبدالحمید الدبیبه، نخست وزیر دولت وحدت ملی لیبی ضمن تکذیب وقوع درگیری‌هایی میان گروه‌های مسلح در الزاویه اظهار کرد: این درگیری‌ها تنها به علت اختلافات خانوادگی بوده است.

الدبیبه در ادامه به وزارت کشور دستور داد، مسئولان امنیتی برای حل مشکلات رخ داده در برخی از شهرها که آخرین آنها در الزاویه اتفاق افتاد، اقدام کرده و تمامی کسانی که در ایجاد ترس و وحشت برای ساکنان شهر نقش داشتند، بازداشت شوند و اقدامات انضباطی و قانونی لازم در مورد این اتفاقات در پیش گرفته شوند. همچنین وزارت کشور گزارش تفصیلی درباره این اتفاق و عاملان آن ها و اقدامات انجام شده در حقشان ارائه دهد.

الدبیبه در ادامه گفت: شاهد هستیم که وزارت کشور کمی با تعلل اقدام کرده و این مساله باید تغییر کند.

اسامه ابو زریبه، وزیر کشور دولت پاشاغا در بیانیه‌ای اعلام کرد: ما از نزدیک و با نگرانی بسیاری حوادث خونینی که در شهر الزاویه جریان دارند و ناشی از درگیری‌های مسلحانه هستند، به دنبال می کنیم، قابل قبول نیست که برادران ما برای منافع شخصی خود و اعمال کنترل بر مناطق مسکونی با یکدیگر درگیر شوند.

به دنبال درگیری‌های مسلحانه در الزاویه، شرکت پیمانکار مخابرات در این شهر روز شنبه تصمیم گرفت عملیات تعمیر و بازسازی شبکه ارتباطی آن را برای حفظ جان نیروهایش متوقف کند.

موسسه ملی نفت لیبی نیز اعلام کرد، برخی از پالایشگاه‌های شهر الزاویه در این درگیری‌ها خساراتی دیده‌اند.

این شرکت در بیانیه خود گزارش داد، طبق آمار اولیه ۲۹ پایگاه از جمله انبارهای مشتقات نفتی و دیگر انبارها خسارت دیدند و تیم‌های نگهداری و تعمیر هنوز در حال ارزیابی و تعمیر نقاط آسیب دیده هستند.

این شرکت در ادامه تمامی طرف‌های درگیر را به خویشتن‌داری دعوت کرد و از آنها خواست زیرساخت های نفتی را از هرگونه اقدامات مسلحانه که می‌تواند جان نیروهای آنها را به خطر انداخته و به زیرساخت‌های این موسسه‌ها آسیب برسانند، دور نگه دارند.

مجتمع نفتی شهر الزاویه در درگیری‌های مسلحانه سال‌های گذشته بارها خسارات بزرگی را متحمل شده است و بارها جان نیروهای فعال در این مجتمع به خطر افتاده است.

کمیته ملی حقوق بشر لیبی نیز در بیانیه‌ای اعلام کرد، ازسرگیری درگیری‌ها میان گروه‌های مسلح شهر الزاویه به منزله شکست بزرگی برای دولت وحدت ملی در تضمین امنیت و حفظ جان شهروندان است.

این کمیته در ادامه بیانیه خود تاکید کرد: این وضعیت نیازمند تلاش برای بازسازی دستگاه امنیتی با انهدام گروه‌های مسلح طبق نقشه راه گفتگوی سیاسی و نتایج کنفرانس برلین درباره لیبی و نیز قطعنامه‌های شورای امنیت است.

کمیته یاد شده در ادامه از دفتر دادستان کل و وزارت کشور دولت وحدت ملی لیبی خواست تحقیقی را درباره درگیری‌های اخیر آغاز، عاملان آنها را تعیین و به دستگاه عدالت معرفی کنند.

کمیته تحریم‌های بین‌المللی ویژه لیبی خواستار اجرای قطعنامه‌های شورای امنیت شد که شامل حال تمامی کسانی می‌شوند که برای اقدامات ناقض قوانین بین‌المللی و نقض حقوق بشر در لیبی برنامه‌ریزی و اقدام می‌کنند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: لیبی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لیبی درگیری های مسلحانه میان گروه های مسلح دولت وحدت ملی شهر الزاویه وزارت کشور درگیری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور

سهیل محمودیان کارشناس انرژی در مورد خنثی سازی تحریم ها از طریق فروش بی سابقه نفت خام با کمک دیپلماسی فعال انرژی به خبرنگار قدس گفت: ایران با افزایش صادرات نفت خام خود به سطوح بی سابقه در 6 سال گذشته و جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود، با موفقیت تاثیر تحریم ها را خنثی کرده است. ایران طی سال‌ها با تحریم‌های متعددی به‌ویژه صادرات نفت خود مواجه بوده است که توانایی این کشور را برای فروش نفت خام خود در بازار بین‌المللی محدود کرده است. با این حال، ایران در سال‌های اخیر توانسته است با اعمال سیاست‌های جدید و نوین در بخش نفت و گاز بر این چالش‌ها فائق آید.

وی ادامه داد: یکی از عوامل اصلی موفقیت استراتژی بازاریابی نفت ایران، متنوع‌سازی پایگاه مشتریان آن است. ایران فعالانه به دنبال بازارهای جدید برای نفت خام خود بوده است و وابستگی خود را به خریداران سنتی کاهش داده است. ایران با کاوش در بازارهای جدید و ایجاد مشارکت های بلندمدت با خریداران، توانسته صادرات نفت خام خود را به میزان قابل توجهی افزایش دهد. این رویکرد به ایران کمک کرده تا به درآمد سالانه 35 میلیارد دلاری برسد که بالاترین میزان در 6 سال گذشته است. علاوه بر این ایران با جذب سرمایه گذاری خارجی در جهت توسعه میادین و زیرساخت های نفتی خود توانسته ظرفیت تولید نفت خود را افزایش داده تا بتواند تقاضای فزاینده نفت خام خود را در بازار بین المللی برآورده کند. این امر نه تنها حجم صادرات ایران را افزایش داده است، بلکه کیفیت و رقابت پذیری فرآورده های نفتی این کشور را نیز افزایش داده است.

محمودیان با اشاره به جذب 5.5 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری خارجی با وجود تشدید تحریم ها گفت: ایران علاوه بر بازاریابی موفق نفت ایران، به نقاط عطف قابل توجهی در جذب سرمایه گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود نیز دست یافته است. علیرغم تحریم های اعمال شده بر این کشور، ایران موفق به جذب سطوح بی سابقه ای از سرمایه گذاری خارجی در بخش انرژی خود به ویژه در صنعت نفت و گاز شده است. در سال گذشته، بخش نفت و گاز کانون اصلی سرمایه گذاری خارجی بود که مجموع آن به 5.5 میلیارد دلار رسید که بالاترین میزان در سال های اخیر است. روند صعودی سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز ایران را می توان ناشی از تلاش دولت برای ایجاد فضای مساعد برای سرمایه گذاران خارجی دانست. دولت سیزدهم سیاست‌هایی را برای ساده‌سازی فرآیند سرمایه‌گذاری و ایجاد مشوق‌هایی برای جذب سرمایه‌های خارجی در بخش انرژی اجرا کرده است. ایران با ارائه شرایط جذابی مانند معافیت های مالیاتی، اجاره زمین با یارانه و روش های تایید ساده، توانسته طیف متنوعی از سرمایه گذاران را از سراسر جهان جذب کند.

این کارشناس انرژی ادامه داد: علاوه بر این، ایران در راستای توسعه مشارکت های استراتژیک با شرکت های خارجی برای استفاده از تخصص و منابع آنها در صنعت نفت و گاز کار کرده است. ایران با همکاری شرکت‌های بین‌المللی توانسته است به فناوری‌های جدید و راه‌حل‌های نوآورانه برای ارتقای توان و کارایی تولید خود دست یابد. این امر نه تنها از نظر افزایش تولید نفت و گاز به نفع ایران بوده است، بلکه به رشد و توسعه کلی بازار انرژی این کشور نیز کمک کرده است.

وی افزود: دیپلماسی هوشمندانه انرژی دولت سیزدهم، تمرکز بر خنثی‌سازی تحریم‌ها را با رسیدن به سقف‌های فروش روزانه نفت خام در 6 سال گذشته و شکستن رکوردها در جذب سرمایه‌گذاران خارجی به صنعت نفت و گاز خود با موفقیت به سرانجام رسانده است. ایران از طریق استراتژی‌های بازاریابی موثر، تنوع بخشی به مشتریان و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های مدرن و در نتیجه تمرکز بر بازطراحی تجارت انرژی کشور، فروش نفت خود را به زمان برجام برساند م درآمد ارزی را نیز حدود دو برابر کند. رکوردشکنی های ایران در فروش نفت خام و سرمایه گذاری خارجی در صنعت نفت و گاز پیامدهای مهمی برای آینده بازار انرژی کشور دارد.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • لسترسیتی به لیگ برتر انگلیس بازگشت
  • شهادت ۲ فلسطینی در غرب جنین/ درگیری‌های مسلحانه مقاومت با اشغالگران در طولکرم
  • بازگشت روباه‌ها به لیگ برتر با شاگرد گواردیولا!‏
  • احتمال بازگشت قیمت دلار به دامنه ۵۰ هزار تومان چقدر است؟
  • بازگشت فروش نفت ایران به زمان برجام با دو برابر قیمت نتیجه تمرکز دولت بر بازطراحی تجارت انرژی کشور
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی در اسرائیل تبدیل شده است
  • حمله به رفح به یک درگیری سیاسی داخلی برای اسرائیل تبدیل شده است
  • تنها راه بازگشت امنیت به منطقه، پایان دادن به فعالیت‌های بی‌ثبات‌کننده اسرائیل است
  • لیورپول برابر اورتون هم ناکام ماند / بازگشت منچستر به جاده برد
  • روایت رهبر انقلاب از توصیه‌‌ها به ایشان برای پذیرش خواسته‌های آمریکا