Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-29@19:41:04 GMT

احتمالا ایلان ماسک توئیتر را می خرد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۶۹۰۴

احتمالا ایلان ماسک توئیتر را می خرد

در هفته‌های گذشته و پس از اینکه رئیس شرکت خودروسازی تسلا، برای اولین بار پیشنهادش برای خرید توییتر را فاش کرد، مدیران توییتر استراتژی‌ای را در پیش گرفتند که به "قرص سمی" مشهور است و هدف آن جلوگیری از خرید بالقوه تمام سهام توییتر اعلام کرد.

گفته شده آقای ماسک قصد دارد با حمایت و وام مورگان استنلی و سایر موسسات مالی آمریکایی، هزینه خرید توییتر را تامین کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی توییتر تاکنون در خصوص این گزارش‌ها از اظهار نظر خودداری کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، نیویورک تایمز و بلومبرگ که به نقل از منابع ناشناس منتشر شده، جزئیاتی از چگونگی تامین مالی پیشنهاد آقای ماسک اعلام شده و همین امر باعث شد تا هیات مدیره ۱۱ نفره توییتر به طور جدی فروش این شرکت را بررسی کنند.

در حال حاضر آقای ماسک که بیش از ۹ درصد از سهام توییتر را در اختیار دارد و براساس گزارش‌ها یک بسته مالی ۴۶.۵ میلیارد دلاری برای خرید کامل این شبکه اجتماعی در نظر گرفته است.

قرار است بودجه خرید توییتر ترکیبی از دارایی‌های خود او و حمایت غول بانکی وال استریت، مورگان استنلی و سایر شرکت‌ها باشد.

بنا بر گزارش‌ها، تعدادی از سهامداران توییتر پس از اعلام برنامه مالی آقای ماسک، با توییتر تماس گرفته‌اند و از مدیران این شرکت خواسته‌اند که فرصت را برای یک معامله احتمالی از دست ندهند.

دن آیوز، یک تحلیلگر سرمایه گذاری گفت که بسیاری از سرمایه‌گذاران این خبرها را "آغازی بر پایان توییتر به عنوان یک شرکت سهامی عام در نظر خواهند گرفت و ماسک اکنون در مسیر تصاحب توییتر قرار دارد، مگر اینکه پیشنهاد دومی برای خرید ارائه شود".

در اوایل این ماه، آقای ماسک از حضور در هیات مدیره توییتر خودداری کرد.

در صورتی که او عضو هیات مدیره می‌شد، نمی‌توانست بیش از ۱۵ درصد سهام توییتر را داشته باشد.

سهام توییتر پس از پیشنهاد خرید توییتر توسط ایلان ماسک، ۱۸ درصد افزایش داشته است.

پس از آن هیات مدیره توییتر برای مقابله با پیشنهاد ایلان ماسک برای خرید همه سهام این شرکت، دست به اقدام مقابله جویانه زد و با استفاده از ضوابط آیین نامه‌ای طرحی را به اجرا گذاشتند که برای مدت محدود به هیچ سهامداری اجازه مالکیت بیشتر از ۱۵ درصد سهام این شرکت را نمی‌دهد.

در این طرح، به سهامداران خرد اجازه داده شد تا سهام شرکت را با تخفیف خریداری کنند.

ایلان ماسک که با داشتن ۲۱۹ میلیارد دلار ثروتمندترین انسان جهان است و بیش از ۸۰ میلیون دنبال کننده در توییتر دارد.

در ۸ آوریل یک شرکت سرمایه‌گذاری آمریکایی با نام گروه ونگارد اعلام کرد که آنها اکنون ۱۰.۳ درصد از سهام توییتر را در اختیار دارند که آنها را به بزرگترین سهامدار این شرکت تبدیل کرده است.

46

کد خبر 1625108

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایلان ماسک توئیتر سهام توییتر خرید توییتر هیات مدیره ایلان ماسک آقای ماسک برای خرید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۶۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید

ایتنا - ایلان ماسک، مدیر اجرایی تسلا، اعلام کرد ربات انسان‌نمای جدید تسلا که هنوز در مرحله تحقیق و توسعه است، ممکن است تا پایان سال آینده آماده فروش شود.
چندین شرکت از جمله تسلا روی ربات‌های انسان‌نما سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا کمبود احتمالی نیروی کار را در صنایعی مانند حمل‌ونقل، انبارداری، خرده‌فروشی و تولید که وظایف تکراری در آن‌ها ممکن است خطرناک یا خسته‌کننده باشند، برطرف کنند.

به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، ماسک در یک کنفرانس آنلابن به سرمایه‌گذاران گفت که حدس می‌زند ربات تسلا به نام اوپتیموس (Optimus) بتواند تا پایان سال جاری چنین وظایفی را در یک کارخانه انجام دهد. 

این نوع ربات‌ها قادر خواهند بود کارهای تکراری را پشت سر هم انجام دهند و جایگزین بخش‌هایی شوند که می‌تواند برای نیروی انسانی خطرناک یا خسته‌کننده باشد، مانند تولید مواد سمی و کار در محیط‌های ناامن برای انسان.

تولید ربات‌هایی در قدوقامت انسان ویژه تسلا نیست. چندین سال است که هوندا ژاپن و هیوندای موتور بوستون داینامیکس (Boston Dynamics) در حال توسعه فناوری ربات‌های انسان‌نما هستند.

امسال، استارت‌آپ فیگور (Figure) تحت حمایت مایکروسافت و انویدیا اعلام کرد که با شرکت خودروسازی آلمانی بی‌ام‌دبلیو (BMW) برای استقرار ربات‌های انسان‌نما در تاسیسات این خودروسازی در ایالات‌ متحده قرارداد همکاری امضا کرده است.

ماسک قبلا گفته بود که فروش ربات‌ها می‌تواند نسبت به سایر بخش‌ها از جمله خودروسازی، بخش بزرگ‌تری از تجارت تسلا باشد.

تسلا اولین نسل ربات آپتیموس را با نام «زنبور بامبل» (Bumblebee) در سپتامبر ۲۰۲۲ عرضه کرد. امسال این شرکت ویدیویی از نسل دوم این ربات دوپا در حال تا کردن تی‌شرت منتشر کرد.

ویدیو فیگور، شرکت رقیب، که در فوریه منتشر شد، ربات انسان‌نما را در حال درست کردن قهوه نشان داد و ربات بوستون داینامیکس در حال چرخیدن از حالت خوابیده به ایستاده و راه رفتن دیده شد.

 ماسک در جلسه سه‌شنبه با اشاره به توانایی‌های هوش مصنوعی گفت: «فکر می‌کنم تسلا بین سازنده‌های ربات‌ انسان‌نما بهترین موقعیت را دارد».

البته ماسک در ناکام ماندن برخی وعده‌های جسورانه‌ سابقه دارد. او در سال ۲۰۱۹ هم به سرمایه‌گذاران گفته بود که تسلا تا سال ۲۰۲۰ شبکه‌ای از خودروهای خودران به نام «روباتاکسی» راه‌اندازی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • واکنش ایلان ماسک به توافق بلندمدت آمریکا با اوکراین
  • تلاش ایلان ماسک برای افزایش فروش تسلا در سفر سرزده به چین
  • دیدار ایلان ماسک با نخست وزیر چین در پکن
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • جزئیات سفر محرمانه ایلان ماسک به چین!
  • آتش بازی سهامدار عمده در شرنگی
  • شرکت هوش مصنوعی ایلان ماسک سرمایه ۶ میلیارد دلاری جذب می‌کند؟
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • سازمان ملل: آواربرداری در غزه احتمالاً ۱۴ سال طول می‌کشد
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید