Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-01@15:59:30 GMT

انتخاب مناسب وکیل در تهران با کدام وکیل قرارداد ببندیم

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۷۱۸۰

انتخاب مناسب وکیل در تهران با کدام وکیل قرارداد ببندیم

وکیل دارای خصوصیاتی است که موجب می شود وی در نهایت بتواند شما را در دعاوی حقوقی که دارید برنده کند. - اخبار بازار -

اما قبل از این که به معرفی وکیل متخصص در تهران بپردازیم لازم است تا در مورد وکیل پایه یک دادگستری، وظایف و مزایای استفاده از خدمات وکیل مطالبی بسیار پر اهمیت ارائه دهیم.

وکیل پایه یک دادگستری کیست؟

وکیل پایه یک دادگستری  در رشته حقوق تحصیل کرده و سپس با شرکت در آزمون وکالت، پرونده وکالت دریافت می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک وکیل وظیفه دارد به موکل خود در زمینه های حقوقی مشاوره داده و با جمع آوری شواهد و نمایندگی از موکل در دادگاه سعی در پیروزی موکل خود در دعاوی حقوقی دارد. در صورتی که پرونده شکست بخورد، سعی می کند در رای دادگاه تجدیدنظر ایجاد کند.

وظایف وکیل پایه یک دادگستری

وظایف وکیل پایه یک دادگستری چیست؟ معمولا یک وکیل دارای وظایف متعددی است که در این بخش قصد داریم به مهم ترین آن ها بپردازیم.

تنظیم قرارداد

تنظیم قرارداد موضوع بسیار حائز اهمیتی است. از آن حیث که قرارداد برای طرفین بار مالی و حقوقی ایجاد می کند، در نتیجه به هنگام تنظیم آن می بایست نهایت دقت و ظرافت صورت گیرد. در صورت بروز اشتباه یا سوء استفاده طرف مقابل در گنجاندن یا حذف مواردی در قرارداد که اغلب مواقع بسیار ماهرانه انجام می پذیرد، مشکلات عدیده ای برای طرف مقابل ایجاد شده و در پاره ای از مواقع وی را ملزم به انجام کارهایی می کند که وظیفه او نیست.

پیشنهاد می شود از خدمات صدای وکیل در تهران استفاده داشته باشید. یکی از وظایف وکیل؛ مشاوره به موکل خود در امور مربوط به قرارداد، من جمله مشاوره پیش از قرارداد، تنظیم قرارداد، بررسی مفاد قرارداد و ارائه توضیحات در مورد قرارداد پیش رو است.

مشاوره حقوقی

با ارائه مشاوره حقوقی به موکل خود کمک کند تا در مسائل حقوقی من جمله عقد قرارداد، دعاوی حقوقی مختلف اعم از کاری، کیفری یا سایر موارد، از خود دفاعیات بهتری ارائه دهد.

جمع آوری مدارک و شواهد

وکیل سعی می کند با تحقیقات از موکل خود و بررسی سایر اسناد در دسترس، مدارک و شواهدی قابل قبول و قانونی یافته تا با توسل به آن ها موکل خود را برنده مشکلات حقوقی مطرح شده کند.

دفاع از موکل در دادگاه

مهم ترین شاخصه ای که وکیل را به آن دلیل می شناسیم، دفاع از موکل به عنوان نماینده در دادگاه است. وکیل سعی می کند با جمع آوری شواهد و مدارک و بیان استدلال های قانونی در دادگاه، رای دادگاه را به نفع موکل خود تمام کند.

انجام وکالت غیر حضوری

وکیل همچنین می تواند در زمینه امور حقوقی به صورت غیرحضوری آنلاین یا تلفنی به شما کمک کند

 

وکیل تلفنی یا آنلاین

برخی اوقات شما تنها نیاز به پرسش یک سوال از وکیل را دارید صدای وکیل با رویکرد پاسخگویی رایگان به سوالات حقوقی فعالیت می کند شما می توانید یک وکیل تلفنی داشته باشید و سوال خود را مطرح کنید

خدمات وکیل شامل چه مواردی است؟

شاخص ترین خدمات وکلا در زمینه های حقوقی همچون

تنظیم قراردادهای کاری در داخل کشور و خارج از کشور، ثبت برند، اخذ کارت بازرگانی و سایر موارد کاریدعاوی کیفری همچون قتل، تجاوز، کلاهبرداری و سایر جرائم مربوطه

می باشد.

وکلا به صورت قبول پرونده حقوقی یا ارائه مشاوره حقوقی یا وکیل قراردادی به ارائه خدمات می پردازند.

زمینه کاری وکیل

یکی از نکات بسیار مهم که اکثر وکلا، یک زمینه کاری مشخص را برگزیده اند. چنین وکلایی در یک زمینه خاص (به عنوان مثال دعاوی کیفری) فعالیت می کنند و به همین علت در آن حوزه کاری متخصص تر و مجرب تر هستند.

پیشنهاد می شود به دنبال وکیلی باشید که سال هاست در زمینه های حقوقی مربوط به کار شما فعالیت می کند.

استفاده از خدمات صدای وکیل چه مزیتی دارد؟

همراهی

با استفاده از خدمات صدای وکیل در تهران، شما همراهی یک متخصص کارآزموده را با خود خواهید داشت. فردی که سال های سال است در این رشته به تحصیل پرداخت و با پرونده های مشابه بسیار سر و کار داشته است.

مشاوره

با استفاده از مشاوره های وکیل می توانید نقاط ضعف و مثبت پرونده حقوقی خود را دریافته و با کمک وی سعی در بهبود مدارک، شواهد و استدلال های خود در دادگاه داشته باشید.

صدای وکیل با رویکرد پاسخگویی و راهنمایی کوتاه به صورت تلفنی توانسته است نقش مهمی در حل مشکلات حقوقی افراد داشته باشد

تلفن : 02166567311 (6 خط ویژه)

بالا رفتن احتمال موفقیت پرونده

جمع آوری مدارک و ارائه استدلال های مستند توسط یک وکیل مجرب می توانید شانس خود برای موفقیت در دعوای حقوقی پیش رو را بالاتر ببرید.

چه وکیلی را انتخاب کنیم؟

متخصص: باید به دنبال وکیلی باشید که در کار خود مهارت، تخصص و تبحر داشته و با بهره بردن از مهارت های گوناگونی که طی سالیان متمادی اندوخته، به شما کمک می کند تا در جهت موفقیت در دعاوی حقوقی پیش رو گام بردارید.

پرونده های موفق: به پرونده های موفق یک وکیل نگاه کنید. آیا او توانسته موکلانی که به وی مراجعه کنند را برنده میدان کنند؟

دلسوزی و همراهی: یک وکیل می بایست با نهایت همبستگی و همراهی با شما کار کند. او باید مشکلات و چالش های شما را دریافته و نهایت تلاش، تخصص و تجربه خود را به کار برده تا بتواند شما را پیروز دعوای حقوقی جاری کند.

وکیل در تهران

اگر به دنبال  وکیل در تهران  هستید و می خواهید بدانید یک وکیل خوب در تهران چه کسی است می توانید به وب سایت ما سر بزنید. ما بهترین وکلای تهران را به شما معرفی خواهیم کرد. مجموعه ای از بهترین، متخصص ترین، مجرب ترین و حرفه ای ترین وکلا را در سایت ما پیدا می کنید. بدین منظور کافی است به سایت ما مراجعه کنید تا طیف وسیعی از بهترین وکیل های تهران با برترین ویژگی ها را مشاهده نمایید.

منبع : اخبار رسمی  سایت : https://sedayevakil.com

"این مطلب تبلیغاتی است"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وکیل پایه یک دادگستری وکیل در تهران دعاوی حقوقی صدای وکیل موکل خود یک وکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، درخواست رسیدگی کردن از محاکم قضایی، به نحوی که به صدور حکم و سپس اجرای حکم بیانجامد، با پرداخت هزینه‌هایی برای طرفین همراه خواهد بود. اما به صورت یک اصل کلی، شخصی که در نهایت باید از عهده پرداخت هزینه‌های دادرسی و اجرا برآید، شخص محکوم است. زیرا محکوم برخی از مقررات را نادیده گرفته است و در نتیجه محکمه قضایی را مشغول کرده است.

از جمله هزینه‌هایی که در جریان اجرای آرای قضایی به گوش می‌خورد و باید توسط محکوم پرداخت شود، به عنوان نیم عشر دولتی شناخته می‌شود. موضوعی که در این نوشته قصد داریم به معرفی آن بپردازیم.

منظور از نیم عشر دولتی چیست؟

عشر در لغت به معنای یک دهم است. در نتیجه نیم عشر به معنای نصف یک دهم است. می‌دانیم که نصف یک دهم می‌شود یک بیستم یا همان پنج درصد. پس زمانی که از نیم عشر صحبت می‌کنیم، مقصود ما پنج درصد است.

اما پنج درصد از چه چیزی محل نظر ما است؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که رسیدگی قضایی با برخی از هزینه‌ها در مرحله رسیدگی و نیز در مرحله اجرای رای همراه است. از محل هزینه‌های یاد شده است که بودجه سیستم قضایی تامین شده و امکان ادامه خدمات آن فراهم است.

نیم عشر دولتی از جمله مواردی است که به مرحله اجرای آرا بازمی‌گردد. به نحوی که مبلغ پنج درصد از ارزش اسناد رسمی و یا مواردی همچون مهریه زوجه، در زمان اجرای احکام و به سبب اجرای حکم، از محکوم و یا از زوجه دریافت خواهد شد.

البته در برخی از نوشته‌های نیم عشر دولتی را از نیم عشر اجرایی جدا می‌دانند. به نحوی که نیم عشر اجرایی را به پنج درصد از مبلغ محکوم به و کلیه خسارات مرتبط با آن نسبت می‌دهند که در مرحله اجرای رای، و پس از صدور اجراییه باید از محکوم اخذ شود.

حال آن که نیم عشر دولتی را به برخی موارد خاص همچون اجرای مهریه نسبت می‌دهند که به عنوان وجه نقدی به نفع صندوق دولت از ذی‌حق، یعنی زوجه اخذ می‌شود. که در این صورت مبدا محاسبه میزان مهریه زوجه خواهد بود و نیم درصد از آن پیش از اجرای مهریه باید توسط زوجه به صندوق دولت پرداخت شود.

اما بنا بر تاکید مشاوره حقوقی باید توجه داشته باشیم که این تقسیم‌بندی همواره انجام نمی‌گیرد و در واقع نیم عشر دولتی را به هر دو حالت‌های یاد شده نسبت می‌دهند و در یک نگاه کلی‌تر آن را بررسی می‌نمایند.

نحوه محاسبه نیم عشر دولتی چگونه است؟

نیم عشر دولتی را دانستیم که مبلغ پنج درصد از اجراییه مربوطه است. اما این هزینه چگونه محاسبه می‌شود یا به عبارت دیگر پایه و مبدا محاسبه آن چیست؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که مبلغ نهایی مقرر شده در یک رای قضایی، مبنای تعیین نیم عشر به حساب می‌آید. برای مثال چنانچه در رای تنها به اصل خسارت یا مبلغ اولیه و اصلی اشاره شده باشد، همان مبلغ اصلی است که پایه نیم عشر ما را تشکیل می‌دهد.

اما اگر در رای قضایی به خسارت‌های دادرسی، خسارت تاخیر تادیه یا مواردی همچون حق الوکاله وکیل نیز پرداخته شده باشد، جمع مبالغ یاد شده، پایه و مبدا نیم عشر است. به نحوی که مبالغ مذکور را جمع زده و نتیجه را در نیم درصد ضرب می‌کنیم. عدد به دست آمده نیم عشر دولتی ما در این مورد است.

در مواردی همچون اجرای مهریه زوجه، مبدا و پایه محاسبه نیم عشر، مهریه زوجه است که قرار است به مرحله اجرا درآِید. پس همانگونه که مشاهده می‌شود، مبدا محاسبه، یا پایه اصلی ما، مجموعه هزینه‌ها و مبالغی است که در رای قضایی مورد توجه قرار گرفته است و قرار است که به موقع اجرا گذاشته شود.

نیم عشر دولتی چه زمانی پرداخت می‌شود؟

در ماده ۱۸۱ از قانون ثبت اعلام شده است که کسی که اجرائیه به ضرر وی در حال اجرا است باید از عهده پرداخت نیم عشر دولتی برآید. پس همانگونه که مشاهده می‌شود، مسئولیت پرداخت نیم عشر به عهده محکوم است. و نیز زمان پرداخت نیم عشر، هنگامی خواهد بود که پرونده قضایی به صدور رای نهایی انجامیده و در نهایت به مرحله اجرای رای ورود نموده است.

مبنای تعیین زمان پرداخت نیم عشر را زمان صدور اجرائیه می‌دانیم. به نحوی که پس از صدور اجرائیه و ابلاغ آن به طرفین پرونده قضایی و نیز پس از آن که ده روز از صدور اجرایی گذشت، پرداخت نیم عشر برای محکوم مستقر خواهد شد و نامبرده باید از عهده پرداخت آن برآِید.

استثنائات بر پرداخت نیم عشر دولتی شامل چه مواردی است؟

نیم عشر دولتی را اصولاً محکوم پرونده و یا زوجه که قصد اجرای مهریه خود را قبل یا بعد از دعوای طلاق دارد باید پرداخت نماید. همچنین دانستیم که زمان پرداخت نیم عشر دولتی، هنگامی است که رای اجرایی صادر شده است و در خصوص مهریه زوجه پیش از اجرای مهریه است.

با این حال برخی از استثنائات وجود دارد که می‌تواند محکوم را از پرداخت نیم عشر مبری سازد و نیز پرداخت نیم عشر را از عهده زوجه در ابتدای امر بردارد. این شرایط عبارتند از موارد ذیل:

اجرای رای قضایی به صورت داوطلبانه و توسط محکوم: چنانچه محکوم شخصاً تا ۱۰ روز پس از صدور اجراییه از عهده پرداخت آن برآید، از پرداخت نیم عشر دولتی معاف خواهد شد.

توافق بر نحوه اجرای رای توسط طرفین رای قضایی: چنانچه پس از صدور اجراییه و تا مدت ۱۰ روز پس از آن، محکوم و محکوم له، یعنی طرفین رای قضایی، نسبت به چگونگی و زمان اجرای حکم با هم به توافق برسید، پرداخت نیم عشر دولتی از محکوم برداشته خواهد شد.

احراز اعسار زوجه یا محکوم: اعسار قضایی به شرایطی گفته می‌شود که شخص یا به دلیل نداشتن اموال و یا حتی به دلیل دسترسی نداشتن به اموال خود، از پرداخت برخی از هزینه‌ها معاف می‌گردد. نحوه اعمال معافیت عبارت است از اینکه نامبرده باید درخواست اعسار خود را به مرجع رسیدگی تقدیم نماید. درخواست اعسار باید حداقل با شهادت دو شخص همراه باشد. در صورتی که درخواست اعسار نامبرده پذیرفته شود، از پرداخت نیم عشر دولتی به صورت موقت معاف خواهد شد.

نتایج عدم پرداخت نیم عشر دولتی

چنانچه نیم عشر دولتی در مدت زمان مقرر قانونی توسط محکوم پرداخت نگردد، مرجع رسیدگی این حق و اختیار را دارد که برای نامبرده دستور جلب صادر نماید. همچنان که می‌تواند دستور اخذ نیم عشر دولتی از محل اموال و دارایی‌های محکوم را صادر نماید.

در واقع نیم عشر دولتی همچون یک بدهی مالی است که به عهده محکوم و به نفع دولت مستقر شده است. به همین سبب طبیعی می‌نماید که امکان استفاده از کلیه ساز و کارهای قانونی برای اجرا و وصول آن وجود داشته باشد.

از جمله این ابزارهای قانونی، عبارت است از صدور دستور جلب محکوم. البته در این فرض، چنانچه محکوم بتواند اعسار خود را احراز نماید، دستور جلب وی لغو می‌شود و پرداخت نیم عشر دولتی به زمانی که نامبرده تمکن مالی داشته باشد به تاخیر می‌افتد.

به عنوان نکته پایانی باید اشاره کنیم که در برخی از شرایط و مواقع، امکان پرداخت قسطی نیم عشر دولتی وجود دارد. این امر به ویژه زمانی که مهریه زوجه مبلغ سنگینی است و زوجه باید پیش از اجرای مهریه از عهده پرداخت آن به صندوق دولت برآید مهم و موثر است.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6094070

دیگر خبرها

  • روش و نرخ محاسبه خدمات قضایی به کمک مشاوره حقوقی
  • نکات حقوقی و قوانین مربوط به دیه
  • جرم معلم بلاگرها چیست؟ + فیلم
  • برای میکاپ عروس، به کدام آرایشگاه زنانه تهران مراجعه کنیم؟
  • توضیحات وکیل بابک زنجانی از احتمال آزادی او
  • امکان آزادی مشروط بابک زنجانی با تایید رییس قوه قضاییه
  • آزادی مشروط در انتظار بابک زنجانی؟
  • بابک زنجانی آزاد هم می‌شود؟/ توضیحات وکیل
  • کوهپایه زاده: بابک زنجانی امکان بهره‌مندی از «آزادی مشروط» را دارد
  • قرارداد در چین؛ دلخوری در شورای شهر | کدام قرارداد زاکانی تنش‌زا شده؟