Web Analytics Made Easy - Statcounter

این به معنای آن است که فقط بیماران قبلی پذیرش می شوند و منشی حق تشکیل پرونده جدید و پذیرش بیمارانی که تا قبل از این به این پزشک مراجعه نکرده بودند را ندارد.

با چند پزشک مشهور متخصص، فوق تخصص و با سابقه یزدی تماس گرفتم تا علت را جویا شوم که همه این پزشکان، عملکرد این پزشک فوق تخصص را تایید و دلایل مستند و شاید قابل قبولی هم ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلاصه گفته های پزشکان این بود که متخصصان باسابقه وقتی چند دهه از فعالیت آنها گذشته و یا پا به سن گذاشته اند دیگر از پذیرش بیمار خودداری می کنند و فقط بیماران قبلی را ویزیت می نمایند و این امری پذیرفته شده در دنیاست که هنوز در ایران جا نیفتاده است.

به گفته آنها این دسته از پزشکان از این پس باید حکم مشاور را داشته باشند و باید میدان را برای پزشکان جوان و تازه وارد خالی کنند.

نکته دیگری که پزشکان گفتند این بود که خود برخی از همین پزشکان و جراحان از مراجعات زیاد ناراضی هستند و بعضا مراجعات متعدد و فراوان، موجب افت عملکرد آنها می‌شود. 

آنها این را هم گفتند که لازم است رسانه ها در این زمینه فرهنگ سازی کرده و بیماران را به سمت مطب های خلوت‌تر که پزشکان حاذقی هم هستند سوق دهند.

فوق تخصص دیگری می‌گفت در رشته ما سه جراح جدید به تازگی دست به کار شده اند اما هیچ بیماری  ندارند و میل مردم بیشتر به سمت چند پزشک معروف در این رشته است.

یکی از جراحان هم با اشاره به بروز برخی خطاهای ناخواسته در اعمال جراحی گفت: هیچ جراحی حاضر به عمل جراحی بیش از حد و خارج از عرف پزشکی نیست اما متاسفانه اصرار برخی بیماران مبنی بر عمل جراحی توسط فلان جراح که گاهی تعداد این جراحی های روزانه زیاد میشود ، منجر به بروز برخی مشکلات می گردد. 

پزشک دیگری هم اظهار داشـت: من گاهی مجبور هستم تا ساعت ۲ بامداد در مطب بمانم و ویزیت کنم زیرا بیماران مراجعه کننده زیاد و برخی از آنها از راه دور آمده اند و یا نوزادی به بغل دارند و وجدانم راضی نمیشود قبل از ویزیت آنها مطب را تعطیل کنم در حالیکه من هم مثل دیگران زندگی دارم.

یکی از شیوه هایی که اکنون در نظام سلامت و حوزه بهداشت و درمان استان یزد حاکم است و شاید در همه ایران هم رواج داشته باشد این است که بیماران تصور می کنند اگر فلان پزشک مشهور را انتخاب کنند حتما بهتر و زودتر به نتیجه می رسند.

در نگاه اول، این نحوه برداشت و تفکر قابل پذیرش است زیرا پزشکی که سالهای سال را در یک تخصص پزشکی فعالیت کرده قطعا با کوله باری از تجربه ، بهتر می تواند پاسخگوی درمان بیماران خود باشد.

منتها روی دیگر این سکه این است که در برخی مطب ها با ترافیک مراجعه کنندگان و نوبت چند ماهه روبرو هستیم در حالیکه در نقطه مقابل، برخی از آنها نوبت‌ها یک روزه و یا چند روزه و نهایت یک هفته است!

از آنجا که گفتند "کار از محکم کاری، عیب نمی‌کند"، یک آزمایش را برای چند متخصص و فوق تخصص در یک رشته پزشکی که مراجعات زیادی دارند ارسال کردیم، هم پزشک مشهور و با سابقه، هم کم سابقه و هم تازه کار.

جالب این بود که تفسیرها مشابه و نوع داروها هم یکسان بود و در مجموع تفاوت قابل توجهی نداشت که این نشان می داد همه پزشکان ما بخصوص در استان یزد خوب و قابل اعتماد هستند.

حالا چرا بیماران ما اصرار دارند حتما فلان پزشک معروف، آنها را ویزیت یا درمان یا جراحی کند مشخص نیست؛ پزشکانی که بعضا نوبتهای چند ماهه دارند و بیمار حاضر است بیماری خود را چند ماه تحمل کند تا به پزشک مورد نظر خود برسد.

یکی از دلایلی که برخی از مطبهای پزشکان در یزد، شلوغ و نوبتهای آنها نجومی است همین موضوع است آن هم در شهری مثل یزد که پزشکان حاذقی دارد و حدود نیمی از مراجعه کنندگان آنها غیربومی هستند.

نکته مهم دیگر دست رد برخی از منشی ها به سینه بیمارانی هست که  از نقطه ای دور و بیش از هزار کیلومتر به یزد آمده اند و بنا به ناآگاهی یا بیسوادی و شاید هم بی کسی، از قبل نوبت رزرو نکرده اند!

بهتر است اقایان و خانم های منشی اگر مطمئن شدند که یک بیمار از راه دور آمده و جایی هم برای سکونت ندارد و ناتوان هم هست پذیرش کنند و آنها را نرنجانند؛ قطعا پزشکان محترم بی اطلاع هستند و رد کردن این دسته از بیماران را منشی ها انجام می دهند.

داشتن رفتار خوش و خداپسندانه نیز مورد انتظار بیماران و همراهان آنها از برخی منشی های پزشکان است؛ بیماری که با هزار مشقت مراجعه کرده و درد بیماری را دارد دیگر شایسته نیست با رفتار نامهربانانه منشی، برنجد و دردی دیگر به درد اولیه آنها اضافه شود.

استان یزد بیش از سه هزار پزشک شامل عمومی؛ متخصص؛ فوق تخصص و دندانپزشک دارد.

برچسب‌ها یزد اردکان پزشکان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد اردکان پزشکان یزد اردکان پزشکان فوق تخصص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز

به گزارش «تابناک»، در این اخبار ادعا شده بود که در این میهمانی تعدادی پزشک ، با مصرف مشروبات الکلی تقلبی و دست‌ساز دچار مسمومیت شدند و در این بین یکی از پزشکان زن متخصص پوست و مو در شیراز جان باخته است و تعدادی دیگر به دلیل مسمومیت شدید در بیمارستان بستری شده‌اند.

طی روز‌های اخیر گزارشی مبنی بر فوت یک پزشک متخصص پوست و مو در شیراز در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که علت فوت وی را مصرف مشروبات تقلبی در یک میهمانی خصوصی عنوان کردند. به گزارش تسنیم، در این اخبار ادعا شده بود که در این میهمانی تعدادی پزشک، با مصرف مشروبات تقلبی و دست‌ساز دچار مسمومیت شدند و در این بین یکی از پزشکان زن متخصص پوست و مو در شیراز جان باخته است و تعدادی دیگر به دلیل مسمومیت شدید در بیمارستان بستری شده‌اند. همچنین در این گزارش اعلام شده که همسر این پزشک که فوق تخصص چشم بوده هر دو کلیه‌اش از کار افتاده و هم اکنون در کما به سر می‌برد. مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز، با اظهار بی‌اطلاعی از جزئیات این دورهمی مرگبار، گفت: ظاهراً این اتفاق در یک میهمانی شخصی رخ داده و پزشکان حاضر در این راسم اکثراً از بخش خصوصی بودند. وی با اشاره به اینکه تمام حاضران در این میهمانی پزشک نبوده‌اند، گفت: ترجیح می‌دهیم در این مورد صحبتی نشود. برخلاف آنچه که درباره تعداد مراجعه زیاد به بیمارستان پس از این میهمانی مطرح شده، اما ورودی زیادی به بیمارستان نداشته‌ایم. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز خواست که جزئیات بیشتر را از نظام پزشکی جویا شود. تحقیقات در مورد فوت یک پزشک در شیراز ادامه دارد در پی وقوع حادثه مسمومیت تعدادی در مهمانی خانوادگی و فوت یک پزشک، معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان و سرپرست دادسرای جنایی و جرائم امنیتی شیراز از تشکیل پرونده قضایی و ورود قاضی ویژه قتل استان به حا‌دثه مذکور خبر داد.   افشین محمدی دره شوری با بیان اینکه در جریان این پرونده تا کنون سه نفر از عوامل مرتبط با حادثه مسمومیت افراد حاضر در این مهمانی در بازداشت به سر می‌برند، گفت: دیگر عوامل، مسببین و معاونین احتمالی جرم نیز تحت تعقیب قرار خواهند گرفت.   وی افزود در این حادثه در مجموع ۶ نفر دچار مسمومیت شده‌اند و از این تعداد یک نفر فوت شده و سایر افر‌اد پس از اقدامات پزشکی در ساعات اولیه حادثه از بیمارستان مرخص شده‌اند.   وی با کذب خواندن بخشی از اطلاعات و حاشیه‌های غیر موثق انتشار یافته در فضای مجازی تأکید کرد: برخی مطالب منتشر شده گمانه زنی و اطلاعات فاقد اعتبار است و تنها دستگاه‌های متولی و مسئول با در نظر گرفتن حقوق شهروندی افراد و وضعیت تحقیقات پرونده اجازه ارائه اطلاعات را دارند.

دیگر خبرها

  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • جزئیات جدید از حادثه مرگبار مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی | پای ماده‌ی دیگر وسط آمد!
  • جزئیات جدید از حادثه مسمومیت الکلی پزشکان در مهمانی شیراز/ هیچ‌کس به کما نرفته/ مسمومیت با «متانول» نبوده است
  • نقش دولت در دریافت زیرمیزی توسط پزشکان
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند
  • حمله هولناک دسته‌جمعی مسلحانه به یک پزشک در خوزستان
  • شلیک به یک پزشک در خوزستان
  • مجازات دریافت وجه اضافی از بیماران چیست؟
  • جزئیاتی از مسمومیت پزشکان با مشروبات الکلی تقلبی در شیراز
  • پشت پرده مسمومیت الکلی پزشکان در شیراز