Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@16:25:25 GMT

کل کشور از سرمایه‌گذاری در ظرفیت‌های قم منتفع خواهد شد

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۷۵۶۲

کل کشور از سرمایه‌گذاری در ظرفیت‌های قم منتفع خواهد شد

مهرداد غضنفری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در قم با اشاره به ظرفیت‌های استان قم اظهار کرد: وجود اماکن مذهبی، فرهنگی و تاریخی در قم و همچنین حضور مراجع معظم تقلید و عُلَما در کنار موقعیت جغرافیایی استراتژیک استان، از جمله قابلیت‌های قم است که باید به خوبی بیان شود.

وی در تشریح نظر خود درباره جمله «اینجا قم است» یادآور شد: لازم است تا نگاه ما به این جمله، یک نگاه مثبت و معطوف به استعدادها و توانمندی‌های قم باشد که متأسفانه این‌چنین نیست و معمولا این جمله در مواردی استفاده می‌شود تا محدودیت‌ها و موانع موجود در قم یادآوری شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با ابراز تأسف از این که این جمله به یکی از موانع توسعه و پیشرفت قم تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد در این زمینه نیازمند یک جهاد تبیین هستیم، به بیان دیگر باید یادآور شویم که «اینجا قم است» یعنی اینجا استانی سرشار از قابلیت‌های مختلف در زمینه‌های مذهبی، فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است.

وی اضافه کرد: بنابراین جمله «اینجا قم است» یادآور قابلیت‌ها و ظرفیت‌های این استان است و این نکته را متذکر می‌شود که نظام و دولت می‌توانند با سرمایه‌گذاری بر این قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها، همه کشور را از منافع این سرمایه‌گذاری بهره‌مند کنند.

غضنفری با اشاره به اهمیت نگاه مثبت متولیان در همه وجوه و بویژه در عرصه اقتصادی به قم یادآور شد: البته پیش نیاز این امر، وجود یک پیوست فرهنگی برای طرح‌های اقتصادی و البته فعالیت قابل توجه متولیان استان در انعکاس ظرفیت‌ها و توانمندی‌های استان است تا توجه اثرگذاران به شکلی مثبت به توسعه استان معطوف شود.

وی با یادآوری این که قم نقشی اساسی در پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی داشته است گفت: برنامه‌ریزی مسئولان امر باید به گونه‌ای باشد که جمله «اینجا قم است» عملا به معنای اشاره به قابلیت‌های بی‌بدیل استان باشد، نه این که نوعی هراس از این جمله برداشت شود.

معاون سابق هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم همچنین درباره ویژه و خاص بودن استان قم در بین استان‌های کشور نیز بیان کرد: تبیین این ویژه و خاص بودن هم ممکن است سبب مقاومت‌ها و برداشت‌های خاص در کشور شود، اما مسئولان باید تبیین کنند که منظور از ویژه و خاص بودن قم آن است که استعدادهای منحصر به فرد قم؛ شایسته توجه ویژه است.

وی با یادآوری این که نظام و دولت باید بر استعدادها و توانمندی‌های قم تمرکز کنند گفت: اگر سرمایه‌گذاری درستی در این ظرفیت‌ها و توانمندی‌ها انجام شود، قطعا منفعت آن به کل کشور خواهد رسید.

غضنفری سپس خاطرنشان کرد: بنابراین اگر استعدادها و توانمندی‌های قم به درستی به فعلیت برسد، هم نیازمندی‌های استان مرتفع می‌شود و هم می‌تواند بخشی از نیازهای کشور را به خوبی برطرف کند.

انتهای پیام/۷۸۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیریت استان قم سرمایه گذاری توسعه قم توانمندی های قم جهاد تبیین اینجا قم است توانمندی ها سرمایه گذاری اینجا قم قابلیت ها ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری بعد از ظهر شنبه در نشست با «محمدجمیل المیاحی» استاندار «واسط عراق» که در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران و در حاشیه افتتاحیه ششمین دوره نمایشگاه «ایران اکسپو ۱۴۰۳» برگزار شد، با اشاره به اینکه تهران به عنوان مرکز جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۱۰ میلیون نفر جمعیت را در خود جای داده است، اظهار کرد: تهران یکی فشرده‌ترین و خاص ترین پایتخت‌های دنیا محسوب می‌شود.

استاندار تهران با بیان اینکه ۳۰ درصد از درآ مد ملی کشور بدون یافته‌های حوزه نفت و انرژی در اختیار پایتخت قرار دارد و ۵۰ درصد از شرکت‌ها ی دانش بنیان ایران در تهران مستقر هستند، گفت: در استان تهران علاوه بر خدمت رسانی به مردم ایران، میزبان اتباع نیز هستیم و نزدیک به ۵۲ درصد از مالیات کشور در تهران وصول می‌شود.

فخاری وجه تمایز استان تهران با سایر استان‌ها را به لحاظ ساختاری و نظام برنامه ریزی، فشردگی جمعیت این استان دانست و افزود: تأمین زیرساخت‌ها و رفع نیازمندی‌ها با توجه به فشردگی جمعیتی در این استان کار آسانی نیست.

وی با اشاره به اینکه بخش عمده فعالیت‌های استان تهران مربوط به کارخانه‌ها و مراکز تولیدی با ظرفیت ملی است که در این استان مستقر شده اند، عنوان کرد: از صنایع «هایتک» تا خودرو سازی و موضوعات فراگیر همگی سبب شده اند که تهران به عنوان ام القرای کشور مطرح باشد.

فخاری به مقام برتر استان تهران در بخش کشاورزی و حوزه محصولات باغی اشاره کرد و گفت: استان تهران در حوزه تولید محصولات گلخانه‌ای رتبه نخست را دارد.

وی حوزه لبنیات استان تهران را شاخص دانست و افزود: موضوع مهم در تبادلات اقتصادی، شناخت کافی استان‌ها از ظرفیت‌های یکدیگر می‌باشد و در این راستا اگر ما پتانسیل‌ها و نیازمندی‌های استان «واسط» در عراق را بدانیم، بهتر می‌توانیم در این زمینه محاورات طرفین را مورد بررسی قرار داده و پروژه‌ها و برنامه‌های جدید را خلق کنیم.

استاندار تهران ضمن اعلام آمادگی پایتخت برای همکاری در حوزه تعاملات اقتصادی و رفع نیازمندی‌های استان «واسط» عراق گفت: لازم به ذکر است که استان ایلام نیز می‌تواند به عنوان یک استان واسط ظرفیت‌های لازم را میان تهران و «واسط» فراهم کند.

فخاری بر ضرورت ایجاد یک کارگروه مشترک میان استان تهران و استان «واسط» تاکید کرد و گفت: با استفاده از این کارگروه می‌توانیم موضوعات را مورد بررسی قرار داده و موقعیت‌های کاری جدید را احصا کنیم.

استاندار تهران در خصوص درخواست استاندار «واسط» مبنی بر استفاده از تجربیات و ظرفیت‌های استان تهران در خصوص موضوعات شهری «واسط» اظهار کرد: این موضوع بستگی به جغرافیا و شرایط اقلیمی دارد، چرا که «دشت استان واسط» به عنوان یک دشت وسیع با ظرفیت‌های اقلیمی خود قابل توجه بوده و ما مشابه این وضعیت را در استان ایلام و «دشت عباس» و مناطق شمال استان خوزستان داریم و مهم‌ترین موضوع منطقه تأمین آب است که در صورت مدیریت صحیح در تأمین آب، ظرفیت‌های جدیدی را در حوزه کشاورزی خواهیم داشت.

فخاری یکی از زمینه‌های ایجاد اشتغال در استان «واسط» را ایجاد کارخانه‌هایی در حوزه تولید برق اعلام و بیان کرد: تولید سلول‌های خورشیدی یکی از حوزه‌هایی است که می‌تواند ظرفیت‌های لازم را برای برق مورد نیاز تأمین کند.

استاندار تهران با تاکید بر نقش مهم کشاورزی در توسعه اقتصادی، گفت: بر اساس تجربه جهانی صنایع پایین دستی حوزه کشاورزی عنوان نقطه عطفی در حوزه تولیدات و سرمایه گذاری محسوب می‌شوند.

وی همکاری تهران و واسط را یک جریان تاریخ ساز جدید عنوان کرد و افزود: با وجود تمایل دشمنان برای اختلاف اندازی میان دو ملت ایران و عراق باید تلاش کنیم ضمن تداوم اتحاد میان دو کشور دوست و همسایه، شاهد همکاری‌های روز افزون نیز باشیم.

استاندار تهران حفظ استقلال اقتصادی عراق را مهم دانست و عنوان کرد: امیدوار هستیم که در آینده شاهد رفع ظلم آمریکایی‌ها در عراق باشیم.

کد خبر 6090261

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • ظرفیت های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط»عراق مهیا است
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • رونمایی از ۲۰ محصول جدید استان فارس در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • طلوع فارس بر قله توانمندی‌های ایران
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • «ثمسکن» باید برندی توسعه‌گر شناخته شود
  • بسترسازی برای جذب سرمایه‌های خرد مردمی برای توسعه پیشران‌های اقتصادی کشور