Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار اصغر عباسقلی زاده روز دوشنبه در نخستین نشست قرارگاه جهاد بسیج علم و فناوری استان، ضمن ابراز خرسندی از راه اندازی این قرارگاه، گفت: پیگیری جدی معاونت بسیج علمی سپاه عاشورا و برگزاری  نشست های علمی و عملیاتی بر اساس اهداف تعریف شده قرارگاه باید مدنظر مسئولان امر باشد.

وی اظهار داشت: به طور قطع قرارگاه جهاد بسیج علم و فناوری آذربایجان شرقی می تواند مرتفع کننده مشکلات و نیازهای بخش اقتصادی، صنعت و تولید استان باشد و این مهم در بحث ارزآوری و حتی صادرات نیز می تواند موثر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسقلی زاده با اشاره به محورهای مهم شعار سال که توسط رهبری ارایه شده است، یادآور شد: در عمل حرکت های مفید و موثری در حوزه علم و صنعت آغاز شده است که امیدواریم بسیج علمی با تشکیل و راه اندازی تیم های تحقیقاتی و علمی، فعالیت های خود را در مراکز نوآوری و رشد به منصه ظهور و بروز برساند.

وی به اولین بودن شهر تبریز در عرصه های مختلف در گذشته های دور اشاره و اضافه کرد: آیا امروز نیز در عمل چنین جایگاهی برای تبریز وجود دارد؟

فرمانده سپاه عاشورا گفت: متاسفانه در موارد و حوزه های زیادی میدان عمل ما با سرعت کمتر از انتظار حرکت می کند.

به گزارش ایرنا، مسئول بسیج علمی سپاه عاشورا نیز در این نشست بر تمرکز این مجموعه روی شعار سال جدید تاکید و اضافه کرد: ما باید جمله کلیدی رهبر انقلاب مبنی بر  "سال تولید ، دانش بنیان و اشتغال آفرین" را در میدان عمل پیاده کنیم.

نادر ارسلانی افزود: در این زمینه مسئولین اجرایی باید پیچیدگی و دشواری های کسب و کار را برای جوانان آسان کنند و امروز نخبگان ما از ۲۶ مرحله ای بودن استعلام شروع کسب و کار خود بسیار گله مند هستند.

وی ادامه داد: اکنون در بهترین وضعیت انباشت نیروی انسانی و سرمایه تحصیل کرده قرار داریم و باید به نحو شایسته و طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری فعل خواستن را به درستی  صرف کنیم تا به قله های ترقی و پیشرفت در حوزه های علمی برسیم.

ارسلانی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۵۰ آزمایشگاه علوم پزشکی آذربایجان شرقی در اختیار معاونت علمی و فناوری سپاه عاشورا قرار گرفته و آماده بهره برداری است، گفت: از تمامی مجموعه های صنعتی استان می خواهیم تا نیازهای وارداتی خود را به معاونت بسیج علمی اعلام کنند تا نخبگان علمی و صنعتی ما در مرکز نوآوری و مراکز رشد، کار بومی سازی را انجام دهند.

وی اعلام کرد اولین مرکز علوم انسانی اسلامی با همکاری دانشگاه پیام نور استان به زودی راه اندازی می شود .

دکتر دهناد عضو هیات علمی گروه کشاورزی دانشگاه تبریز با اشاره بر مشکلات عمده امنیت غذایی استان گفت، بسیج علمی سپاه عاشورا با ایجاد یک کارگروه تخصصی برای امنیت و ایمنی غذایی محضولات کشاورزی همیشه با ما همراه و پیشگام حل مشکلات امنیت غذایی مردم بوده است و امیداورام بتوانیم معضل تهدید امنیت غذایی استان را مرتفع کنیم .

برچسب‌ها آذربایجان شرقی سپاه عاشورا فناوری علمی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی سپاه عاشورا فناوری آذربایجان شرقی سپاه عاشورا فناوری علمی سپاه عاشورا بسیج علمی بسیج علم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۷۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، جشنواره «جهادگران علم و فناوری» با هدف تقدیر از برگزیدگان علمی رده‌های دفاعی، دانشگاه‌ها اقشار و نواحی بسیج در سپاه استان برگزار شد.

سردار محمدرضا موحد در این مراسم با اشاره به ظرفیت های موجود در استان قم گفت: ظرفیت‌های انسانی، علمی، نخبگانی، حوزه‌های علمیه، مراکز علمی و فرهنگی و شهرک‌های صنعتی در استان وجود دارد که باید در کنار هم قرار بگیرند تا بتوانیم به یک نتیجه مطلوبی برسیم.

وی ادامه داد: در واقع باید بتوانیم نخبگان را شناسایی، جذب و به رشد و شکوفایی آنها کمک کنیم، برای یک نخبه خیلی مهم است که دیده شود و به او اهمیت داده بشود و حرف‌هایش شنیده شوند تا بتوانیم با این همکاری‌ها اقدامات خوبی را در این راستا انجام دهیم و این زنجیره و شبکه کامل شود.

فرمانده سپاه قم با تأکید بر اینکه حداکثر بهره‌برداری را از ظرفیت نخبگان داشته باشیم بیان داشت: برای تولید علم و جهش تولید این دو محور با هم دیگر ارتباط مستقیم دارند و باید همه در یک جبهه قرار بگیریم و بر اساس نظام مسائل استان کار انجام شود.

او افزود: نظام مسائل استان بر مبنای بهره مندی از ظرفیت هایی مثل اقشار بسیج،قشر بسیج مهندسین صنعت،کشاورزی و سایر اقشار مرتبط تعریف می شود و در صورت تحقق آن به نتایج مطلوبی دست خواهیم یافت.

سردار موحد با اشاره به ظرفیت مجمع عالی بسیج استان به عنوان بازوی توانمند کار و تولید گفت: در صورت تصویب طرح های نوین تولیدی و دانش بنیان نخبگان در مجمع عالی بسیج که با حضور استاندار و سایر سازمان ها برگزار می شود، تمامی دستگاه های ذیربط ملزم به اجرا و تحقق آن طرح ها خواهند بود.

وی اذعان کرد: مهم است که دانش آموزان و دانشجویان با این ظرفیت‌ها آشنا شوند و توانمندی‌های موجود در استان را ببینند که در نتیجه موجب ارتقای انگیزه و امید در نوجوانان و جوانان شود.

در پایان از منتخبان عرصه جهاد علمی و فناوری سپاه و نواحی مقاومت بسیج استان قم با اهدای لوح تقدیر و هدیه نقدی قدردانی شد.

دیگر خبرها

  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • تجلیل و تکریم از اساتید، مبلغان و مربیان عقیدتی سیاسی سپاه و بسیج
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • ظرفیت نخبگان بسیجی قم در رونق تولید باید به کار گرفته شود
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است
  • پروژه بزرگ آبرسانی استان قم به بهره‌برداری می‌رسد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • لزوم شناسایی، جذب و رشد نخبگان در استان قم
  • دشوارترین عملیات نظامی در دوران جنگ با عراق /کدام فرمانده سپاه به در روز اول به شهادت رسید؟
  • علم و فناوری به عنوان مولفه‌های مهم قدرت محسوب می‌شوند+فیلم