Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر علوم با اشاره به اینکه تدریس دانشگاه علاوه بر دانش و تخصص نیازمند مهارت‌های معلمی و هنر برقراری ارتباط با دانشجویان است، گفت:دوره منش استادی برای اعضای هیئت علمی که به تازگی جذب شده‌اند، اجرا می‌شود. - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل، وزیر علوم  در دیدار با نمایندگان بسیج دانشجویی، اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل، اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و دفتر تحکیم وحدت گفت: دانشجویان در دیدارهای خود با دقت و نکته سنجی مشکلات را مطرح می‌کنند که شنیدن آنها برای مسئولان نعمت است ولی در کنار طرح مشکلات، از دانشجویان که از نخبگان ما هستند؛ انتظار می‌رود راهکارهای پیشنهادی هم ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به دانشجویان توصیه کرد در کنار طرح دغدغه‌های خود به صورت شفاهی در دیدار با مسئولان، نسبت به انتشار کتبی دغدغه‌های خود در رسانه‌ها هم اقدام کنند تا اثربخشی و فراگیری بیشتری داشته باشد.

مطالبات متناسب با امکانات باشد

وزیر علوم در پاسخ به برخی از انتظارات دانشجویان حاضر در نشست در خصوص اختصاص خوابگاه به همه دانشجویان متأهل غیربومی، افزایش اعضای هیئت علمی، تغییر سرفصل‌های درسی و برگزاری کامل دوره‌های مهارت آموزی برای دانشجویان گفت: انتظارات از مسئولین باید متناسب با اختیار آن مسئول و امکانات در اختیار وی باشد.

وی افزود: وزارت علوم در حد بودجه و امکانات خود برای ساخت خوابگاه تلاش می‌کند و حتی از ظرفیت خیّرین نیز در این مسیر بهره می‌برد ولی حل کامل این مشکل زمان‌بر و محتاج اعتبارات بیشتر است.

زلفی‌گل در خصوص کمبود تعداد اعضای هیئت علمی در برخی دانشگاه‌ها گفت: جذب اعضای هیئت علمی نیازمند بودجه و ردیف استخدامی است که در اختیار سازمان برنامه و بودجه و سازمان امور اداری و استخدامی است و در هماهنگی با این سازمان‌ها انجام می‌گیرد و مشکلی نیست که وزارت علوم بتواند به تنهایی آن را حل کند.

در حل مشکلات بر پژوهش‌های علمی تکیه می‌کنیم

وزیر علوم با اشاره به طرح ضرورت بازنگری متون کتاب درسی متناسب با نیازهای روز جامعه گفت: وزارت علوم بدون پژوهش تصمیم نمی‌گیرد و در خصوص این بحث، طرح پژوهشی نحوه تدوین کتب درسی دانشگاه‌ها در مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در حال انجام است تا شیوه علمی و استاندارد تألیف کتب درسی احصاء و اعلام شود.

وی در خصوص بحث مهارت‌آموزی به دانشجویان نیز گفت: برگزاری مهارت‌آموزی در بخش صنعت یا حوزه‌های دیگر نیاز به زیر ساخت‌های اجرایی، فرهنگی و اداری دارد و نیازمند یک همکاری بین بخشی و حتی تصویب برخی قوانین است.

زلفی گل با اشاره به اینکه حضور دانشجویان در صنایع بزرگ و کوچک می‌تواند آنان را با شرایط بازار کار آشنا کند ،گفت: سامانه نیازها و ایده‌ها (نان) برای ارتباط نظام مند حوزه علم با حوزه صنعت طراحی شده است و در روز معلم رونمایی می‌شود.

برگزاری دوره منش استادی برای اعضای هیئت علمی تازه استخدام

وزیر علوم با اشاره به اینکه تدریس دانشگاه علاوه بر دانش و تخصص نیازمند مهارت‌های معلمی و تدریس و هنر برقراری ارتباط با دانشجویان است گفت: طرح برگزاری منش استادی با همکاری معاونت آموزشی، معاونت فرهنگی و مؤسسه پژوهش و برنامه ریزی آموزش عالی در حال تدوین است و برای اعضای هیئت علمی که به تازگی جذب شده‌اند، اجرا می‌شود.

وی گفت: از فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان حمایت می‌کنیم و به دانشگاه‌ها ابلاغ کردیم که 3 درصد بودجه هر دانشگاه به فعالیت‌های فرهنگی اختصاص یابد چرا که مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی، نشاط و امید را به محیط دانشگاه می‌آورد و دانشجویان را مسئولیت‌پذیر می‌کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تشکلهای دانشجویی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت علوم تشکلهای دانشجویی دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران وزارت علوم برای اعضای هیئت علمی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۸۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری

 علیرضا حیدری در سی و یکمین آیین نکوداشت استاد برگزیده کشوری که امروز در سازمان پژوهشی‌های علمی و صنعتی درحال برگزاری است، گزارشی از روند انتخاب استادان نمونه اشاره کرد و گفت: در ابتدای سال تحصیلی بخشنامه انتخاب عضو هیئت علمی برجسته به همه دانشگاه‌ها ارسال و مدتی به آنها فرصت داده شد تا افراد واجد شرایط را به دبیرخانه معرفی کنند.

وی در ادامه تصریح کرد:  ابتدا تا ۳۰ دی ماه فرصت داشتند ولی تا فروردین هم پرونده‌هایی دریافت شد، بهتر است در دوره بعد بازه زمانی را رعایت کنیم. در نهایت حدود ۱۵۰ پرونده بعد از داوری اولیه در دانشگاه‌ها به دبیرخانه رسید.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت‌های ممیزه وزارت علوم تأکید کرد: تعدادی از پرونده‌ها حداقل امتیازهای تعیین کننده را نداشتند و بقیه پرونده‌ها غربالگری شدند و در نهایت ۸۷ پرونده به دست آمد که انتخاب کار دشواری بود.

حیدری در پایان اظهار کرد: با توجه به برخی معیارها مانند توجه به گستره جغرافیایی، گروه‌های آموزشی یعنی ۶ گروه علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری ۶۵ عضو هیئت علمی از ۳۱ دانشگاه به این عنوان دست یافتند.

معاون مرکز هیئت‌های امنا و هیئت های ممیزه وزارت علوم خاطرنشان کرد: امسال تعداد اعضای هیئت علمی نمونه کشوری در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ نفر از استادان نمونه خانم هستند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بیشترین اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها در این دولت حضور دارند 
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • برگزاری آزمون غربالگری شانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
  • تشریح روند انتخاب استادان نمونه کشوری
  • پرداخت هدیه نقدی به اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی
  • شیراز قهرمان مسابقات والیبال اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد منطقه یک کشور
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • رقابت داوطلبان شانزدهمین دوره المپیاد علوم پزشکی در دانشگاه آزاد یزد
  • ۱۰ عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی به مرتبه استادی ارتقا یافتند