Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@12:34:01 GMT

تأمین سلامت مردم فقط بر عهده وزارت بهداشت نیست

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۸۹۴۳

تأمین سلامت مردم فقط بر عهده وزارت بهداشت نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، بهرام عین اللهی، در آئین رونمایی از پوستر هفته سلامت که با حضور معاونین و مدیران وزارت بهداشت برگزار شد، افزود: مفهوم سلامت قبل از شیوع کرونا برای مردم آنچنان ملموس نبود و بعد از کرونا مشخص شد که سلامت در تمام ابعاد زندگی تأثیرگذار بوده و اگر مردم سالم نباشند، تمام فعالیت‌ها متوقف می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین، سلامت پایه و بنیاد هر فعالیتی است.

وی با بیان اینکه تأمین سلامت مردم فقط بر عهده وزارت بهداشت نبوده و نیاز به همکاری‌های بین بخشی دارد، گفت: در مقوله سلامت و تأمین سلامتی، همه بخش‌های کشور دخیل هستند و اولین حلقه این زنجیره، مربوط به خودِ فرد و خودمراقبتی است. بنابراین، افراد باید در وهله اول بدانند که چه اقداماتی برای سلامتی آنها مفید بوده و کدام عادات و رفتارها می‌تواند به سلامتی شأن لطمه وارد کند؛ این مراقبت هم باید از دوران کودکی تا دوران سالمندی ادامه داشته و فرد در طول زندگی سبک زندگی را مطابق با شرایط سنی تنظیم کند.

وزیر بهداشت در خصوص مؤلفه‌های اجتماعی مؤثر بر سلامت، افزود: عوامل اجتماعی مانند نوع شغل افراد، وضعیت آب و هوا و آلاینده‌ها، کیفیت تغذیه مردم، استرس‌های بیرونی که به طرق مختلف سلامت روان مردم را تحت الشعاع قرار می‌دهد، پسماندها و…، نیز بر سلامت مردم تأثیر بسیار زیادی دارد که باید روی آنها کار کرد.

عین اللهی تصریح کرد: یکی از عواملی که سلامت مردم را به مخاطره می‌اندازد، حوادث ترافیکی است که دومین عامل مرگ و میر در کشور محسوب می‌شود. در این زمینه نیز در درجه اول خودِ فرد و بعد، عوامل مختلف همچون جاده‌ها و…، مؤثر هستند.

وی گفت: امروزه هر سازمانی باید پیوست سلامت داشته باشد تا بر اساس آن سلامت کارکنان حفظ شود.

عین اللهی گفت: در دنیا، تشکل‌های مردمی، سمن‌ها و انجمن‌ها نیز در جهت راهنمایی مردم و کمک به مسئولین، بسیار مؤثر هستند.

وی بیان کرد: سازمان جهانی بهداشت، در سال جاری شعار "سلامت ما، سلامت سیاره ما" را در نظر گرفته است، یعنی زمانی به سلامت دست می‌یابیم که سیاره، کشور، شهر و محیط زندگی ما سالم باشد.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در هفته سلامت که از ۱۷ اردیبهشت آغاز می‌شود و به مدت یک هفته ادامه دارد، شعار هر روز هفته، به یکی از بخش‌های مربوط به سلامتی اختصاص داده شده است.

وی در خصوص اسامی روزهای هفته سلامت گفت: شعار روز اول، ۱۷ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تحقق عدالت و تعالی نظام سلامت، روز دوم، ۱۸ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در دستیابی به انرژی پاک، روز سوم، ۱۹ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در مدیریت حوادث و بلایا، روز چهارم ۲۰ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در ارتقای سلامت خانواده و جوانی جمعیت، روز پنجم ۲۱ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تولید پاک و مدیریت پسماندها، روز ششم ۲۲ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در تغذیه سالم از مزرعه تا سفره و روز هفتم ۲۳ اردیبهشت، نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها در کاهش و کنترل مصرف دخانیات، است.

وی در پایان تاکید کرد: رئیس جمهور توجه بسیار زیادی به مقوله سلامت دارند و در سفرهای استانی، یکی از نکاتی که مورد ارزیابی قرار می‌دهند، وضعیت سلامت مردم و چگونگی بهبود عوامل مختلف مربوط به سلامتی مردم همچون، وضعیت مراکز درمانی و بهداشتی، سلامت آب، محیط، هوا و…، است و امیدواریم با بهبود شرایط، سلامت که حق مسلم و طبیعی مردم است، در تمام کشور به صورت عادلانه توزیع شود.

کد خبر 5474992

منبع: مهر

کلیدواژه: هفته سلامت بهرام عین اللهی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی واکسن کرونا تعرفه های پزشکی آمار کرونا ویروس کرونا نسخه الکترونیک سازمان غذا و دارو شیوع کرونا واکسیناسیون بهرام عین اللهی کووید 19 مالاریا آلودگی هوا واکسن کووید 19 سلامت مردم سمن ها نقش مردم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۸۹۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت از اعلام آمادگی وزارت بهداشت ایران برای همکاری در زمینه تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از وبدا، دکتر احمد نجاتیان در نشست تخصصی سلامت اجلاس ایران-آفریقا با اشاره به توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران در توسعه زیرساخت‌های نظام سلامت ازجمله ایجاد ۱۶ هزار تخت بیمارستانی و توسعه مراکز بهداشتی و درمانی، شرکت‌های بیمارستان سازی و انجمن تخصصی مربوطه را یکی از ظرفیت‌های اساسی کشور برای صدور خدمات فنی و مهندسی در قالب ساخت بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی دانست.

وی در ادامه تاب‌آوری را از مؤلفه‌های اصلی نظام سلامت ایران عنوان کرد و گفت: وزارت بهداشت جمهوری اسلامی ایران با ۶۰۰ هزار نیرو در شرایط و بحران‌های مختلف وظیفه تأمین، حفظ و ارتقای سلامت را به‌خوبی انجام داده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی وزارت بهداشت، از برگزاری ۳۰ میلیون نفر ساعت دوره آموزشی ضمن خدمت در وزارت بهداشت خبر داد و تصریح کرد: ظرفیت‌های آموزشی ایران در حوزه سلامت توسط وزارت بهداشت و موسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت (معتمد) قابل‌گسترش در قاره آفریقا است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اعلام آمادگی وزارت بهداشت برای همکاری در تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت در قاره آفریقا
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • تعداد پرستاران زن در ایران، 75درصد بیش از پرستاران مرد است
  • فعالیت ۲۳۰۰۰۰ پرستار در ایران/ ۷۵ درصد پرستاران زن هستند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان