Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسناد توقیف شده از سوی تفنگداران ویژه آمریکایی پس از کشته شدن اسامه بن لادن در ۲۰۱۱ مشخص کرد که او قصد داشته پس از حوادث ۱۱ سپتامبر دست به حمله‌ای دیگر علیه آمریکا بزند.

به گزارش ایران اکونومیست، به نوشته روزنامه دیلی میل، به گفته "نلی لاهود" یک محقق امور اسلامی، اسامه بن لادن، رهبر القاعده در نامه‌ای به رئیس واحد ترور بین‌المللی این گروه تروریستی نوشته بود: به جای ربودن یک هواپیما، عوامل عملیاتی باید برای حمله بعدی خود به ایالات متحده یک هواپیما را اجاره کنند و اگرچه این کار خیلی سخت است، باید راه آهن ایالات متحده را هدف قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاهود در مصاحبه‌ای با برنامه ۶۰ دقیقه شبکه خبری سی.بی.اس گفت: بن لادن می‌خواست ۱۲ متر از خط آهن را حذف کند تا به این ترتیب قطار از مسیر منحرف شود. او حتی به پیروانش گفته بود که می‌توانند از کمپرسور یا ابزار ذوب فلز استفاده کنند.

این نامه توسط آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا در سال ۲۰۱۷ افشا شد.

لاهود با اشاره به این نامه همچنین گفت: القاعده پیش بینی نمی‌کرد که آمریکا وارد جنگ در افغانستان شود و فقط انتظار یک حمله هوایی محدود را داشت اما اینطور پیش نرفت. او فکر می‌کرد مردم آمریکا مانند اعتراض به جنگ ویتنام به جنگ افغانستان هم اعتراض می‌کنند و به خیابان‌های می‌آیند به دولت فشار می‌آورند تا از افغانستان خارج شود.

حمله ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱

این کارشناس همچنین مدعی شد که بن لادن برای سه سال با رابط‌هایش در القاعده در ارتباط نبود اما در سال ۲۰۰۴ بار دیگر با آنها ارتباط برقرار کرد. او واقعا دوست داشت تا حملات ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ را در آمریکا تکرار کند. او می‌دانست که حالا دیگر اقدامات امنیتی در فرودگاه‌ها بیشتر شده است.

لاهود به این نکته اشاره می‌کند که طرح حمله آخر بن لادن در خاک آمریکا به نطر با وقوع بهار عربی، یکسری اعتراضات ضد دولتی، قیام‌ها و شورش‌های مسلحانه در سراسر خاورمیانه در دهه ۲۰۱۰ متوقف شد.

در اسناد یافت شده مشخص شد که این تروریست به پیروانش تاکید کرده بود تا باراک اوباما، رئیس جمهوری پیشین آمریکا را ترور کنند تا به این ترتیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۲ این کشور از مسیر خود منحرف شود. او همچنین القاعده را از ترور جو بایدن، رئیس جمهوری کنونی آمریکا منع کرد، چون معتقد بود اگر شبه نظامیان القاعده در ترور باراک اوباما موفق شوند، بایدن به رئیس جمهوری ناتوانی تبدیل می‌شود و ایالات متحده را وارد بحران می‌کند.

نامه‌های بن لادن

بن لادن این پیام ۴۸ صفحه‌ای را در ماه می ۲۰۱۰ برای دستیار خود به نام "برادر شیخ محمود" با نام واقعی "عطیه عبدالرحمن" نوشت و در آن، او نیاز به هدایت منابع بجز حملات تروریستی در سایر کشورهای مسلمان و در عوض تمرکز بر حملات مستقیم علیه ایالات متحده را مورد بحث قرار می‌دهد.

بن لادن در صفحه ۳۶ این نامه به تمایلش برای تشکیل دو واحد، یکی در پاکستان و دیگری در افغانستان اشاره کرده که کارشان زمینه چینی برای حملات علیه باراک اوباما و دیوید پترائوس، مدیر سابق سیا بود.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: بن‌لادن ، 11 سپتامبر ، آمریکا ، القاعده

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بن لادن 11 سپتامبر آمریکا القاعده ایالات متحده ۱۱ سپتامبر بن لادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۹۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد

وزیر خارجه آمریکا آنتونی بلینکن در نامه‌ای بدون تاریخ، ارزیابی دولتی آمریکا را به رئیس مجلس نمایندگان آمریکا مایک جانسون ارائه داده که شبکه آمریکایی «ای بی سی نیوز» به نسخه‌ای از آن آن دست یافته است.

به گزارش فارس، طبق آن‌چه که بلینکن در این نامه نوشته است، دولت بایدن تشخیص داده است که سه گردان نظامی مرتبط به ارتش رژیم صهیونیستی مرتکب «نقض فاحش حقوق بشری» علیه غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری شده‌اند، اما بدون در نظر گرفتن این شرایط، به واسطه آن‌که رژیم صهیونیستی متعهد شده گام‌هایی را برای رسیدگی به این موضوع انجام دهد، این گردان‌ها واجد شرایط دریافت کمک‌های نظامی ایالات متحده خواهند بود و تحریم نمی‌شوند.

طبق گزارش‌ای بی سی نیوز، بلینکن در این نامه نوشته است، دولت آمریکا «ارسال هرگونه کمک آمریکا را به تعویق نمی‌اندازد و اسرائیل می‌تواند کل مبلغی را که کنگره تخصیص داده، دریافت کند».

این در حالی است که اخیراً، وبگاه «آکسیوس» به نقل از سه منبع آمریکایی آگاه گزارش کرده بود که بلینکن قصد دارد تحریم‌هایی را علیه گردان «نتزاه یهودا» وابسته به ارتش رژیم صهیونیستی «به دلیل نقض حقوق بشر در کرانه باختری» اعلام کند که موجی از انتقادات مقام‌های صهیونیست را به همراه داشت.

وزیر کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بنی گانتز نیز در واکنش به این اقدام گفته بود «تصمیم دارم برای تغییر این تصمیم اقدام کنم».

بلینکن روز دوشنبه هفته جاری در یک کنفرانس خبری در خصوص کمک نظامی ۲۶ میلیارد دلاری آمریکا به رژیم صهیونیستی و گردان‌های نظامی این رژیم که مرتکب نقض حقوق بشر شده‌اند گفت «هرکدام از این شرایط متفاوت است و ما به نحو احسنت برای جمع‌آوری حقایق تلاش می‌کنیم».

طبق «قانون لیهی»، ارتش آمریکا موظف است از ارسال تسلیحات، آموزش و هرگونه کمک نظامی به یگان‌های نظامی خارجی که مرتکب نقض فاحش حقوق بشر می‌شوند، صرفنظر کند.

طبق گزارش شبکه‌ای بی سی نیوز به نقل از یک منبع آگاه که خواست نامش فاش نشود، آمریکا و رژیم صهیونیستی یک توافق ویژه بین خود دارند که واشنگتن را موظف می‌کند که قبل از اتخاذ هرگونه تصمیم مرتبط با «قانون کمک‌های خارجی»، با تل‌آویو رایزنی کند.‌ای بی سی نیوز ادامه داد، در مجموع، پنج یگان، سه یگان نظامی و دو یگان غیرنظامی- به دلیل اتهامات نقض حقوق بشر مورد بررسی و ارزیابی قرار دارند و طبق نامه بلینکن، چهار یگان، مراحل اصلاحی متناسبی را طی کرده‌اند.

بلینکن در نامه خود توضیح داد که تل‌آویو تصدیق کرده است که یکی از این پنج یگان نیز در سال ۲۰۲۲ از کرانه باختری به تپه‌های جولان منتقل شده‌اند که آن‌طور که‌ای بی سی نیوز توضیح داده، یگان پنجم در حقیقت به «نتزاه یهودا» متشکل از یهودیان افراطی ارتدوکس اشاره دارد.

وزیر خارجه آمریکا در نامه خود تصریح کرد «دولت اسرائیل، اطلاعات جدیدی درباره وضعیت این یگان ارائه داده و ما به دنبال تعیین مسیری به سوی اصلاح متناسب برای این یگان هستیم، اما چنین چیزی تأثیری بر حمایت ما از توانمندی اسرائیل برای دفاع از خود در مقابل حماس، ایران، حزب‌الله و دیگر تهدیدات ندارد».

دیگر خبرها

  • نامه رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به روسای دانشگاه‌های آمریکا‌
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است
  • توسل به ابزار تحریم خللی در عزم ایران ایجاد نمی‌کند/ رویکرد دوگانه پارلمان اروپا نسبت به حمله به کنسولگری ایران مایه تأسف است/ جانفشانی سپاه نبود تروریسم داعش امنیت جهان را تهدید می‌کرد
  • هشدار صنعا نسبت به طرح و نقشه‌های واشنگتن علیه یمن
  • جامعه نخبگانی غرب، مفهوم نامه سال ۹۴ رهبر انقلاب را امروز درک کرد
  • موضع تازه وزیر دفاع آمریکا درباره عملیات ایران علیه اسرائیل
  • بایدن از تحریم گردان‌های نظامی رژیم صهیونیستی صرفنظر کرد
  • رسمی؛ پدرو روچا رئیس جدید فدراسیون فوتبال اسپانیا
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • تفاهم‌نامه فعالیت سازمان پزشکان بدون مرز در استان کرمان امضا شد