Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا،  رضا توکلی بازیگر سریال‌های ماه رمضانی، درباره سریال‌های رمضانی تلویزیون در سال‌های اخیر و تفاوت آنها با سریال‌های دهه ۸۰، گفت: ای کاش بدون هیچ توقعی بچه‌هایی که او یک فرشته بود و ... را ساختند را برای خودمان و تلویزیون حفظ می‌کردیم.

وی ادامه داد: چندی پیش به یکی از دوستان گفتم بازی کردن در یک سریال آن هم در کل سال برای من نوعی کفایت می‌کند، آنقدر که حضور در این نوع کارها به کارنامه کاری بازیگر برکت می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی یک بار دیداری با آقای ضرغامی داشتم و ایشان گفت که چرا آقای توکلی فقط در ماه رمضان سریال بازی می‌کند؟مردم با سریال‌های ماورایی ارتباط خوبی برقرار کردند، چرا نباید این سریال ها را بسازیم

این بازیگر سینما و تلویزیون افزود: ما هنوز در برنامه‌سازی و طراحی برنامه طولانی مدت مانده‌ایم. یعنی همین الان باید برای رمضان سال آینده برنامه ریزی کنیم. از سویی مردم با سریال‌های ماورایی ارتباط خوبی برقرار کردند، چرا نباید این سریال ها را بسازیم. برای مثال سریال احضار که سال گذشته در ماه رمضان بروی آنتن رفت موج خوبی ایجاد کرده بود درباره مقابله با جادوگری. می‌خواهم بگویم که موضوعی که در احضار مطرح می‌شد، ناکام ماند. آنقدر که امواج مختلفی بوجود آمد و ما هم نمی‌توانیم به یکسری خط قرمزها نزدیک شویم.

توکلی با بیان پیشنهادی به مسئولین تلویزیون، گفت: می‌گویند شبکه‌ها باید تولید انبوه داشته باشند و من در اینجا هیچ دفاعی از صحبت فردی نمی کنم چون به من ارتباطی ندارد و من یک بازیگرم و صرفا به من پیشنهاد می‌دهند که در یک کار بازی کن و از آنجایی که بعد از کرونا آنقدر زندگی‌ها از نظر مالی و غیر مالی دستخوش تغییر شد من هم خیلی برای انتخاب‌هایم سخت نمی‌گیرم. اما در همین شرایط کرونا اگر دلسوزان ما جهان بینی‌شان بین‌المللی بود و بدون هیچ توقعی خلاقیت‌شان را به کار می بردند تا اتفاق‌های شیرینی را برای مردم رقم بزنند، می‌توانستند به راحتی مردم را در خانه‌هایشان نگه دارند. پیشنهادم این است که در ماه رمضان باید یک رقابت سالم اما واقعی اتفاق بیفتد به نام جشنواره سریال‌های تلویزیونی ماه رمضان.

بازیگر فیلم سینمایی آیه‌های زمینی (عباس رافعی ۱۳۸۲) با بیان خاطراتی از حضور خود در سریال او یک فرشته بود نیز گفت: یادم است زمانی که این سریال را بازی می کردیم کل خیابان شریعتی بسته می شد و مردم با دیدن ما که مشغول تصویربرداری بودیم، از ماشین هایشان پیاده می شدند و به تماشای سکانسی که ضبط می کردیم مشغول می شدند.

وی درباره دلیل موفقیت سریال‌های ماه رمضانی دهه هشتاد به خصوص او یک فرشته بود، بیان داشت: من هنوز در کامنت‌های اینستاگرام خودم می بینم که مردم مخاطب این سریال و سریال های آن زمان مثل زیر زمین هستند. دلیل موفقیت این سریال ها نگاه کارشناسانه و روانشناسانه ای بود که پشت آن وجود داشت. کاراکترها هر کدام در جای خود قرار گرفته بودند. شخصیت روحانی که من بازی می کردم شخصیتی لبه تیغ بود و خیلی ها این را به من گفتند اما از آنجایی که درست نوشته بود و خودم هم برای بازی کردن آن تلاش کردم به دل مردم هم نشست حتی دو سه بازیگری که نقش روحانی بازی کرده بودند همان زمان با من تماس گرفتند و از بازیم تعریف کردند. درست برعکس الان که اگر نقشی را خوب بازی کنید هیچ بازیگری حتی درباره خوب بازی کردن شما صحبتی نمی کند.   

سوالم این است که چرا به ما اجازه نمی دهند درباره ماورا مسائلی را بیان کنیم؟ امسال متاسفانه هیچ سریال ماورایی در ماه رمضان نداریم که بتواند مخاطب را پای تلویزیون بنشاند

توکلی ضمن گلایه درباره توقف ساخت سریال های ماورایی گفت: سوالم این است که چرا به ما اجازه نمی دهند درباره ماورا مسائلی را بیان کنیم؟ امسال متاسفانه هیچ سریال ماورایی در ماه رمضان نداریم که بتواند مخاطب را پای تلویزیون بنشاند و مردم بیشتر شبکه آی فیلم را می بینند که سریال های قدیمی ماه رمضان را پخش می کند. در صورتی که سال گذشته در احضار ما قصد داشتیم رمالی و جادوگری را نقد کنیم تا مردم به سمت آن نروند. حتی این سریال پتانسیل ادامه دادن تا ۳۰۰ قسمت هم داشت که این اتفاق نیفتاد.

بازیگر مجموعه احضار (علیرضا افخمی ۱۴۰۰) درباره خاطره های جذابی که حین بازی در سریال او یک فرشته بود داشته است، نیز گفت: یک شب تا صبح باید در مسجدی کار می کردیم و من هم لباس روحانیت پوشیده بودم و باید سه صفحه احادیث را حفظ می کردم و می گفتم و زمان کمی هم داشتیم. من هم به حیاط مسجد رفتم و همینطور که راه می رفتم مردم از کنارم عبور می کردند و سلام می کردند و نمی توانستم تمرکز کنم، در نهایت دیدم اینطور نمی شود و ترجیح دادم به مکان خلوت تری برای حفظ این احادیث بروم. یا خاطره دیگری دارم از صبح روزی که به همراه مرتضی ضرابی کنار یک مدرسه ایستاده بودیم و به محض اینکه بچه ها از مدرسه بیرون آمدند و آقای ضرابی را دیدند جیغ زدند و فرار کردند و من سریع به مرتضی گفتم فرار کن تا اوضاع بدتر نشده است. مرتضی هم ناراحت شده بود که چرا بچه ها او را شیطان می بینند.

وی درباره ساخت اثری در ژانر ماورایی گفت: خیلی دوست دارم سریالی یا اثری در این ژانر بسازم، اما متاسفانه مسئولان به من نوعی اعتماد نمی کنند و این گونه کارها را به ما نمی سپرند. فیلم سگ های پوشالی را چند سال پیش ساختم و اصل قصه ماورایی بود اما اجازه ندادند به جزئیاتش ورود کنیم.

توکلی با اشاره به حضور خود در سریال نوروزی شبکه پنج گفت: ما کار خودمان را انجام دادیم و مهم این است که مخاطبان از تماشای سریال دردسرهای شیرین راضی بوده باشند. فکر می کنم رضایت ۷۰ درصدی داشتند چونکه رنگ و لعاب قصه خوب درآمده بود و شخصیت های دوست داشتنی داشت و مقابل مردم نبود.

کد خبر 672324 برچسب‌ها تلویزیون سریال تلویزیون - صدا و سیما

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تلویزیون سریال تلویزیون صدا و سیما سریال های ماورایی او یک فرشته ماه رمضان سریال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۰۱۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • حرف‌های جنجالی بازیگر مشهور که صداوسیما اصلا قبول ندارد
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • شهرداری توان پرداخت حقوق به کارگران را ندارد؛ مسئولان کمک کنند
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید