Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ایران با بیان این‌که مغز متفکر اصلی پشت حرکت علمی کشور مقام معظم رهبری هستند، گفت: ایشان از هیچ کاری در این زمینه دریغ نکردند. برای نمونه ایشان دستور دادند که به ۲ مگاپروژه علمی کشور یعنی رصدخانه و شتابگر ملی (چشمه نور) ۱۴ میلیارد دلار کمک شود که سهم هر پروژه ۷ میلیارد تومان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایران اکونومیست، دکتر محمدجواد لاریجانی در نشست با سرپرست و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) که در سالن اجتماعات بوستان این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در فازهای اولیه اجرای طرح چشمه نور بالغ بر هزاران نفر در ۱۲ باریکه‌ای که پیش‌بینی کردیم، مشغول کار علمی خواهند شد. البته بعدها تعداد آنها تا ۳۰ باریکه افزایش خواهد داشت.

رئیس پژوهشگاه دانش‌های بنیادی ایران در بخش دیگری از سخنان خود از اجرای پروژه‌های مشترک این پژوهشگاه با دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در دو حوزه علوم پایه و مهندسی خبر داد و گفت: نقطه انطباق و شروع همکاری ما شامل آموزش، ارائه درس و تربیت نیروهای متخصص شتابگر ملی و بعد به‌کارگیری آنها در پروژه است.

لاریجانی افزود: در همین راستا یک دپارتمان یا گروه ویژه این کار را طبق توافق‌نامه سازماندهی می‌کند. در ضمن مقدمات گرفتن دانشجویان فوق لیسانس مهیا شده که برای راه‌اندازی قسمت‌های فنی طرح چشمه نور آموزش می‌بینند و بخشی از آن‌ها را به پژوهشگاه برده و اینها به ثروت‌های ملی ما تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) باید تابلوی بین‌المللی آموزش عالی کشور شود، یادآور شد: این دانشگاه اصولاً بنا شده برای اینکه از اقصی‌نقاط دنیا دانشجو در آن تعلیم داده شود. به همین خاطر در دانشگاه بین‌المللی سرمایه‌گذاری خواهیم کرد و بنا داریم این سرمایه‌گذاری برای هر سال تعیین بودجه شود.

لاریجانی از انتقال شتابگر خطی به مجموعه چشمه نور قزوین خبر داد و گفت: حدود ۲ میلیارد تومان برای جابه‌جایی این سیستم هزینه شده که انتقال آن بعد از ماه رمضان انجام خواهد شد.

مدیر پژوهشگاه دانش‌های بنیادی گفت: با دستور ریاست‌جمهوری هزینه‌های ۴ سال پروژه چشمه نور که نصف هزینه‌های ساخت این پروژه است، تأمین می‌شود. بنابراین این پروژه در آستانه تیک‌آف است و بعد از ماه رمضان تجهیز امکانات اجرای طرح آغاز می‌شود.

لاریجانی اظهار کرد: ۶۰ درصد پروژه چشمه نور را در داخل می‌سازیم و برای ساخت ۴۰ درصد از آن هم از امکانات بین‌المللی استفاده می‌کنیم.

وی اضافه کرد: چیزی که شاید کمتر در مجامع علمی به آن توجه کرده باشند، این نکته است که مغز متفکر اصلی پشت حرکت علمی کشور مقام معظم رهبری هستند و از هیچ کاری در این زمینه دریغ نکردند. برای نمونه ایشان دستور دادند که به ۲ مگاپروژه علمی کشور یعنی رصدخانه و شتابگر ملی (چشمه نور) ۱۴ میلیارد دلار کمک شود که سهم هر پروژه ۷ میلیارد تومان است.

به نقل از وزارت علوم، لاریجانی با بیان اینکه در دو سال گذشته یک کوتاهی در اختصاص بودجه به این پروژه انجام شد، ادامه داد: البته با کمک‌هایی که از نهادهای دیگر می‌گیریم، پروژه در حال تحرک بود. اما یکی از تصمیمات بسیار شجاعانه رئیس‌جمهور سرمایه‌گذاری وسیع روی همین پروژه است که در سفر قریب‌الوقوعشان به قزوین بخش عمده‌ای از بودجه‌های این سفر را به این پروژه اختصاص خواهند داد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: شتابگر ملی ، طرح چشمه نور ایران ، پژوهشگاه دانش‌های بنیادی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: شتابگر ملی طرح چشمه نور ایران پژوهشگاه دانش های بنیادی پژوهشگاه دانش های بنیادی دانشگاه بین المللی شتابگر ملی علمی کشور چشمه نور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۰۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور

دریافت 20 MB

به گزارش خبرنگار مهر، دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران امروز با حضور انسیه خزعلی معاون رییس جمهور، قاسم عمو عابدینی معاون وزارت علوم تحقیقات و فناوری، محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران و زهرا ناظم بکایی رییس دانشگاه الزهرا افتتاح شد.

رییس دانشگاه تهران در این مراسم با اعطای حکمی انسیه خزعلی معاون رییس جمهور را به عنوان عضو وابسته هیات علمی و عضو هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی و منصوب کرد.

خزعلی در واکنش به این حکم گفت: من هیچ مسئولیتی را اگر نتوانم کار کنم قبول نمی کنم.

محمد مقیمی، همچنین جمیله علم الهدی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و همسر رییس جمهور را به عنوان عضو دیگر هیات اجرایی جذب هیات علمی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران معرفی کرد.

در ادامه رییس دانشگاه تهران فاطمه یزدیان دانشیار دانشکدگان علوم وفناوری های میان رشته ای را به ریاست این دانشکده منصوب کرد.

کد خبر 6094351

دیگر خبرها

  • رصدخانه دانش‌آموزی به نام شهید تهرانی مقدم افتتاح می‌شود
  • رصد آسمان بر بلندای کوه | بزرگ‌ترین تلسکوپ ایران کجاست؟
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • اردیبهشت زمان سفر سرزمین لاله های سر به زیر
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • رفع مشکلات ارتباطی روستای گنجگان با نصب سایت جدید
  • چشم نوازی چشمه غربالبیز در دل طبیعت شهر مهریز + فیلم
  • نگاهی به طبیعت بهاری دریاچه سد آغچه در بوئین میاندشت + فیلم
  • برگزاری اولین دوره مسابقات کشوری علمی پژوهشی مفتاح کاپ در دانشگاه فردوسی مشهد
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم