Web Analytics Made Easy - Statcounter

در این مطلب اعمالی که نشان دهنده‌ی ناخشنودی و عدم اطمینان در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و … هستند عنوان شده است.

اگر از کاربران معمولی شبکه‌های اجتماعی هستید؛ طبیعی است که برای بدست آوردن اخبار، تعامل با دوستان و به اشتراک گذاشتن بعضی از لحظات زندگی‌تان به یک سری سایت‌ها سر زده و از آن‌ها استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه ممکن است این کار سرگرم کننده بنظر برسد، اما تجربیات مثبتی را برای شما رقم نمی‌زند.

در حقیقت ممکن است هر بار که وارد یکی از این سایت‌ها می‌شوید اعتماد به نفس‌تان نزول پیدا کند. مطالعه‌ای که در یکی از دانشگاه‌های آمریکا در زمینه‌ی این موضوع انجام شد، به کشفیات نگران کننده‌ای دست یافته است.

گروهی از محققین رفتار آنلاین، رفتار حدود دو هزار جوان در آمریکا را مورد مشاهده قرار داد. در این مطلب، ما قصد داریم اعمالی که نشان دهنده‌ی ناخشنودی و عدم اطمینان در پلتفرم‌های مختلف شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، اینستاگرام و … هستند را برای شما عنوان کنیم. با ما همراه باشید.


۱. عکس سلفی
عکس انداختن از خود مدتی می‌شود که به یک گرایش تبدیل شده و البته مشکلی با این قضیه وجود ندارد؛ شرایط وقتی نا‌سالم می‌شوند که هر فرد به طور منظم از خودش در جا‌های مختلف سلفی آپلود می‌کند. اگر این سلفی‌ها خیلی شبیه به هم هستند، سخت نیست که تشخیص داد این فرد مشکل اعتماد به نفس دارد.


۲. گرایش‌ها
بخش بزرگی از آسیب شناسی مربوط به شخصیت، تمایل افراد به پذیرفته شدن توسط گروهی خاص و همرنگ شدن با جماعتی، بدون فکر کردن به پیامد‌های احتمالی است. دلیل شرکت کردن یک سری افراد در چالش‌ها و ترند‌های بامزه در طول سال هم همین است. مشکل این است که برخی از آن‌ها می‌توانند سلامت روحی و یا فیزیکی فرد را دچار مشکل و صدمه کنند.


۳. میلیون‌ها آشنای ناآشنا
مفهوم دوستی در شبکه‌های اجتماعی کم کم تعریف شده، بطوریکه امروزه هر چه بیشتر فالوور داشته باشید محبوب‌تر بنظر می‌آیید، فالور‌هایی که نه می‌شناسید، نه می‌توانید چیزی از آن‌ها بخواهید و صرفا در طی زمان جمعشان کرده‌اید، تا یک عدد را مدام بزرگ‌تر کنید. در آخر کسانی که دوست داریم و دوستمان دارند فقط به تعداد انگشت‌های دست هستند.


۴. منتشر کردن تقریبا همه چیز
در نظر بخش بزرگی از مردم طبیعی است که هر کار روتین و روزانه را پست کنیم. مشکلی با تمایل به داشتن حافظه و خاطره‌ای خوب از لحظات شاد نیست، اما اگر شما بیشتر نگران نشان دادن آن بصورت روزانه به مردم هستید، پس احتمالا آنقدر که تظاهر می‌کنید به شما خوش نمی‌گذرد. عادی باشید و سعی کنید خودتان کسی باشید که لذت می‌برید.

۵. خودنمایی
این چیزی است که بیش‌تر سلبریتی‌ها به جوانان تحمیل کرده‌اند و، اما در واقعیت بیش‌تر نشان دهنده‌ی عزت نفس پایین است. افرادی که خیلی فکر می‌کنند داشتن اشیای گران قیمت نشان دهنده‌ی بزرگی است، خیلی شخصیت قوی‌ای ندارند. دنیای مصرف کننده‌ای که ما در آن زندگی می‌کنیم به ما می‌گوید که هر چه پولدار‌تر باشیم، بهتریم، اما حقیقت چیزی دور از اینهاست…

۶. عکس از غذا
نشان دادن هر کاری که در زندگی‌تان می‌کنید این حقیقت را منعکس می‌کند که شما ۱۰۰ درصد برای خود‌تان زندگی نمی‌کنید و بیشتر بر این تمرکز دارید که دیگران راجع به شما چه فکر می‌کنند. اینکه یک عکس خوب از غذایتان برایتان لذت بخش‌تر باشد تا مزه‌ی آن، یعنی یک جای کار می‌لنگد!


منبع: دیجی رو

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی نشان دهنده ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۲۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان

ایسنا/خراسان رضوی عضو هیات علمی دانشگاه بیرجند گفت: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است.

محسن محمدنیا در گفت و گو با ایسنا ورزش را یکی از عوامل سلامتی انسان و محیط‌زیست دانست و افزود: امروزه به علل متعددی مانند زندگی ماشینی، توسعه آپارتمان‌نشینی، تماشای بیشتر تلویزیون و بازی‌های رایانه‌ای، تحرک افراد کاهش پیدا کرده است.

وی خاطرنشان کرد: علل فوق موجب شده تا بسیاری از انسان‌های امروزه به کالری کمتری نسبت به انسان‌های گذشته نیاز داشته باشند ولی با گرایش افراد به غذاهای پرکالری، آماده، با چربی، قند و نمک بالاتر از میزان نیاز بدن و کاهش مصرف لبنیات، رسیدن ریزمغذی‌ها به بدن دچار اختلال شده و شیوع اضافه وزن و چاقی رو به افزایش است.

این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: بر اساس آخرین مطالعه STEPS حدود ۶۳ درصد افراد بالای ۱۸ سال در کشور ما دچار اضافه وزن و چاقی هستند که نتیجه این وضعیت افزایش شیوع بیماری‌های غیر واگیر از جمله دیابت و فشارخون بالا بوده است.

وی بیان کرد: رفتارهای نادرست در شیوه زندگی به طور جدی باعث تهدید سلامتی انسان با بیماری‌های مختلفی شده است که اتفاقاً بخش زیادی از آنها قابل پیشگیری است. یکی از راه‌های پیشگیری، ورزش منظم است.

محمدنیا تصریح کرد: از ورزش‌های در دسترس می‌توان به پیاده‌روی، دویدن، دوچرخه‌سواری و ورزش‌های کششی و قدرتی اشاره کرد که می‌تواند به صورت فردی یا گروهی انجام شود.

وی افزود: هر فرد برحسب شرایط زندگی و سلامتی می‌تواند پیاده به محل کار برود، پیاده به خرید برود، به جای آسانسور از پله استفاده کند، در منزل به گل کاری بپردازد، یا در پارک‌ها و جاده‌های سلامتی به پیاده‌روی و دوچرخه‌سواری بپردازد.

این کارشناس ورزش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری در طول زندگی برای ورزش را بسیار مهم دانست و گفت: این ورزش‌ها فواید بسیار زیادی برای انسان و محیط‌زیست دارد به طوری که یادگیری، خلاقیت و بازدهی انسان را افزایش می‌دهد.

وی اظهار کرد: ورزش در سالمندان می‌تواند با افزایش خون‌رسانی به مغز، احتمال ابتلا به آلزایمر را کاهش دهد، همچنین با کنترل قند، چربی و فشارخون، باعث کاهش بیماری‌ها می‌شود.

محمدنیا عنوان کرد: ورزش در کنار دیگران مزایای زیادی دارد؛ چراکه سرمایه‌های اجتماعی (دوست، مربی، همراه و هم صحبت) را افزایش داده و باعث کاهش بیماری‌های روحی روانی نیز می‌شود. ورزش با حفظ توده عضلانی و مصرف انرژی پایه، پدیده سالمندی را به تأخیر انداخته و عمر انسان را طولانی‌تر می‌کند.

وی در همین خصوص از همه شهروندان خواست حتماً در زندگی پرمشغله امروزی وقتی برای ورزش بگذارند تا سالم‌تر پیر شده و دوران سالمندی مستقل‌تری داشته باشند. افراد مبتلا به بیماری که تاکنون ورزش با شدت متوسط و بالاتر نداشته‌اند، قبل از شروع ورزش باید با پزشک خود مشورت کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سیگار نابودگر ظاهر و زندگی افراد؛ از آسیب‌های پوستی تا تهدید سلامتی
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن؛ ۵۰ قربانی شکایت کردند
  • این ۴ نکته عمرتان را ۶ سال افزایش می‌دهد
  • اعتراف سازنده «آسترازنکا» درباره عوارض این واکسن
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • کمرنگ شدن محافظه کاری و شتاب تحولات اجتماعی در استانبول
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی از حقوق متقابل کارگر و کارفرما
  • رازگشایی از ۷ علت ابتلا به سرطان