Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که بازارهای پولی ارزیابی های خود را در خصوص تشدید سیاست‌های پولی آینده از سوی بانک مرکزی انگلستان کاهش دادند، واحد رسمی پول انگلیس روز دوشنبه در برابر دلار به پایین‌ترین حد خود از مهرماه ۱۳۹۹ سقوط کرد و ارزش آن در برابر یورو هم کاهش یافت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، روز دوشنبه دلار در برابر رقبای خود به بالاترین حد دو سال اخیر صعود کرد و در مسیر رسیدن به بزرگترین رشد روزانه خود در بیش از شش هفته گذشته قرار گرفت؛ زیرا موجی از ریسک گریزی بازارهای جهانی را درنوردید و جذابیت، پناهگاه امن دلار را تقویت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

یک نظرسنجی نشان داد که از زمان شروع بحران کرونا خوش‌بینی در میان تولیدکنندگان انگلیسی به کمترین میزان طی دو سال اخیر رسیده، زیرا سفارش ها کاهش یافته و در مقابل قیمت‌ها در این جزیره اروپایی افزایش بی سابقه ای داشته اند. نتایج این نظرسنجی حاوی نشانه‌هایی از کندی روزافزون رشد اقتصادی بریتانیا است.

طبق گزارش رویترز، به نظر می رسد بازارهای مالی نگران محدودیت های جدید در چین، انقباض پولی فدرال رزرو آمریکا و تأثیر آن بر اقتصاد جهانی هستند.

ارزش پوند پس از ثبت بزرگترین افت روزانه  از مهر ۱۳۹۹ در روز جمعه، ۰.۹ درصد کاهش یافت و با ثبت رقم برابری ۱.۲۷۱۸ دلار به کمترین میزان خود رسید.

ارزش پوند در برابر یورو  هم۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۸۴.۳۱ پنس رسید.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس جمعه گذشته گفت که انگلیس  بی شک باید گام های بیشتری برای رسیدگی به مشکلات ایرلند شمالی ناشی از مشکلات پس از برگزیت بردارد.

تحلیلگران نگرانی‌ها در مورد خطرات بحران سیاسی احتمالی ناشی از پارتی گیت بوریس جانسون را هم در این خصوص بی تاثیر ندانسته اند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۲۵۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر

ایسنا/خوزستان مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان افزایش ظرفیت سدهای استان در سامانه بارشی اخیر را نتیجه مدیریت تخصصی عنوان کرد و گفت: انتقال آب از سد دز به سد کرخه یک اقدام ارزشمند است.

عباس صدریان فر امروز ۱۵ اردیبهشت ماه در خصوص مدیریت بارش‌های روزهای پنج شنبه و جمعه در استان، اظهار کرد: استان خوزستان و حوضه‌های بالادستی منتهی به آن در دو روز گذشته تحت تاثیر دو سامانه قوی بارشی قرار گرفت.

وی افزود: این سامانه از ۱۰ روز پیش و پس از هشدار سازمان هواشناسی و کارشناسان سازمان آب و برق خوزستان و وزارت نیرو، تحت رصد قرار گرفت و جلسات متعدد و شبانه‌روزی در این خصوص برگزار شد.

صدریان‌فر با اشاره به اینکه مدیریت این بارش‌ها به دلیل شرایط زمانی و مکانی دشوار است، عنوان کرد: در فصل بهار که روزهای منتهی به آبگیری‌ نهایی سدها است، تصمیم‌گیری برای ذخیره یا رهاسازی دشوار است چرا که سامانه‌های بارشی در این فصل از سال به شدت شرایط متغیری دارند و بارها تقویت و تضعیف می‌شوند و با عدم قطعیت بسیار زیادی مواجه هستیم.

وی ادامه داد: پس از جلسات متعدد و کارشناسی‌های تخصصی به این نتیجه رسیدیم برای مدیریت سامانه بارشی خصوصا در حوضه دز، پیش از آغاز بارش‌ها ۶۵ میلیون متر مکعب آب را از سد دز تخلیه کرده تا ظرفیت کافی برای این سامانه بارشی ایجاد کنیم.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به اینکه بارش‌ها از نظر مکانی هم در بالادست و هم در پایین دست سدها رخ داد، خاطرنشان کرد: در جریان این سامانه بارشی هم روان آب در پایین دست و هم سیلاب در بالا دست داشتیم و باید به گونه‌ای رهاسازی آب را از سد دز انجام می‌دادیم که همپوشانی با پیک سیلاب پایین دست نداشته باشد و آسیبی متوجه مردم و مزارع و منازل نشود.

صدریان‌فر افزود: با تدابیر تخصصی و اصولی که در مدیریت این سامانه بارشی اتخاذ شد و با پیش‌بینی ایجاد ظرفیت ذخیره‌سازی پیش از بارش‌ها، توانستیم خروجی سد را به ۱۸۰ متر مکعب بر ثانیه کاهش دهیم و دبی ایجاد شده در پایین دست را به گونه‌ای مدیریت کنیم که برای مردم مشکلاتی ایجاد نشود.

وی با اشاره به اینکه در دو روز گذشته ۲۵۴ میلییون متر مکعب آب به ذخایر سدهای استان افزوده شد، بیان کرد: ۸۱ درصد کل ذخایر سدهای استان آبگیری شده است که به تفکیک در زنجیره کارون ۹۲ درصد، سد دز ۱۰۰ درصد، سد مارون ۸۴ درصد و سد کرخه ۴۷ درصد ذخیره سازی صورت گرفته است.

صدریان‌فر با تاکید بر اینکه با برنامه‌ریزی صحیح توانستیم از این موهبت الهی به بهترین نحو استفاده کنیم، عنوان کرد: از طریق کانال‌هایی که در سال‌های پیش ایجاد شده بود توانستیم حدود ۷۰ متر مکعب بر ثانیه آب را از سد دز به سد کرخه انتقال دهیم و با مسدود کردن کامل خروجی سد کرخه موجب افزایش آبگیری در این سد و تامین دبی مورد نیاز پایین دست کرخه و هور العظیم شد که اقدامی قابل تامل و مهم است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • احمدی: هدفم این است دو طلا کسب کنم / قبل از اینکه ارزش پول پایین بیاید هرچه سریعتر پاداش را بدهند +فیلم
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • انتقال آب از سد دز به سد کرخه در بارندگی اخیر
  • کار سخت مهاجمان پرسپولیس برابر «پولی»/ آمار خیره کننده مرد برزیلی
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۵
  • پولی در مسیر قهرمانی پرسپولیس (عکس)
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است