Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیشکسوت وزنه‌برداری ایران گفت: فدراسیون برای استعدادیابی از بیت‌المال استفاده می‌کند و برنامه‌ای برای پیشبرد اهداف رده سنی پایه‌ای ندارند.

حسین رضازاده در گفت‌وگو با میزان، در پاسخ به این سوال که شرایط تیم ملی وزنه‌برداری را برای بازی‌های آسیایی چطور ارزیابی می‌کند، اظهار داشت: همواره از بچه‌های وزنه‌برداری توقع بهترین مدال می‌رود ان‌شاءالله بتوانند در هانگژو بهترین عملکرد را داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از دیرباز وزنه‌برداری در بازی‌های آسیایی چندین مدال کسب می‌کرد. این بار هم هر چه نشان طلا بیشتر باشد برای فدراسیون وزنه‌برداری و جایگاه کاروان ایران در رده‌بندی مدالی بازی‌ها بهتر خواهد بود.

وی درباره عدم اعزام تیم جوانان به مسابقات جهانی عنوان کرد: من زیاد در خصوص وضعیت رده‌های پایه خبر ندارم، اما بهتر است مسئولان فدراسیون وزنه‌برداری پاسخگو باشند. وقتی شعار می‌دهیم که اولویت اصلی ما توجه به رده سنی نوجوانان و جوانان است. چرا هنگامی که از پول بیت‌المال استفاده می‌کنند برنامه‌ای برای پیشبرد اهداف ندارند؟ واقعاً توجه به رده‌های سنی پایه است که باعث تزریق نسل توانمند به بزرگسالان می‌شود، اما گویا مسئولان به این رده‌ها بی توجه هستند.

رییس اسبق فدراسیون وزنه‌برداری در مورد اینکه پشتوانه‌سازی لازمه ورزش حرفه‌ای است، تاکید کرد: من به عنوان یک کارشناس یک درصد هم قبول ندارم که اعزام رده‌های پایه در سطح تیم ملی به مسابقات بین‌المللی به طور ناقص انجام شود. چون رده‌های پایه‌، پشتوانه و نسل‌سازی ما برای آینده است. یکی از رسالت و اهداف ورزش ما نیز ساختن پشتوانه‌ها برای ورزش حرفه‌ای است. اینکه تیم ملی وزنه‌برداری در قرن ۲۱ با وجود افتخار آفرینی زیاد در عرصه بین‌المللی در اعزام تیم کامل خود به قهرمانی جوانان جهان ناتوان باشد، مشکل بزرگی است و نباید ساده از آن گذشت.

رضازاده با اشاره به توانمندی بالای تالاخازه خاطرنشان کرد: ثبت رکوردهای یکضرب و دوضرب تالاخادزه در بازی‌های المپیک توکیو بسیار عالی بود. مطمئنم هستم او خیلی زحمت می‌کشد و بی‌جهت به این رکورد‌ها دست نیافته است. مهار وزنه ۲۲۵ کیلوگرمی در حرکت یکضرب اصلاً وزنه کمی نیست و او حتی قادر است به مجموع ۵۰۰ کیلوگرم هم برسد. ثبت این رکوردها نشان می‌دهد او هم خوب تمرین می‌کند و هم از تمام هیاهو‌ها دور است که توانسته این قدر موفقیت‌آمیز عمل کند. به نظرم خودش هم روزی که جوان بود فکر نمی‌کرد به این وزنه‌ها برسد. وزنه‌برداران ایرانی هم ما باید زحمت بکشند تا بتوانند به رکورد‌های فعلی لاشا تالاخادزه دست پیدا کنند.

بیشتر بخوانید: خورشیدی‌فر: قرار نبود جوانان به مسابقات جهانی اعزام شوند/ بانوان ایرانی در پاریس وزنه خواهند زد 

انتهای پیام/

برچسب ها: وزنه‌برداری بازی‌های آسیایی حسین رضازاده

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزنه برداری وزنه برداری بازی های آسیایی حسین رضازاده فدراسیون وزنه برداری بازی ها رده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)

به گزارش "ورزش سه"، مهدی الفتی ملی‌پوش ژیمناستیک ایران که اخیرا موفق به کسب سهمیه المپیک پاریس شد امروز با حضور در وزارت ورزش و جوانان با کیومرث هاشمی دیدار و گفتگو کرد.
الفتی اولین ژیمناست بعد از انقلاب بود که توانست به المپیک راه پیدا کند و با توجه به مدال تاریخی که در بازی های آسیایی هانگژو کسب کرد، حالا این امید وجود دارد که در پاریس 2024 هم بدرخشد. 

کیومرث هاشمی در این دیدار با ابراز خوشحالی از موفقیت اخیر ژیمناستیک کشور اظهار داشت: این موفقیت و کسب سهمیه می‌تواند شروعی باشد برای رشته‌هایی که شاید تا پیش از این هیچکس به موفقیت آن فکر نمی‌کرد و اینکه بتوانیم در رویدادهای مهم کسب مدال کنیم. با استعدادهایی که وجود دارد و زحماتی که مجموعه فدراسیون انجام داد توانستیم به این موفقیت برسیم.

وی افزود: مهدی الفتی با سهمیه‌ای که به دست آورد و مدالی که در بازی‌های آسیایی کسب کرد نشان داد که اگر به این رشته‌ها توجه شود این استعدادها قطعا به افتخارات بزرگی دست پیدا خواهند کرد. حضور در المپیک یک افتخار برای کشورها و ورزشکار محسوب می‌شود و بهترین‌های دنیا در این رویداد بزرگ حضور پیدا می‌کنند.

وزیر ورزش با تاکید براینکه حضور در المپیک یک اتفاق بزرگ برای هر ورزشکار است، عنوان کرد: آن چیزی که در ابتدا مهم است حضور این ورزشکاران به عنوان سفیران کشور در این رویداد است و در مرحله بعدی گرفتن نتیجه از این مسابقات مهم است. تا همین جا که این سهمیه به دست آمده یعنی ورزشکار توانسته شایستگی‌های خود را نشان دهد. از همه دوستانی که برای این رشته مادر تلاش می‌کنند تقدیر و تشکر می‌کنم و همدلی همه دوستان منجر به کسب موفقیت می‌شود. از ابتدا یک سیاست را سعی کردیم به فدراسیون‌ها انتقال دهیم و آن هم ایجاد آرامش در جامعه ورزش است. در شرایط آرامش است که ورزشکار و کادر فنی و مجموعه فدراسیون می‌توانند فعالیت کنند‌.

وی افزود: موفقیت ورزشکار باعث خوشحالی مردم می‌شود و خوشحالی مردم نیز یکی از سیاست‌های اصلی دولت سیزدهم است. سلایق و رفتارهای مختلف همیشه وجود دارد و اختلاف سلایق‌ها نباید منجر به ایجاد حواشی و لطمه خوردن به تیم ملی شود‌. آن چیزی که خواست جامعه ژیمناستیک و پیشکسوتان این رشته است که در سایه همدلی و ثبات این رشته بتواند به موفقیت‌های دوچندان دست پیدا کند. باید همگی به فضای آرامش کمک کنیم و حیف است که این موفقیت‌ها به هدر برود‌. تمام تلاش ما حمایت از فدراسیون‌ها است و پیش‌بینی کرده‌ایم که ناوگان تجهیزات فدراسیون‌ها به روز شود. به فدراسیون‌ها اعلام کردیم که نیازهای اولیه را برای تجهیز کمپ‌های تیم ملی به ما اعلام کنند.

زهرا اینچه درگاهی رییس فدراسیون ژیمناستیک نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت‌های وزیر ورزش از رشته ژیمناستیک اظهار داشت: ممنونیم که این فرصت به رشته ژیمناستیک داده شد. دوستان زیادی در مجموعه فدراسیون در کسب این موفقیت سهم دارند و با تلاش گروهی فدراسیون و کادر فنی امروز شاهد این اتفاق تاریخی و کسب سهمیه هستیم. در این چند سال توفیقات بسیار خوبی برای ژیمناستیک ایران به دست آمد و همه هدف ما ایجاد همدلی و موفقیت این رشته مادر است که استعدادهای بیشماری در آن وجود دارند. همه این موفقیت‌ها باعث سرافرازی ژیمناستیک است و خوشحالیم که در اعتلای ورزش کشور سهیم بوده‌ایم.

وی ادامه داد: حضور آقای هاشمی در موفقیت ژیمناستیک بسیار تاثیرگذار بوده است و خوشحالیم که با حضور ایشان حال ورزش عوض شد چون دغدغه ورزشکاران را داشتند. وزیر ورزش پیگیر وضعیت ژیمناستیک بود و این پیگیری باعث شد که الان شاهد این افتخار بزرگ برای ژیمناستیک باشیم.

مهدی الفتی ملی‌پوش تیم ژیمناستیک در این جلسه با تقدیر از حمایت‌های وزارت ورزش اظهار داشت: خیلی خوشحالم که وزارتخانه و شخص وزیر توجه ویژه ای به رشته ژیمناستیک دارد و با این حمایت موفق شدم برای کشورم افتخار بزرگی را به دست آورم.

در پایان این دیدار وزیر ورزش از مهدی الفتی به دلیل افتخاری که برای کشور به دست آورد تجلیل کرد.

دیگر خبرها

  • نایب قهرمان وزنه‌برداری جوانان جهان مدال خود را به موزه رضوی اهدا کرد
  • جوان مازندرانی عضو هیأت رئیسه فدراسیون وزنه‌برداری شد
  • هیئت وزنه‌برداری استان همدان ۱۷ نشان به دست آورد
  • تجلیل وزیر ورزش از ژیمناست تاریخ ساز(عکس)
  • همدان، میزبان برگزاری مسابقات قهرمانی وزنه‌برداری کشور
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • پرسپولیس با اصالت است و باید از کاری که استقلال کرد دوری کنیم! | کار رقیب وجهه بین المللی شان را خراب می کند
  • شرط موفقیت تیم ملی فوتسال در جام‌جهانی/ جلسه با تاج برای ماندن
  • تالاخادزه ایران کجاست؟
  • گلایه‌های مربی سقزی از کمبود امکانات وزنه‌برداری